Ne, nisam te krivo shvatio. Nego te pitam: imaš taj izbor - ŠTO bi ti, konkretno, izabrala? Jer, ja znam da postoje ljudi u otvorenom braku; njima pojam 'prevare' očito ništa ne znači. Stoga, pitam tebe: što ti konkretno imaš protiv 'otvorenog' braka? U otvorenom braku nema 'prevare' i 'laganja' - iako ima seksa sa strane. Pa ako tebi to nije prihvatljivo, bi li znala objasniti zašto nije?ombia » wrote:Ukoliko ti netko kaze o svojim namjerama onda imas izbor ostati s tom osobom ili ne. Dakle i ovaj put si me pogresno shvatio.
Ali zašto o tome razmišljaš? To kao da ti kupuješ auto, a ja te pitam - što ćeš ako izbije treći svjetski?ombia » wrote:Nije mi to prva ideja. Nego tvojim rezoniranjem se nuzno zapitati sto se dogadja kad jednu neokaljanu zavolis, okaljas ju i ljubav eto moguce je, pukne?
Poanta upravo i jest u tome da ne pukne. Da je meni tako lako razmišljati o tom pucanju, onda bih i ja imao sličan stav kao i ti. U biti ne bih ni onda, nego bih vjerojatno otklizao u suprotni ekstrem.
Hvala na razumijevanju, i ti si meni jako draga.ombia » wrote: A mora negdje...
A drugu rečenicu si obrisala? Padne mi prvo strana riječ na pamet i ne da mi se smišljati najbolji prijevod. Vas je hrpa, ja sam jedan.ombia » wrote:Cudno. Ja zivim vani, pa mi opet nije tesko pisati hrvatski.![]()
Da, sa svojom vjernom desankom šakić.ombia » wrote:Znaci cekati ces tu svoju djevicu jos 20 godina? Ili ces se u medjuvremenu trositi s nekom okaljanom?