standardove suhe šljive bolje su od k plusovih. za drugo ne znamMargarita » wrote: K plus artikli su sasvim pristojne kvalitete. Standard je baš loša marka.
Trgovačke robne marke
ako imate informaciju, molim vas uputite me gdje da nađem češnjak za sađenje.
jel moram naglasitit da tražim nekineski?
ja volim kikiriki maslac. ali ne znam stat, ja tu teglu u jedan dan slistim. pa se kontroliram i jako rijetko kupim, tipa ako jednom godišnje
jel moram naglasitit da tražim nekineski?
ja volim kikiriki maslac. ali ne znam stat, ja tu teglu u jedan dan slistim. pa se kontroliram i jako rijetko kupim, tipa ako jednom godišnje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kako se sadi cesnjak? zapiknu se reznjici u zemlju, ili...? ako da, onda...Pješčana » wrote:ako imate informaciju, molim vas uputite me gdje da nađem češnjak za sađenje.
jel moram naglasitit da tražim nekineski?![]()
nekineski cesnjak iz organskog uzgoja imas u bio&bio (ne sjecam se ciji je, ali nije ni hrvatski, ni kineski), u slovenskom sparu (gotovo sam sigurna i u njihovom mercatoru koji ipak ima vecu ponudu hrane iz organskog uzgoja. dakle, nije uzgojen u kini, ali otkud je dos'o prvi, to ne znam.
sljedece jeseni se potrudi otici na kakav gastrosajam, bude uzgajivaca koji prodaju stare sorte sjemena pa mozda naidjes i na dobar cesnjak.
imanje zrno ti nazalost ne mogu preporuciti jer ne znam moze li se kod njih ista kupiti. zlata nanic ga je nedavno prodala biovegi.
mozes jos pitati severe ako ce ti reci ciji cesnjak uzgajaju. imas kontakt obrazac na njihovom sajtu.
takodjer, ako ti nije ispod casti, mozes na starom forumu poslati pm pellapratu s gastronomije, covjek ima prekrasno nepce, a znanje da ne spominjem.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
hvala, bila sam na Danima hrvatskog sela i pikla sjemenke rajčice koje su me zanimale.
imam mići mali vrt s domaćim povrćem čije sam sjemenje našla po cijeloj državi, tražim baš biljčce koje nisu nit kineske nit tretirane, ako je toš uvijek moguće.
češnjak je teško naći. valjda ću prije Jetija vidjet
pellaprat ima i blog koji pratim, tako da ti to nije loša ideja
imam mići mali vrt s domaćim povrćem čije sam sjemenje našla po cijeloj državi, tražim baš biljčce koje nisu nit kineske nit tretirane, ako je toš uvijek moguće.
češnjak je teško naći. valjda ću prije Jetija vidjet
pellaprat ima i blog koji pratim, tako da ti to nije loša ideja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Češnjak je došao iz Kine, Kina je najveći proizvođač i malo mi je nejasno zašto bi netko htio češnjak baš od hrvatskog sjemena.
A ako hoćete sjeme od bolivijskog, čileanskog, australskog ili američkog češnjaka, za to je najbolji ebay, izbor je ogroman. Ja sam kupovcao od proizvođača iz kolumbijskih pripizdina, ali hrvatske nisam uočio. Valjda se ne trebaju baviti takvim pizdarijama uz subvencije kakve imaju.
A ako hoćete sjeme od bolivijskog, čileanskog, australskog ili američkog češnjaka, za to je najbolji ebay, izbor je ogroman. Ja sam kupovcao od proizvođača iz kolumbijskih pripizdina, ali hrvatske nisam uočio. Valjda se ne trebaju baviti takvim pizdarijama uz subvencije kakve imaju.
Biti i mniti svemiropolisno
jpk,ja bih rado konzumirala hranu koja je proputovala manje od mene u svom životu, a ne nešto što je pobrano zeleno i putovalo brodom do Evrope. htjela bih hrvatski češnjak jer želim probati uzgojiti hrvatsku sortu češnjaka. nije mi palo na pamet da pogledam e bay, fala
Govorio sam o sjemenu, a ne samom češnjaku. Naravno da on je zakurac kad stoji mjesecima u hladnjači.Pješčana » wrote:jpk,ja bih rado konzumirala hranu koja je proputovala manje od mene u svom životu, a ne nešto što je pobrano zeleno i putovalo brodom do Evrope. htjela bih hrvatski češnjak jer želim probati uzgojiti hrvatsku sortu češnjaka. nije mi palo na pamet da pogledam e bay, fala
jesi li kontaktirala ekipu iz vukomerića?Pješčana » wrote:ako imate informaciju, molim vas uputite me gdje da nađem češnjak za sađenje.
jel moram naglasitit da tražim nekineski?![]()
http://www.zmag.hr/hr/reciklirano-imanje
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 737 times
- Been thanked: 1347 times
Postoji ozimi slavonski češnjak, koji je genetički drukčiji. Dokazano ispitivanjima.JPK » wrote:Češnjak je došao iz Kine, Kina je najveći proizvođač i malo mi je nejasno zašto bi netko htio češnjak baš od hrvatskog sjemena.
Potpisi su za budale.
Svaka biljna sorta je genetički drukčija.Hekatonhir » wrote:
Postoji ozimi slavonski češnjak, koji je genetički drukčiji. Dokazano ispitivanjima.
A i pasmina. Zato je npr. bernardinac puno ukusniji od njemačkog ovčara.
Ubaciš u multipraktik oguljeni kikiriki, biljno ili kikiriki ulje i malo soli i pritisneš play. 
Ispod videa imaš transkript recepta. Ona ga je držala uključenim dvije do tri minute, dok se kikiriki nije pretvorio u kremu. Zašto misliš da je slab? Pa kikiriki nije tvrd kao lješnjak.
Ispod videa imaš transkript recepta. Ona ga je držala uključenim dvije do tri minute, dok se kikiriki nije pretvorio u kremu. Zašto misliš da je slab? Pa kikiriki nije tvrd kao lješnjak.
gonj špadi
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Trebalo mi je 100 godina da nađem temu, tražilica sucks.
Daklem, za one koji vole napolitanke...u Intersparu imaju to neko čudo, ajme davim se već dva dana u tome. Marka je njiova, S BUDGET, a ta ljepota se zove MINGNON-SCHNITTEN. Pakirane su u foliju, prednja strana zelene, a stražnja bijele boje, dimenzije su, ofrljativno, 10x10x1,5 cm. Ima pet napolitankastih štangica po pakiranju. Po okusu je slično Kit Katu, al je meni bolje jer ima manje čokolade koju ja u Kit Katu prvo oglođem sa strane budući da mi nikako ne paše tolki omjer čokolade naspram vafla...e sad ga već pretjerujem s tim nekim svojim mušicama...
Uglavnom, divna je to i krasna stvar.
Daklem, za one koji vole napolitanke...u Intersparu imaju to neko čudo, ajme davim se već dva dana u tome. Marka je njiova, S BUDGET, a ta ljepota se zove MINGNON-SCHNITTEN. Pakirane su u foliju, prednja strana zelene, a stražnja bijele boje, dimenzije su, ofrljativno, 10x10x1,5 cm. Ima pet napolitankastih štangica po pakiranju. Po okusu je slično Kit Katu, al je meni bolje jer ima manje čokolade koju ja u Kit Katu prvo oglođem sa strane budući da mi nikako ne paše tolki omjer čokolade naspram vafla...e sad ga već pretjerujem s tim nekim svojim mušicama...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Doooooobreeeeeeeee su
izvrsne, čak.
Bez zeze, dugo ne naletih na nešto što mi se tolko svidilo.

Bez zeze, dugo ne naletih na nešto što mi se tolko svidilo.
Nema do krasevih cokoladnih plus boca mlijeka iz hladnjaka...amen.nina williams » wrote:Trebalo mi je 100 godina da nađem temu, tražilica sucks.![]()
Iako, ja sam, kaj se napolitanki tice, strasno znatizeljan I tezim savrsenom spoju napolitanke I mlijeka te cu pohitati sutra isprobati opisani proizvod...
:jelo:
-
- Information
-