nodens » wrote:
Tko zna, možda jednom čak završim i s nekom 'probušenom'.

Nikad se ne zna... ljudi se mijenjaju... možda mi to jednom ne bude nepremostiva prepreka. :nena:
A kako to provjeris?
Pozoves ju na dejt, das joj upitnik, pitas ju jel
probusena? Ako je, dignes se i odes?
Si uopce bio ikad u takvoj situaciji ili i to, teoretski?
K tome, stram te tvojih godina? A nije te sram ispitivati druge mnogo intimnije stvari?
Al godine su ono, Tajna.
Al je bitno zasto je netko prekinuo s curom da ti shvatis, sta?
Al nije bitno za temu znati koliko ti imas godina, da te ljudi bolje shvate?
Mislim, da napises da ima 18 svak bi te razumio.
Mene je bacio na krivi planet, pa šutim i trpim. Ja sam oduvijek htio biti Jupiterova pjega, pa što sad?
Je l' znaš možda neku vrlo lijepu nimfomanku koja bi htjela *razgovarati* s opičenim olinjalim junferima?
Ti bi instrukcije dzabe.
dje se događa interakcija između mene i još nekog, to po samoj logici stvari ne može biti 'samo moj izbor'.
Pa tvoj je izbor da ces se seksati samo sa djevicom. nije valjda moj ili Morticijin?
A što zapravo znači 'zdrav' odnos prema seksu?
Zdravo je ne braniti si ono sto ti cini dobro a nikoga ne ostecuje. Jel ti lijepo kod seksa, pod pretpostavkom da si ga iskusio udvoje? Ma zaboravi...
Čega će se sramiti? Pa sramit će se baš zato što me ne pozna, što je mnogo toga skrivala, zatajila, što ne zna ništa o meni pa misli tko zna što itd itd itd. Ako sve to zna, jednostavno nema razloga da se tako ponaša; a i ako bi se ipak ponašala, to bi bilo očito i mnogo prije nego što dođe do stani-pani. Postoji nešto što se zove 'razgovor', inače, ako nisi znala
Naravno icicijalnim intervjuom ces saznati kako ce se djeva ponasati u krevetu, iako to ni ona sama jos ne zna.
- iako ima seksa sa strane. Pa ako tebi to nije prihvatljivo, b
Naravno da bih. No to su ti ovdje vec mnogi objasnili. Vjerujem u serijsku monogamiju. Jedna zavrsi druga pocne i tako to.
Poanta upravo i jest u tome da ne pukne.
Da, zaboravila sam da tvoji postovi s realnoscu malo veze imaju.
A drugu rečenicu si obrisala?
Nikad ne brisem nista iz svojih postova. Lik zaviri malo na strane forume i odjednom je problem pisati materinji jezik, daj me naj.
Ne znas sto je ljubav, nisi nikad sevio, pa jebemu ajmo onda skupiti neki prilog da imas cime kupiti jednu djevu negdje s bliskog istoka...
Oprosti, ali ako ti nemaš pojma što je ljubav znači da nikad nisi osjetio jednu od osnovnih ljudskih emocija. Da ja nemam pojma što je ljubav, potražila bih određenu vrstu stručne pomoći da otkrijem koji vrag me spriječava da ju osjetim.
Pazi, ja sad čak ne govorim o ljubavi prema partneru. Netko onog pravog upozna prije, netko kasnije. Ali ti si rekao da nemaš pojma što ljubav. Ja ti to stvarno ne mogu objasniti.
Iako, mislim da to nepoznavanje ljubavi koristiš samo kao metodu skretanja rasprave sa pitanja koja su ti neugodna ili na njih nemaš odgovor.
Amen.
No, što je od svega toga 'ljubav' - nije mi jasno
Nisi nikad volio mamu, brata?
Ali inače, out of curiosity, koja to pitanja nisam odgovorio?
Pa ni jedno. Pocevsi od najbanalnijih.
m, tako ja ne želim s nekom koja ih je bila s njih 10 jedan za drugim. Eto, nešto malo se razlikujemo.
Ne laskaj si.
Za razliku od tebe ja partneru dopustam i proslost i buducnost i sadasnjost ukoliko sam mu ja izbor skupa, ukoliko nisam, onda moze i to al odvjeno.
sad sam zamalo potegnuo neku opaku usporedbu
a sto te ovog puta a prije toga ne, zaustavilo?
Ti meni zvučiš uvrijeđeno. Kako te jedan olinjali junfer može uvrijediti? Nikako mi to nije jasno.
Je a malo prije sam ti zvucala jos nekako pa se sve ispostavilo krivim.
Nemojte puno pisati, moram ic van pa da nemam poslije puno za nadoknaditi.