..dakle, majti, mos ti tome malo rec ono, ka..cuj, ajde sad, evo necemo vise, ai obljetnica nam je kao neka, bas sad nekako i eto, neka bude blag..
naime, pise da je najvise onlajna bilo 11.11.2011... 118. puno jedinica tu ima.
i, eto, cetri godine je proslo, trkeljanje je jos tu, izdrzalo je duze nego mnoge vlade.
sad ide ideja..e, pa kako bi bilo nekako, ne znam, da se nesto nekako napravi i da se dogovorimo za neki datum, npr 31.10.og ili eto, 11.11. og..ili neki drugi zgodni datum eto, da pokusamo oborit rekord posjeta na trkeljanju, a?
i najprije, jel ima tu mozda kakvih tehnickih problema?
mislim, pokusat nesto mozda, razvit se u strelce, nekako animirat, pokupit ove koji rijetko navrate i tako napravit trkelj parti jednu vecer, jedan dan i oborit rekord.
,,ustvari to bi moglo uc i u ginesa, valjda bi moglo..ono, trkeljanje oborilo rekord posjeta.
mislim, pocet ove godine polako, ja bih bio zadovoljan..tj superzadovoljan, ono, ludilo brale, kad bi bilo 119 posjetitelja.
a poslije, ko zna, malo fejs, malo ovo ono, kako je ovaj svijet lud do uckura, ne bih se cudio da to postane neka ono, ne znam..ne znam sta, ali da jednom godisnje na trkelj dodje masa ljudi pokusavajuci oborit rekord. kao ono, kolko ih moze stat u ficu...i za koju godinu, ono, dvista iljada posjeta na taj dan, rusi se server, rusi se internet, pojavi se crna internetska rupa i sve nas java virtualno odnese ca.
eto, jel ko za?
e, baj d vej, ako sta bude bilo love od toga jednog dana, jel meni moze za ideju 2%, a?
nije to puno, ostalima ne bih uzeo ispod 30% plus avansno pausalnih jedno dvista keka eura..
to ono sad, danas, sutra bi to vec bilo skuplje.