Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:17

kukuriku » wrote: Ne samo danas. Otprilike oduvijek.
Pa da.
kukuriku » wrote:OK, ako dobro shvaćam tvoju zbunjenost.
Nije ti jasno gdje je razlika između jednog kurca, pardon muškarca i tisuću njih. Odnosno, ako možeš spavati s jednim, zašto ne i sa stotinu i jednim, tisuću i jednim, uvijek i svuda? To je bar ono što si više puta pitao. Slobodno me ispravi ako griješim.
Ne griješiš.

kukuriku » wrote:Isto si pitao zašto je monogamija (seksualna vjernost) u vezi poželjna, a nevinost nije poželjna. Pri čemu je očito da te muči koncept tzv. serijske monogamije.
Pa da, recimo to. Ali i ne samo to; navodno je 'serijska monogamija' danas nešto što se podrazumijeva, no vidimo na primjeru Emericzyja da to nije baš tako. Mislim, ne samo njega, nego i onih koji se zovu 'swingeri' itd. Njima ne znači ni ta serijska monogamija ništa.

Pa ako čovjek može VIDJETI ljude kojima monogamija ne znači baš ništa, pa svejedno se tome ne čuditi kao lud na brašno, zašto onda 'ne razumije' nekog sa suprotnog kraja spektra.

Evo ja razumijem i vas serijski monogamne, ali i Emericzyja, i swingere, i ove što vole grupnjake, i promiskuitetne. Sve je to za ljude.

Ali za mene nije ništa od toga. Jebiga.

kukuriku » wrote:S obzirom na ovo što te muči, mogu li zaključiti da bi ti želio voljeti samo jednu koja bi "imala" i voljela samo tebe, uvijek i zauvijek?
Pa da, takvo nešto. Ali ono, volio bih ja imati i ružičastog zmaja. :rofl: To što bih nešto 'volio' ne znači da si zamišljam da je to vjerojatno, pa čak ni realno.

kukuriku » wrote:Nego, misliš li ti da je ijedan odnos prema seksu "zdrav"?
Postoji li tvoja ideja "zdravog" odnosa prema seksu?
Nemam pojma, ne bih se upuštao u definiciju 'zdravlja'.

kukuriku » wrote:Znam, nisam odgovorila niti na jedno pitanje, ali deder mi pojasni jesam li dobro ubola u čemu leži tvoja zbunjenost i je li točna pretpostavljena pretpostavka ?
Prilično dobro, da. Što nije ni čudno, zar ne. :zubo:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2011, 18:18

kukuriku » wrote: Aha. Ja sam pomislila "iskonskog" djevičanstva. Pa sam te htjela zamoliti da mi objasniš kako i kada i gdje su živjeli iskonski djevci i djevice, i što bi to uopće značilo.
Naime, ne mogu taj koncept baš pojmiti.
Uglavnom kroz cijelu povijest da tako kažem umovanja, ljudi skloni umovanju ujedno su bili skloni i smatrati seks nečim manje vrijednim, više takoreć životinjskom potrebom.

Tek moderni kreativci su skloniji smatrati seks nečim uzvišenim, izvorom ljepote.

Naravno to su samo trendovi, bilo je područja i skupina kroz cijelu povijest koje su živjeli ideju, jebanjem do sreće i zadovoljstva.
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:22

Aristocat » wrote: Naravno, dok si dobronamjeran i dok se odnosis s postovanjem. :)
Pa ja sam uvijek dobronamjeran. :ne zna:

Osim ako netko 'nedobronamjernošću' hoće nazvati to što se ne želim jebati s ženama koje mi nisu po ukusu. Jer ih vrijeđa moj ukus na kojeg bih valjda morao imati hmm 'pravo', kao i onaj kojeg nije nimalo sram reći da se ne želi jebati s gaborima.

A to što sam malo prgav i što graknem i kažem svašta ružnog, pa nemoj mi reći da ne možeš shvatiti odakle potreba za tako nečim. Jer ako ne možeš, onda te ipak nemam ništa pitati. :zubo:
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 18:24

nodens wrote: Pa da, takvo nešto. Ali ono, volio bih ja imati i ružičastog zmaja. :rofl: To što bih nešto 'volio' ne znači da si zamišljam da je to vjerojatno, pa čak ni realno.
Dobro. Znači da si svjestan praktične nemogućnosti da budeš sretan uvijek i zauvijek, i u to ime spreman si odustati od toga budeš sretan ikad?
Ili si ionako odustao od bivanja sretnim kao nekakvog cilja u životu, pa je preferiranje djevica isto toliko bitno u tvom sustavu vrijednosti (ili čega god), kao i preferiranje ružičastih zmajeva?
Nemam pojma, ne bih se upuštao u definiciju 'zdravlja'.
Ajmo pustiti zdravlje onda. Postoji li tvoja ideja prihvatljivog odnosa prema seksu? Dakle, tebi prihvatljivog i za tebe prihvatljivog (ne za mene ili Đuru), a bar donekle realnog?
Nek(v)arljiva.
bliss

Post 12 Dec 2011, 18:30

OliverZG » wrote: Malkoc te sprdam ali djelomično sam i ozbiljan. Vrlo lagana si bila na uputnici koja vodi stručnjaku koji bi popravio senzor za ljubav. Ipak nakon što si pokušala napisati odgovor uvidjela si da je stvar ipak malo teža i zapravo teško da možeš napisati što je ljubav osim da napraviš nekakvu analogiju s osjećajem gladi.
Nikad ne ispisujem dijagnoze. Mislim da mi je ovo prvi put. Čak ni ne pišem dijagnozu, nego se pitam što se krije iza nemogućnosti da se osjeti i razumije ljubav. Nisam nikad susrela nekog tko je rekao da nema pojma što je ljubav. A to što mu nisam mogla napisati što je ljubav je sasvim logično - kako nekome kome je koncept osnovne ljudske emocije stran to uopće opisati? Ja ju osjećam, ali priznajem da nisam dovoljno elokventna da ju objasnim nekome poput njega.
Ne bih ni bol znala opisati nekome tko ima poremećaj zbog kojeg nije u stanju osjetiti bol. Za nemogućnost osjećanja takvih osnovih emocija sigurno postoji razlog. No, isto tako sam rekla da mislim da nerazumijevanje ljubavi prije koristi kao metodu skretanja s teme nego da stvarno nema nikakvog pojma što je ljubav.
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:30

kukuriku » wrote:Dobro. Znači da si svjestan praktične nemogućnosti da budeš sretan uvijek i zauvijek, i u to ime spreman si odustati od toga budeš sretan ikad?
Ili si ionako odustao od bivanja sretnim kao nekakvog cilja u životu, pa je preferiranje djevica isto toliko bitno u tvom sustavu vrijednosti (ili čega god), kao i preferiranje ružičastih zmajeva?
Pa da, skoro. Kao što je Lastan dobro primijetio, djevicu danas možeš naći eventualno u vrtiću. A ja nisam pedofil ni fizički, a još manje intelektualno.

Ipak, ružičasti zmaj je nešto nemoguće - ovo prvo je možda čak i moguće, koliko god bilo niske vjerojatnosti.

Tebe čudi da se netko može tako 'odreći' sreće? Pa nije da sam se ikad gušio u sreći pa da znam što propuštam. Navikao se. Moram opet reći, nije to ništa, ljudi žive okolo po svijetu u 76 puta težim uvjetima.

kukuriku » wrote:Ajmo pustiti zdravlje onda. Postoji li tvoja ideja prihvatljivog odnosa prema seksu? Dakle, tebi prihvatljivog i za tebe prihvatljivog (ne za mene ili Đuru), a bar donekle realnog?
Pa da, to bi blla situacija obostranog međusobnog pripadanja. Ja nisam svoj, nego njen, i ona nije svoja, nego moja.

Koliko je to realno, nemam pojma. Vjerojatno i nije baš. :cerek:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 18:40

bliss » wrote: Nikad ne ispisujem dijagnoze. Mislim da mi je ovo prvi put.
Eto sad znaš kako je i to.
Čak ni ne pišem dijagnozu, nego se pitam što se krije iza nemogućnosti da se osjeti i razumije ljubav. Nisam nikad susrela nekog tko je rekao da nema pojma što je ljubav. A to što mu nisam mogla napisati što je ljubav je sasvim logično - kako nekome kome je koncept osnovne ljudske emocije stran to uopće opisati? Ja ju osjećam, ali priznajem da nisam dovoljno elokventna da ju objasnim nekome poput njega.
Ne mislim da samo ti to ne možeš, ne sjećam se da sam nekad negdje pročitao opis ljubavi, eventualno opise manifestacije ljubavi.

E sad te manifestacije ljubavi mogu biti od onih lijepih pjesmica, do sadističkog stalkanja i maltretiranja. On preferira manifestaciju ljubavi kroz uzdržavanje od seksa dok je vi vidite u prepuštanju istome. E sad kako njega proglašavate čudnim, nesigurnim, ima mali penis, prerano svršava i sl znači da ste poprilično sigurni da manifestacija ljubavi kroz slobodni seks je prava manifestacija ljubavi u nekom trenutku prema nekoj osobi.

On istina ne odgovoara zašto to ne bi bila dobra manifestacija ljubavi ali ni vi niste baš nešto pokazali zašto je to dobar poželjan način iskazivanja ljubavi da bi se moglo reći da je to pravi način.

----------
P.S. Da li samo meni ne rade ove tipke za uređivanje teksta? (koristim Operu 11.60)"
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 18:43

OliverZG » wrote: Uglavnom kroz cijelu povijest da tako kažem umovanja, ljudi skloni umovanju ujedno su bili skloni i smatrati seks nečim manje vrijednim, više takoreć životinjskom potrebom.
Aha, seks u istoj skupini s hranjenjem i pražnjenjem od ostataka probavljene hrane. Pa je stoga dokaz umnosti ili mogućnosti da se prevladaju vlastite živinčadske potrebe bio dokaz moralne i ine superiornosti.To, jel?
Prvo, ne čini mi se da je seks baš tamo. Skup sa hranom i kakanjem i disanjem. Morao bi biti ipak malo iznad u skali potreba, bijuć se bez njega može, odnosno ne umreš, bar ne doslovno, možda tek metaforički.

S druge strane, kladim se da ti isti umnici ne bi proglasili uzdržavanje od seksa nekim osobitim postignućem, da je seks sam po sebi nešto neugodno. Lako se odreći kamena u cipeli, ne.

Pitanje je zašto bi umnici željeli ili smatrali vrhunaravnim postignućem odricanje od ugodnih stvari? Je li to isto kao i; hajde, dijete, uči, nemoj ljenčariti, pa će ti poslije zbog toga biti bolje, ili štedi sad, ne troši, pa će ti poslije biti bolje i tako u tom stilu?

Garantira li odricanje od seksa sada nešto bolje u budućnosti? Ili što? :misli:
ILi je to opet sve povezano s ljubavi i tim lijepim stvarima, ne znam više, i ja sam se zbunila. :misli:
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:44

bliss » wrote:Nikad ne ispisujem dijagnoze. Mislim da mi je ovo prvi put. Čak ni ne pišem dijagnozu, nego se pitam što se krije iza nemogućnosti da se osjeti i razumije ljubav. Nisam nikad susrela nekog tko je rekao da nema pojma što je ljubav. A to što mu nisam mogla napisati što je ljubav je sasvim logično - kako nekome kome je koncept osnovne ljudske emocije stran to uopće opisati? Ja ju osjećam, ali priznajem da nisam dovoljno elokventna da ju objasnim nekome poput njega.
Ti ne razumiješ problematiku. :cerek:

Naime, radi se o samom TERMINU 'ljubav'. Zamisli da umjesto 'ljubav' piše nešto deseto, neka izmišljena riječ. I ja te samo umoljavam da opišeš što ta riječ tebi znači. Nisi gledala Oprah show? :cerek: Gdje se ona upela (skupa s nekim, što je ono bio, psiholog) objasniti da ljubav 'nije osjećaj' - nego djela. Što veliš o tome?

Kažem ti da sam termin ljubav nije 'jasan', nego da ljudi kažu 'ljubav' a svako misli na nešto deseto, što mu se već čini da 'ljubav' jest. Zato pitam TEBE (a ne stručnjake) da mi probaš dočarati što tebi znači 'ljubav'.

Prvo što vidimo jest da ti misliš da je ljubav 'osjećaj'. Oprah se ne slaže, Fromm se ne slaže, Scott Peck se ne slaže, sv. Pavao se ne slaže, Isus se ne slaže i masa drugih ljudi se ne slažu. No, čak i da to jest 'osjećaj' - pa probaj mi ga opisati? Kako taj osjećaj nastaje? U kojim okolnostima? Koji faktori utječu na to da se pojavi, ili da nestane? I tako, tisuću lijepih pitanja.

bliss » wrote:Ne bih ni bol znala opisati nekome tko ima poremećaj zbog kojeg nije u stanju osjetiti bol.
Dalo bi se to bar opisati. Bol, to bi bio izrazito neugodan osjećaj u glavi, koji te praktički prisiljava da razmišljaš jedino o tome kako taj osjećaj otkloniti. A ukoliko ga ne možeš otkloniti, vrlo teško se možeš koncentrirati na bilo koju misao ili osjećaj, a da istovremeno nisi svjestan tog (neugodnog) osjećaja, tj. boli, kao nečeg 'sveprožimajućeg'.

Dakako, ako on ne bi znao ni što je 'neugoda' niti bilo kakvi 'osjećaji' ili 'misli' - onda bi bilo još teže. No ja nisam baš totalni emocionalni invalid, pa mislim da bih nešto valjda i uspio shvatiti, ako se samo malo potrudiš.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Dec 2011, 18:47

nodens » wrote:
Vidim da te rajca uživljavati se u moju ulogu. Laskavo... ali skroz nepotrebno. Da mi je znati koja te psihologija nagovorila na to da se 'uključiš' u ovu raspravu, sa svojim maleckim beznačajnim i nemaštovitim doprinosom.

Inače, meni nema ništa slađe od verbalnog šamaranja s raznim tikvanima, to ti dođe kao ono nekad kad su se pećinski ljudi mlatili toljagama po glavi. Samo što je ovo je mnogo civiliziranije, sočnije, profinjenije.... mljac.
:rofl:

..cuj, rasprava. :xd:

..pa, eto, zamisljam sa strane situaciju u kojoj bi netko kao ti, nastojao ispipati neku, a da ne vidi odmah da razgovara s nekim kao sto si ti. :xd:
cuj, zanimljiv filmic ili tekstic bi se mogao napravit, sta nije tako? ono, ti nastojis da ona bude iskrena, a da ti o svojoj iskrenosti sutis.
kao, zanima te, zanima te bi li ona mogla bit ta, ali ne mos odmah pitat, moras okolo, naokolo, a ona misli da se ona tebi svidja, sto i jest tako, ali mozda i nije tako, itd, itd..citava tu igra bi se neka postpigmalionovska mogla napraviti.

mislim, sta se zestis..jedino je pitanje zelis li bit iskren prema drugima onako koliko zelis da drugi budu iskreni prema tebi, eto..:raspa:
Nikolajevna

Post 12 Dec 2011, 18:47

I dobro, dečko ima svoje kriterije, zašto je nama sad toliko važno uvjeriti ga da ne valjaju? Netko drugi pak ne voli nas debeljuce, pa što?

Možda njemu jednostavno izgleda sigurnije biti jedan drugome prvi u svemu, nemati sjećanja na neke prošle živote, nemati s čime usporediti njih dvoje. Kao da ne bi znali kako im je, ovi iz Sjeverne Koreje, da znaju za bolje...
Lastan

Post 12 Dec 2011, 18:50

nodens » wrote:Ne mogu to zamisliti, sorry. :rofl:

To meni zvuči kao da me pitaš ovako nešto. Zamisli da se tako nađete negdje bla bla sve kako si i ti počela... i onda odjednom se ona pretvori u pokojnog Elvisa Pressleya i kaže ti da svijetom drmaju alieni, a da ljudi još sveukupno ima 14 i ti si jedan od tih zadnjih 14. :rofl: Što bih onda, a, a, a?

Čega će se sramiti? Pa sramit će se baš zato što me ne pozna, što je mnogo toga skrivala, zatajila, što ne zna ništa o meni pa misli tko zna što itd itd itd. Ako sve to zna, jednostavno nema razloga da se tako ponaša; a i ako bi se ipak ponašala, to bi bilo očito i mnogo prije nego što dođe do stani-pani. Postoji nešto što se zove 'razgovor', inače, ako nisi znala. :zubo:
Ti misliš da bi iz razgovora s curom koja se srami svog tijela saznao takve stvari? Misliš da bi mogao predvidjeti hoće li ona gasiti svjetla, skrivati se pod plahtom, odbijati seks… samo kroz razgovor? Da bi mogao samo kroz razgovor razlikovati curu koja je javno sramežljiva a u krevetu vatrena od cure koja je javno sramežljiva a u krevetu klada?

Ja sam, eto, čuo za taj razgovor koji spominješ. Pitam se jesi li ti čuo za laganje.
Uostalom, budući da danas djevičanstvo nije baš na cijeni (pa tako ni 'lažno' djevičanstvo ovog tvog tipa), nema razloga zašto bi prakticirala isključivo analni seks, a da ovo drugo nije ni probala.
Naravno da ima. Možda je, recimo, pravovjerna. :kava:
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 18:52

Nikolajevna » wrote:I dobro, dečko ima svoje kriterije, zašto je nama sad toliko važno uvjeriti ga da ne valjaju? Netko drugi pak ne voli nas debeljuce, pa što?

Možda njemu jednostavno izgleda sigurnije biti jedan drugome prvi u svemu, nemati sjećanja na neke prošle živote, nemati s čime usporediti njih dvoje. Kao da ne bi znali kako im je, ovi iz Sjeverne Koreje, da znaju za bolje...
Ma nije. Meni nije. Mislim da mnogima nije, samo se raspitujemo.
Ja mu iskreno želim jednu, uf, ne da mi se sad tražiti onu seriju atributa, uglavnom, sve to, i djevicu. Neku, k tome, koja bi baš takvoga kao što je on.
Nek(v)arljiva.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 18:54

Lord Byron » wrote:Priznajem, ja sveudilj iščekujem kad će netko od "starosjedilaca" iskočiti i reći "e jesam vas istrolao, već se danima navlačimo, a zapravo vas svo vrijeme vučem za nos".
To nije lijepo od tebe. Dobijemo autohtonog trola, a ti mu čak i identitet negiraš. :(
nodens

kukuriku » wrote:Pitanje je zašto bi umnici željeli ili smatrali vrhunaravnim postignućem odricanje od ugodnih stvari? Je li to isto kao i; hajde, dijete, uči, nemoj ljenčariti, pa će ti poslije zbog toga biti bolje, ili štedi sad, ne troši, pa će ti poslije biti bolje i tako u tom stilu?
Ne znam za druge umnike, ali mogu ti reći za ovog. :rofl:

Nisam 'asket' iz tako nekakvog razloga, zamišljanja nekakve 'nagrade' ili uzdizanja ili kojeg već vraga.

Nego je stvar mnogo jednostavnija i prizemnija. ŠTO znači 'uživati'?

To je meni fascinantno koliko je ženama danas lako zamisliti da će muškarac svakako 'uživati' u njima, pa kako god. Gle, ne mogu uživati. Tj. možda bih mogao, da nalijem litru rakije u sebe ili da odem na lobotomiju. U suprotnom, ne mogu 'nepomućeno' uživati čisto onako, u ženskom tijelu. Jer postoji hrpa drugih misli koje 'smetaju' tom uživanju, koje ponućuju recimo čisto fiziološki užitak (... btw, pa zar je to seks, čisto fiziološki užitak?). Dakako, ja bih mogao 'trenirati' kako da te druge misli jednostavno potisnem, zar ne? Pa jasno da bih mogao. Ali ja to ne želim. Nego želim da te misli budu prisutne, ili npr. da same od sebe odu, a ne da ih ja moram silom tjerati, zato da se mogu 'opustiti'. A zbog čega, zapravo? Iz altruističnih razloga? :zubo:

kukuriku » wrote:Garantira li odricanje od seksa sada nešto bolje u budućnosti? Ili što? :misli:
ILi je to opet sve povezano s ljubavi i tim lijepim stvarima, ne znam više, i ja sam se zbunila. :misli:
Ne garantira ništa. Kad budem pomislio da garantira nešto, otići ću do prve Ukrajinske jeftine kurve, to će biti prekrasan apsurd. :rofl:
bliss

Ljubav jest osjećaj, a druga je stvar što ti sad govoriš da načinima iskazivanja ljubavi a ne o samom osjećaju. To što Oprah tvrdi da ljubav nije osjećaj nego djela mi ne znači ništa. Pa ne vrti se svijet oko Oprah. Očito si ju shvatio predoslovno jer meni njena rečenica govori da ona nečiju ljubav vidi u djelima. Dakle ona tom rečenicom ne priča o osjećaju ljubavi nego kako te osjećaje prepoznati u drugome, o izrazima ljubavi.

Kakve veze moj doživljaj ljubavi ima s tvojim poimanjem djevičanstva i njegove vrijednosti. Cijela rasprava je počela tako da si djevičanstv proglasio vrijednošću, jer je rijetka i jer podrazumijeva izostanak nečega što nisi htio definirati. I nekolicina nas ovdje samo želi razumjeti što točno misliš i zašto. Kako se točno u tu priču uklapa moj doživljaj ljubavi kad trenutno pričamo o tebi a ne o meni? Aha, skretanje s teme. Zaboravila sam da toga ima u svakom postu :D
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 18:56

kukuriku » wrote: Aha, seks u istoj skupini s hranjenjem i pražnjenjem od ostataka probavljene hrane. Pa je stoga dokaz umnosti ili mogućnosti da se prevladaju vlastite živinčadske potrebe bio dokaz moralne i ine superiornosti.To, jel?
Dobro si to interpretirala.

Ideja zapravo i je otprilike takva da se umre za nešto da bi se živilo za nešto drugo. Razlog tome su često neoženjeni znanstvenici i pjesnici prošlih vremena. Tako da ne to što se nisu ženili ne znači da su bili pederi.
S druge strane, kladim se da ti isti umnici ne bi proglasili uzdržavanje od seksa nekim osobitim postignućem, da je seks sam po sebi nešto neugodno. Lako se odreći kamena u cipeli, ne.

Pitanje je zašto bi umnici željeli ili smatrali vrhunaravnim postignućem odricanje od ugodnih stvari? Je li to isto kao i; hajde, dijete, uči, nemoj ljenčariti, pa će ti poslije zbog toga biti bolje, ili štedi sad, ne troši, pa će ti poslije biti bolje i tako u tom stilu?
Pa to i je ideja da se odriče nečega ugodnog radi viših ciljeva.
Garantira li odricanje od seksa sada nešto bolje u budućnosti? Ili što?
Kažu da garantira mogućnost svladavanja tijela od strane duha u potpunosti. A kao što smo udaljeniji od tijela bliži smo onom pravom ja. Neki naravno tvrde suprotno pa kažu što više osjećamo tijelom to smo bliži pravom ja.
Aristocat

nodens » wrote:
Pa ja sam uvijek dobronamjeran. :ne zna:

Osim ako netko 'nedobronamjernošću' hoće nazvati to što se ne želim jebati s ženama koje mi nisu po ukusu. Jer ih vrijeđa moj ukus na kojeg bih valjda morao imati hmm 'pravo', kao i onaj kojeg nije nimalo sram reći da se ne želi jebati s gaborima.

A to što sam malo prgav i što graknem i kažem svašta ružnog, pa nemoj mi reći da ne možeš shvatiti odakle potreba za tako nečim. Jer ako ne možeš, onda te ipak nemam ništa pitati. :zubo:
Ne, ne. Mislila sam na buduci razgovor izmedju nas dvoje. Osjecam poprilican naboj, branis se.
Razumijem to. Htjela sam reci, ako cemo dobronamjerno i ugodno razgovarati, razgovarat cemo. :)
Od mene se ne moras braniti. Ne, kad ozbiljno razgovaram. :)
blaze

nodens, gej iz okej :D
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Lastan

Post 12 Dec 2011, 19:01

nodens » wrote:(... btw, pa zar je to seks, čisto fiziološki užitak?)
Svaki je užitak čisto fiziološki. Reakcija u mozgu. I što s tim?
nodens

Post 12 Dec 2011, 19:03

..a unda » wrote: :rofl:

..cuj, rasprava. :xd:

..pa, eto, zamisljam sa strane situaciju u kojoj bi netko kao ti, nastojao ispipati neku, a da ne vidi odmah da razgovara s nekim kao sto si ti. :xd:
cuj, zanimljiv filmic ili tekstic bi se mogao napravit, sta nije tako? ono, ti nastojis da ona bude iskrena, a da ti o svojoj iskrenosti sutis.
kao, zanima te, zanima te bi li ona mogla bit ta, ali ne mos odmah pitat, moras okolo, naokolo, a ona misli da se ona tebi svidja, sto i jest tako, ali mozda i nije tako, itd, itd..citava tu igra bi se neka postpigmalionovska mogla napraviti.

mislim, sta se zestis..jedino je pitanje zelis li bit iskren prema drugima onako koliko zelis da drugi budu iskreni prema tebi, eto..:raspa:
Nije mi nikad palo na pamet da nekome *muljam* o... svojoj situaciji.

Dapače, prvi impuls mi je da se izbrbljam, ali to nije zgodno jer se može doživjeti kao nekakav ružni oblik egzibicionizma. Nećeš nekome koga jedva poznaješ ići istrčavati s tako nekakvom informacijom.

Odgovara li to na tvoju dilemu o mogućim scenarijima, ili imaš još pitanja?
ombia

Post 12 Dec 2011, 19:03

nodens » wrote: Tko zna, možda jednom čak završim i s nekom 'probušenom'. :zubo: Nikad se ne zna... ljudi se mijenjaju... možda mi to jednom ne bude nepremostiva prepreka. :nena:
A kako to provjeris?
Pozoves ju na dejt, das joj upitnik, pitas ju jel probusena? Ako je, dignes se i odes?
Si uopce bio ikad u takvoj situaciji ili i to, teoretski?

K tome, stram te tvojih godina? A nije te sram ispitivati druge mnogo intimnije stvari?
Al godine su ono, Tajna. :misli:
Al je bitno zasto je netko prekinuo s curom da ti shvatis, sta?
Al nije bitno za temu znati koliko ti imas godina, da te ljudi bolje shvate?
Mislim, da napises da ima 18 svak bi te razumio.
Mene je bacio na krivi planet, pa šutim i trpim. Ja sam oduvijek htio biti Jupiterova pjega, pa što sad?
:rofl:
Je l' znaš možda neku vrlo lijepu nimfomanku koja bi htjela *razgovarati* s opičenim olinjalim junferima?
Ti bi instrukcije dzabe.
dje se događa interakcija između mene i još nekog, to po samoj logici stvari ne može biti 'samo moj izbor'.
Pa tvoj je izbor da ces se seksati samo sa djevicom. nije valjda moj ili Morticijin?
A što zapravo znači 'zdrav' odnos prema seksu?
Zdravo je ne braniti si ono sto ti cini dobro a nikoga ne ostecuje. Jel ti lijepo kod seksa, pod pretpostavkom da si ga iskusio udvoje? Ma zaboravi...
Čega će se sramiti? Pa sramit će se baš zato što me ne pozna, što je mnogo toga skrivala, zatajila, što ne zna ništa o meni pa misli tko zna što itd itd itd. Ako sve to zna, jednostavno nema razloga da se tako ponaša; a i ako bi se ipak ponašala, to bi bilo očito i mnogo prije nego što dođe do stani-pani. Postoji nešto što se zove 'razgovor', inače, ako nisi znala
Naravno icicijalnim intervjuom ces saznati kako ce se djeva ponasati u krevetu, iako to ni ona sama jos ne zna. :facepalm:
- iako ima seksa sa strane. Pa ako tebi to nije prihvatljivo, b
Naravno da bih. No to su ti ovdje vec mnogi objasnili. Vjerujem u serijsku monogamiju. Jedna zavrsi druga pocne i tako to.
Poanta upravo i jest u tome da ne pukne.
Da, zaboravila sam da tvoji postovi s realnoscu malo veze imaju.
A drugu rečenicu si obrisala?
Nikad ne brisem nista iz svojih postova. Lik zaviri malo na strane forume i odjednom je problem pisati materinji jezik, daj me naj.

Ne znas sto je ljubav, nisi nikad sevio, pa jebemu ajmo onda skupiti neki prilog da imas cime kupiti jednu djevu negdje s bliskog istoka...
Oprosti, ali ako ti nemaš pojma što je ljubav znači da nikad nisi osjetio jednu od osnovnih ljudskih emocija. Da ja nemam pojma što je ljubav, potražila bih određenu vrstu stručne pomoći da otkrijem koji vrag me spriječava da ju osjetim.
Pazi, ja sad čak ne govorim o ljubavi prema partneru. Netko onog pravog upozna prije, netko kasnije. Ali ti si rekao da nemaš pojma što ljubav. Ja ti to stvarno ne mogu objasniti.

Iako, mislim da to nepoznavanje ljubavi koristiš samo kao metodu skretanja rasprave sa pitanja koja su ti neugodna ili na njih nemaš odgovor.
Amen.
No, što je od svega toga 'ljubav' - nije mi jasno
Nisi nikad volio mamu, brata?
Ali inače, out of curiosity, koja to pitanja nisam odgovorio?
Pa ni jedno. Pocevsi od najbanalnijih.
m, tako ja ne želim s nekom koja ih je bila s njih 10 jedan za drugim. Eto, nešto malo se razlikujemo.
Ne laskaj si.
Za razliku od tebe ja partneru dopustam i proslost i buducnost i sadasnjost ukoliko sam mu ja izbor skupa, ukoliko nisam, onda moze i to al odvjeno.
sad sam zamalo potegnuo neku opaku usporedbu
a sto te ovog puta a prije toga ne, zaustavilo?
Ti meni zvučiš uvrijeđeno. Kako te jedan olinjali junfer može uvrijediti? Nikako mi to nije jasno.
Je a malo prije sam ti zvucala jos nekako pa se sve ispostavilo krivim.

Nemojte puno pisati, moram ic van pa da nemam poslije puno za nadoknaditi. :zubo:
Nikolajevna

Post 12 Dec 2011, 19:05

kukuriku » wrote:
Ma nije. Meni nije. Mislim da mnogima nije, samo se raspitujemo.
Ja mu iskreno želim jednu, uf, ne da mi se sad tražiti onu seriju atributa, uglavnom, sve to, i djevicu. Neku, k tome, koja bi baš takvoga kao što je on.
Ja mu ne želim ništa takvoga jer sam ljubomorna i zavidna. Natuko je stotinjak postova u par dana i najkvotaniji je čovjek na forumu.
nodens

Post 12 Dec 2011, 19:05

Lastan » wrote: Svaki je užitak čisto fiziološki. Reakcija u mozgu. I što s tim?
Zaboga, mislio sam na fiziološki u smislu trljanja određenih osjetilnih tjelešaca. Praviš li se blesav ili misliš da sam ja?

Osim tih senzora oko glavića penisa i drugih erogenih zona, postoje i vizualni stimulansi. Naravno da se i oni interpretiraju u mozgu pa možeš, strogo gledajući, sve to skupa nazvati 'fiziologijom'. No to nije poanta. Osim vizualnih podražaja postoje i psihološki, pa onda emotivni, i na kraju možda čak i duhovni, ali o ovom zadnjem ne znam ništa.
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 19:06

OliverZG » wrote:
Kažu da garantira mogućnost svladavanja tijela od strane duha u potpunosti. A kao što smo udaljeniji od tijela bliži smo onom pravom ja. Neki naravno tvrde suprotno pa kažu što više osjećamo tijelom to smo bliži pravom ja.
Ne znam, ne mogu zapravo zamisliti tako zlobnog Boga koji bi nam dao tijelo i onda rekao : eeeeeeeeeeee, ali vi ste zapravo samo duhovna bića i samo tome trebate težiti.
Zaboravite tijela, tijela su tu tek da pate, dok se vi uzdižete.
Moram priznati da imam problem s time. :misli:
Nek(v)arljiva.
  • Information