pa počelo je padat. kod mene padaAdMulica » wrote: ha?
Dalmoši/Tovari
- Beta ženka
Dakle, od forumaške mjere oduzeti 7-10 cm pa će biti realna veličina.
Pada snijeg, kažete? Ne usudim se ići pogledati.
Nemam ništa protiv snijega, samo dok ne moram ići nikamo. Pogotovo na kontrolni iz povijesti.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Imam ja zimske gume, doć ću do tebe pa onda mene možeš u lance..a unda » wrote:..pada snijeg.![]()
..je da nije bas neki, ali veseli me. iako, ko ce sutra vozit. gume su mi takve da vozim po sahari proklizao bih. ali,, imam lance. da skinem gume i da samo lance stavim?
Undaaaa
Živ siiiii
kod mene nijePlaylife » wrote: pa počelo je padat. kod mene pada
dabogda jedinicu dobilaBeta ženka wrote: Pada snijeg, kažete? Ne usudim se ići pogledati.![]()
Nemam ništa protiv snijega, samo dok ne moram ići nikamo. Pogotovo na kontrolni iz povijesti.
nda, tema je postala plejevo hvalisanje o tome koliko on ima radijatora i vrlino hvalisanje o dužini kurca!
nema smisla ni trolat ovo više!
odo spavat, izgleda da neće past snig, moram sutra radit
meg ti je glupa!!! :xlux:
Još je bolje kad zamijeniš radijatora i kurcaAdMulica » wrote:
nda, tema je postala plejevo hvalisanje o tome koliko on ima radijatora i vrlino hvalisanje o dužini kurca!![]()
Mogu ti dokazati, ako si lijepa. Ako nisi, baš me briga za tvoje mišljenje.Beta ženka » wrote:
Dakle, od forumaške mjere oduzeti 7-10 cm pa će biti realna veličina.
Pada snijeg, kažete? Ne usudim se ići pogledati.![]()
A po snijegu možeš ići na skijanje, ili ako ne skijaš, možeš grudati hadezejovce. I puno drugih stranaka.
Unda i Silajn i mačke žive bokunčić sjevernije od Mulice. Ne znam gdje je Plej, očigledno na nekom dobrom mjestu.ex anais » wrote:@Mulice, sad sam zbunjena. Kako kod Pleja i Unde pada, a kod tebe ne?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet » wrote: Unda i Silajn i mačke žive bokunčić sjevernije od Mulice. Ne znam gdje je Plej, očigledno na nekom dobrom mjestu.
moguće onda da smo unda, silajn, mačke i ja jako blizu
evo, uvatilo ga se malo na rubovima ceste
Vama uvik nešta smeta.Playlife » wrote:
![]()
moguće onda da smo unda, silajn, mačke i ja jako blizu![]()
evo, uvatilo ga se malo na rubovima cesteal bojim se da ništa od njega. presitne su pahulje i puše prilično
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
a di je unda?ex anais » wrote:@Mulice, sad sam zbunjena. Kako kod Pleja i Unde pada, a kod tebe ne?
ja sam gledala kroz prozor...i nema sniga!
pa pogledala sam malopri kad je plej reka! nema!dejzi wrote:Mulica ni kroz prozor ne zna pogledat. :facep alm:
poše, mirzo, kako si perverzna!m.za wrote: Još je bolje kad zamijeniš radijatora i kurca :ro fl:
e to ću šefici pokazat sutraPlaylife wrote:mulice, evo mala pomoć![]()
![]()
ex anais wrote:
A htjela je na balkonu visiti.![]()
meg ti je glupa!!! :xlux:
pa reka sam ti u ogorjuAdMulica » wrote: pleju, jebote...di ti živiš??? u kojoj županiji???![]()
..sto se tice zime, vako. najebo sam se zime po zagrebu ko niko. jos je dobro dok odas, dok se kreces malo zesce, ali ako malo stanes, aj aj aj.
samo pijancine mogu stajat vani. zato i svi ti zagorci i ostali nemediteranci locu. od gracaca preko laponije do vladivostoka. ladno je i loce se. pa rusi griju votku u snijegu. ..ili sta vec rade s njom u snijegu.
dakle, sve te kulture su lokacke ili barem svinjece. to se natuce svinjetine, naloce rakije i opala djilda..
s druge strane, ud almaciji..sori, u dalmaciji i duz obale, sve je dobro dok ima sunca i zavjetrine. kad nema, a puse bura, sto god stavio na sebe probije, ko kartina je najdeblji djubot.
osim toga, zima dolazi kroz noge. vise vrijedi dobra postola i dobre bicve, nego pet kapa i subara. a jos ako je nesto mokro, vlazno, pa na to okrene bura.. imam dojam da ne puse vjetar nego neke rendgenske zrake da pusu, prolazi hladnoca kroz mene.
tako, da priznam, znam se vise nazimit kad je jugo i kisa, nego kad je bura.
nadalje, u zagrebu je sve nesto..ne znam, ne znam kako to nazvat. u zagrebima i ostalim tim nekim evropama se ne zivi na ulici nego unutra, u zatvorenom. to sto se mora izac vani, to je jebiga, nuzno zlo. mislim da bi ekipa po zagrebu najvolila da je citav zagreb natkrit, tako da i ne mora izlazit vanka. ono, za vikend se ide malo na more, plitvice, velebit, sljemence (ali, i medvednica bi se mogla uskoro natkrit) vidjet, iskoketirat malo nesto s tom surovom prirodom i biz doma ili negdje u zatvoreno, pricat price o tome sto su dozivjeli, kao da su u nekoj ekspediciji bili, pa se onda pricaju cudne price o cudnim krajevima i cudnim ljudima, a o obicajima da i ne govorimo..te nenatkrite kulture, to je..uzas. strava.
i tako, u zagrebu moze bit minus deset, ali gdje god udjes je plus tristipet. pa se to onda skida, pa civiluci, pa oblaci, pa zamata..citavi su to obredi.
a izgleda da najveca baza u zagrebu je kad je vanka minus sto bit u kratkim rukavima u kuci. to je kao nesto ono sjajno..gle, kao na moru sam, vani studen, a meni ljeto, gdo to bu platil..
mislim, perverzije samo takve. to je raca koja je naucena na stres. u zagrebu je ko nista sa tristipet izac na minus deset. to sto je ceterdeset stupnjeva razlike, ko to jebe, to je normalno.
jasno da je normalno kad se nazderes svinjetine i naloces rakijetine (sad je u modi rec medica, to je kao fincukasto da ne ispadnes alkoholicar nakon sta trgnes tri medice..to je finije nego da kazes da si trgnuo tri cokanjceta) ili onog nekog kiselog vina, sta mu tepaju da ima ove i one predikate.
..i onda, jasno, dalmatinci su grintavi, lijeni..a koji kurac ih u purgeropolisu tjera da i izlazak iz kuce smatraju obavezom i poslom.
..i onda, jasno, kad organizam pocne stucat nakon takvih sezonskih stresova tipa..moram na more se przit, moram na snijeg se skijat, zato jer se nijima nekoliko tih sezona sazme u jedan dan, onda..cuj, bok, stari, kak si kaj?..pa eto, nemrem dihati..
ajde ukurac, zemi jos malo bunceka pa stavi jos i vrhnja po njemu, skini se doma u kratke rukave, mozda prodises.. ili dodji malo na buru pa odaj okolo, nes se bogami skidat doma u kratke rukave, pa da dvajst centralnih imas doma.
eto..
samo pijancine mogu stajat vani. zato i svi ti zagorci i ostali nemediteranci locu. od gracaca preko laponije do vladivostoka. ladno je i loce se. pa rusi griju votku u snijegu. ..ili sta vec rade s njom u snijegu.
dakle, sve te kulture su lokacke ili barem svinjece. to se natuce svinjetine, naloce rakije i opala djilda..
s druge strane, ud almaciji..sori, u dalmaciji i duz obale, sve je dobro dok ima sunca i zavjetrine. kad nema, a puse bura, sto god stavio na sebe probije, ko kartina je najdeblji djubot.
osim toga, zima dolazi kroz noge. vise vrijedi dobra postola i dobre bicve, nego pet kapa i subara. a jos ako je nesto mokro, vlazno, pa na to okrene bura.. imam dojam da ne puse vjetar nego neke rendgenske zrake da pusu, prolazi hladnoca kroz mene.
tako, da priznam, znam se vise nazimit kad je jugo i kisa, nego kad je bura.
nadalje, u zagrebu je sve nesto..ne znam, ne znam kako to nazvat. u zagrebima i ostalim tim nekim evropama se ne zivi na ulici nego unutra, u zatvorenom. to sto se mora izac vani, to je jebiga, nuzno zlo. mislim da bi ekipa po zagrebu najvolila da je citav zagreb natkrit, tako da i ne mora izlazit vanka. ono, za vikend se ide malo na more, plitvice, velebit, sljemence (ali, i medvednica bi se mogla uskoro natkrit) vidjet, iskoketirat malo nesto s tom surovom prirodom i biz doma ili negdje u zatvoreno, pricat price o tome sto su dozivjeli, kao da su u nekoj ekspediciji bili, pa se onda pricaju cudne price o cudnim krajevima i cudnim ljudima, a o obicajima da i ne govorimo..te nenatkrite kulture, to je..uzas. strava.
i tako, u zagrebu moze bit minus deset, ali gdje god udjes je plus tristipet. pa se to onda skida, pa civiluci, pa oblaci, pa zamata..citavi su to obredi.
a izgleda da najveca baza u zagrebu je kad je vanka minus sto bit u kratkim rukavima u kuci. to je kao nesto ono sjajno..gle, kao na moru sam, vani studen, a meni ljeto, gdo to bu platil..
mislim, perverzije samo takve. to je raca koja je naucena na stres. u zagrebu je ko nista sa tristipet izac na minus deset. to sto je ceterdeset stupnjeva razlike, ko to jebe, to je normalno.
jasno da je normalno kad se nazderes svinjetine i naloces rakijetine (sad je u modi rec medica, to je kao fincukasto da ne ispadnes alkoholicar nakon sta trgnes tri medice..to je finije nego da kazes da si trgnuo tri cokanjceta) ili onog nekog kiselog vina, sta mu tepaju da ima ove i one predikate.
..i onda, jasno, dalmatinci su grintavi, lijeni..a koji kurac ih u purgeropolisu tjera da i izlazak iz kuce smatraju obavezom i poslom.
..i onda, jasno, kad organizam pocne stucat nakon takvih sezonskih stresova tipa..moram na more se przit, moram na snijeg se skijat, zato jer se nijima nekoliko tih sezona sazme u jedan dan, onda..cuj, bok, stari, kak si kaj?..pa eto, nemrem dihati..
ajde ukurac, zemi jos malo bunceka pa stavi jos i vrhnja po njemu, skini se doma u kratke rukave, mozda prodises.. ili dodji malo na buru pa odaj okolo, nes se bogami skidat doma u kratke rukave, pa da dvajst centralnih imas doma.
eto..
pratite noćni tekstualni lajv prijenos u vezi snijega u splitu i dalmaciji
pada i puše tako jako da kupi i ono malo s ceste. tornado ljudi. nesvakidašnja i krajnje alarmantna situacija i pozivamo naše sugrađane da ni slučajno ne izlaze iz kuće ili nedaj bože idu na posao ili školu sutra
pada i puše tako jako da kupi i ono malo s ceste. tornado ljudi. nesvakidašnja i krajnje alarmantna situacija i pozivamo naše sugrađane da ni slučajno ne izlaze iz kuće ili nedaj bože idu na posao ili školu sutra
kako sjevernije? di zivi mulica, na solti? sjeverno od splita je muc, sinj..daj se orjentiraj..vrrrlet » wrote:..
Unda i Silajn i mačke žive bokunčić sjevernije od Mulice. Ne znam gdje je Plej, očigledno na nekom dobrom mjestu.
-
- Information
-