Tko o čemu, Hekatonhir o seksu.
Jesmo li tu? Tu smo. Sve je ej-ou-kej. Ostale su neke sitnice ali kad to preklopimo s problemima s kojima se danas susreće muški rod, nismo u minusu. Ne u našoj kulturi.
Žene su toliko dugo bile potlačene da su se muškarci previše opustili kao što se opušta škemba muškarca u dugogodišnjem braku. Uljuljkani u svoj položaj propustili su primjetiti kako se žene razvijaju, ubrzano i nezaustavljivo, snaže intenzitetom kojim samo onaj kojeg nužda natjera na to može snažiti. Kad su se društvene prilike pokazale pogodnima one su izašle iz sjene a muškarci su ostali zabezeknuti (baš kao što se onaj sa škembom zabezekne kad zatekne svoju ženu u krevetu sa poštarom zategnutih mišića) i osjećali se napadnuti, a kako i neće kad je napadnuto mnogo od onog što su dotad poznavali i u što su im se očevi kleli. Žene su danas prilagodljivije od muškaraca čija je tromost (nastala zbog spomenute sigurnosti, odnosno prihvaćanja stanja
zdravo za gotovo) ogrezla duboko u njihov bitak pa se često bore na potpuno krive načine unaprijed osuđene na propast (kao što je verbalni šovinizam pa često bivaju osuđeni za govor mržnje i sankcionirani, na čemu im ne zavidim i što ne podržavam jer seksizam i primitivizam je problem primitivaca samih koji sve niže kotiraju u društvu što je društvo obrazovanije i kulturnije pa neka tu budu usmjereni naši napori).
Mislim da je vrijeme da žene olabave, revanšizam nikome neće koristiti, oni su na koljenima, vrijeme je da pokažemo da možemo biti milosnije od njih.
Osim toga, ne želimo napraviti istu grešku.
Ženstvenost je naša svojstvena i ne trebamo je se odreći da bi parirale muškarcima jer mi nikad nismo niti htjele postati muškarci (tko bi, za ime svijeta, htio da ga u svemu ometa seksualni nagon (naš nagon - njega potomstva, plemenitiji je i zato neusporediv)).
Dakle, pamet u glavu, polako i bez kešenja zubi, glavne prepreke su savladane, sad je dovoljno na prava vrata pokucati i otvoriti će nam se.
PS: Odoh pročitati Melody i ostale, mislim da se spominju sestre iz manje sretnih zemalja po pitanju ženskih prava. Nadoće i to, svijet uvijek ide naprijed nikad natrag (osim možda ponekad u Hrvatskoj

).