Eks » wrote:
Dobro, aj, bilo ti je malo gore.
A meni evo već šesti dan nije bolje.

Dobila sam jučer antibiotik. Moram ga sad popit, a imam fobiju od davljenja od velikih tableta.
Joj, nedavno susjed priča kako se neki lik zadavio janjetinom na svadbi. I kaže on onako i inače bistar- a bar je umro sretan među svojima. A ja se samo mislim kako je ljudima uništio svadbu.

antibiotik se ne uzima s janjetinom. mislim, ono..

to sta ne mos gutat ka, to ti je ili od grla, ono upalica i to..ili ti je malo stitnjaca u pjevnijem stanju ili ti fali tekucine. moras pit, ne smijes dehidrirat..
drugo, antibiotik prepolovis ili rastrecis, kako ti je vec lakse pit. ono, rastransiras ga, izbikaris i onda.. hep, hep.. vodica..hep..
trece, nece ti pomoc antibiotici za sinuse. mislim, oce, ali na kratko. dakle, kadulje i tih travurina, napravit cajeka i inhalirat. zatim, kapule, luka..mos i feferona..feferoni to ociste, ne bi nio domestos bolje. i jos nesto..propolis, propolis je isto svetinja.
sedam dana, dakle, udri po luku, kapuli, feferonima.. uzmi slanine s tim da te ne bi ujilo za zeludac.. ono, malo pripremit zeludac, jel. po case crnog da sve to udje u kapilare. pa onda to mos poslije zacinit medom za deserat. pa inhalacija ujutro i navecer. mos preko dana i more smrkat, to ti je super za sinuse. posmrces tri lajne mora, zblesa te samo tako i jos sinuse cisti.
i propolis deset kapi uvecer, deset navecer u malo vode ili caja i grgljat. i pit. i stavljat u taj caj za inhalaciju. i onda jos malo slanine.
tako sedam dana, pa pauza tri cetri dana, da se to malo slegne. i onda opet tjedan dana tako.
nes dobit vise upalu sinusa najmanje godinu dana, a nakon pet sest takvih kura, nes dobit sinusitis nikad vise.
eto, ja ti rekao, pa ti sad vidi..