Dobro, Pero, shvatili smo već da si ti referentni centar svemira i da su globalne ekonomsko-političke makroanalize i znanstvene publikacije pičkin dim prema tvojim upadicama mudrijaša iz drugog be razreda specijalne škole "Ivica Kičmanović" u Pušći Bistri. Ali ajd majke ti probaj makar za mikrosekundu napustiti taj svoj pileći mozak i probat shvatit da postoji i nešto preko 7 300 000 000 ljudskih bića koja imaju neke svoje interakcije o kojima ti očito nemaš pojma.Pero » wrote: Ne plaćam, plaća ih Bandić. Indirektno, kroz prirez gradu Zagrebu sam ih platio, samo on eto nije odlučio te novce iskoristiti za nove fontane, nego za školske knjige.![]()
Nemam potrebe za zubarom, još.A i mogu ići u Perkovčevu zabadava, samo svi koje znam odlaze privatnicima.
Jer to, hvala Bogu, mogu sebi priuštiti.
![]()
Bake su mi odavno umrle.![]()
Nemam brata.![]()
Gdje ti vidiš proračunsku stavku u budžetu države koja se odnosi na subvencioniranje nafte? Koliko ja laički znam, oko pola cijene benzina čini PDV i raznorazne trošarine.![]()
Ceste su po meni skroz prihvatljive i ne znam kakvu bi ti dodatnu signalizaciju htio? Možda onu kao na glavnom semaforu u Zaprešiću koja pokazuje koliko sekundi još imaš za zeleno/crveno i koja po meni predstavlja besmisleno trošenje novaca građana Zaprešića?![]()
Aha. A tvoje infantilne upadice i blesavi komentari su jako ozbiljan doprinos temama?Pero » wrote:I može jedno pitanje na kraju, zašto svaku temu zatrolaš s ekologijom, obnovljivim izvorima energije, naftnim lobijima i slično? Nije ti bila dosta ona tvoja o turbo-hiper-super-elektranama?
Ajd ti sebi objasni što je u pozadini ratova na Bliskom Istoku u zadnjih 25 godina -možeš počet sa prvim zaljevskim ratom. Ako si čuo za tako nešto.
A ako imaš nešto pametno za komentirati na temi koju sam otvorio, osjećaj se slobodan da to napraviš. Iako se baš nisi iskazao niti tamo. A sumnjam i da budeš. Ikada. Igdje.