Jer je ova kod koje sam danas bio naručen zadužena za informatičare. Moja informatološka znanja nešto su sasvim drugo.Beta ženka » wrote:Zašto si prebačen drugoj?
Uostalom, sama je išla provjeriti kod druge referentice kakva je to zapravo moja sprema. Ja idem za time da ih zbunim, da me ne gnjave previše dok ne diplomiram. Jer onda ću ionako trećoj referentici; kao lingvist sigurno neću biti ni kod jedne od ove dvije.
A dotle ću posao tražiti kako već znam i umijem.
Neki dan sam od frendice čuo kako je jedna njena kolegica dobila posao kao lektorica u jednom drugom informatičkom časopisu. I došlo mi je da lupam glavom o zid; trebao sam odmah poslati životopis svoj konkurenciji. Ono, nek me imaju u vidu.
Nema veze. Stignem.
Genijalno.BTW, mene su skoro skinuli s burze jer nisam mogla doći na testiranje za Algebrine tečajeve za web dizajnera i sistem admina (preko HZZ-a) - a nakon testiranja moraš čekati još cca 2 mj. da ti jave jesi li prošao, pa još prođe vremena dok počne tečaj (čitala iskustva s fhr) te u slučaju da se zaposliš i ne možeš više pohađati tečaj - ispostave ti račun za njega. Jer si prekinuo s edukacijom.
Note to self: pozovu li me na testiranje, valja mi glumiti idiota.