Ne sponzora.JPK » wrote: Pa siromašan ti je sponzor onda.
Trgovačke robne marke
K plus artikli su sasvim pristojne kvalitete. Standard je baš loša marka.jevgenija » wrote:Probala sam K plus džem od marelice, i jebiga, super je. Bolji od Doninog ove godine. Trebalo mi je neš hitno i jeftino za palačinaka, pa sam to uzela.
Sad mi drago da jesam.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Da, a k tome, tako je i dizajnirana.Margarita » wrote: K plus artikli su sasvim pristojne kvalitete. Standard je baš loša marka.
Ono, da ne bi poslije mogao tvrdit da te ambalaža zavarala.
Nek(v)arljiva.
Kako u kojem slučaju. DM sredstvo za kamenac bi vjerojatno koštalo 30 kuna da ga reklamiraju. I vjerojatno ga nitko ne bi proglasio precijenjenim smećem. Sredstvo za kamenac.Lord Byron » wrote: Vjerujete li da je razlika u cijeni takva zbog uštede na marketingu ili zbog razlike u kvaliteti?
Za neke robnomarčne hranice ne znam jesu li okej kvalitete ili moje nepce nije dovoljno istančano da shvati da, naprimjer, k+ komadi tune u salamuri zapravo ništa ne valjaju. Ali volim se trovati živom i često to činim, pa mi je drago što je jeftinije zapakirana.
Cirio pelate preferiram jer postoje u dovoljno malenim pakiranjima da ih uspijem potrošiti prije nego se upljesnive.
Tuna u salamuri ne valja kako god da je zapakiraš. Ta K plus je jednako neukusna kao i Rio Mare, kupim ih kad mi padne na pamet glupost poput dijete. Onda skužim da se riba iz vode teško guta i zalijem je maslinovim uljem.kuki » wrote: Za neke robnomarčne hranice ne znam jesu li okej kvalitete ili moje nepce nije dovoljno istančano da shvati da, naprimjer, k+ komadi tune u salamuri zapravo ništa ne valjaju. Ali volim se trovati živom i često to činim, pa mi je drago što je jeftinije zapakirana.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Posljednja rečenica je pogrešno napisana. Trebalo bi pisati: "(...) moramo trošiti proizvode u lošijem pakovanju (...)".ex_anais » wrote: Vidi ovoga što fejspalma. Što je tu za fejspalm? Nemamo standard, nemamo ništa i onda bi još trebali biti sretni što u ovom usranom kapitalizmu moramo trošiti proizvode niže kvalitete od socijalističkih? Daj me nemoj.
Ja vidim ovdje slučaj snobizma. Halo, doktor..
Postoje stvari koje su mi "bitne" i tu ne popuštam. Tipa meso.
Ne bih ga kupila igdje osim kod mesara ni da me kolju.
Ali sredstva za čišćenje, vrećice za smeće, spužve, brašno, šećer, čak i ulje... Sve češće uzimam ono što je povoljnije.
Meni su recimo K+ njoki odlični iako istinski MRZIM kupovne njoke.
Ne bih ga kupila igdje osim kod mesara ni da me kolju.
Ali sredstva za čišćenje, vrećice za smeće, spužve, brašno, šećer, čak i ulje... Sve češće uzimam ono što je povoljnije.
Meni su recimo K+ njoki odlični iako istinski MRZIM kupovne njoke.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nemojte kupovati Mercator kore za štrudle.
bila sam pored Mercatora, žurilo mi se, nisam stigla do Kauflanda di inače kupujem Pan Pek kore, i kupila ove.
Kore su se raspale prvo na stolu, zatim još više na mojim rukama dok sam prebacivala štrudlu u protvan, zatim u protvanu.
zabavno.
ako želite jesti štrudlu,a ne zajebavati se sa smjesom na dlanovima, nemojte ponoviti moju grešku. baš me je M razočarao
bila sam pored Mercatora, žurilo mi se, nisam stigla do Kauflanda di inače kupujem Pan Pek kore, i kupila ove.
Kore su se raspale prvo na stolu, zatim još više na mojim rukama dok sam prebacivala štrudlu u protvan, zatim u protvanu.
zabavno.
ako želite jesti štrudlu,a ne zajebavati se sa smjesom na dlanovima, nemojte ponoviti moju grešku. baš me je M razočarao
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Whereabout
Kauflandov Soltino kikiriki s medom i pistacije su dobri, namaz od kikirikija isto, obični kikiriki nisam probala; cijene su jako dobre.
Bio Primo maslinovo ulje iz Muellera je ok.
Od Balee, jako je dobro mlijeko za suhu kosu od marelice (na pumpicu). Odlične su i Baleine stvari za celulit.
Bio Primo maslinovo ulje iz Muellera je ok.
Od Balee, jako je dobro mlijeko za suhu kosu od marelice (na pumpicu). Odlične su i Baleine stvari za celulit.
.
ajojklonka » wrote:Znate onu K+ rižu koju sam toliko hvalila? Oduševljenje mi je trenutno na razini onog Mujinog oduševljenja Kanadom.
Pokvarila se. Da da, danas kad sam imala goste na ručku.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kupujem razne robne marke, ne mogu reći ni za jednu da ju izbjegavam, kako je neko već rekao, uglavnom šećer, sol, papirnate ručnike i slične stvari za koje mi je besmisleno izdvajati neke velike novce. Ali uzimam neke brendirane proizvode već godinama, jer im nisam našla dostojnu zamjenu. Dakle, zato što su dobri, a ne zato što su brendirani. A i nemam baš love za potragu za novim stvarima.
Samo što ja ne pamtim sve to. Evo ovako, na prvu:
- Balea, ima od mene ogroman plus. Nije sve dobro, recimo da je pola-pola, ali ono što je dobro, zbilja je dobro i može se mjeriti s tri puta skupljim kozmetičkim proizvodima. Pa, vrlo često, ono što je loše, loše je na sličan način, samo što potrošim manje novca prilikom pogrešne kupovine.
- DM-ov Denkmit sredstva za čišćenje kupaonice i kuhinje
Apsolutno sam odustala od svih skupih Cilit Bangova, Muskula, i ostaih floskula, uključujući i usrani Domestos.
- K Plus, hmmm. Sviđaju mi se slatkiši, oni chocolate chip keksi u svim varijantama, praline, i slično (čokolade baš ne). Olea - blaznice, vata, maramice, i tako te stvari, jeftine i dobre.
Instant kafu, čokoladu i slično volim kupiti, well, od nekih drugih proizvođača, kao i kečap i majonezu.
Ako se sjetim još, dopišem.
Samo što ja ne pamtim sve to. Evo ovako, na prvu:
- Balea, ima od mene ogroman plus. Nije sve dobro, recimo da je pola-pola, ali ono što je dobro, zbilja je dobro i može se mjeriti s tri puta skupljim kozmetičkim proizvodima. Pa, vrlo često, ono što je loše, loše je na sličan način, samo što potrošim manje novca prilikom pogrešne kupovine.
- DM-ov Denkmit sredstva za čišćenje kupaonice i kuhinje
Apsolutno sam odustala od svih skupih Cilit Bangova, Muskula, i ostaih floskula, uključujući i usrani Domestos.
- K Plus, hmmm. Sviđaju mi se slatkiši, oni chocolate chip keksi u svim varijantama, praline, i slično (čokolade baš ne). Olea - blaznice, vata, maramice, i tako te stvari, jeftine i dobre.
Instant kafu, čokoladu i slično volim kupiti, well, od nekih drugih proizvođača, kao i kečap i majonezu.
Ako se sjetim još, dopišem.
- MadnessInMethod
meni su olea blaznice čak i bolje od nekih skupih markiranih, isključivo njih koristim za skidanje laka jer se najmanje čijaju i najmanje mi dlaka ostave po noktima.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Kako koji, ja kod tih "lančanih" marki pogledam tko ih zapravo proizvodi. Ako je to nešto poznato, ili domaće, zašto ne. Npr. K plus lisnato tijesto je ledo, clever napolitanke su kraš ili kestlin (ne sjećam se točno, nisam napolitanke drapao već neko vrijemeMargarita » wrote:K plus artikli su sasvim pristojne kvalitete. Standard je baš loša marka.
Samo treba pogledati tko je točno proizvođač, jer se zna desiti i da reklamiraju da je nešto hrvatsko pa je malo morgen. Prije nekih pola godine hrenovke iz Konzuma, K plus, u prospektu veliki znak "hrvatski proizvod", pogledam u trgovini, a ono zemlja porijekla Italija. Širimo granice biti će
Jok, samo ove standardne kao i Konzum, dakle mahom Olea.Melody » wrote:Ima li Kozmo svoju trgovačku marku?
Ali imaju Catrice
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Znači, fakat nemaju, ja mislila da ju samo ja nisam skužila. A šta je ono Olival? To nije trgovačka marka? Ima nekakva krema za ruke i sl. sitnice.
E, da - za Catrice im fakat svaka čast.
Olival je nešto zasebno, afaikMelody » wrote:
Znači, fakat nemaju, ja mislila da ju samo ja nisam skužila. A šta je ono Olival? To nije trgovačka marka? Ima nekakva krema za ruke i sl. sitnice.
E, da - za Catrice im fakat svaka čast.
Inače se slažem s onim popisom gore, i moj je identičan
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-