Podržala sam vas već iako na sportu nisam nikad post ostavila. No, na rekreaciji sam čak i temu otvorila jednom. Mislim da je bilo 6 odgovoranina williams » wrote: Danke šen na savjetu.
Aj sad odi podrži.Osmišljat ćemo nova pravila za kamena s ramena, ako ne voliš ove modernije stvari.
Bojkot je. Što da radim, što?!
Happy Easter!
nina williams » wrote:
A, kad bolje razmislim, fala ti što si pojasnio. Nisi trebo, sad kontam još manje.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma nisam ni ja na onom sportu postala. A ni čitala ih nisam, čudni su mi bili. Tamo sve mod do moda. Ustvari klon do klona kloniranog klona. Od moda.aisling » wrote: Podržala sam vas već iako na sportu nisam nikad post ostavila. No, na rekreaciji sam čak i temu otvorila jednom. Mislim da je bilo 6 odgovora
- schmokljan
Otvoriti podforum sport je kao imati birc u kojem se samo jednom tjedno puštaju narodnjaci. Na kraju sve preuzmu. 
- nina williams
Nikojim više aktivno. Osim voajerisanjem pred TV-om...a unda » wrote:..nina, meni nije jasno..kojim se ti sportom bavis?
moze ako ce se na tom PDFu cugat uz kuglanje, pikado, stolni nogomet.... 
i grickat cips. kako li sam zaboravila na cips.
moze i pistacio.
slani kikiriki. no ne iza ponoci, da se ne probudimo podbuli ujutro.
i grickat cips. kako li sam zaboravila na cips.
moze i pistacio.
slani kikiriki. no ne iza ponoci, da se ne probudimo podbuli ujutro.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Mislite da postoji interes za cijelim pdf-om Sport?
Tko će to moderirati?
Ok, na umu imam kukuriku.
Ali koliko vidim nje i nema prečesto na forumu, a svi znamo da je Sport poprilično delikatan pdf i da se tamo strasti vrlo lako razmašu.
Mislim da bi joj trebala pomoć još nekog tko je često onlajn.
Tko će to moderirati?
Ok, na umu imam kukuriku.
Ali koliko vidim nje i nema prečesto na forumu, a svi znamo da je Sport poprilično delikatan pdf i da se tamo strasti vrlo lako razmašu.
Mislim da bi joj trebala pomoć još nekog tko je često onlajn.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- nina williams
Pa šta ne bi mogao pomoć neko od već postojećih modova?
Nije spam. But aj lajk ju tu. Da staviš neku drugu boju slova možda i više, onako neku sportsku boju, a?nina williams » wrote: Nice spam. Aj lajk ju.
Happy Easter!
- Lord Byron
Bit će tu posla. Nije dobro postojeće modove razapeti na nove pdf-ove.nina williams » wrote:Pa šta ne bi mogao pomoć neko od već postojećih modova?
Netko od pridošlih nogometaša? Krene li moderatura u pogrešnom smjeru, lako se riješi.
- nina williams
Žao mi je, ali i uz sav trud sport ne može ispred komunizma.aisling » wrote: Nije spam. But aj lajk ju tu. Da staviš neku drugu boju slova možda i više, onako neku sportsku boju, a?
A vrijedi i ona...crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi...
a dok si se bavila? odbojka? kladivo? ..umjetnicki golf?..sta?nina williams » wrote: Nikojim više aktivno. Osim voajerisanjem pred TV-om.
- Lord Byron
OT:
"Ja kao bivši svojevoljno otišli mod imam uvid u moderatorski -> svi bivši svojevoljno otišli modovi imaju uvid u moderatorski."
Tko podučava logiku u školama?
"Ja kao bivši svojevoljno otišli mod imam uvid u moderatorski -> svi bivši svojevoljno otišli modovi imaju uvid u moderatorski."
Sport ne treba odvajat dok se ne otvori bar pet topika o sportu. A onda s tih topika treba odabrat moda, neovisno o tom jel "stari" naš ili neki novi. Zato što se tek na aktivnom topiku može vidjeti tko to dobro hendla i moderira BEZ alata. Već sad smo preveliki da se modovi biraju po poznavanju, i nisam za to da se unaprijed određuje tko će što kad i kako, a da nemamo pojma o profilu ljudi koji bi pisali tamo niti što bi im odgovaralo.
To je samo moje mišljenje, al je dobro mišljenje
To je samo moje mišljenje, al je dobro mišljenje
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..svi koji su bivsi.Lord Byron » wrote:OT:
Vidi nje, odma bi bila admin. Moraš prvo bar koju utakmicu odigrat, u ljubičastom dresunina williams » wrote: Žao mi je, ali i uz sav trud sport ne može ispred komunizma.![]()
A vrijedi i ona...crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi...
Happy Easter!
-
- Information
-