Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:36

ombia » wrote:Ukoliko ti netko kaze o svojim namjerama onda imas izbor ostati s tom osobom ili ne. Dakle i ovaj put si me pogresno shvatio.
Ne, nisam te krivo shvatio. Nego te pitam: imaš taj izbor - ŠTO bi ti, konkretno, izabrala? Jer, ja znam da postoje ljudi u otvorenom braku; njima pojam 'prevare' očito ništa ne znači. Stoga, pitam tebe: što ti konkretno imaš protiv 'otvorenog' braka? U otvorenom braku nema 'prevare' i 'laganja' - iako ima seksa sa strane. Pa ako tebi to nije prihvatljivo, bi li znala objasniti zašto nije?

ombia » wrote:Nije mi to prva ideja. Nego tvojim rezoniranjem se nuzno zapitati sto se dogadja kad jednu neokaljanu zavolis, okaljas ju i ljubav eto moguce je, pukne?
Ali zašto o tome razmišljaš? To kao da ti kupuješ auto, a ja te pitam - što ćeš ako izbije treći svjetski? :ne zna:

Poanta upravo i jest u tome da ne pukne. Da je meni tako lako razmišljati o tom pucanju, onda bih i ja imao sličan stav kao i ti. U biti ne bih ni onda, nego bih vjerojatno otklizao u suprotni ekstrem. :zubo:

ombia » wrote: A mora negdje...
Hvala na razumijevanju, i ti si meni jako draga. :cerek:

ombia » wrote:Cudno. Ja zivim vani, pa mi opet nije tesko pisati hrvatski. :misli:
A drugu rečenicu si obrisala? Padne mi prvo strana riječ na pamet i ne da mi se smišljati najbolji prijevod. Vas je hrpa, ja sam jedan. :zubo:

ombia » wrote:Znaci cekati ces tu svoju djevicu jos 20 godina? Ili ces se u medjuvremenu trositi s nekom okaljanom?
Da, sa svojom vjernom desankom šakić. :rofl:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Dec 2011, 17:37

nodens » wrote:.
..
Čega će se sramiti? Pa sramit će se baš zato što me ne pozna, što je mnogo toga skrivala, zatajila, što ne zna ništa o meni pa misli tko zna što itd itd itd. Ako sve to zna, jednostavno nema razloga da se tako ponaša; a i ako bi se ipak ponašala, to bi bilo očito i mnogo prije nego što dođe do stani-pani. Postoji nešto što se zove 'razgovor', inače, ako nisi znala. :zubo:

Hmm da, vjerojatno je stvar u tome što se tebi čini nemoguće da s nekim pričaš neko duže vrijeme prije nego što se 'provjerite' u krevetu. :cerek:
..
:rofl:
..sta je to ona skrivala zatajila? ste te upoznavala? ..oh, ne..kaze ona..koje sam ja srece, jos jedan.. :facepalm: :xzubo:

a taj razgovor? imas neka pripremljena pitanja, lakmus pitanja, pustas je da ti kaze samo ono sto ona hoce (ovo je narocito dobra taktika za detaljnog slusatelja, ali i za spijuna), mislim, kako to ide? sumnjam da ide ono..prvo pitanje, ah, mi pjesnici i romantici neshvaceni i tuzni, drugo pitanje, imas li i ti nekih ljubavnih razocarenja, trece pitanje..jesi li djevica u dusi? :xlux:

nakon koliko minuta razgovora si joj..toj nekoj, spreman dat isprintan ovaj topik..mislim, kad smo vec kod iskrenosti, poznavanja, srama i cega sve ne i ponsno rec..aj pogodi ko je nodens? :kokice:
Almost Rosey

Post 12 Dec 2011, 17:39

Morticia » wrote:Bilo bi zanimljivo znati podatak koliki postotak manijaka i silovatelja traži djevicu.
Uostalom, u tome i leži baza za njihovo sladostrašće- žena koja se bori, koja ne dozvoljava da je se uzme. Za onu koja se prepusti gotovo automatski gube interes.
Ne znam jel ovo pitanje psotavljeno ozbiljno, ali evo.
Nije poanta u djevičanstvu; otima se većina upravo iz razloga što se radi o nepristajanju. Dakle, netko ti radi nešto što ne želiš, a tome ćeš se opirati čak i ako ti netko svakodnevno radi sličnu stvar, uz tvoj pristanak, naravno.
Tako da mislim da je takva statistika irelevantna

Also, gdje piše da su ružne cure nesretne? :kava:
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2011, 17:41

bliss » wrote:Nodens, svako malo pitaš - što znači ljubav, što znači zdrav odnos prema seksu. Unaprijed se ispričavam ako će ovo zvučati kao trolanje, ali stvarno me sad zanima - znaš li ti išta? Gotovo je nemoguće voditi raspravu o nekoj temi kad se sugovornik ponaša kao da mu ni osnovni pojmovi nisu jasni.
Ako ne znaš što je ljubav, bojim se da ti to nitko od nas ne može objasniti.
meni se cini da jedino nodens ovdje zna sto je to ljubav, a i jos neki putevi, svjetla i istine. doduse, uvjeran sam da i dopusta da i drugi znaju, ali zeli da se i njegov put ravnopravno prizna iako su ostali malo zastranili..

mislim, svatko ima svoj izbor, nodens ima svoj, jedino sto se moze napraviti jest da mu se pozeli sreca.. :xd:
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:42

bliss » wrote:Nodens, svako malo pitaš - što znači ljubav, što znači zdrav odnos prema seksu. Unaprijed se ispričavam ako će ovo zvučati kao trolanje, ali stvarno me sad zanima - znaš li ti išta? Gotovo je nemoguće voditi raspravu o nekoj temi kad se sugovornik ponaša kao da mu ni osnovni pojmovi nisu jasni.
'Ljubav' nije osnovni pojam.

Ljubav je termin za kojeg bi bar danas trebalo biti očito da ga ljudi koriste u onoliko značenja koliko im zatreba. :ne zna:

'Zdrav' odnos prema seksu je također nešto što upravo prolazi temeljitu reviziju zadnjih 40-tak godina, a ti se meni čudiš što mi tu nešto nije jasno. Lako što meni nije jasno - ni drugi se oko toga ne mogu dogovoriti.

Znači, koliko god malo znao, VIDIM jasno da postoje određene *nesuglasice* po tim pitanjima. Drugim riječima, sigurno je da nisam samo ja zbunjen, nego nas ima hrpa zbunjenih. I zato me zanima kako pojedini diskutant shvaća te pojmove.

I ne slažem se s onim 'svi znaju što je ljubav'. Sorry, evo ja nemam pojma što je ljubav. Bi li ti bila ljubazna pa mi pokušala bar u najgrubljim crtama rastumačiti što bi to bilo?
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:44

..a unda » wrote:meni se cini da jedino nodens ovdje zna sto je to ljubav, a i jos neki putevi, svjetla i istine. doduse, uvjeran sam da i dopusta da i drugi znaju, ali zeli da se i njegov put ravnopravno prizna iako su ostali malo zastranili..

mislim, svatko ima svoj izbor, nodens ima svoj, jedino sto se moze napraviti jest da mu se pozeli sreca.. :xd:
Errr, ja svako malo kažem da nemam pojma što je ljubav... a 'svjetlo' i 'istinu' nisam čak ni spomenuo... a evo tebi se 'čini' da ja sve to jedini znam.

Da mi je znati po kojoj shemi ti se to učinilo. Evo, vidiš, ni to ne znam. :W
bliss

Post 12 Dec 2011, 17:49

nodens » wrote:
I ne slažem se s onim 'svi znaju što je ljubav'. Sorry, evo ja nemam pojma što je ljubav. Bi li ti bila ljubazna pa mi pokušala bar u najgrubljim crtama rastumačiti što bi to bilo?
Oprosti, ali ako ti nemaš pojma što je ljubav znači da nikad nisi osjetio jednu od osnovnih ljudskih emocija. Da ja nemam pojma što je ljubav, potražila bih određenu vrstu stručne pomoći da otkrijem koji vrag me spriječava da ju osjetim.
Pazi, ja sad čak ne govorim o ljubavi prema partneru. Netko onog pravog upozna prije, netko kasnije. Ali ti si rekao da nemaš pojma što ljubav. Ja ti to stvarno ne mogu objasniti.

Iako, mislim da to nepoznavanje ljubavi koristiš samo kao metodu skretanja rasprave sa pitanja koja su ti neugodna ili na njih nemaš odgovor.
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:50

..a unda » wrote: :rofl:
..sta je to ona skrivala zatajila? ste te upoznavala? ..oh, ne..kaze ona..koje sam ja srece, jos jedan.. :facepalm: :xzubo:

a taj razgovor? imas neka pripremljena pitanja, lakmus pitanja, pustas je da ti kaze samo ono sto ona hoce (ovo je narocito dobra taktika za detaljnog slusatelja, ali i za spijuna), mislim, kako to ide? sumnjam da ide ono..prvo pitanje, ah, mi pjesnici i romantici neshvaceni i tuzni, drugo pitanje, imas li i ti nekih ljubavnih razocarenja, trece pitanje..jesi li djevica u dusi? :xlux:

nakon koliko minuta razgovora si joj..toj nekoj, spreman dat isprintan ovaj topik..mislim, kad smo vec kod iskrenosti, poznavanja, srama i cega sve ne i ponsno rec..aj pogodi ko je nodens? :kokice:
Vidim da te rajca uživljavati se u moju ulogu. Laskavo... ali skroz nepotrebno. Da mi je znati koja te psihologija nagovorila na to da se 'uključiš' u ovu raspravu, sa svojim maleckim beznačajnim i nemaštovitim doprinosom.

Inače, meni nema ništa slađe od verbalnog šamaranja s raznim tikvanima, to ti dođe kao ono nekad kad su se pećinski ljudi mlatili toljagama po glavi. Samo što je ovo je mnogo civiliziranije, sočnije, profinjenije.... mljac.
Aristocat

Post 12 Dec 2011, 17:50

Ako ne znaš što je ljubav, bojim se da ti to nitko od nas ne može objasniti.

Nisam citala svaki post na ovoj temi, ali i ovako letimicno mogu reci neko svoje zapazanje:
Ovaj covjek se boji. Boji se zivota.
Mozda pitanje - znas li ti ista - moze stajati. On ocigledno zna o ljubavi i seksu onoliko koliko je o njima procitao. Koliko mu je receno. Spoznaje temelji na tudjim, nametnutim vrijednostima (posebice iskrivljenom krscanskom moralu).
Cini mi se da on trazi nesto i to nesto karakterizira djevicanskim. U svijetu u kojem je i sam otudjen, trazi sebi slicne. Slican se slicnom raduje.
To sto on naziva djevicanstvom - tjelesnim ili duhovnim - je zapravo varijacija na temu nevinosti u smislu arhaicne Evine nevinosti. Toga nema, jer zapravo nikad ga i nije bilo. Iluzija koja je nametnuta zadnjih dvije tisuce godina i od koje pate potrebiti.

Meni je zao. Nije stvar u rodjenju u krivo vrijeme. Stvar je u krivoj kulturi. Mislim da bi mu vise odgovarao Hinduizam. :)

PS Molim nodensa da se ne ljuti. Ovo je samo jedno malo glasno razmisljanje. :)
nodens

Post 12 Dec 2011, 17:54

bliss » wrote:Oprosti, ali ako ti nemaš pojma što je ljubav znači da nikad nisi osjetio jednu od osnovnih ljudskih emocija. Da ja nemam pojma što je ljubav, potražila bih određenu vrstu stručne pomoći da otkrijem koji vrag me spriječava da ju osjetim.
Stručnjaci znaju što je ljubav? :cerek: Na kojem faksu se uči taj predmet?

bliss » wrote:Pazi, ja sad čak ne govorim o ljubavi prema partneru. Netko onog pravog upozna prije, netko kasnije. Ali ti si rekao da nemaš pojma što ljubav. Ja ti to stvarno ne mogu objasniti.
Pa evo ovako da ti kažem. Nekad mi se čini da ne volim nikoga (pa ni samog sebe). A opet, nekad mi se čini da volim sve ljude... doduše, onako, vrlo površinski. :zubo: Dakle, u smislu neke opće benevolencije i empatije, npr. nije mi drago kad netko pati, a lijepo mi je vidjeti kad je netko istinski radostan. Je li to 'ljubav'? :misli:

bliss » wrote:Iako, mislim da to nepoznavanje ljubavi koristiš samo kao metodu skretanja rasprave sa pitanja koja su ti neugodna ili na njih nemaš odgovor.
Nije, to gore je temeljni problem. Što je ljubav. Ja znam što je požuda, znam što je naklonost, znam što je osjećaj lojalnosti, znam što je intelektualna privlačnost... i tako, mnogo takvih partikularnih osjećaja poznam. No, što je od svega toga 'ljubav' - nije mi jasno.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 17:56

Priznajem, ja sveudilj iščekujem kad će netko od "starosjedilaca" iskočiti i reći "e jesam vas istrolao, već se danima navlačimo, a zapravo vas svo vrijeme vučem za nos".
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2011, 17:56

bliss » wrote: Pazi, ja sad čak ne govorim o ljubavi prema partneru. Netko onog pravog upozna prije, netko kasnije. Ali ti si rekao da nemaš pojma što ljubav. Ja ti to stvarno ne mogu objasniti.
bliss ne zna odgovoriti, bliss odbija odgovoriti :xzubo:
ombia

Post 12 Dec 2011, 17:57

nodens » wrote: 'Bolestan' u navodnicima. Da me vidiš negdje u normalnim okolnostima, ziher ne bi znala da sam baš tako poremećen.
Cini li to nekoga manje poremecenim? Sto dok u bircu pije kavu izgleda normalan?

Ne znam bas koliko je Morticia skromna.
Zena ima muza koju ju voli, pretpostavljam dobar i redovit seks (za razliku od tebe), dijete :) i obitelj. Lijep zivot.
I bas njoj ides pisati kako je skromna i zadovoljava se sa malo? Sa cime si se ti trenutno zadovoljio?
Ti imas sad puno vise od toga?
Znala bi. Meni ni inače nije jasno kako se ljudi mogu jebati, a skrivati jedni od drugih vrlo bitne informacije.
Koje bitne informacije?

Ono o usavrsavanju, ako je bio dobar dok se sa mnom usavrsavao, sto ces vise? :)

Ono sto mi je fascinantno na ovoj temi je da nondens uspjeva danima ne odgovoriti na jednostavna pitanja. :zubo:
Tužno je, ustvari, vidjeti, kako netko tko toliko cijeni nevinost nije u stanju spoznati koliko je seks lijep i intiman i koliko je, obzirom na tu činjenicu, potpuno odbijanje istog do tridesetih, četrdesetih, ustvari znak da je osoba krnja, hendikepirana i nesposobna za ljubav i emocije.
:cerek:
Razlozi su desete prirode, a ja bih htio da zajednički dođemo do tih razloga. I nije to 'glupo' pitanje samo zato što ti kažeš da je glupo.
Bitno je zasto netko uz jednu osobu ne sevi jos devet? A nije bitno zasto ti nista ne sevis nish?
Kome je gore?
Tako je meni banaliziranje tvoja ideja da se cura duhovno obogaćuje i tehnički usavršava cuclanjem tvog pimpeka.
Al ako joj je pri tom lijepo? Sto nas lijepi trenuci ne produhovljuju? :)
Ne želim ništa reći, nego pitam.
Nemas sto reci zapravo.
No dosta te ljudi ovdje velikodusno poducilo, malo pristojnosti za to ne bi bilo naodmet.
Ne, mnogo lakše je 'stigmatizirati' jednog kojem se moderne tekovine društva ne sviđaju, tehnikom 22 na jednog, kao što vi ovdje hrabro radite, bez grama srama.
Trebala bih sad promijeniti svoje misljenje nasilno, da ne bi slucajno bilo isto s ostatatkom diskutanata?
Cega bi me tocno trebalo biti sram?
..a unda
Undaminator

Post 12 Dec 2011, 17:58

nodens » wrote:
Errr, ja svako malo kažem da nemam pojma što je ljubav... a 'svjetlo' i 'istinu' nisam čak ni spomenuo... a evo tebi se 'čini' da ja sve to jedini znam.

Da mi je znati po kojoj shemi ti se to učinilo. Evo, vidiš, ni to ne znam. :W
ako nisi spomenuo, ne znaci da ne postoji. :xzubo:
pa eto, cini mi se, sta sad. tebi se isto cini stosta, pa opet smo svi zivi. :xd:

ali, slazem se da je moguce da ti je tesko dovuci se do ljubavi. mislim, svi mi imamo neke strahove, paranojice, a sad, jel zelimo da dodje ljubav pa da se toga oslobodimo ili da se oslobodimo da bi dosla ljubav, to sad kako ko misli, hoce, ali da, cini mi se da si ti odabrao mukotrpan put, nije, nije ti lako, sreca ce tu odigrati puno.
ali, iskreno, koja je da je, nece ni njoj biti nista lakse s tobom, ako se nesto ne promijeni.. :xd:
tako da..ne znam, ne znam..koliko si ti bas fer ili koliko ces biti fer prema nekoj toj, idealnoj, ali to je za neki drugi topik valjda.
enivej, na tvom mjestu bih ja u jednom dzepu imao ovaj topik isprintan, a u drugom dzepu..nesto u obliku predbracnog ugovora, tako nesto.. :xd:
Aristocat

nodens » wrote:

Nije, to gore je temeljni problem. Što je ljubav. Ja znam što je požuda, znam što je naklonost, znam što je osjećaj lojalnosti, znam što je intelektualna privlačnost... i tako, mnogo takvih partikularnih osjećaja poznam. No, što je od svega toga 'ljubav' - nije mi jasno.
Oh pa to je jednostavno. :) Ja znam sto je ljubav.
kukuriku

nodens wrote: 'Ljubav' nije osnovni pojam.
Ljubav je termin za kojeg bi bar danas trebalo biti očito da ga ljudi koriste u onoliko značenja koliko im zatreba. :ne zna:.
Ne samo danas. Otprilike oduvijek.
'Zdrav' odnos prema seksu je također nešto što upravo prolazi temeljitu reviziju zadnjih 40-tak godina, a ti se meni čudiš što mi tu nešto nije jasno. Lako što meni nije jasno - ni drugi se oko toga ne mogu dogovoriti.

Znači, koliko god malo znao, VIDIM jasno da postoje određene *nesuglasice* po tim pitanjima. Drugim riječima, sigurno je da nisam samo ja zbunjen, nego nas ima hrpa zbunjenih. I zato me zanima kako pojedini diskutant shvaća te pojmove.
OK, ako dobro shvaćam tvoju zbunjenost.
Nije ti jasno gdje je razlika između jednog kurca, pardon muškarca i tisuću njih. Odnosno, ako možeš spavati s jednim, zašto ne i sa stotinu i jednim, tisuću i jednim, uvijek i svuda? To je bar ono što si više puta pitao. Slobodno me ispravi ako griješim.

Isto si pitao zašto je monogamija (seksualna vjernost) u vezi poželjna, a nevinost nije poželjna. Pri čemu je očito da te muči koncept tzv. serijske monogamije.

S obzirom na ovo što te muči, mogu li zaključiti da bi ti želio voljeti samo jednu koja bi "imala" i voljela samo tebe, uvijek i zauvijek?

Nego, misliš li ti da je ijedan odnos prema seksu "zdrav"?
Postoji li tvoja ideja "zdravog" odnosa prema seksu?

Znam, nisam odgovorila niti na jedno pitanje, ali deder mi pojasni jesam li dobro ubola u čemu leži tvoja zbunjenost i je li točna pretpostavljena pretpostavka ?
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:00

Aristocat » wrote: Nisam citala svaki post na ovoj temi, ali i ovako letimicno mogu reci neko svoje zapazanje:
Ovaj covjek se boji. Boji se zivota.
Mozda pitanje - znas li ti ista - moze stajati. On ocigledno zna o ljubavi i seksu onoliko koliko je o njima procitao. Koliko mu je receno. Spoznaje temelji na tudjim, nametnutim vrijednostima (posebice iskrivljenom krscanskom moralu).
Cini mi se da on trazi nesto i to nesto karakterizira djevicanskim. U svijetu u kojem je i sam otudjen, trazi sebi slicne. Slican se slicnom raduje.
To sto on naziva djevicanstvom - tjelesnim ili duhovnim - je zapravo varijacija na temu nevinosti u smislu arhaicne Evine nevinosti. Toga nema, jer zapravo nikad ga i nije bilo. Iluzija koja je nametnuta zadnjih dvije tisuce godina i od koje pate potrebiti.

Meni je zao. Nije stvar u rodjenju u krivo vrijeme. Stvar je u krivoj kulturi. Mislim da bi mu vise odgovarao Hinduizam. :)

PS Molim nodensa da se ne ljuti. Ovo je samo jedno malo glasno razmisljanje. :)
Zašto bih se ljutio, pa prilično si blizu. Slične stvari su i meni padale na pamet... tijekom godina. A bi li bila voljna odgovoriti na neka podpitanja? :zubo: Jer, spomenula si neke interesantne stvari koje bi me pobliže zanimale...
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 18:02

Aristocat » wrote:Toga nema, jer zapravo nikad ga i nije bilo. Iluzija koja je nametnuta zadnjih dvije tisuce godina i od koje pate potrebiti.

A kaj ako se može pokazati da je toga bilo i prije tih dvije tisuće godina, recimo u da ih tako nazovemo ne abrahamskim izvorima.
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 18:03

OliverZG » wrote: A kaj ako se može pokazati da je toga bilo i prije tih dvije tisuće godina, recimo u da ih tako nazovemo ne abrahamskim izvorima.
Čega da je bilo prije dvije tisuće godina?
Nek(v)arljiva.
bliss

Post 12 Dec 2011, 18:04

nodens » wrote:
Stručnjaci znaju što je ljubav? :cerek: Na kojem faksu se uči taj predmet?
Nisam rekla da će ti stručnjak reći što je ljubav, nego da ti može pomoći otkriti iz kojeg ju razloga nisi u stanju osjetiti. Osoba koja ne može pojmiti ljubav očito ima određene probleme, kočnice, traume, komplekse, whatever.

Smiješno, prvo pitaš mene što je ljubav a onda se izruguješ ideji da će ti stručnjak reći što je ljubav, iako ja to nisam ni rekla. Ako misliš da ja mogu ponuditi odgovor, zašto misliš da netko drugi ne može? Ali baš zanimljivo skretanje s teme. Kao i u svakom postu :D
OliverZG wrote: bliss ne zna odgovoriti, bliss odbija odgovoriti :xzubo:
Ti šuti, već sam rekla da ti ne bi ovako izbjegavao odgovoriti na pitanja a sad me sprdaš. Nastavit ću te ignorirat za kaznu. :durica:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 18:06

kukuriku » wrote: Čega da je bilo prije dvije tisuće godina?
Preferiranja djevičanstva.
bliss » wrote: Ti šuti, već sam rekla da ti ne bi ovako izbjegavao odgovoriti na pitanja a sad me sprdaš. Nastavit ću te ignorirat za kaznu. :durica:
Malkoc te sprdam ali djelomično sam i ozbiljan. Vrlo lagana si bila na uputnici koja vodi stručnjaku koji bi popravio senzor za ljubav. Ipak nakon što si pokušala napisati odgovor uvidjela si da je stvar ipak malo teža i zapravo teško da možeš napisati što je ljubav osim da napraviš nekakvu analogiju s osjećajem gladi.
Aristocat

Post 12 Dec 2011, 18:06

nodens » wrote:
Zašto bih se ljutio, pa prilično si blizu. Slične stvari su i meni padale na pamet... tijekom godina. A bi li bila voljna odgovoriti na neka podpitanja? :zubo: Jer, spomenula si neke interesantne stvari koje bi me pobliže zanimale...
Naravno, dok si dobronamjeran i dok se odnosis s postovanjem. :)
nodens

Post 12 Dec 2011, 18:09

ombia » wrote:Cini li to nekoga manje poremecenim? Sto dok u bircu pije kavu izgleda normalan?
Ne samo u bircu. Što misliš ti, da u slobodno vrijeme pljačkam banke?

ombia » wrote:Ne znam bas koliko je Morticia skromna.
Zena ima muza koju ju voli, pretpostavljam dobar i redovit seks (za razliku od tebe), dijete :) i obitelj. Lijep zivot.
I bas njoj ides pisati kako je skromna i zadovoljava se sa malo? Sa cime si se ti trenutno zadovoljio?
Ti imas sad puno vise od toga?
Ne, ja nemam ništa. U tome i jest problem s neskromnošću, na kraju ostaneš praznih rukava. :zubo: Pa bar je to poznata pučka izreka, zar nije.

ombia » wrote:Koje bitne informacije?

Ono o usavrsavanju, ako je bio dobar dok se sa mnom usavrsavao, sto ces vise? :)

Ono sto mi je fascinantno na ovoj temi je da nondens uspjeva danima ne odgovoriti na jednostavna pitanja. :zubo:
Errr, nisam imao u planu jebat se s nekim ovdje, da bih odgovarao na neka pitanja.

Ali inače, out of curiosity, koja to pitanja nisam odgovorio? :ne zna:

ombia » wrote:Bitno je zasto netko uz jednu osobu ne sevi jos devet? A nije bitno zasto ti nista ne sevis nish?
Kome je gore?
Meni je gore. :kava:
Ako smo to riješili, bi li sad mogla odgovoriti? Jer vidiš, meni se to čini povezano. Kao što ti ne želiš s njih 10 odjednom, tako ja ne želim s nekom koja ih je bila s njih 10 jedan za drugim. Eto, nešto malo se razlikujemo.

ombia » wrote:Al ako joj je pri tom lijepo? Sto nas lijepi trenuci ne produhovljuju?
Uf, sad sam zamalo potegnuo neku opaku usporedbu, pa sam se u zadnji čas zaustavio. :rofl:

ombia » wrote:Nemas sto reci zapravo.
No dosta te ljudi ovdje velikodusno poducilo, malo pristojnosti za to ne bi bilo naodmet.
Ti meni zvučiš uvrijeđeno. Kako te jedan olinjali junfer može uvrijediti? Nikako mi to nije jasno.

ombia » wrote:Trebala bih sad promijeniti svoje misljenje nasilno, da ne bi slucajno bilo isto s ostatatkom diskutanata?
Cega bi me tocno trebalo biti sram?
Ne trebaš promijeniti svoje mišljenje. Ali da si uskočila u zajedničko traženje dijagnoze, jesi. Rado bih pomislio da je to iz altruističnih razloga. :zubo:
Aristocat

Post 12 Dec 2011, 18:11

OliverZG » wrote: A kaj ako se može pokazati da je toga bilo i prije tih dvije tisuće godina, recimo u da ih tako nazovemo ne abrahamskim izvorima.
Pa dobro. Ako se moze pokazati, moze. Onda cemo reci vise od dvije tisuce godina, i sve ok. :)
Ono sto ja znam je da mi danas zivimo po krscanskim vrijednostima, htjeli mi to ili ne. Zapravo po iskrivljenim vrijednostima. Ako je prije onoga sto se sluzbeno naziva krscanstvom bilo nesto drugo sto je postivalo slicne vrijednosti, u redu. Bilo je. Ja govorim o sluzbenoj verziji koju je prihvatio zapadni kulturni krug. :)
kukuriku

Post 12 Dec 2011, 18:12

OliverZG » wrote: Preferiranja djevičanstva.
Aha. Ja sam pomislila "iskonskog" djevičanstva. Pa sam te htjela zamoliti da mi objasniš kako i kada i gdje su živjeli iskonski djevci i djevice, i što bi to uopće značilo.
Naime, ne mogu taj koncept baš pojmiti.
Nek(v)arljiva.
  • Information