Kao prvo, bok Nico, bok Tupelo.
Tupelo » wrote:Moje koke su moje koke

ma gdje pisale. Zbog njih sam i došla. I još pokojeg rustera i pIjesnika i tako to...
A stalkera ne bi zvala?
Lord Byron » wrote:Mislim da je Silajn znala da je ono što ispisuje "politički nekorektno". Mogla je zadržati za sebe i jamrati sebi (i kome već oko sebe

) u cušpajz, a mogla je izići s tim "prema van". Ovo drugo je, na izvjestan način, hrabrija opcija.
Meni je to izlaženje prema van sasvim legitimno. Draže mi je da o tome diskutiramo umjesto da držimo za sebe. I da se osobe kojima je to indirektno upućeno također mogu uključiti u diskusiju i reći što o tome misle.
Što se onog foruma tiče, tamo ima ljudi kojima bih rado pljunula u lice kad samo ne bih smatrala da bi taj čin više ponizio mene nego njih. Bilo ih je i dok sam ja bila mod, ali tada mi to očito nije smetalo, odnosno, nije mi bio dovoljan razlog da odem. Napominjem to jer drugi imaju duži ili kraći fitilj od mene i to što mi je već ili tek sad dogorio ne bih smjela primjenjivati na ostale. Ove zadnje dvije kvočke koje su došle sam, među ostalima, i ja pozvala; jer ih volim, jer im vjerujem i jer ni iz onih podataka koji su iscurili nisam vidjela ništa što bi ih kompromitiralo (a neću se praviti da to što sam vidjela nije imalo baš nikakvog utjecaja na odlazak). Njihove razloge zbog kojih su tamo ne namjeravam propitkivati. Dovoljno mi je da mislim da sam već napravila grešku time što sam i na trenutak pristala na podjelu po kojoj ih zbog boje nicka i informacija koje su im zbog toga dostupne svrstavam uz bok onom moralnom šljamu iz prve rečenice. Bunila sam se na onu podjelu tamo i ne namjeravam je prenositi tu. Je li moralno tražiti da odustanu od moderature? Iskreno, ja bih odustala, sad bih, ali da me netko pitao prije nekoliko godina, vjerojatno ne bih, mislila bi da se na problemima može raditi. Djelomičan razlog mog prebacivanja ovdje je upravo to više ne mislim da se tamo išta može promijeniti nabolje, ali kao što rekoh, ne mogu svijet mjeriti svojim metrom. I još jednom, skepsa je sasvim u redu.
A sad na ozbiljnije teme:
dejzi » wrote:Očajna sam. Dakle, reci što imaš.

MaxFlu ili Coldrex za prvu pomoć. To je odvratno smeće koje se ne bi smjelo uzimati nikad, ali za potrebe brzog dovođenja u red možeš si progledati kroz prste. Limun, med, čaj, propolis. Trebalo bi te srediti dovoljno da možeš izaći na ispit, ALI NAKON TOGA se naspavaj i izliječi kako treba.
Zašto imam ovoliki razmak ispod?