..kvelli della notte

Razgovor ugodni, divan natenane
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 12 Oct 2015, 22:08

..a unda » wrote:
aj mu ti napisi da mu je ta objava nepismena i posalji mu ispravak, kojeg ces sigurno tri dana pisat, to ce sigurno pomoc da se on predomisli i da uvidi da je u krivu. aj ti tuda. :kokice:

mos mu pocet i omaz recenicom, rdjavom krucu i dlaka smeta.. mos i na engleski to prevest, sigurno ce taj rec..a haa, gle, gle, vidis ti kako su oni pametni. aj ca, gasim ja to pa nek oni lektoriraju guuglo. :D

mos mu to nesto i o proletarijatu napisat, sigurno ce ga dirnut. :D
:nono:
S Adminom ne moš komunicirat tek tako.

Više su to sfere.

..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:17

..dakle, majti, mos ti tome malo rec ono, ka..cuj, ajde sad, evo necemo vise, ai obljetnica nam je kao neka, bas sad nekako i eto, neka bude blag..

naime, pise da je najvise onlajna bilo 11.11.2011... 118. puno jedinica tu ima. :kokice:

i, eto, cetri godine je proslo, trkeljanje je jos tu, izdrzalo je duze nego mnoge vlade.

sad ide ideja..e, pa kako bi bilo nekako, ne znam, da se nesto nekako napravi i da se dogovorimo za neki datum, npr 31.10.og ili eto, 11.11. og..ili neki drugi zgodni datum eto, da pokusamo oborit rekord posjeta na trkeljanju, a? :kokice:

i najprije, jel ima tu mozda kakvih tehnickih problema? :kokice:

mislim, pokusat nesto mozda, razvit se u strelce, nekako animirat, pokupit ove koji rijetko navrate i tako napravit trkelj parti jednu vecer, jedan dan i oborit rekord.
,,ustvari to bi moglo uc i u ginesa, valjda bi moglo..ono, trkeljanje oborilo rekord posjeta. :kokice:

mislim, pocet ove godine polako, ja bih bio zadovoljan..tj superzadovoljan, ono, ludilo brale, kad bi bilo 119 posjetitelja.
a poslije, ko zna, malo fejs, malo ovo ono, kako je ovaj svijet lud do uckura, ne bih se cudio da to postane neka ono, ne znam..ne znam sta, ali da jednom godisnje na trkelj dodje masa ljudi pokusavajuci oborit rekord. kao ono, kolko ih moze stat u ficu...i za koju godinu, ono, dvista iljada posjeta na taj dan, rusi se server, rusi se internet, pojavi se crna internetska rupa i sve nas java virtualno odnese ca.

eto, jel ko za? :kokice:

e, baj d vej, ako sta bude bilo love od toga jednog dana, jel meni moze za ideju 2%, a? :kokice:

nije to puno, ostalima ne bih uzeo ispod 30% plus avansno pausalnih jedno dvista keka eura..
to ono sad, danas, sutra bi to vec bilo skuplje. :cheer:

:D
MightyMe

Post 12 Oct 2015, 22:18

Kad mi vrate admin alate, mogu jednostavno obrisat tu statistiku tako da kreće od nule. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:20

nina williams » wrote:
:nono:
S Adminom ne moš komunicirat tek tako.

Više su to sfere.
vidim, trebaju tri prevoditelja tu za pricat. ko zna kolko je prevoditelja napravilo ratova do danas i kolko biznisa nije sklopljeno zbog njih.. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:22

MightyMe » wrote:Kad mi vrate admin alate, mogu jednostavno obrisat tu statistiku tako da kreće od nule. :D
..ne, ne, to nije fer. treba pokusat skinut brojku od 118.

sta si se prepa? krpat ces trkeljanje tri dana poslije, pa sta.. :D
karambol

Post 12 Oct 2015, 22:26

..a unda » wrote:..dakle, majti, mos ti tome malo rec ono, ka..cuj, ajde sad, evo necemo vise, ai obljetnica nam je kao neka, bas sad nekako i eto, neka bude blag..

naime, pise da je najvise onlajna bilo 11.11.2011... 118. puno jedinica tu ima. :kokice:

i, eto, cetri godine je proslo, trkeljanje je jos tu, izdrzalo je duze nego mnoge vlade.

sad ide ideja..e, pa kako bi bilo nekako, ne znam, da se nesto nekako napravi i da se dogovorimo za neki datum, npr 31.10.og ili eto, 11.11. og..ili neki drugi zgodni datum eto, da pokusamo oborit rekord posjeta na trkeljanju, a? :kokice:

i najprije, jel ima tu mozda kakvih tehnickih problema? :kokice:

mislim, pokusat nesto mozda, razvit se u strelce, nekako animirat, pokupit ove koji rijetko navrate i tako napravit trkelj parti jednu vecer, jedan dan i oborit rekord.
,,ustvari to bi moglo uc i u ginesa, valjda bi moglo..ono, trkeljanje oborilo rekord posjeta. :kokice:

mislim, pocet ove godine polako, ja bih bio zadovoljan..tj superzadovoljan, ono, ludilo brale, kad bi bilo 119 posjetitelja.
a poslije, ko zna, malo fejs, malo ovo ono, kako je ovaj svijet lud do uckura, ne bih se cudio da to postane neka ono, ne znam..ne znam sta, ali da jednom godisnje na trkelj dodje masa ljudi pokusavajuci oborit rekord. kao ono, kolko ih moze stat u ficu...i za koju godinu, ono, dvista iljada posjeta na taj dan, rusi se server, rusi se internet, pojavi se crna internetska rupa i sve nas java virtualno odnese ca.

eto, jel ko za? :kokice:

e, baj d vej, ako sta bude bilo love od toga jednog dana, jel meni moze za ideju 2%, a? :kokice:

nije to puno, ostalima ne bih uzeo ispod 30% plus avansno pausalnih jedno dvista keka eura..
to ono sad, danas, sutra bi to vec bilo skuplje. :cheee:

Rusiti rekorde!? Apsolutno. Akcija sirokih razmjera. Na svim jezicima i mrezama.
I vrlo vazno - po apartmanima. Poceti od kolege koji je izlozen teroru s visih instanci.
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:29

karambol » wrote:

Rusiti rekorde!? Apsolutno. Akcija sirokih razmjera. Na svim jezicima i mrezama.
I vrlo vazno - po apartmanima. Poceti od kolege koji je izlozen teroru s visih instanci.
miki ce za kaznu svakom novologiranom clanu morat rec..dobravecer.. :D
karambol

Post 12 Oct 2015, 22:35

Idem naci sad onog Admin supka i smrada sto je Majtiju skinuo boju i alate.

E jebat ce ti Donald Trump i mater i oca sad kad mu kazem.

On ce zatvarat trkeljanje. Doma nek si zahod zatvori ako smije.

Gubim strpljenje.

Ode moj mir.

:gaah:

..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:37

karambol » wrote:Idem naci sad onog Admin supka i smrada sto je Majtiju skinuo boju i alate.

Gubim strpljenje.

Ode moj mir.

suti. ti si prosao liso. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:39

..karambole, i ti si se prepao. pa sta ti je to.. to je samo jedan dan godisnje. ma i krace. il mislis da ce oni svi koji dodju ostat na trkelju?

oce, kao i do sad. :D
karambol

Post 12 Oct 2015, 22:42

..a unda » wrote:
suti. ti si prosao liso. :D

To samo tako izgleda...

Osim toga, Majti je kompadre. Nece ga neki anonimac koji se kiti crvenim slovima gaziti u virtualnom prostoru. Nasem virtualnom prostoru!
Sve si mislim da to nisu neki Mađari...
Prvo ina pa otok vir pa vlak i sad trkeljanje...

:misli:
karambol

Post 12 Oct 2015, 22:43

..a unda » wrote:..karambole, i ti si se prepao. pa sta ti je to.. to je samo jedan dan godisnje. ma i krace. il mislis da ce oni svi koji dodju ostat na trkelju?

oce, kao i do sad. :D
Sta prepao?

Ma ja cu i Talibane pozvati. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 22:51

karambol » wrote:
Sta prepao?

Ma ja cu i Talibane pozvati. :D
..gle..vidi.. samo onih koji prate mikija, izgleda da ima barem..barem..500. sta policija, sta stranke, sta vlada, sta cije.. dovoljno je samo za neki dan najavit eksluzivnu mikijevu teroristicku izjavu. npr 30.10.2015. u ponoc.. :D

ili, ono.. 30. listopada 2015., u ponoc, na trkeljanju, samo za vas.. miki tttttt tvrdiiii iiiii iiiii kuu uuraaaaaaac.. :cheer: : ovacije: :xlux: :headbang: :bliss: :zecohop: :tulum:

blue
Asgard

Post 12 Oct 2015, 23:00

..a unda » wrote:..nego, imam jedan prijedlog. :kokice:

..ali to cu nocas da ne bude oftopik. :kokice:
Kad noćas? Da radni ljudi znaju hoće li bit budni, ak ćete razmenjivat povjerljive inofrmacije :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2015, 23:03

blue » wrote: Kad noćas? Da radni ljudi znaju hoće li bit budni, ak ćete razmenjivat povjerljive inofrmacije :zubo:
..pa evo, sad nocas. :D

malo sam uranio jer ne znam ocu li nocas spavat. :D
blue
Asgard

Post 12 Oct 2015, 23:13

karambol » wrote:Idem naci sad onog Admin supka i smrada sto je Majtiju skinuo boju i alate.

Gubim strpljenje.

Ode moj mir.

Nemoj se uzrujavat, konfiscirat će ti forum :zubo:
Onda će nam neki stranac bit admin, a i vlasnik će nam bit stranac, ko Ini :tuzni:

Mikiiii, ako se ispričaš zbog svog virtualnog djelovanja, onako, po stavkama, sigurno će ti se to uzet u obzir. Uvjek to bude tako s tim pravnim smicalicama, a pogotovo kad ti je prvi prekršaj. Znam ja, bila sam svjedok jednom :zubo:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 629 times
Been thanked: 985 times
Post 13 Oct 2015, 00:38

..a unda » wrote:naime, pise da je najvise onlajna bilo 11.11.2011... 118. puno jedinica tu ima. :kokice:
Nije istina. Piše Most users ever online was 118 on 10 Nov 2011, 23:01 - gdje tu vidiš 11. studenoga, ha? :D
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 08:01

Stitch » wrote:
Nije istina. Piše Most users ever online was 118 on 10 Nov 2011, 23:01 - gdje tu vidiš 11. studenoga, ha? :D
..sta, kako? kad? di? ..nemoj me sad strasit. mora tu bit neko racionalno objasnjenje.

MightyMe

Post 13 Oct 2015, 08:38

Izgleda da je sve riješeno. :lux: :lux:

Sve se vraća na staro, dobivan nazad alate, mikiju san sredija samo 2 godine bana, nema više zajebavanja ni ničega. Čin dobijen alate nazad miki dobiva ban, a mi možemo pisat o čemu oćemo jer se ukidaju sve mjere. :D

:lux:
karambol

Post 13 Oct 2015, 08:49

MightyMe » wrote:Izgleda da je sve riješeno. :lux: :lux:

Sve se vraća na staro, dobivan nazad alate, mikiju san sredija samo 2 godine bana, nema više zajebavanja ni ničega. Čin dobijen alate nazad miki dobiva ban, a mi možemo pisat o čemu oćemo jer se ukidaju sve mjere. :D

Čekaj, čekaj...pa Miky je naš najangažiraniji, ili barem jedan jedan od najangažiranijih, članova I ja ću se zauzeti da nema 2 godine progonstva.
Gdje je tu pravednost? Zar ćemo pristati na to?
BORBAAAA! :E
MightyMe

Post 13 Oct 2015, 08:51

Pa, stani, ej. S obziron na brojeve prije to je SAMO dvi godine. Ispregovarao sam sve što sam mogao, ali ipak draži sam si ja, nego miki. Bilo je to ili da se mene odstrani zbog nedovoljnog djelovanja + monitoring. Drage volje sam se odlučio na ovu opciju.

Dvi godine je ništa.
karambol

Post 13 Oct 2015, 09:16

MightyMe » wrote:Pa, stani, ej. S obziron na brojeve prije to je SAMO dvi godine. Ispregovarao sam sve što sam mogao, ali ipak draži sam si ja, nego miki. Bilo je to ili da se mene odstrani zbog nedovoljnog djelovanja + monitoring. Drage volje sam se odlučio na ovu opciju.

Dvi godine je ništa.
Hm...trebam biti praktičan I postaviti se kao ameri. Alzo daklem, oprostite na kolateralnim žrtvama I primite odštetu ... to moramo još ispregovarati. :zubo:
Nego...da mu ponudimo neki alternativni život?
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 09:29

MightyMe » wrote:Izgleda da je sve riješeno. :lux: :lux:

dvije? :eek: ..to sa trkeljanja samo ili..? :eek:

daj, vidi jel moze to sta manje? ono, ljudi smo, dogovorit cemo se.. evo, dat ce miki dvista eura pa ti to njemu posalji, kazi ono, nije to nista.. onako, za dicu, malo bombona uzet, cikolate, sirupa onog za mutit s vodom od narance, pola pola da se dica vesele.. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 629 times
Been thanked: 985 times
Post 13 Oct 2015, 09:52

..a unda » wrote: ..sta, kako? kad? di? ..nemoj me sad strasit. mora tu bit neko racionalno objasnjenje.
Nisi postavke sredio? Može ti to susjedov mali riješiti, djeca od tri godine kuže se u internet.
MightyMe wrote:Pa, stani, ej. S obziron na brojeve prije to je SAMO dvi godine. Ispregovarao sam sve što sam mogao, ali ipak draži sam si ja, nego miki.
Imaš pravo. Trebalo bi to smanjiti na tri-četiri godine.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 09:57

Stitch » wrote:
Nisi postavke sredio? Može ti to susjedov mali riješiti, djeca od tri godine kuže se u internet.
..koje postavke, sta?

dobro je, znao sam da ima tu neko racionalno objasnjenje, ja se vec prepao da nije neka mistika, javlja posla i tako to..
cuj, kod mene je tako kako je i bolje to nista ne dirat. :kokice:

• Information