Ko bi reko čuda da se dese
..a unda » wrote:..sta ce ovo trkeljanje postat..tink tank.. brejn inkubator.. ko je sve diplomirao na trkeljanju..zeca, eks..aj nek se javi koga sam zaboravio.. evo, silajn, majti ce diplomirat, kar, nenija, elma.. lastan je napisao doktorat, a ne diplomski, njega isto racunam..
pa jebate, necemo naplacivat clanarinu za trkeljanje, nego upisninu, kao na harvardu.
koji ilumuminati, koji masoni.. drmat cemo svijetom..i hipersvijetom
aj, molim popis svih koji su diplomirali na trkeljanju. dobit ce pocasni topik otisak ovdje i trkeljasku diplomu.
to ce bit nasi alumni..
Inače, bivši me jutros pitao jel me odnijela poplava. Ni a ni b o ispitima. A pričamo vrlo često.
MightyMe » wrote: upisat još koji fakultet.
eksačo, čestitke još jednom
ja ću narednih tjedana privatizirat ovu temu
Pa da. Neće elma toliko kosu prat, brzo će se on zaželjet većeg izazova.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Alaj momci, nemojte oko mog pravopisanja prepirku vodit...pa nemate tolko vremena.Frulica wrote:Obrati se Nini. Ako ona kaže po nekad onda je po nekad. Možda je to ko' onaj naposlijetku koji se može pisat kako god hoćeš.![]()
Inače, začudo, međ svim mojim biserima, taj po nekad bijo je tipfeler.
Frulica wrote:Poanta je da sam u dva tri reda napisao po nekad.
Fala.
elma wrote: ja ću narednih tjedana privatizirat ovu temu
Ovo ko neka epidemijica.
Nice.
Hvala ti, Baro.Bara huda » wrote:![]()
![]()
![]()
Jedna od najljepsih stvari koje su napisane na trkelju.
A nije da je konkurencija slaba.
Bravo ex, cestitam od sveg srca.
I lijep ti je i onaj post o pozitivi u ovoj godini.
Sretan ti put u nove pobjede!![]()
![]()
Iskreno, trudim se ostati pozitivna, ali već tjedan dana imam upalu sinusa i ne razmišljam kristalno jasno jer me nakon toliko truda ovaj mjesec da sve posložim, dočekalo ništa dobro u smislu da tek kad diplomiram počinju pravi problemi. A ja sam toliko iscrpljena i htjela bih se posvetiti kad odmorim traženju posla,a ne mučnim obračunima koji me čekaju.
I pozdrav familiji što ovo čita.
Znam da neki nisu vjerovali u mene i da bi najradije da nisam ni privela to kraju, ali želim samo to sve ostaviti za sobom i proživjeti makar tridesete u miru kad su već dvadesete bile takve kakve jesu. Mene prošlost ne zanima, ne više.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Misliš da je tebi teško? A kako je tek Mikiju, ha?
Potpisi su za budale.
..a unda » wrote: ..pridruzujem se pozdravima.
Sad je meni ko tebi kad sam ti rekla da ideš po lancun u vrt...a unda wrote: ..ne znate vi kako je meni.
Prve stvari rjesavaj prvo.Eks » wrote:
Hvala ti, Baro.
Iskreno, trudim se ostati pozitivna, ali već tjedan dana imam upalu sinusa i ne razmišljam kristalno jasno jer me nakon toliko truda ovaj mjesec da sve posložim, dočekalo ništa dobro u smislu da tek kad diplomiram počinju pravi problemi. A ja sam toliko iscrpljena i htjela bih se posvetiti kad odmorim traženju posla,a ne mučnim obračunima koji me čekaju.
I pozdrav familiji što ovo čita.A valjda će se nać neki makar fizički poslić za prvu ruku, da sačuvam zdravlje i da krenem onda tražit pravi posao.
Znam da neki nisu vjerovali u mene i da bi najradije da nisam ni privela to kraju, ali želim samo to sve ostaviti za sobom i proživjeti makar tridesete u miru kad su već dvadesete bile takve kakve jesu. Mene prošlost ne zanima, ne više.
Dakle-sinusi.
Antibiotik ako je gadna upala.
A moze bit i da ti je imunitet pao od stresa, od rijesavanja kraja krajeva. To ce polako doc na svoje mjesto, glavno da si obavila ovo sto je bilo uvjet za dalje.
Problema nema pravih ili krivih, malih ili velikih. ima rijesenih i onih koje ces rijesiti.
Ne znam kakve obracune imas na listi, ali ako ih mozes izbjec, mozda bi ti to bilo pametnije nego gubit vrijeme i energiju na takve stvari. Makar i ostalo stagod neobracunato ili nenaplaceno.
Ali, sama ces znat nabolje, ima u tebe vise i snage i pameti nego sto i sama mislis.
Kaze Erica Jong u Strahu od letenja....ako te netko pokusa ucarati zlim pogledom, okreni glavu.
Bit ce to sve dobro na kraju. Ako nije dobro, onda nije jos kraj.
Voljela bih da mogu izbjeći, ali ne znam kako. Dok se ne zaposlim, nemam sredstava za život, tako da, nije tako jednostavno.Bara huda » wrote:
Prve stvari rjesavaj prvo.
Dakle-sinusi.
Antibiotik ako je gadna upala.
A moze bit i da ti je imunitet pao od stresa, od rijesavanja kraja krajeva. To ce polako doc na svoje mjesto, glavno da si obavila ovo sto je bilo uvjet za dalje.
Problema nema pravih ili krivih, malih ili velikih. ima rijesenih i onih koje ces rijesiti.![]()
Ne znam kakve obracune imas na listi, ali ako ih mozes izbjec, mozda bi ti to bilo pametnije nego gubit vrijeme i energiju na takve stvari. Makar i ostalo stagod neobracunato ili nenaplaceno.
Ali, sama ces znat nabolje, ima u tebe vise i snage i pameti nego sto i sama mislis.
Kaze Erica Jong u Strahu od letenja....ako te netko pokusa ucarati zlim pogledom, okreni glavu.
Bit ce to sve dobro na kraju. Ako nije dobro, onda nije jos kraj.
Pa sad važem, je li važnije moje psihičko i fizičko zdravlje ili ne znam, privremeno čišćenje skala i to po mogućnosti čim dobijem diplomu. Bolje i to nego je oplakati i dobiti opet napade panike jer netko naprosto ne može ostaviti prošost u prošlosti i mora me kazniti za sve dobro i loše što se desi.
Ne mogu to iskreno ni shvatiti. Tu potrebu da nekoga ideš cipelariti taman kad sve nekako treba konačno dobro ispasti. Kao da želi da ostanem ovisna i slaba. Možda i želi.
Ja bih se rado samo odmorila kad diplomiram, jedno mjesec dana. Samo, kažem, pribojavam se tog trena. Umjeto da mi bude najsretniji dan, bit će, a šta da kažem... No neka. I to će nečem poslužiti. Odluci. Ovaj put, konačnoj.
A njemu je ko tebi onda pa ce ti s gustom rec da mokri lancun cuda cini. Cu-da.
Da moras to probat. Da je on dobio taj savjet jednom kad je imao fibru i da, kuc-kuc u glavu, ni da kihne odonda.
-
- Information
-