Ko bi reko čuda da se dese

Razgovor ugodni, divan natenane
Eks

Post 14 Oct 2015, 01:28

..a unda » wrote: ..ane, nije. jest da je i onda bila kisurina, ali bilo je hladnije.

muci, ne zezaj se, ja sam onda jedva zivu glavu izvukao. :kokice:

:D
Dobro, aj, bilo ti je malo gore. :zubo:
A meni evo već šesti dan nije bolje. :durica: Dobila sam jučer antibiotik. Moram ga sad popit, a imam fobiju od davljenja od velikih tableta.
Joj, nedavno susjed priča kako se neki lik zadavio janjetinom na svadbi. I kaže on onako i inače bistar- a bar je umro sretan među svojima. A ja se samo mislim kako je ljudima uništio svadbu. :rofl:

Eks

Post 14 Oct 2015, 01:31

Bara huda » wrote: A njemu je ko tebi onda pa ce ti s gustom rec da mokri lancun cuda cini. Cu-da.
Da moras to probat. Da je on dobio taj savjet jednom kad je imao fibru i da, kuc-kuc u glavu, ni da kihne odonda. :D
:rofl:
Bara huda

Post 14 Oct 2015, 01:41

Eks » wrote:
Voljela bih da mogu izbjeći, ali ne znam kako. Dok se ne zaposlim, nemam sredstava za život, tako da, nije tako jednostavno.
Pa sad važem, je li važnije moje psihičko i fizičko zdravlje ili ne znam, privremeno čišćenje skala i to po mogućnosti čim dobijem diplomu. Bolje i to nego je oplakati i dobiti opet napade panike jer netko naprosto ne može ostaviti prošost u prošlosti i mora me kazniti za sve dobro i loše što se desi.
Ne mogu to iskreno ni shvatiti. Tu potrebu da nekoga ideš cipelariti taman kad sve nekako treba konačno dobro ispasti. Kao da želi da ostanem ovisna i slaba. Možda i želi.

Ja bih se rado samo odmorila kad diplomiram, jedno mjesec dana. Samo, kažem, pribojavam se tog trena. Umjeto da mi bude najsretniji dan, bit će, a šta da kažem... No neka. I to će nečem poslužiti. Odluci. Ovaj put, konačnoj.
Ovako laicki gledano bih rekla da ce ti financijska neovisnost biti najveci odmor. Od svega.
Onda ce ti bit puno lakse okrenut glavu i nedozivljavat lose vibre.
Neprocjenjivo za psihicko zdravlje.
Drzim ti fige da se sto prije snadjes i odjebes sve repove iz proslosti. :)
Bara huda

Post 14 Oct 2015, 01:49

Eks » wrote:
A meni evo već šesti dan nije bolje. :durica: Dobila sam jučer antibiotik. Moram ga sad popit, a imam fobiju od davljenja od velikih tableta.
Joj, nedavno susjed priča kako se neki lik zadavio janjetinom na svadbi. I kaže on onako i inače bistar- a bar je umro sretan među svojima. A ja se samo mislim kako je ljudima uništio svadbu. :rofl:
Jel Klavocin? Prepolovi pa pij manje komade ako ne mozes cijelu.

Tako meni frendica pricala kako je isla na neeku predstavu, inace slabo ide u kazaliste, svake prestne a za ovo dobila karte. Sva sretna.
I nekog starog strafio infarkt u pola predstave pa su morali prekinut dok dodje hitna a onda i nije bio neki gust dalje gledat. :D
Eks

Post 14 Oct 2015, 01:55

Bara huda » wrote: Ovako laicki gledano bih rekla da ce ti financijska neovisnost biti najveci odmor. Od svega.
Drzim ti fige da se sto prije snadjes i odjebes sve repove iz proslosti. :)
Potpuno si u pravu. Jer nemam više 15 da mi je normalno pripremiti se za plakanje i okajavanje bilo čeg da imam kruh na stolu. Naježim se na samu pomisao. A bila sam ful sretna što je skoro sve gotovo i sad o čemu ja moram razmišljat.
Nadam se da će se zvijezde i što god treba posložit da nađem bilo kakav posao. Hvala ti, Baro. :grli:
Bara huda wrote: Jel Klavocin? Prepolovi pa pij manje komade ako ne mozes cijelu.

Tako meni frendica pricala kako je isla na neeku predstavu, inace slabo ide u kazaliste, svake prestne a za ovo dobila karte. Sva sretna.
I nekog starog strafio infarkt u pola predstave pa su morali prekinut dok dodje hitna a onda i nije bio neki gust dalje gledat. :D
Amoksicilin, ali isto su malo veće.

Ajme, užas. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Oct 2015, 01:55

Eks » wrote:
antibiotik se ne uzima s janjetinom. mislim, ono.. :rolleyes:
to sta ne mos gutat ka, to ti je ili od grla, ono upalica i to..ili ti je malo stitnjaca u pjevnijem stanju ili ti fali tekucine. moras pit, ne smijes dehidrirat..

drugo, antibiotik prepolovis ili rastrecis, kako ti je vec lakse pit. ono, rastransiras ga, izbikaris i onda.. hep, hep.. vodica..hep.. :D

trece, nece ti pomoc antibiotici za sinuse. mislim, oce, ali na kratko. dakle, kadulje i tih travurina, napravit cajeka i inhalirat. zatim, kapule, luka..mos i feferona..feferoni to ociste, ne bi nio domestos bolje. i jos nesto..propolis, propolis je isto svetinja.

sedam dana, dakle, udri po luku, kapuli, feferonima.. uzmi slanine s tim da te ne bi ujilo za zeludac.. ono, malo pripremit zeludac, jel. po case crnog da sve to udje u kapilare. pa onda to mos poslije zacinit medom za deserat. pa inhalacija ujutro i navecer. mos preko dana i more smrkat, to ti je super za sinuse. posmrces tri lajne mora, zblesa te samo tako i jos sinuse cisti.
i propolis deset kapi uvecer, deset navecer u malo vode ili caja i grgljat. i pit. i stavljat u taj caj za inhalaciju. i onda jos malo slanine.
tako sedam dana, pa pauza tri cetri dana, da se to malo slegne. i onda opet tjedan dana tako.

nes dobit vise upalu sinusa najmanje godinu dana, a nakon pet sest takvih kura, nes dobit sinusitis nikad vise.

eto, ja ti rekao, pa ti sad vidi.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2015, 02:02

Bara huda » wrote: Ovako laicki gledano bih rekla da ce ti financijska neovisnost biti najveci odmor. Od svega.
..
..e, bogati, ima nas barem jedno cetri pet miljardi sta bi se tako najbolje odmorili. :D

mislim, kako mos bit danas financijski neovisan? ne mos nikako. tj mozes ako ti nista ne treba. tj ili ti zajebes nekog ili neko zajebe tebe, nema trece. ok, ili ako si sin ili cukun unuk od rokefelera.. :D
Eks

Post 14 Oct 2015, 02:21

..a unda » wrote: antibiotik se ne uzima s janjetinom. mislim, ono.. :rolleyes:
to sta ne mos gutat ka, to ti je ili od grla, ono upalica i to..ili ti je malo stitnjaca u pjevnijem stanju ili ti fali tekucine. moras pit, ne smijes dehidrirat..

drugo, antibiotik prepolovis ili rastrecis, kako ti je vec lakse pit. ono, rastransiras ga, izbikaris i onda.. hep, hep.. vodica..hep.. :D

trece, nece ti pomoc antibiotici za sinuse. mislim, oce, ali na kratko. dakle, kadulje i tih travurina, napravit cajeka i inhalirat. zatim, kapule, luka..mos i feferona..feferoni to ociste, ne bi nio domestos bolje. i jos nesto..propolis, propolis je isto svetinja.

sedam dana, dakle, udri po luku, kapuli, feferonima.. uzmi slanine s tim da te ne bi ujilo za zeludac.. ono, malo pripremit zeludac, jel. po case crnog da sve to udje u kapilare. pa onda to mos poslije zacinit medom za deserat. pa inhalacija ujutro i navecer. mos preko dana i more smrkat, to ti je super za sinuse. posmrces tri lajne mora, zblesa te samo tako i jos sinuse cisti.
i propolis deset kapi uvecer, deset navecer u malo vode ili caja i grgljat. i pit. i stavljat u taj caj za inhalaciju. i onda jos malo slanine.
tako sedam dana, pa pauza tri cetri dana, da se to malo slegne. i onda opet tjedan dana tako.

nes dobit vise upalu sinusa najmanje godinu dana, a nakon pet sest takvih kura, nes dobit sinusitis nikad vise.

eto, ja ti rekao, pa ti sad vidi.. :kokice:
Da slanina. A morat ću nešto jer cijele godine meni curi nos, to više nije normalno, prije bar ljeti niej, sad i ljeti. A ovo je baš akutna upala sad, ne ona stalna kronična, temperatura i upaljeno grlo i sve.
Volim kapulu srećom.
..a unda wrote: ..e, bogati, ima nas barem jedno cetri pet miljardi sta bi se tako najbolje odmorili. :D

mislim, kako mos bit danas financijski neovisan? ne mos nikako. tj mozes ako ti nista ne treba. tj ili ti zajebes nekog ili neko zajebe tebe, nema trece. ok, ili ako si sin ili cukun unuk od rokefelera.. :D

Kako je miki neovisan. :zubo:

Popila sam antibiotik nekako, trebalo mi je dvaist minuta za četiri polovice dvije tablete. :S
Bara huda

Post 14 Oct 2015, 02:27

..a unda » wrote: ..e, bogati, ima nas barem jedno cetri pet miljardi sta bi se tako najbolje odmorili. :D

Ma da, ne bit neovisan u smislu da si neovisan skroz, tj, samo o sebi ovisan. To moze Tarzan ili tako neko ko zivi u djungli i hrani se ko ptica nebeska, niti ore, niti kopa a ubode zrno i corav. :D
Ali biti ovisan o nekome tko te ne podjebava nego ono...cist racun-pa dok ide je drugacije nego bit ovisan o nekome tko ti preskupo naplati to sto ti da.
Znam da se ljudi prodaju i za sicu kad nemaju drugog izbora, ali nadam se da ce se nasoj ex konacno posrecit.
Zvuci pozitivnije nego ikad do sad a to onda vuce novu pozitivu.
Bar tako kaze Coehlo. :zubo:
A on valjda zna sto prica, bar se taj natuko para na pravilno poslozenim slovima.
Eks

Post 14 Oct 2015, 03:23

Bara huda » wrote: Ma da, ne bit neovisan u smislu da si neovisan skroz, tj, samo o sebi ovisan. To moze Tarzan ili tako neko ko zivi u djungli i hrani se ko ptica nebeska, niti ore, niti kopa a ubode zrno i corav. :D
Ali biti ovisan o nekome tko te ne podjebava nego ono...cist racun-pa dok ide je drugacije nego bit ovisan o nekome tko ti preskupo naplati to sto ti da.
Znam da se ljudi prodaju i za sicu kad nemaju drugog izbora, ali nadam se da ce se nasoj ex konacno posrecit.
Zvuci pozitivnije nego ikad do sad a to onda vuce novu pozitivu.
Bar tako kaze Coehlo. :zubo:
A on valjda zna sto prica, bar se taj natuko para na pravilno poslozenim slovima.
E, to. Jer život u strahu i neprestanom opravdavanju za sve grijehe nije život. To nije vrijedno življenja. Ali izdržala sam trideset godina i ako me kakva boleština nedobog ne pokosi, neću se dat.
Znate svi što sam sve prošla i sa susjedom, koji teror, strah, dosta mi je više klackanja između raznih vrsta terora i straha.
Nisam to zaslužila, u to sam sto posto sigurna jer na koncu, čak i da jesam nešto grozno i strašno zgriješila, svi imaju pravo na nov početak. Čak se zatvorenici u nekom trenu rehabilitiraju i više im nitko ne ide za njima i viče i upire prstom da su zločinci. :ne zna:

Eto, morala sam istrest to jer već tjedan dana otkad sam primila određene posredne prijetnje samo mozgam o tome ovako bolesna i umorna i sad više neću o tome uopće ni govoriti ni misliti, dosta je više bilo. Umorilo me više bit žrtva, ičija pa i vlastita.
dexter

Post 14 Oct 2015, 21:40

Eks wrote:
E, to. Jer život u strahu i neprestanom opravdavanju za sve grijehe nije život. To nije vrijedno življenja. Ali izdržala sam trideset godina i ako me kakva boleština nedobog ne pokosi, neću se dat.
Znate svi što sam sve prošla i sa susjedom, koji teror, strah, dosta mi je više klackanja između raznih vrsta terora i straha.
Nisam to zaslužila, u to sam sto posto sigurna jer na koncu, čak i da jesam nešto grozno i strašno zgriješila, svi imaju pravo na nov početak. Čak se zatvorenici u nekom trenu rehabilitiraju i više im nitko ne ide za njima i viče i upire prstom da su zločinci. :ne zna:

Eto, morala sam istrest to jer već tjedan dana otkad sam primila određene posredne prijetnje samo mozgam o tome ovako bolesna i umorna i sad više neću o tome uopće ni govoriti ni misliti, dosta je više bilo. Umorilo me više bit žrtva, ičija pa i vlastita.
eks razumijem te kako ti je, i to po vise stvari (sinusi, diplomiranje, nedostatak posla...) i sam sam umoran od cekanja neceg boljeg, da bi zivot bio vrijedan zivljanja, jer do sad je vecinom bilo prezivljavanje. jos nisam odustao od pokusavanja i cekanja tog boljeg zivota, nemoj ni ti.

sto se tice problema ne opterecuj se sa njima. odmori se, nakon svega sto si zavrsila sigurno ti treba odmor kakav takav ali odmor. a tim koji traze neki razgovor i da se opravdavas za nesto lijepo reci da sad nisi spremna za to, ili im napisi to ovde ako su oni ti koji citaju ovo.

kako mi sad nedostaje neko ko se razumije u astrologiju, jer sam nesto cudno primjetio u zadnjih pap dana. sad mislim da to mozda ima neke veze. :zubo:
Eks

Post 22 Oct 2015, 19:52

dexter » wrote:
eks razumijem te kako ti je, i to po vise stvari (sinusi, diplomiranje, nedostatak posla...) i sam sam umoran od cekanja neceg boljeg, da bi zivot bio vrijedan zivljanja, jer do sad je vecinom bilo prezivljavanje. jos nisam odustao od pokusavanja i cekanja tog boljeg zivota, nemoj ni ti.

sto se tice problema ne opterecuj se sa njima. odmori se, nakon svega sto si zavrsila sigurno ti treba odmor kakav takav ali odmor. a tim koji traze neki razgovor i da se opravdavas za nesto lijepo reci da sad nisi spremna za to, ili im napisi to ovde ako su oni ti koji citaju ovo.

kako mi sad nedostaje neko ko se razumije u astrologiju, jer sam nesto cudno primjetio u zadnjih pap dana. sad mislim da to mozda ima neke veze. :zubo:
Ma znam sve, ali ja sam zbilja vjerovala da sve to može na neki drukčiji način, da je prošlost prošlost i da kad konačno to završim da ću moć gradit budućnost i odnos na nekim normalnijim temeljima. Ali, očito to nije tako. Ima jedna zgodna poslovica, izreka, negdje sam vidjela- ne spominji prošlost osobi koja pokušava izgraditi budućnost. Ali, džabe ja to sve govorim, bit će kako će biti, ja mogu samo shodno tome donijet svoje odluke i to je to.
dexter

Post 22 Oct 2015, 21:10

Eks » wrote:
Ma znam sve, ali ja sam zbilja vjerovala da sve to može na neki drukčiji način, da je prošlost prošlost i da kad konačno to završim da ću moć gradit budućnost i odnos na nekim normalnijim temeljima. Ali, očito to nije tako. Ima jedna zgodna poslovica, izreka, negdje sam vidjela- ne spominji prošlost osobi koja pokušava izgraditi budućnost. Ali, džabe ja to sve govorim, bit će kako će biti, ja mogu samo shodno tome donijet svoje odluke i to je to.
bolje da ne pocinjem sta sam ja sve planirao i zelio i mislio :zubo:
ako pocnem da razmiisljam o tome samo mogu da se :visi: :bang:
Eks

Post 26 Oct 2015, 20:26

dexter » wrote:
bolje da ne pocinjem sta sam ja sve planirao i zelio i mislio :zubo:
ako pocnem da razmiisljam o tome samo mogu da se :visi: :bang:
Ae, i meni nekad dođe, kad vidim što me tek čeka. A da ne kažem da koliko para, toliko čuda, nemam ni za uvez ni printanje i mislim da će me to koštat diplome. :D Tj da ne mislim nego je tako.
Čekam opet čudo. A čuda nema. Pun je mjesec, da imam novčanicu mahala bih mu. :o
Nekad zbilja mislim da se život našali sa mnom svaki put kad "zamalo" uspijem...
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2015, 20:38

..ne na pun mjesec mahat parama.. to si trebala prije jedno desetak dana, na mladi mjesec mahat.. :kokice:
Eks

Post 26 Oct 2015, 20:40

..a unda » wrote:..ne na pun mjesec mahat parama.. to si trebala prije jedno desetak dana, na mladi mjesec mahat.. :kokice:
A začudilo i mene, piše na atma.hr. A jednom su pisali da i na mlad mjesec. :zec:

Da imam čime, mahala bih bilo čemu.
dexter

Post 26 Oct 2015, 22:06

Eks » wrote:
Ae, i meni nekad dođe, kad vidim što me tek čeka. A da ne kažem da koliko para, toliko čuda, nemam ni za uvez ni printanje i mislim da će me to koštat diplome. :D Tj da ne mislim nego je tako.
Čekam opet čudo. A čuda nema. Pun je mjesec, da imam novčanicu mahala bih mu. :o
Nekad zbilja mislim da se život našali sa mnom svaki put kad "zamalo" uspijem...
jebiga eks, nemas nekog da ti pomogne sa tim?
tako sam skoro sreo jednog momka sa kojim sam nekad nesto radio. pitao sam ga je li zavrsio master koji je radio tad nekad kad smo radili, na sta mi je rakao da nije jer nema para za ispite i da putuje na fax, ni sam ne zna koliko bi ga sve to kostalo. tako da nismo jedini koji imaju sranja u zivotu.
mislim da mora nekad i nama nesto krenuti, ne moze uvijek biti da zamalo uspijeh nam izmakne. :gaah: cak ce mi trebati pozitivne misli, vibre :zubo: i fige ovih dana jer se nesto malo desilo ali ne nadam se previse nicemu.
zao mi je sto nema nenie da je pitam nesto u vezi astrologije sto mi je bilo cudno u zanjih mjesec dana.
..a unda wrote:..ne na pun mjesec mahat parama.. to si trebala prije jedno desetak dana, na mladi mjesec mahat.. :kokice:
sto se mase parama na mlad mjesec?
Da imam čime, mahala bih bilo čemu.

znam da ti nije smjesno ali moram malo :rofl: :rofl:
Eks

Post 26 Oct 2015, 23:37

Nemam.
Napravit ću pauzu od pisanja ovdje. Čitamo se nekom drugom prilikom.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2015, 00:06

Image
Eks

Post 27 Oct 2015, 00:08

:rolleyes:

Ma, em ne želim da me određene persone čitaju i uživaju kad je kriza, a mrze kad je dobro, em imam pametnijeg posla.

Ne znam šta kažu zvijezde, ali ako sad ne iskoristim, ma kako zajebano i krizno i bez para bilo, priliku, i za diplomu i za posao, istrunut ću ovdje gdje jesam.
Eks

Post 27 Oct 2015, 00:15

Eto na, sad sam i tipkovnicu zalila. :facepalm: :S
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2015, 00:21

Image
Eks

Post 27 Oct 2015, 00:24

crklo mi je b. već crkava. :eek:
Eks

Post 27 Oct 2015, 00:30

Bik

Napokon ste se vratili! Već ste nedostajali svijetu. U utorak, 27. listopada, puni Mjesec djeluje u vašem znaku. Vrijeme je da proslavite sebe i svoju veličanstvenu osobnost. Vrijeme je i za organizaciju i sortiranje. U posljednje ste vrijeme strahovito narasli, no stare navike ipak teško umiru. Pogotovo za sentimentalnu i tvrdoglavu osobu poput vas. Budite stroži prema sebi ovog tjedna. Razmislite, koji aspekti vašeg života se ne poklapaju sa smjerom u kojem biste voljeli poći? Što, pa čak i koga ste prerasli? Takve bi situacije mogle doživjeti svoj nagli kraj, ali morate se prepustiti promjenama koje su nužne. Samo pustite sve što vas koči. Čisti predah će vas najbolje izliječiti. Što je s vašim osobnim strastima? Odredite koji su vam prioriteti. Imajte na umu da bez rizika nema ni nagrade. Bolje je probati i ne uspjeti, nego se zauvijek pitati "što ako...".

Nevjerojatno. :misli:
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2015, 01:13

..a di to pise? ocu i ja sebi vidit.. Image
  • Information