Imigranti

Koljite se i gložite!
haram
persona non grata

Post 21 Sep 2015, 21:34

Pero » wrote: Ne plaćam, plaća ih Bandić. Indirektno, kroz prirez gradu Zagrebu sam ih platio, samo on eto nije odlučio te novce iskoristiti za nove fontane, nego za školske knjige. :zubo:

Nemam potrebe za zubarom, još. :D A i mogu ići u Perkovčevu zabadava, samo svi koje znam odlaze privatnicima. :D Jer to, hvala Bogu, mogu sebi priuštiti. :D

Bake su mi odavno umrle. :mama:

Nemam brata. :D

Gdje ti vidiš proračunsku stavku u budžetu države koja se odnosi na subvencioniranje nafte? Koliko ja laički znam, oko pola cijene benzina čini PDV i raznorazne trošarine. :zubo:

Ceste su po meni skroz prihvatljive i ne znam kakvu bi ti dodatnu signalizaciju htio? Možda onu kao na glavnom semaforu u Zaprešiću koja pokazuje koliko sekundi još imaš za zeleno/crveno i koja po meni predstavlja besmisleno trošenje novaca građana Zaprešića? :zubo:
Dobro, Pero, shvatili smo već da si ti referentni centar svemira i da su globalne ekonomsko-političke makroanalize i znanstvene publikacije pičkin dim prema tvojim upadicama mudrijaša iz drugog be razreda specijalne škole "Ivica Kičmanović" u Pušći Bistri. Ali ajd majke ti probaj makar za mikrosekundu napustiti taj svoj pileći mozak i probat shvatit da postoji i nešto preko 7 300 000 000 ljudskih bića koja imaju neke svoje interakcije o kojima ti očito nemaš pojma.
Pero » wrote:I može jedno pitanje na kraju, zašto svaku temu zatrolaš s ekologijom, obnovljivim izvorima energije, naftnim lobijima i slično? Nije ti bila dosta ona tvoja o turbo-hiper-super-elektranama? :zubo:
Aha. A tvoje infantilne upadice i blesavi komentari su jako ozbiljan doprinos temama?
Ajd ti sebi objasni što je u pozadini ratova na Bliskom Istoku u zadnjih 25 godina -možeš počet sa prvim zaljevskim ratom. Ako si čuo za tako nešto.

A ako imaš nešto pametno za komentirati na temi koju sam otvorio, osjećaj se slobodan da to napraviš. Iako se baš nisi iskazao niti tamo. A sumnjam i da budeš. Ikada. Igdje.

what we've got here is failure to communicate
haram
persona non grata

Post 21 Sep 2015, 21:46

nina williams » wrote::zubo:
Super su mi ove teme koje dožive više od cca. 20 stranica. Renesansne. :zubo: Cijeli svemir tema u njima se odradi... imigranti-unutarnja-vanjska politika-svjecke urote, BTW, kako ne znate da je cijena nafte niska jer je Soroš reko da je to prava metoda za dohakat Rusiji :gaah: -bisfenoli&termodinamike&tiristori :samar: -Exini ispiti i PMS :rofl: -HNS/HNL jer bez toga, naravno, nije moguće razgovor vodit u ovijem krajevima... :cerek:
Niđe veze, a fino ti čitat. :cerek:
Bilo bi mnogo čitkije da nema infantilnog trolanja.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 21 Sep 2015, 22:01

nina williams » wrote::zubo:
Super su mi ove teme koje dožive više od cca. 20 stranica. Renesansne. :zubo: Cijeli svemir tema u njima se odradi... imigranti-unutarnja-vanjska politika-svjecke urote, BTW, kako ne znate da je cijena nafte niska jer je Soroš reko da je to prava metoda za dohakat Rusiji :gaah: -bisfenoli&termodinamike&tiristori :samar: -Exini ispiti i PMS :rofl: -HNS/HNL jer bez toga, naravno, nije moguće razgovor vodit u ovijem krajevima... :cerek:
Niđe veze, a fino ti čitat. :cerek:
Ma najveci problem je u undi. Pitas ga normalno pitanje, pitanje o kojem se vodi tema, a on napise plahtu i to XXXXXL dimenzija a da nista nije odgovorija ;)
MmeTipfeler

Post 21 Sep 2015, 22:40

Undu za predsjednika? :kava:
haram
persona non grata

Post 21 Sep 2015, 22:57

Unda zna pisat traktate na diskutabilnim a neprodiskutiranim premisama.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Sep 2015, 23:35

pa da. nego na cemu, nego na premisama, nego kakvim nego diskutabilnim. traktatom se testira premisa i nakon njega nema vise potrebe za diskutabilnoscu, sud je valjan i amo dalje. tome traktati i sluze.. :D
Pero

Post 22 Sep 2015, 05:46

haram » wrote: Ali ajd majke ti probaj makar za mikrosekundu napustiti taj svoj pileći mozak i probat shvatit da postoji i nešto preko 7 300 000 000 ljudskih bića koja imaju neke svoje interakcije o kojima ti očito nemaš pojma.
Evo , napuštam ga i shvaćam da postoji i nešto preko 7 300 000 000 ljudskih bića koja imaju neke svoje interakcije o kojima ti očito imaš pojma. :zubo:

haram » wrote: Aha. A tvoje infantilne upadice i blesavi komentari su jako ozbiljan doprinos temama?
A tvoji linkovi su ozbiljan. :zubo:
haram » wrote: Ajd ti sebi objasni što je u pozadini ratova na Bliskom Istoku u zadnjih 25 godina -možeš počet sa prvim zaljevskim ratom. Ako si čuo za tako nešto.
Pa obnovljiva energija i naftni lobiji. :D Još od sovjetske invazije Afganistana - još prije od zaljevskog rata :D Da ne spominjemo križarske ratove. :zubo:
haram » wrote: A ako imaš nešto pametno za komentirati na temi koju sam otvorio, osjećaj se slobodan da to napraviš. Iako se baš nisi iskazao niti tamo. A sumnjam i da budeš. Ikada. Igdje.
Na tvojoj temi sam napisao što sam imao. A i ja se nemam u životu namjeru nešto iskazivati. Ikada. Igdje. :D

P.S.
Nisi odgovorio kako ova država subvencionira naftu. :D
Pero

Post 22 Sep 2015, 07:31

E da, onima koji imaju teorije o uzrocima izbjegličke krize, možda će pomoći ovaj njemački link sa statistikom tražitelja azila. :D

http://www.bamf.de/SharedDocs/Anlagen/D ... cationFile
Pero

Post 22 Sep 2015, 16:58

I samo još nešto oko slanja vojske na granice. Negdje sam čituckao :zubo: da MORH ima nešto preko 16.000 zaposlenika. Što bi podijeljeno s dužinom kopnene granice sa Srbijom iznosilo nešto manje od 6,5m po jednom čovjeku, koji ne jede, ne spava, nema slobodnog vikenda - ono 7/24. :D Koliko o ideji kako bi vojska tijelima obranila granice. Dobro, moglo bi se to malo i ugustiti kada bi npr. Ilok ostavili vanka. :zubo: A opet si mislim, da je Vlada počela gradit ogradu kao Mađarska sa Srbijom u isto vrijeme, koji su se novci tu lijepo mogli zamračit radi hitnosti, ionako će izgubit izbore. A kada bi ovi zaobišli ogradu preko Bosne i izlazili na Dalmatinu, samo slegneš ramenima i kažeš da si sve učinio ili počneš graditi ogradu i oko Bosne kako bi zamračio još više love. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2015, 17:09

Pero » wrote:I samo još nešto oko slanja vojske na granice. Negdje sam čituckao :zubo: da MORH ima nešto preko 16.000 zaposlenika. Što bi podijeljeno s dužinom kopnene granice sa Srbijom iznosilo nešto manje od 6,5m po jednom čovjeku, koji ne jede, ne spava, nema slobodnog vikenda - ono 7/24. :D Koliko o ideji kako bi vojska tijelima obranila granice. Dobro, moglo bi se to malo i ugustiti kada bi npr. Ilok ostavili vanka. :zubo: A opet si mislim, da je Vlada počela gradit ogradu kao Mađarska sa Srbijom u isto vrijeme, koji su se novci tu lijepo mogli zamračit radi hitnosti, ionako će izgubit izbore. A kada bi ovi zaobišli ogradu preko Bosne i izlazili na Dalmatinu, samo slegneš ramenima i kažeš da si sve učinio ili počneš graditi ogradu i oko Bosne kako bi zamračio još više love. :D
..pa tu se i ne radi nicem drugom nego o mobilizaciji. poruka da se vojska stavi na granice, ustvari je poziv na mobilizaciju, politicku, predizbornu, ovu, onu..

a kad si vec spomenuo dalmatinu, u citavoj ovoj prici ima.. imamo.. imaju..neko ima i srece.
npr, aj zamisli kako bi te izbjeglice prosle da su navalili oko kamenskog.. ili metkovica? :kokice:

sta ti mislis, kakve bi bile slike koje bi otisle u svijet? :kokice:
Pero

Post 22 Sep 2015, 17:17

Što misliš da su u prosjeku Dalmatinci gori od Slavonaca? :zubo: A kako bi išao tranzit kroz zapadnu Hercegovinu? :D
karambol

Post 22 Sep 2015, 17:22

Pero » wrote:Što misliš da su u prosjeku Dalmatinci gori od Slavonaca? :zubo: A kako bi išao tranzit kroz zapadnu Hercegovinu? :D
Bilo bi ultimatuma, ali I primjene onog "šaraj malo..." :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2015, 17:27

Pero » wrote:Što misliš da su u prosjeku Dalmatinci gori od Slavonaca? :zubo: A kako bi išao tranzit kroz zapadnu Hercegovinu? :D
ja u prosjeku ne mislim nista. :zubo:
osim toga, ona neka festa, jel, nije u gudovcu, nego u cavoglavama.
..ma dobro, pusti sad tehnikalije i zapadnu hercegovinu :D, pretpostavimo samo da se nekako nadju tu, na ovim granicama, mene zanima kako bi se oni proveli u dalmaciji. :D
Pero

Post 22 Sep 2015, 17:30

..a unda » wrote: ja u prosjeku ne mislim nista. :zubo:
osim toga, ona neka festa, jel, nije u gudovcu, nego u cavoglavama.
..ma dobro, pusti sad tehnikalije i zapadnu hercegovinu :D, pretpostavimo smao da se nekako nadju tu, na ovim granicama, mene zanima kako bi se oni proveli u dalmaciji. :D
Aj strpi se do izbora. Ovo neće prestat dok mama Merkel ne kaže dosta. A kad HDZ dođe na vlast, reži me gdje sam najtanji da će počet radit ogradu prema Srbiji. Onda će ti skrenut u Dalmaciju. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2015, 17:31

Ja bi se zasramija da sam vladajuci clan drzave kroz koju imigranti bjeze glavom bez obzira, a da ni jedan jedini imigrant nije zatrazija azil. Da sam zoki ili kolinda, ono bi se obisija u uredu :)
Pero

Post 22 Sep 2015, 17:32

karambol » wrote:
Bilo bi ultimatuma, ali I primjene onog "šaraj malo..." :zubo:
Pa koliko vidim, to rade i sada. Malo Slovencima, malo više Mađarima. Malo organizirano, malo snađi se druže. Malo na jedan prijelaz, pa malo na drugi. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2015, 17:33

Pero » wrote: Aj strpi se do izbora. Ovo neće prestat dok mama Merkel ne kaže dosta. A kad HDZ dođe na vlast, reži me gdje sam najtanji da će počet radit ogradu prema Srbiji. Onda će ti skrenut u Dalmaciju. :zubo:
il ce hadeze doc na vlast? aj, strpi se do izbora. :D
Pero

Post 22 Sep 2015, 17:34

miky0 » wrote:Ja bi se zasramija da sam vladajuci clan drzave kroz koju imigranti bjeze glavom bez obzira, a da ni jedan jedini imigrant nije zatrazija azil. Da sam zoki ili kolinda, ono bi se obisija u uredu :)
A što kažeš na Orbana - čisto da znam. :zubo: I iz njegove države bježe, samo ih on ne želi pustit unutra. Jel bi se i on trebao objesit? :D
Pero

Post 22 Sep 2015, 17:35

..a unda » wrote: il ce hadeze doc na vlast? aj, strpi se do izbora. :D
Ma hoće, strpit ću se ja, al ćeš vidjet da će bit tako. :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2015, 17:35

miky0 » wrote:Ja bi se zasramija da sam vladajuci clan drzave kroz koju imigranti bjeze glavom bez obzira, a da ni jedan jedini imigrant nije zatrazija azil. Da sam zoki ili kolinda, ono bi se obisija u uredu :)
..da oni znaju kolko mikija ima u hrvatskoj, obisili bi se odmah. tj milanovic bi, a kolindi je to biracko tijelo. :D
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2015, 18:02

Aj smijte se jos malo...barem dok vas ovaj ne uhvati ;)

http://www.sloboda.hr/layth-ayman-munsh ... u-berlinu/
Pero

Post 22 Sep 2015, 18:47

Mene ni Arkan nije uhvatio, pa zašto da se bojim tog. :D Inače, nekako kao da je nabacio koju kilu više, stavio sunčane naočale i prorijedio bradu. Sad ne zajebavam - ti si siguran da je riječ o istoj osobi?
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2015, 19:17

..a unda » wrote: ..da oni znaju kolko mikija ima u hrvatskoj, obisili bi se odmah. tj milanovic bi, a kolindi je to biracko tijelo. :D
kolindino biracko tijelo si ti. Os da ti izvucem post di si reka da je bolje glasat za kradeze nego za zivi zid, veleizdajnice :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2015, 19:33

Pero » wrote:Mene ni Arkan nije uhvatio, pa zašto da se bojim tog. :D Inače, nekako kao da je nabacio koju kilu više, stavio sunčane naočale i prorijedio bradu. Sad ne zajebavam - ti si siguran da je riječ o istoj osobi?
A ti si siguran da bi ovom okrenija ledja :misli:
Pero

Post 22 Sep 2015, 19:41

miky0 » wrote:
A ti si siguran da bi ovom okrenija ledja :misli:
Onom lijevom bi i pokušao bih biti brži od metka, budući da nismo ravnopravni - on ima kalašnjikov, a ja nemam. Desnom ne bi. Inače, zanimljiva mi je još jedna stvar, desni lik ima na desnoj ruci tetovaže koje se na lijevoj ne vide - snimano je iz dva različita kuta. A ako su to iste osobe i ako Njemačka zna za to - zar misliš da ne bi nešto učinila?
  • Information