Udri moja milicijo hapsi moja milicijo

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Oct 2015, 19:35

miky0 » wrote:
Jesi ti lud, cin veleizdaje bi bija da sebi oduzmem mogucnost vladanja ;)
..a kako ti mislis doc na vlast, huskanjem? :D

vidis da si veleizdajnik. ti bi dozivio tocno prva dva i po sata bilo kakve revolucije. prvo sto bi sve sukobljene strane napravile, prvo bi tebe eliminirali, pa poslije bi oni medju sobom sta vec bude.. :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Oct 2015, 19:56

..a unda » wrote: ..a kako ti mislis doc na vlast, huskanjem? :D

vidis da si veleizdajnik. ti bi dozivio tocno prva dva i po sata bilo kakve revolucije. prvo sto bi sve sukobljene strane napravile, prvo bi tebe eliminirali, pa poslije bi oni medju sobom sta vec bude.. :D
Ni ti nista ne razumis :facepalm: vlada onaj koji sve zavadi, lipo se svi medjusobno pobiju, a taj koji ce vladat, stoji sa strane s pivom u ruci, i kad se lipo svi pobiju, taj s pivom kaze sad sam ja sef :amen:
ostruznicagornja

Post 08 Nov 2015, 12:13

Balša Brković u Vijestima, o našoj stvarnosti odje http://www.kurir.rs/region/crna-gora/om ... ak-2008641
ostruznicagornja

Post 13 Nov 2015, 09:45

Rat i mir Vujačić u Vijestima o životu u našoj maloj lijepoj diktaturi http://www.vijesti.me/forum/milo-narod- ... tet-860180
haram
persona non grata

Post 13 Nov 2015, 21:15

Jebateled, neću moć zaspat dok se ne razrješe ova planetarno važna pitanja.
what we've got here is failure to communicate
ostruznicagornja

Post 13 Nov 2015, 21:53

A jebateled haram sastavio si post bez sličica. Ohrabrujem te da nastaviš tako, sad još malo razradiš ovo sa slovima pa ćemo onda još o nečemu i da pričamo. Ovo te ne interesuje kod nas odje shvatam, ali možeš da se vratiš na onaj tred dje ti se nije svidjelo ono što sam lupao o rješavanju problema nejebice u društvu, pa možeš ti nešto o tome kako ti misliš da bi trebalo da se rješava. A ako ti ni to nije problem koji utiče na tvoj miran san ti onda neki koji jeste, a ja ću se pridružiti ako išta budem znao o tome. I nemoj ovo da zaboraviš samo da akcenat staviš na slova a sličice ako baš mora
ostruznicagornja

Post 13 Nov 2015, 22:00

Ovo što je napisao Vujačić je veoma precizna i tačna slika društva u kome živi on i ja i ostali u Crnoj Gori i mi koji smo dio društva koji trpi dosta zbog toga nama je oslobadjanje od ovog režima od planetarne važnosti.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Nov 2015, 22:03

ostruznicagornja » wrote:Ovo što je napisao Vujačić je veoma precizna i tačna slika društva u kome živi on i ja i ostali u Crnoj Gori i mi koji smo dio društva koji trpi dosta zbog toga nama je oslobadjanje od ovog režima od planetarne važnosti.
Ne vidim razlog zasto ti ne pokrenes trecu struju u svojoj zemlji ka sta je ovdi u nas petrov sa MOSTom napravija :misli:
haram
persona non grata

Post 13 Nov 2015, 23:23

ostruznicagornja » wrote:A jebateled haram sastavio si post bez sličica. Ohrabrujem te da nastaviš tako, sad još malo razradiš ovo sa slovima pa ćemo onda još o nečemu i da pričamo. Ovo te ne interesuje kod nas odje shvatam, ali možeš da se vratiš na onaj tred dje ti se nije svidjelo ono što sam lupao o rješavanju problema nejebice u društvu, pa možeš ti nešto o tome kako ti misliš da bi trebalo da se rješava. A ako ti ni to nije problem koji utiče na tvoj miran san ti onda neki koji jeste, a ja ću se pridružiti ako išta budem znao o tome. I nemoj ovo da zaboraviš samo da akcenat staviš na slova a sličice ako baš mora
Ne interesuje mene ama baš ništa što ti lupetaš. To su sve stvari koje mogu mučiti nekoga ko nogom nije kročio dalje od svog sela zarobljenog u kamenjaru, niti osjetio nešto više od svog kurca, tako da si jako daleko od problema koji utječu na moj miran san. Samo si beskonačno dosadan sa tim svojim trkeljanjima koja bi se možda činila duboka za prvo vrijeme vladavine Otomanskog carstva na ovim prostorima. Znaš, od tada su prohujala stoljeća, i uz političke znanosti, i antropološka i psihološka izučavanja su malkice napredovala, kao i deduktivne tehnike. Pametni ljudi su odavno shvatili da nije ultimativna mudrost puko tambanje toljagama po pećinama, niti mahanje trobojnicama po birtijama uoči dolaska lokalne žandarmerije. Ljudsko društvo i općenito život na Zemlji je malo kompliciranija pojava, i to je nešto o čemu bi vrijedilo raspravljati, a ne čiji tim plemenskih ljudi vodi u lokalnoj nogometnopolitičkoj lizi. Ulična mudrost koja se prakticira u književnoj formi je samo još jedan Mein Kampf, a ne neki novi Komunistički Manifest.
ostruznicagornja

Post 14 Nov 2015, 03:27

Pa haram sad sam rekao na drugom postu da sam maloprije iz konobe, bilo je malo alkohola i te stvari, može biti da je to što mi ovaj tvoj šit nekako sav izbrčkan. Ima i Otomansko carstvo, i Mein Kampf, i općenito ljudski život na Zemlji, to mi je premnogo za noćas, sitan je sat pa ću sjutra probati ponovo.
ostruznicagornja

Post 14 Nov 2015, 14:54

Nije lako ali da probam da sažmem sad sve ovo što si napisao ukratko. To što sam ja sad ovakav i imam ovakve poglede je znači posledica turske vladavine i nepristupačnosti kamenjara kao terena što me je spriječilo da razvijam poglede dalje od mog sela pa su pored nas tako prohujala stoljeća, znanost, antropologija, psihologija i deduktivne tehnike a mi ostali u kamenom dobu. Ti ako sam nešto pobrkao popravi me ali tako sam razumio do ove dvije zadnje rečenice, koje nisam nikako razumio. Ne sporim da bi vrijedjelo raspravljati o životu na Zemlji općenito ali to mi je mnogo velika tema pa bolje to sad da ne načinjemo evo smo dosta već o svačemu još to i nikad kraja. O Mein Kampfu i Komunističkom manifestu ne znam ništa pa nebih ni o tome.

Ja ne znam sad kako ti to misliš da je ovaj kamenjar odje uticao na moj mentalni razvoj ali volim ovaj teren, to mi je prirodna sredina i odje se najbolje osjećam. I je li to sad što sam ja ovakav direktna posledica toga što su nas Turci gazili odje a ti takav jer vas u Ogulinu nisu Turci gazili nego neki drugi ili nije niko, to ja ne znam, nisam razmišljao o tome, i da ti kažem da je takvo razmišljanje galaksiju daleko od toga o čemu razmišljam u životu malo bi rekao.
Uglavnom ja sam dva puta pročitao ovo što si napisao i ne mogu da se načudim kako si uspio u pet rečenica da stigneš i do žandarmerije i Mein Kampfa i čuda svih koje si pomenuo, i nije mi jasno šta si na kraju htio da kažeš života mi. Djeluje mi kao da si htio da impresioniraš sad forumaše kako ti znaš i o deduktivnim tehnikama i o Mein Kampfu i tome svemu, a moguće je da si htio samo forumašice da impresioniraš to ne znam. Što se toga tiče ti pokazuješ karakteristične simptome nejebice, agresivan si, napet i rezigniran dosta, tako da je moguće da ti je sad bio cilj i to da ženama privučeš pažnju sa ovim naglašeno akademskim rječnikom. Rekao sam već da agresivnošću i divljim ponašanjem čovjek ne može ništa postići kod žene. A onda ovo što sam vidio na drugom tredu sad da pokazuješ zabrinutost za ekosistem to je okej i to žene cijene, ali ženu kojoj ovoliko natrtljaš o auspusima i zagadjenju vazduha možeš da zaboraviš, ta nije više ni za u supu a ne da razmišlja o seksu s tobom. Ucrnjačiš je tako i jedino onda da plačete zajedno. Mislim to je u redu da ti pokazuješ empatiju za živi svijet oko tebe, druge ljude, drveće i sve, ali ne sad da plačipičkiš o tome neprirodno mnogo. To bi što veliš bio deformisan muško ženski odnos koji bi se zasnivao na zaštiti životne sredine. Odnos sa ženom gradiš na emocijama, strasti, ljubavi i to sve zajedno nekako, to dodje prvo. Da bi stigao do toga moraš da budeš šarmantan i duhovit, pažljiv i umjereno emotivan i tek onda ovo da pokažeš da si društveno odgovoran i da zrelo razmišljaš a ne da si površni kreten koji samo o pički razmišlja.

Da sad o tome ne davim već si rekao da ti je to pubertetski i ovako je i onako, osmanlije, hitler, žandarmerija, deduktivne tehnike i tako nećemo se razumjeti, pa je li to zbog ovih istorijskih okolnosti ili kako je došlo do toga uglavnom sad bi to bio razgovor mutavog i gluvog.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Nov 2015, 17:38

Ako si jebač
ko što si psiholog
odmori si dupe
navrh kurca golog.
haram
persona non grata

Post 14 Nov 2015, 19:59

Psiholog iz našeg sokaka :cerek:

Kako li samo poveza muško-ženski odnos sa ekologijom. Patologija teška. :facepalm:
ostruznicagornja

Post 15 Nov 2015, 13:44

http://www.vijesti.me/forum/promoteri-n ... ore-860681

Gledaj ti ovo, prvi paragraf:
Ljepota demokratije je u različitosti mišljenja. Ljepota demokratije je u pravu da različito mislimo. Ljepota demokratije je u mogućnosti da javno iznesemo različitost mišljenja. Mana demokratije je činjenica da ni jedan zakon na svijetu ne obavezuje pojedince da budu odgovorni prema onim mišljenjima koja izgovore na glas. Mana demokratije je u činjenici da različita mišljenja, izgovorena na glas, od strane neodgovornih ljudi, izazivaju sukobe; izazivaju rat! Ironija demokratije je u korijenu same riječi: demos-narod, a upravo je stradanje tog istog demosa, vrlo često direktna posljedica svih mogućnosti koje demokratija pruža.
Moja Tamara nemoj više na papir da stavljaš to o čemu razmišljaš, boli tebe kad pišeš a oslijepljuje kad se čita. Pa jebote ovo ponavljanje ovo gori mozak. I zaključni paragraf, da se rimuje sa uvodnim valjda, opet isto, samo je sad zaštekala na Danas, pa po tome kao po tudjem magaretu:
Danas, ovo je vojno-političko-ekonomska organizacija koju sačinjavaju brojne zemlje svijeta. Danas, ovo je siguran okvir za dalji razvoj i prosperitet Crne Gore kao zemlje koja godinama u nazad pokazuje tendenciju privlačenja stranih direktnih investicija u različitim granama privrede, počev od turizma, preko energetike, poljoprivrede, do saobraćajne infrastrukture. Danas, ovo je okvir za pospješivanje privlačenja tih istih investicija sa akcentom na razvijene zemlje Zapada. Danas, NATO savez predstavlja sigurnu budućnost jedne zemlje koja je krvarila u svojoj istoriji i sama se izborila za svoj opstanak. Danas, ovaj savez garantuje Crnoj Gori da takvih borbi više neće biti i da naša zemlja dobija sigurne partnere za realizaciju svojih ključnih državnih interesa. Danas, NATO alijansa mojoj generaciji, garantuje sigurnu budućnost!
Danas, kad postajem pionir dajem časnu pionirsku riječ da ću od sad opreznije da otvaram blogove na Vijestima. Jedinica kao vrata od ludnice za ovaj pismeni sastav Tamara, zaslužila si, iscijedila si zadnju kap života iz mene sa ovim pisanjem. Dodješ mi pet minuta moje mladosti što sam izgubio na čitanje ovog šita pa to nekako da mi kompenziraš, pošto ih vratiti sad više ne možemo. A ovi iz Vijesti mi dodju pare za nanošenje bola ili kako se to već zakonom reguliše.

I kad pogledaš iza ovog blesavog stila, vidiš ovu našu realnost odje, i vidiš kakav je to užasan netolerantni, agresivni mentalni sklop. Dobra je demokratija ali ima mana zato jer neko može da iznese svoj stav a da ga briga nije za to kakav je moj stav. I to je po Tamari osnovni problem, i to je i naslov ovog nepismenog avetanja: Promoteri neutralnosti nisu protiv NATO nego su protiv Vlade Crne Gore, a to nije onda demokratija ako si protiv Vlade Crne Gore. I još preciznije je rekla u tekstu: Očigledno da kampanja protiv pristupanja Crne Gore NATO savezu polako prestaje da bude anti-NATO, a prerasta u anti-državnu kampanju... Sa sve tri tačkice, valjda joj se zbog nečega učinilo da ove tri tačkice nešto pojačavaju njenu poentu tu sad.

Imaju ova zaista banalno jednostavna pitanja koja muče Tamaru i jednostavne odgovore, iako se to njoj sad učinilo da je izmislila štiklu ponovo, samo neću u to ulaziti opet ću lancun napraviti i ispašće na kraju da je to opet neka moja frustracija koja mi je došla od nejebice. Mi odje danas opet imamo protest i meni lično cilj protesta je kao što sam i prjie rekao da se jednom da prostora i drugima da nešto žvaknu o tome kako bi oni, pa neka je to sad protiv Vlade Crne Gore. To je i poenta u demokratiji da imaš opoziciju da ne dozvoli Vladi da ufursati previše. Mi to nismo uspjeli, a nismo, kao što sam više puta rekao zato što ima dosta ovih kao Tamara, to nije na kraju ni iz njene glave, njen je stil ovaj pisanja dječiji ali stav nije njen, to je više kao implant koji je došao sa TV Ruande, godine trovanja i sve to, zaposlila se u državnoj službi na mjestu referenta za nešto i sad je to to kako ona razmišlja. Čini joj se savršeno prirodno i najnormalnije da sad ona tu žigoše one koji drugačije misle kao anti državni element, nas fino stavi van zakona, i plaćaj onda stoko mene domoljuba kad ne znaš bolje, i nisi ni za šta drugo osim da se jašeš. I pošto imam dosta slobodnog vremena mogu i pismene zadatke da pišem, prekipe mi domoljubiva osjećanja pa ja to onda na papir, da mi ne pobjegne da mudrost a da se ne ovjekovječi. Jasno je da Tamarin književni uzor treba tražiti u literaturi sa kojom je poslednji put bila u dodiru, mene je podsjetila na Grigora Viteza:

Domovina

Domovina se voli
čašom toplog mlijeka,
ljubavlju za čovjeka.
Domovina se voli
pjesmom kiše,
cvijećem koje miriše.
Domovina se voli
oblakom, suncem, pticom....
Domovina se voli
i peticom.
haram
persona non grata

Post 15 Nov 2015, 15:39

Misliš da ta Tamara čita trkeljanje.com?
ostruznicagornja

Post 15 Nov 2015, 15:43

Iskustvo mi govori da je svijet mali a udba je velika
haram
persona non grata

Post 15 Nov 2015, 15:57

Nemoj samo da nam zatvore ovaj forum zbg antirežimskih stavova.
ostruznicagornja

Post 15 Nov 2015, 16:06

Pa neće zatvoriti haram, nismo svi izdajnici odje na forumu ima i iz demokratske zajednice.
ostruznicagornja

Post 16 Nov 2015, 17:25

Novinarka TV Ruande na TV Ruandi, zgroženost nakon što je njen prilog sa lica mjesta, medju ruljom kako veli, rulja ometala na način koji se njoj čini neprikladnim, a gledaoci TV Ruande su tu da procijene. Evo video sa sinoćnjeg protesta, nekoliko hiljada ljudi je napravilo obruč oko institucija u centru Podgorice a evo i ovo sa incidentom sa ovom novinarkom
haram
persona non grata

Post 16 Nov 2015, 18:50

... što samo govori da nije demokracija za rulju.

Nego reci ti nama Ostružnice u čemu je točno razlika između demokracije u Hrvatskoj od represije u tvojoj zemlji, ako je trenutno ovako:
Od zemalja regije, najbogatije zemlje su Hrvatska i Crna Gora u kojima BDP iznosi 61 posto, odnosno 42 posto europskog prosjeka. Prema ovim rezultatima, Hrvatska je dva puta bogatija od BiH i Albanije.
http://www.vecernji.ba/bih-po-zivotnom- ... ivi-573387

Jel stvarno misliš da će "demokrat" Kurta biti bolji od "autokrata" Murte, ili se jednostavno zoveš Kurta?
ostruznicagornja

Post 16 Nov 2015, 21:21

... što samo govori da nije demokracija za rulju.
I Tamara je ovako isto, tri tačke to sad popularno nešto. Šta govori da demokracija nije za rulju? I kako ti misliš da razgovaramo ako ćeš da me nazivaš ruljom. Nemoj brate, pričao sam ti skoro o tome kako treba u diskusiji da se ponašaš i ti opet, je li treba sad da trošim svoje prste na to da ti ponavljam isto iz posta u post. Rekao sam ti, nemoj tako direktno, pa to da skrešeš ti nekome tako pa budaletina, rulja i kako već, izgledaš nevaspitano i patetično života mi. Ako misliš da me pitaš nešto i da ti odgovaram na pitanja moraćeš malo manje to kako veliš pa ti skrešeš i to. Kako si ono rekao, nismo u prvom stadijumu Otomanskog doba.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Nov 2015, 21:25

A u pičku, koja logoreja... :fejsbuk:
Unda, jel ti ovo vanbračni sin iz Mongolije?
ostruznicagornja

Post 16 Nov 2015, 22:30

Još jedan snimak sinoćnjeg vatrometa što je rulja napravila
haram
persona non grata

Post 16 Nov 2015, 23:40

Kvragu, nikako da dokučim način rada ovog enđina po pitanju selektivnog kvotanja.

I Tamara je ovako isto, tri tačke to sad popularno nešto. Šta govori da demokracija nije za rulju?
Pa nije samo sad popularno, popularno je bilo i pred 2 500 godina dok su na Sirakuzi, u starom Rimu, Heladi, i drugdje za vrijeme Antike, a i u srednjem vijeku, vladali tirani.
I ja se slažem s onima koji kažu da se odlučivanje ne smije prepustiti instinktima podložnoj rulji kojoj razum služi kao alat za ispunjavanje osobnih animalnih potreba -koliko god to zvučalo moderno politički nekorektno.
I kako ti misliš da razgovaramo ako ćeš da me nazivaš ruljom. Nemoj brate, pričao sam ti skoro o tome kako treba u diskusiji da se ponašaš i ti opet, je li treba sad da trošim svoje prste na to da ti ponavljam isto iz posta u post. Rekao sam ti, nemoj tako direktno, pa to da skrešeš ti nekome tako pa budaletina, rulja i kako već, izgledaš nevaspitano i patetično života mi. Ako misliš da me pitaš nešto i da ti odgovaram na pitanja moraćeš malo manje to kako veliš pa ti skrešeš i to. Kako si ono rekao, nismo u prvom stadijumu Otomanskog doba.
Tebe uopće nisam nazvao ruljom. Zvao sam te (drugdje) svakako, ali ruljom ne. Niti ne možeš biti rulja.
Za patetiku i vaspitanje malo i sebe gledaj.

Nego, šta misliš po čemu je biračka masa dovoljno perceptivna da prepozna tko najbolje radi u njenom interesu?
  • Information