UĐITE! (službeni chat)
Lord Byron wrote:
Priznajem i ovo: što više očijukaš s tim "e, baš vam neću reći tko sam (bila)", meni sve više pada na um zlomisao da postoji neki razlog zbog kojeg je taj podatak tako strašno važna tajna koju ti nije mudro otkriti. Meni je, između ostalog, draž ovog mjesta upravo u tome što su ljudi sa sobom donijeli i "forumaške identitete", neovisno o tome kako se ti identiteti odnose međusobno.
Kisikana.
Banirana radi prijetnji i slanja u pičke materine hr-ovskih retardosa.
U međuvremenu odrasla i odlučila napraviti novi nick sa novim "ja".
Kao i većini ovdje tako i tebi pretpostavljam ni iz džepa ni u džep ova gore informacija, pogotovo jer na hr-u imam permasivilo mislim cca 2 godine. Ali eto, da više ne stvaram konfuziju.
A sad odoh spamat
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Ok, nisam mislila da će se ovo toliko razmahati. 
Ništa više ne stignem pratiti, a imam potrebu svuda ući!
Ajde budite ljubazni i recite mi šta ne smijem propustiti
P. S. Čini mi se da sam nadmašila Mulicu po smajlićima
Ništa više ne stignem pratiti, a imam potrebu svuda ući!
Ajde budite ljubazni i recite mi šta ne smijem propustiti
P. S. Čini mi se da sam nadmašila Mulicu po smajlićima
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
E, ja te se sjećam, ne baš dobro, ali znam da si bila totalna luđakinja.Mustique wrote:
Kisikana.
Kao i većini ovdje tako i tebi pretpostavljam ni iz džepa ni u džep ova gore informacija, pogotovo jer na hr-u imam permasivilo mislim cca 2 godine. Ali eto, da više ne stvaram konfuziju.
A sad odoh spamat:kisikana:
(penisogutajući smajlić)
Jel mi se oprašta ako sam dala boost Pješčaninoj temi Odakle forumarimo?Morticia wrote:Ne smiješ NIŠTA propustiti inače dobiješ permu!
Dakle, bacaj se na čitanje, provjera znanja je točno u podne!
![]()
Ipak sam prva
Majketimile, raspisali ste se ko da vam život o tome ovisi!
A za razliku od fhr-a, di sam mogla okrenut guzicu kad sam htjela, tu mi svi zanimljivo pišete, pa ne mogu otići ni da hoću.
Ne mogu ni Čitanje pratiti, a Književnost mi najmanje vremena oduzimala.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
icuce, mogu ti se opet upucavat na pp?!?!Mustique wrote:
Kisikana.
A sad odoh spamat:kisikana:
(penisogutajući smajlić)
Ja sam tebe prostudirala uzduž i poprijeko dok sam samo čitala fhr
Ljudi moji, kakve uvrede ova ženska zna složit - to je da ti se mozak zavrti!
Mala, ti si rođeni talent
Ne, fakat. Jako mi se sviđao način na koji si vrijeđala
a veći dio vremena mi se dopadao i izbor profila koji si vrijeđala
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Beta ženka
Kravo jedna, grohotom se cerekam, neozbiljna ću ispast na poslu.jevgenija wrote:a veći dio vremena mi se dopadao i izbor profila koji si vrijeđala![]()
[a sad odo kuvat kavu]
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Lord Byron
Naravno, svaku napomenu o snu, prehrani i ostaloj braći ćeš otkloniti uz bojni poklič "ajmo, odjeb, isti si ko moja mamatatadjedbaba!!!"?
- Lord Byron
Nisam imao čast. Hvala ti, Bože, da sam i ja za nekoga premlad.Mustique » Wed Sep 21, 2011 10:06 am wrote:Kisikana.
Očajna sam. Dakle, reci što imaš.Lord Byron » Wed Sep 21, 2011 10:35 am wrote: Naravno, svaku napomenu o snu, prehrani i ostaloj braći ćeš otkloniti uz bojni poklič "ajmo, odjeb, isti si ko moja mamatatadjedbaba!!!"?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nije li jedan od sastojaka tih kauguma laksativ?Lord Byron wrote: Dvije riječi. Orbit kaugume. Doduše, računaj na bol u vilici i bezbroj puta ugriženi jezik.
Ali, isplati se. Jednog dana teko onako ustaneš i skužiš da je gotovo (naravno, onda kreneš u križarski pohod "Pušači smrde"),
Pokič. 
Registrirala sam se nešto ranije danas, ali sam u roku od nekoliko sekundi uspjela zaboraviti lozinku.
Pa mi je admin morao slati drugu. Sad idem pokušati saznati kako ostati registrirana.
Nego, vidjeh "uniđite" pa sam unišla.
Pišem forumske smajlije, ne znam vrijede li ovdje.
Ne znam ni o čemu trkeljate, ne pada mi na pamet čitati zaostatke. Nemojte mi dati ban.
Registrirala sam se nešto ranije danas, ali sam u roku od nekoliko sekundi uspjela zaboraviti lozinku.
Nego, vidjeh "uniđite" pa sam unišla.
Ne znam ni o čemu trkeljate, ne pada mi na pamet čitati zaostatke. Nemojte mi dati ban.
Groupie :cerek:
Lord Byron » 4 minutes ago wrote: Nisam imao čast. Hvala ti, Bože, da sam i ja za nekoga premlad.
Ja bih dodala - hvala Bože da nisi doživio tu moju verziju
-
- Information
-