Brohitisex anais » wrote:![]()
![]()
![]()
Sad mi je jasnije zašto sam dobila bronhitis gore. Ja sam šetala, zabundana, ali šetala oko dva sata na poledici.Tamo nitko ne šeće.
Bacila si brata s prozora
edit: jebi se editu
Brohitisex anais » wrote:![]()
![]()
![]()
Sad mi je jasnije zašto sam dobila bronhitis gore. Ja sam šetala, zabundana, ali šetala oko dva sata na poledici.Tamo nitko ne šeće.
Slušaj sine... vako... mi smo bili mladi, i roditelji nisu željeli podržavati naš alkoholizam i čudne drogaške frizure. Stoga smo morali lokati po parkovima, pošto s petnaest ne imaš novaca za vlastiti stan. Nosilo se po troje dugih gaća, dvoje hlača, dva džempera i dvi jakete, pive su se smrzavale i pucale :eksajte ljudi, pucaju ko kokice:..a unda » wrote: eto..
Playlife wrote:pratite noćni tekstualni lajv prijenos u vezi snijega u splitu i dalmaciji![]()
Ne šeće ti baka na dedi. Ovdje se da nać' ljudi čak i za trčanje. Da u Splitu nekome predložim trčanje, pogledao bi me kao maloumnog malaričnog jednonogog jemenskog maratonca. Liti vruće, zimi hladno, a između se mora bit' na štekatu.ex anais wrote:![]()
Sad mi je jasnije zašto sam dobila brohitis gore. Ja sam šetala, zabundana, ali šetala oko dva sata na poledici.Tamo nitko ne šeće.
![]()
Pa nema baš puno, samo donekle.Herp » wrote:
I, oprosti, kakve veze ima starost zgrade s centralnim grijanjem?![]()
Moja srednja škola je u zgradi izgrađenoj 1895. i uredno ima centralno.
I ti??!!?? :calimero:Zekoslawa » wrote:Ajme, pa imam pola centimetra snijega na balkonu, šta ne govorite. Difno!
Ne zanima me, ali fala, ko da jesam.vrrrlet » wrote: Mogu ti dokazati, ako si lijepa. Ako nisi, baš me briga za tvoje mišljenje.
Fala, jedva čekam da se sutra vratim kuć. I smrzavam...AdMulica wrote: beta, brejak nogu sutra na povijesti!![]()
Pa ono, ja ne žderem svinjetinu, a rakiju slabo tučem... Ali šta jes, jes - zimu je super pregurati u birtijama, barem meni...a unda wrote: dakle, sve te kulture su lokacke ili barem svinjece. to se natuce svinjetine, naloce rakije i opala djilda..
[...] u zagrebima i ostalim tim nekim evropama se ne zivi na ulici nego unutra, u zatvorenom. to sto se mora izac vani, to je jebiga, nuzno zlo.
Nikad mi ovo nije padalo na pamet do jučer, i sad i ti spomeneš - kako bi bilo dobro natkriti staklenim zvonom barem kvartove koji su samodostatni, znači imaju školu, vrtić, ambulantu, plac itd. ... i onda bi bilo toplo, barem ugodno svježe, bez odurnog vjetra. Samo što mi sad pade na pamet - a kamo s onim drugim vjetrom koji bismo proizvodili, trebala bi nam i neka ventilacija da ne pocrkamo od bojnih plinova.mislim da bi ekipa po zagrebu najvolila da je citav zagreb natkrit, tako da i ne mora izlazit vanka. ono, za vikend se ide malo na more, plitvice, velebit, sljemence (ali, i medvednica bi se mogla uskoro natkrit) vidjet, iskoketirat malo nesto s tom surovom prirodom i biz doma ili negdje u zatvoreno, pricat price o tome sto su dozivjeli, kao da su u nekoj ekspediciji bili, pa se onda pricaju cudne price o cudnim krajevima i cudnim ljudima, a o obicajima da i ne govorimo..te nenatkrite kulture, to je..uzas. strava.
Meni je mnogo lakše izaći na hladno kad izletim iz toplog prostora u kojem mi je postalo vruće kad sam se obukla za van. Jedva čekam da izjurim iz vrućine, olakšanje mi je izaći i dugo me onda drži ta toplina. U suprotnom drhturim i stalno mi je hladno.i tako, u zagrebu moze bit minus deset, ali gdje god udjes je plus tristipet. pa se to onda skida, pa civiluci, pa oblaci, pa zamata..citavi su to obredi.
a izgleda da najveca baza u zagrebu je kad je vanka minus sto bit u kratkim rukavima u kuci. to je kao nesto ono sjajno..gle, kao na moru sam, vani studen, a meni ljeto, gdo to bu platil..
Ma to su furešti.ex anais » wrote:I ovdje ljudi trče. Uz more.
Ok, imaš praf, zapadno ste uglavnom, negdje 85%. Ali ste i 15% sjevernije. Ma to je problem s mentalnim mapama, ne odgovaraju stvarnosti. Zato i imamo ratove. Evo, priznajem, i ja pomalo sudjelujem u tome, iako zaista ne bih trebao s obzirom na struku. Kako li me samo frapiralo kad sam shvatio da je moja otočna kuća na istom meridijanu kao i kopnena...a unda » wrote: kako sjevernije? di zivi mulica, na solti? sjeverno od splita je muc, sinj..daj se orjentiraj..
..ma koji zidic, koje sjedanje. od kada se u zagrebu sjedi po zidicima? pa do prije nekoliko godina nisu po zagrebima i minhenima znali ni sta je rokula, a sad sve neki zidici, skale, to se sjedi po njima, pjeva, koriste se rijeci poput gust, rokula, rikola, rukola, rekola, najvise strucnjaka za hladno presano ulje je u zagrebu, pocelo se zimi i po stekatima u zagrebu sjedit, cak slusam i da puse bura i jugo niz savu, itd..vrrrlet » wrote:
Slušaj sine... vako... mi smo bili mladi, i roditelji nisu željeli podržavati naš alkoholizam i čudne drogaške frizure. Stoga smo morali lokati po parkovima, pošto s petnaest ne imaš novaca za vlastiti stan. Nosilo se po troje dugih gaća, dvoje hlača, dva džempera i dvi jakete, pive su se smrzavale i pucale :eksajte ljudi, pucaju ko kokice:, ali mi smo sveudilj provodili sate i sate na našem kontinentalnom zidiću slaveći mladost, neodgovornost i bedastoću.

Pa da, vidio sam ih. Ali su oni bili furešti. Mogu i ja onda reć' da purgeri imaju kurac od dvajspet cenata jer dva Kenijca studiraju medicinu na Šalati.ex anais » wrote:I ovdje ljudi trče. Uz more.
Nije tako Unda, Splićani zaista znaju voziti. Oni samo ne znaju stati...a unda » wrote: kao, zatvorene skole zato jer splitski djaci pjesaci se nece moci probiti do skole kroz sumu i pokraj vukova, anjihove tate i mame ustvari ne znaju vozit ni kad je suho, ...
Bubica, ti meni možeš reći da te briga za moje mišljenje, ali možeš li sebi?Beta ženka wrote:
Ne zanima me, ali fala, ko da jesam.
Čak i kad bi me zanimalo - otkud ja znam na šta ti ličiš, tako da bi i ti mogao lako dobiti ovaj odgovor: baš me briga za tvoje mišljenje.
Je je, imaš pravo, ovdje se više sjedi po klupicama, ali eto, mi smo baš imali zidić. Buržujski kvart, štaš. Lako je vama, vi sjednete gdje stignete, a nama pičkama treba klupa...a unda » wrote: ..ma koji zidic, koje sjedanje. od kada se u zagrebu sjedi po zidicima? pa do prije nekoliko godina nisu po zagrebima i minhenima znali ni sta je rokula, a sad sve neki zidici, skale, to se sjedi po njima, pjeva, koriste se rijeci poput gust, rokula, rikola, rukola, rekola, najvise strucnjaka za hladno presano ulje je u zagrebu, pocelo se zimi i po stekatima u zagrebu sjedit, cak slusam i da puse bura i jugo niz savu, itd..
aj, biz, biz, biz, biz tamo..
Izbjeglištvo iz Kijeva se ne računa kao bavljenje sportom.
Gdje su mačke? Jel to njihovo stablo?
..ma, to ste vi vidjeli da se sjedi u dalmaciji po zidicima, pa kao, eto, fora..vrrrlet » wrote:
Je je, imaš pravo, ovdje se više sjedi po klupicama, ali eto, mi smo baš imali zidić. Buržujski kvart, štaš. Lako je vama, vi sjednete gdje stignete, a nama pičkama treba klupa.
..nije to nihovo stablo. uglavnom nije. macke su lude. prvi put vide snijeg. isprobavaju vani cemu sve snijeg moze sluzit, sto se s njim moze radit, zasto uopce snijeg, sto je to i ostala macja pitanja..
..a unda » wrote: ..nije to nihovo stablo. uglavnom nije. macke su lude. prvi put vide snijeg. isprobavaju vani cemu sve snijeg moze sluzit, sto se s njim moze radit, zasto uopce snijeg, sto je to i ostala macja pitanja..
..nemooooj mi sad, ja ovo ono, ja nisam, ja jesam, ovo, ono..Beta ženka » wrote:..
Pa ono, ja ne žderem svinjetinu, a rakiju slabo tučem... Ali šta jes, jes - zimu je super pregurati u birtijama, barem meni.![]()
ne racionaliziraj. ne opravdavaj se. sta ti znas sta ti je lakse.Meni je mnogo lakše izaći na hladno kad izletim iz toplog prostora u kojem mi je postalo vruće kad sam se obukla za van. Jedva čekam da izjurim iz vrućine, olakšanje mi je izaći i dugo me onda drži ta toplina. U suprotnom drhturim i stalno mi je hladno.
I nije to fora - još je veća fora izići van u kratkim rukavima.
(naravno, na minutu-dvije-tri, a šta si ti mislio?)
Btw, što su kartina i đubot?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests