Silajn » wrote:Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Mislim da (ti) je i jedna i druga paušalnost - paušalna, a kakva bi bila.

Ali, jednako tako mislim da je dobro da se i te stvari, u razumnoj mjeri i na razuman način, jednom razriješe i da ljudi kažu što imaju za reći.
Mislim da su se u svim ovim zbivanjima jako dobro iskristalizirali ovakvi i onakvi modovi fhr-a.
Da, postoje ljudi čiji bi mi dolazak stisnuo želudac, i priznajem da ne znam ni što bih ni kako bih s njima. Ne bih sad potezao floskule o (ne)opraštanju i (ne)zaboravljanju - jednostavno ne znam kako, a pogotovo zašto, bih komunicirao s tim ljudima.
Da, postoji i (vrlo mali) broj ljudi koji su se, po mom mišljenju, pogubili u svemu što se događalo i koji su, radeći i postupajući u iskrenoj i dobroj vjeri, proizveli učinke koje i kakve nisu željeli. Tih mi je ljudi žao jer su na kraju svega ostali "nigdje" - mogu se samo nadati da su iz svega izišli iskusniji i mudriji.
Ali, postoje i modovi koji su u cijelom tom cirkusu uspjeli "obraniti posljednje bastione ugode forumskog pisanja", za koje me strah i pomisliti kako bi ti bastioni izgledali bez njih, s kojima dišem već dvije godine, i koje jako, jako volim i jako, jako trebam.
Posve nepaušalno, zbog bezbroj divnih osobnih iskustava, meni je danas jako lijep dan zato što su svi ti ljudi ovdje (osim Cordelie, koja je na nekom drugom, bolje mjestu

).
Eto.