..ali eto, ako je ovdje ovako, mogu zamislit kako bi tek na sudu ispalo. majti bi bio proglasaen za terorizam, a miki bi bio zrtva. i to herojska.
..kvelli della notte
Dobre vjesti, uvjeravan onog tipa da mikiju ne da permaban. Dobro napredujen, bit će nešto.
sta ga uvjeravas..da mu da il da mu ne da?MightyMe » wrote:
Dobre vjesti, uvjeravan onog tipa da mikiju permaban. Dobro napredujen, bit će nešto.
a, cuj, kako komunicirate.. procomm plusom ili..?
kazes..tipa? musko je, znaci.
sta jos kaze? tj jel ista jos govori o slucaju ili ono.. on je svoje rekao?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jebate, ovaj hrvacki jasan je ko Adminov emgleski.MightyMe » wrote:
Dobre vjesti, uvjeravan onog tipa da mikiju permaban. Dobro napredujen, bit će nešto.
Aj ne zajebaji. Pa šta bi bilo trkeljanje bez mikija...a unda » wrote: sta ga uvjeravas..da mu da il da mu ne da? :d
a, cuj, kako komunicirate.. procomm plusom ili?
kazes..tipa? musko je, znaci.![]()
sta jos kaze? tj jel ista jos govori o slucaju ili ono.. on je svoje rekao?
Ma ode preko pe ema.
Ne znan jel muško ili žensko, kad pričaš na engleski ne moš odma skužit.
Pa prevodin mu mikijeve stare postove i pokušavan objasnit čitavu situaciju bla bla.
ja sam onog admina sve razumio.
tj uglavnom, ono najvaznije.
Nisam skoro, nego jesam. Javi se neki Admin, ajmo sjebat majtija, pa onda zapravo ne njega nego mikija. I to odmah permabanom. S kim ćeš se svađat onda na forumu?
Ma mene je iša sjebat po zapovjednoj odgovornosti. Al dobro je, nisu izgleda toliko ludi tamo.Pero » wrote: Nisam skoro, nego jesam. Javi se neki Admin, ajmo sjebat majtija, pa onda zapravo ne njega nego mikija. I to odmah permabanom. S kim ćeš se svađat onda na forumu?
- nina williams
pa dobro, nisam ja rekao da mu da permaban. iako, na onom forumu i na ostalim forumima..ok, osim indeksovog valjda i nekog naci, teroristickog foruma, bio bi on masprunan dok bi rekao login.MightyMe » wrote: Aj ne zajebaji. Pa šta bi bilo trkeljanje bez mikija.
Ma ode preko pe ema.
Ne znan jel muško ili žensko, kad pričaš na engleski ne moš odma skužit.
Pa prevodin mu mikijeve stare postove i pokušavan objasnit čitavu situaciju bla bla.
ne prevodi mu stare postove, zaboga. mislim, sta s njima oces dokazat? samo moze gore bit..
jos ce i tantijeme trazit.
Pa dobro, jel to način? Bez upozorenja, s paušalnim obrazloženjem - pa ti istražuj tko je terorist? Ja imam veću batinu pa ću svima pokazati.MightyMe » wrote: Ma mene je iša sjebat po zapovjednoj odgovornosti. Al dobro je, nisu izgleda toliko ludi tamo.
..a pa da, sori te oprosti, sad vidim, ti stvarno jesi pero.Pero » wrote: Nisam skoro, nego jesam. Javi se neki Admin, ajmo sjebat majtija, pa onda zapravo ne njega nego mikija. I to odmah permabanom. S kim ćeš se svađat onda na forumu?
Ma ono di je priča o kerumu i to. Tu se vidi da je protiv terorizma jer san in i pokaza iz novina di je kerum stavija križ na marjanu i tuđmana u trajektnu. tako da vide da podržava prave ljude...a unda » wrote: pa dobro, nisam ja rekao da mu da permaban. iako, na onom forumu i na ostalim forumima..ok, osim indeksovog valjda i nekog naci, teroristickog foruma, bio bi on masprunan dok bi rekao login.
ne prevodi mu stare postove, zaboga. mislim, sta s njima oces dokazat? samo moze gore bit..
..aa, to da, to da.. imas prav. nek se malo vidi da je miki ustvari za demokraciju. hadeze kerum je demokratska stranka, jelda? a je, valjda je..MightyMe » wrote: Ma ono di je priča o kerumu i to. Tu se vidi da je protiv terorizma jer san in i pokaza iz novina di je kerum stavija križ na marjanu i tuđmana u trajektnu. tako da vide da podržava prave ljude.
I što sad - drago ti je da se majti izvukao a nije ti mrsko da su opleli po mikiju?..a unda » wrote: ..a pa da, sori te oprosti, sad vidim, ti stvarno jesi pero.
zna sam ja da si ti zajeban. uvijek sam ja to govorio.
pusti ti tu pricu. cinjenica je jedna.. bez mikija ili tebe ili mene..trkeljanje ce se nekako kotrljat.Pero » wrote: I što sad - drago ti je da se majti izvukao a nije ti mrsko da su opleli po mikiju?
a bez majtija..?
os ti administrirat, a?
Neću, nemam vremena i ne znam. A tebi je skroz u redu da umjesto PM-a administratoru skinu ovlasti i zaprijete se onakvom nepismenom objavom. Diktatura proletarijata...a unda » wrote: pusti ti tu pricu. cinjenica je jedna.. bez mikija ili tebe ili mene..trkeljanje ce se nekako kotrljat.
a bez majtija..?
os ti administrirat, a?
- nina williams
Šta, prije je htio permu...a sad oće manje od po perme?
Zajebat neki igrač.
..eto, vidis, ne znas. a majti zna, eto.Pero » wrote: Neću, nemam vremena i ne znam. A tebi je skroz u redu da umjesto PM-a administratoru skinu ovlasti i zaprijete se onakvom nepismenom objavom. Diktatura proletarijata.U kapitalizmu mi smo kupac koji je principijelno u pravu i kad nije.
sta je meni skroz u redu? sta da skinu umjesto cega, komu, kako?
sta nepismena objava? nemam ja pojam jel nepismena ili nije, ali tu je kakva je da je.
aj mu ti napisi da mu je ta objava nepismena i posalji mu ispravak, kojeg ces sigurno tri dana pisat, to ce sigurno pomoc da se on predomisli i da uvidi da je u krivu. aj ti tuda.
mos mu pocet i omaz recenicom, rdjavom krucu i dlaka smeta.. mos i na engleski to prevest, sigurno ce taj rec..a haa, gle, gle, vidis ti kako su oni pametni. aj ca, gasim ja to pa nek oni lektoriraju guuglo.
mos mu to nesto i o proletarijatu napisat, sigurno ce ga dirnut.
Eto, baš fino da zna...a unda » wrote: ..eto, vidis, ne znas. a majti zna, eto.
Pa permaban mikiju. Što se sad praviš lud?..a unda » wrote: sta je meni skroz u redu? sta da skinu umjesto cega, komu, kako?
Nemam 3 dana vremena...a unda » wrote: sta nepismena objava? nemam ja pojam jel nepismena ili nije, ali tu je kakva je da je.
aj mu ti napisi da mu je ta objava nepismena i posalji mu ispravak, kojeg ces sigurno tri dana pisat, to ce sigurno pomoc da se on predomisli i da uvidi da je u krivu. aj ti tuda.![]()
mos mu pocet i omaz recenicom, rdjavom krucu i dlaka smeta.. mos i na engleski to prevest, sigurno ce taj rec..a haa, gle, gle, vidis ti kako su oni pametni. aj ca, gasim ja to pa nek oni lektoriraju guuglo.
mos mu to nesto i o proletarijatu napisat, sigurno ce ga dirnut.
-
- Information
-