ma to je odlučeno na ho-ruk, ze nije imao ništa s tim. ključali smo ko što bi na fhr-u samo. Ovaj put me zanima kad bi zbilja trebalo ključat, da ne mijenjamo topike i naslove bezze ako ne moramo.aisling » wrote:Mislim da je negdje ranije bio dogovor da se ključa na 5000.
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ako se dobro sjećam, na Gentoo forums ključaju na 2000 postova. Isto su na phpBB-u.Morticia » wrote:10 000 postova.
Vele da se baza iznad toga počne vući.
Brisala sam poruke koje mi nisu trebale, a ostavljala one srcu drage sve do točke kad nisam došla do toga da mi pune inbokas. Pa sam ih odlučila sejvati. Pa sam u procesu rekla da bih onda mogla sejvati i neke koje sam ja slala i usput kliknula i na poslane te odlučila sejvati sve zajedno. I bila zadovoljna te izbrisala inbokas.
A onda je došao dan kad sam htjela neke od tih primljenih poruka čitati i čitati i čitati...
Ne mogu opisati koliko sam šokirana bila kad sam otvorila file mudro nazvan PM-T
i otkrila da su mi u njemu samo one jadne poslane poruke koje i nisu toliko bitne iako sam i sama sklepala nekoliko zavidno lijepih rečenica
, a ni traga ni glasa onim primljenima prvooznačenima koje sam čuvala i kojima sam se radovala i koje volim.... 
Zašto mi je forum to napravio? Zašto nije zapamtio da sam označila i primljene poruke, stopostojesam? Zašto, zašto, zašto?
A onda je došao dan kad sam htjela neke od tih primljenih poruka čitati i čitati i čitati...
Ne mogu opisati koliko sam šokirana bila kad sam otvorila file mudro nazvan PM-T
Zašto mi je forum to napravio? Zašto nije zapamtio da sam označila i primljene poruke, stopostojesam? Zašto, zašto, zašto?
Groupie :cerek:
Zajedno sam sejvala sve u jednom potezu, sumnjam.
Moj komp je jako inteligentan, ali sumnjam da je toliko pametan pa da bi posve samostalno razlučio primljene od poslanih i s ovim prvima odlučio poigrati se skrivača.
A i nije tako zločest, u svakom slučaju, ne vjerujem. 
Moj komp je jako inteligentan, ali sumnjam da je toliko pametan pa da bi posve samostalno razlučio primljene od poslanih i s ovim prvima odlučio poigrati se skrivača.
:padobranac:
kod seljenja topika sam primijetila da forum ne "zapamti" pokvačičano kad se ode birat stranica za merge, nego treba prvo odabrat, a tek onda kvačićat, koliko je moguće da je forum "zapamtio" samo zadnje pokvačićano?
kod seljenja topika sam primijetila da forum ne "zapamti" pokvačičano kad se ode birat stranica za merge, nego treba prvo odabrat, a tek onda kvačićat, koliko je moguće da je forum "zapamtio" samo zadnje pokvačićano?
XMLZe. » wrote:Kako si ih sejvala (koji format)?
Nemam pojma. Ja sam pokvačila i naivno zaključila da je to dovoljno. Nisam znala da mu treba reći više od jednom.jevgenija » wrote::padobranac:
Naivna sam, nikad neću naučiti.ElliQuinn » wrote: Ali muškog je roda! Kako drugačije nego reći više od jednom?
I još ću ostat usidjelica, poput Mulice.
dropbox?..a unda » wrote:pls, dajte mi neki link gdje mogu bez registracije aplodat za seranje i zalinkavanje na forumu 3 mb mp3..
edit...tek sad vidim di sam i ja... :faceplam:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Može li pdf Sport? Negdje sam pročitala da se može i ovdje pitat za to...(a evo došlo je i sportaša, bit će zainteresiranih za niske strasti i osim moje malenkosti). Priti pliz.
Uvijek može, samo treba postojati dovoljan interes da PDF ne stoji prazan i da se ne bi desilo da imamo više PDF-ova nego aktivnih članova.nina williams » wrote:Može li pdf Sport? Negdje sam pročitala da se može i ovdje pitat za to...(a evo došlo je i sportaša, bit će zainteresiranih za niske strasti i osim moje malenkosti). Priti pliz.
Zainteresirani, javite se ovdje da vidimo koliko vas ima.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Otvorit ću ja temu, ako treba, nije me sramota.aisling » wrote:Mislim da se srame otvarat teme na okruglom. Ze, otvori im, vidiš da im je neugodno da im virimo u svlačionicu
Upravo sam išla stavljat Zeov gornji upis u potpis, čisto da se ljudi jave.
EDIT: Opet sam smotana.
EDIT br. 2: Začudo, uspjela sam i sama riješit prvi EDIT.
-
Almost Rosey
Postoji li ignore na ovom forumu? Čačkam i ne nalazim. Našla sam samo nešto "friends" i "foes", ne znam jel to to?
-
Almost Rosey
Tenksić. A jel onda foe zna da mi je foe? *pizda* 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Mislim da ne. No možeš me uvrstiti, da provjerim. Ako na tom popisu mogu biti moderatori, je li.
Sumnjam da će me o tome obavijestiti, samo mi nećeš čitati postove.
Sumnjam da će me o tome obavijestiti, samo mi nećeš čitati postove.
Potpisi su za budale.
da i tu metnem:
jevgenija » wrote:Sport ne treba odvajat dok se ne otvori bar pet topika o sportu. A onda s tih topika treba odabrat moda, neovisno o tom jel "stari" naš ili neki novi. Zato što se tek na aktivnom topiku može vidjeti tko to dobro hendla i moderira BEZ alata. Već sad smo preveliki da se modovi biraju po poznavanju, i nisam za to da se unaprijed određuje tko će što kad i kako, a da nemamo pojma o profilu ljudi koji bi pisali tamo niti što bi im odgovaralo.
To je samo moje mišljenje, al je dobro mišljenje
-
- Information
-