Radnička fronta

Koljite se i gložite!
Beau

Post 16 Dec 2014, 12:55

..a unda » wrote:
ono sto je glavno ovdje kod kapovica, rijec koja bi najbolje opisala sve ovo s ovom radnickom frontom, jest.. projekt.

i to je nekako sto mozda najvise zamjeram svemo tom, jer na rijec projekt pocinjem dobijat ospice.. :D
ne znam jel on to negdje eksplicitno govori kao o projektu, ali sve se nekako svodi na to, visi u zraku ta rijec. :D

zatim, koristi se provokacijom, pokusava nekako isprovocirat da ljudi pocnu razmisljat. m ogu slobodno rec da ciljan kooristi neke termine ili barem pojmove, ideje, znacenja, tj ne sad da on ima napisanu tablicu rijeci koje ce koristit, ali u grubo nekako ide on tu negdje.
pa poceo je s pricom o jeziku, a i nastavlja s njom citavo vrijeme govoreci o medijima, spominjuci, mislim i agitprop.. sve ovo sto on prica i radi jest neki post agitprop, jest ta neka igra, evokacija toga, od nekog i suprematizma koji se koji mi nekako najvise pada na pamet kad se spominje taj neki radikalizam, pa do te tamo pro eto ekipe majakovskog..
tj, ono drugos to mi kod kapovica svmeta nekako, jest ta eksploatacija u smislu neke mode, sempliranja..pa i on sam misli spominje tu neki eklekticizam, tj sve je to nekako prehladno, nedostaje originalnosti, ali i ovako, kako je kapov ic zamislio, tj bolje..kako je i koliko je sposoban zamislit :zubo:, nije to lose, tj pono bolje nego nista, a i kakav bio da bio i kapovis je toga nekako svjetan, svjestan mozda i toga da treba postojat neka ravnoteza, neki advokatus dijaboli i na tome on ovdje citavo vrijeme plese. :D

ti famozni cekici.. ma puno su oni ubojitiji nego sto bi se to ovdje ili od nekog sad mislilo.

sve sto se razumjelo ili htjelo razumjet od ovog to kapovic govori (mislim da je kapovic i toga svjestan) jesu ti cekici. nista drugo.
ti cekici koje ako izostavis, ne valja jer si ih izostavio jer se zna da kapovic u prvom cinu mora zacekicat do kraja predstave :D, a ako se pojave..pa nego kako drugo, sta se drugo i ocekivalo i od kapovica i socijalizma i ateizma i komunizma i totalitarizma i td.. :D

od svega sto se spomenulo (prije cekica) kao neki put, nacin , jedino se cekica uhvatilo. i to u jednom drustvu, drzavi gdje se odmah u slucaju neke paranoja frke pomisli na revoluciju, a citav ost eli niz moguceg angaziranja ne postoji.
u jednoj drzavi, drustvu koje je nesposobno organizirat kvalitetni strajk, a kamo li generalni, ono.. nesposobno totalno..evo, aj samo ovdje na trkeljanju ispitaj sto se misli o tome, neke je strah nekih cekica kojima ce se, kako ovdje vidimo, tuc po civericama na ulicama koje ce stoga bit pune krvi, pune krvi..zatvarat cemo prozore da to ne vidimo, ali nema pomoci, tace krv prolaziti ispod naih kucnih vrata, kroz skure, izbijat ce iz lavandina, iz zidova.. ili barem ce bit buka i krkljanac i to bas u nedjelju, za vrijeme rucka.. misli ono, covjek ne moze imat ni svoj gradjanski ritam, a da ga neko ne omete u desertu..
mislim da nije rekao projekt. ali i da je, ne smeta mi u ovom slučaju. a btw, i ja ne volim projekte :zubo:
nemam pojma, zbunjena sam načisto :rofl:
nisam očekivala da će mi se svidjet, a je :o

jer pazi to je snimka koja nije trebala izać u javnost, jeltako?
e pa moliću lijepo, za razgovor u "4 oka" ovo je sasvim pristojno, budući da je O POLITICI RIJEČ. nemojmo se pravit bedasti.

a čekići....pa čak su se i oni njegovi nasmijali na čekiće kolko su benigno ubačeni za primjer.

di ste vi vidjele toliku sklonost nasilju??!?!? :gaah:

jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 12:55

..a unda » wrote: .. pa to upravo i jest umobolno.. i diktatorski. :zubo:

:D :D

mislim, ono, frka za za prepoznavanjem ekstrema na svim stranama kako bi mi rekli kako smo, eto, balansirani, ono..mjera, humanizam, leonardov homo univerzalis.. :D :D
Ali stvar je u tome što to jest ekstrem, htio ti to ili ne. :D Ne može diktatorski biti prepoznati u nekome ekstremnog sektaškog mesiju, šta je tebi? Može ako inzistiraš biti umobolno, ali nikako diktatorski.

Diktatorski je ovo kako si otpisao Bojana kao irelevantnog za sud o Mati. :kuri vatru: :raspa:
Beau

Post 16 Dec 2014, 12:56

..a unda » wrote: .. pa to upravo i jest umobolno.. i diktatorski. :zubo:

:D :D

mislim, ono, frka za za prepoznavanjem ekstrema na svim stranama kako bi mi rekli kako smo, eto, balansirani, ono..mjera, humanizam, leonardov homo univerzalis.. :D :D
:rofl: :zubo:
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 12:57

Bogati, Bo, što je tu benigno? :rofl: Čovjek se nije zezao kad je rekao da hoće oformiti uličnu struju rabijatnih tipova. Nije. Se. Zezao. Briga me što se njegovi smiju, tim gore.
Oće li to biti Torcida ili BBB, ne zanima me, ali već su, velim i prije, najavili suradnje s "ustašama sa sjevera". Ali po nekoj bolesnoj logici je čovjek maltene apologet ustaša ako mu je odvratno sklapanje paktova s rabijatnim ustašama s ulice. :zubo:
Ok, RF hoće radnike, nebitno, doći ćemo polako i na to.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Dec 2014, 12:59

Kolinda Kitarović » wrote:
a nećeš se osvrnuti na nick stoka koji je godinama mrzio po nacionalnoj osnovi? Zanimljiv odabir nicka, onako baš grez (pao mi na pamet drito konj :S :rofl: ) i zanimljivi stavovi. Što te tjera na pomisao da ta mržnja u njemu i dalje ne tinja? Samo preusmjerena prema neistomišljenicima.
ne znam jel mrzio. govorio je, pisao je da mrzi. :D

a sad zasto, cuj.. :D

mislim, pa vi tek sad otkrivate kapovica, tj tek sad kad je napokon nesto uspio izvest.. ili relativno dobro izvest. :D

aj sad smo pustili krv da se odmara, pa cemo malo forsirat mrznju. :D

tj, eto, mic po mic dolazimo do toga da se kapovic sluzi govorom mrznje, jel tako? :D

eh, eh .. :D :D
Zekoslawa

Post 16 Dec 2014, 13:01

A šta je onda zakopao te svoje nekadašnje postove ko mačka govno? Šta nije lipo to ostavio i skrušeno priznao da je eto bio zabucao, ali sad se spametio? Šta miče svoj nastup u Nu2 s Jubiota?
Beau

Post 16 Dec 2014, 13:03

Kolinda Kitarović » wrote:Bogati, Bo, što je tu benigno? :rofl: Čovjek se nije zezao kad je rekao da hoće oformiti uličnu struju rabijatnih tipova. Nije. Se. Zezao. Briga me što se njegovi smiju, tim gore.
Oće li to biti Torcida ili BBB, ne zanima me, ali već su, velim i prije, najavili suradnje s "ustašama sa sjevera". Ali po nekoj bolesnoj logici je čovjek maltene apologet ustaša ako mu je odvratno sklapanje paktova s rabijatnim ustašama s ulice. :zubo:
Ok, RF hoće radnike, nebitno, doći ćemo polako i na to.
ma to samo za šminku da ima tko galamit i napravit dramu kad je potrebno.
čisto da izgledaju radničkije :rofl: i da imaju koga poslat na ulicu da ukažu na neke smrdljive tajkune. bla bla.
ma ne stvarno, uopće ne mislim da imaju ikakvu želju i namjeru radit nemire i nerede. a kamoli krv prolivat. evo fakat.
jednokratni klon

Zekoslawa » wrote:A šta je onda zakopao te svoje nekadašnje postove ko mačka govno? Šta nije lipo to ostavio i skrušeno priznao da je eto bio zabucao, ali sad se spametio? Šta miče svoj nastup u Nu2 s Jubiota?
Ae. Skrio bi i ovu snimku, da je ikako mogao.
jednokratni klon

Beau » wrote: ma to samo za šminku da ima tko galamit i napravit dramu kad je potrebno.
čisto da izgledaju radničkije :rofl: i da imaju koga poslat na ulicu da ukažu na neke smrdljive tajkune. bla bla.
ma ne stvarno, uopće ne mislim da imaju ikakvu želju i namjeru radit nemire i nerede. a kamoli krv prolivat. evo fakat.
Ja ne vjerujem da je to za šminku niti bih se u ovoj državi usudila dati gomili rabijatnih tipova čekić za šminku.
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 13:06

Pa ček, Bo, zar ne znaš da je njima uzor Arapsko proljeće i da je svojedobno Tsipras il ko već na Subverzivu rekao da nam treba Mediteransko proljeće? Zar ne vidiš da je RF stavila vijest gdje dvjesto antikapitalista tuče policiju? Odakle ti to da im nasilje nije poželjno? :ne zna:
Pa eno Horvat govori "ako je pljačka biznis, pobuna je nasilje". Pobogu, okosnica djelovanja subverzivno radničke ekipe jest da to nije nasilje jer je sistemsko daleko veće i da nema veze ako se razbije i sukobi s nekim jer je i dalje sistemsko daleko veće.
Ja ne mogu staviti prst u uši na njihove izjave i lalalala.
Beau

Post 16 Dec 2014, 13:09

Kolinda Kitarović » wrote:Pa ček, Bo, zar ne znaš da je njima uzor Arapsko proljeće i da je svojedobno Tsipras il ko već na Subverzivu rekao da nam treba Mediteransko proljeće? Zar ne vidiš da je RF stavila vijest gdje dvjesto antikapitalista tuče policiju? Odakle ti to da im nasilje nije poželjno? :ne zna:
Pa eno Horvat govori "ako je pljačka biznis, pobuna je nasilje". Pobogu, okosnica djelovanja subverzivno radničke ekipe jest da to nije nasilje jer je sistemsko daleko veće i da nema veze ako se razbije i sukobi s nekim jer je i dalje sistemsko daleko veće.
Ja ne mogu staviti prst u uši na njihove izjave i lalalala.
pa da, zato sam i očekivala da ću bit na strani tebe i zeke. nije da sam ful informirana o njima, al imam predodžbu neku.
ali ovo što sam vidjela mi je sasvim prihvatljivo :o
vidjet ćemo dalje.
a fejs im ne pratim. ničiji fejs ne pratim :durica:
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 13:11

Evo ti njihovog filozofa i toga što oni misle i pričaju godinama već:

Znači, imaš sistemsko nasilje. I sad reci pošteno, što je prema sistemskom nasilja kapitalizma sto čekića? Što je prema tome sto razbijenih banaka, a posljedično i sukoba s policijom, posljedično krvi, posljedično ljudske žrtve? Ništa, jebate. O tome svo vrijeme govore.
Beau

Ja ne vjerujem da je to za šminku niti bih se u ovoj državi usudila dati gomili rabijatnih tipova čekić za šminku.
ma nije bitan čekić :gaah: ma nema veze :o
ne slažemo se i dec it :p
..a unda
Undaminator

Ali stvar je u tome što to jest ekstrem, htio ti to ili ne. :D Ne može diktatorski biti prepoznati u nekome ekstremnog sektaškog mesiju, šta je tebi? Može ako inzistiraš biti umobolno, ali nikako diktatorski.

Diktatorski je ovo kako si otpisao Bojana kao irelevantnog za sud o Mati. :kuri vatru: :raspa:
ali cuj, sad cemo o tome di su stvari. :D

ne, to nije ekstrem. za mene to nije ekstrem, upirala ti da jest ili ne upirala. :D

eto, radikalizacija neka da, tj apeliranje na radikalizaciju da, ali nije ekstrem. mislim da imas lose kalibrirane te neke dozivljaje na ekstreme.

uostalom, evo, za igru..ok, ekstrem je. ko je jos ekstrem u tvojoj nekoj drustvenoj okolini, drustvu?
sto je nas mejnstrim? kakav je? tko uspjesno i relativno brzo, sasvim funkcionalno mijenja ovo drustvo? jel ti tu vidis neku disproporciju, nerazmjer, neravnotezu?
i kako ti to mislis urvanotezit? agresivnom nehisterijom? histericnom neagresivnoscu? :D ..mislim, kako..kako, jebemu? :D :D

e, jebiga sad, necemo tako..mislim, jel se moramo sad ponasat kao sartr i onaj student.. gledajte kud hodate, hodajte gdje gledate? :D :D

samo ti kuri kuru, ali nece ti proc..nisam opisivao i bojao nikakvog bojana. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 13:13

Beau » wrote: ma nije bitan čekić :gaah: ma nema veze :o
ne slažemo se i dec it :p
..ovo je ko onaj vic . amo mi rec eks i zec..ma na ti cekic, jebote cekic.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 13:16

Zekoslawa » wrote:A šta je onda zakopao te svoje nekadašnje postove ko mačka govno? Šta nije lipo to ostavio i skrušeno priznao da je eto bio zabucao, ali sad se spametio? Šta miče svoj nastup u Nu2 s Jubiota?
pa pametan. sta ce..dzaba ih objavit? :D

ati iskopas to macje govno i onda ocistis posudu s pijeskom ? a je ti radja, a njemu se rugas.. :D :D

pa nek mice, ne odgovara mu u toj propagandnoj ideji. kad prodje ta ideja, vratit ce i jubitu.,. :D

kamo srece da se vise toga mice sa neta, ali ne mice, neki su ponosn i na to sto su tamo. :D
jednokratni klon

Post 16 Dec 2014, 13:17

..a unda » wrote:
ali cuj, sad cemo o toime di su stvari. :D

ne, to nije ekstrem. za mene to nije ekstrem, upirala ti da jest ili ne upirala. :D

eto, radikalizacija neka da, tj apeliranje na radikalizaciju da, ali nije ekstrem. mislim da imas lose kalibrirane te neke dozivljaje na ekstreme.

uostalom, evo, za igru..ok, ekstrem je. ko je jos ekstrem u tvojoj nekoj drustvenoj okolini, drustvu?
sto je nas mejnstrim? kakav je? tko uspjesno i relativno brzo, sasvim funkcionalno mijenja ovo drustvo? jel ti tu vidis neku disproporciju, nerazmjer, neravnotezu?
i kako ti to mislis urvanotezit? agresivnom nehisterijom? histericnom neagresivnoscu? :D ..mislim, kako..kako, jebemu? :D :D

e, jebiga sad, necemo tako..mislim, jel se moramo sad ponasat kao sartr i onaj student.. gledajte kud hodate, hodajte gdje gledate? :D :D

samo ti kuri kuru, ali nece ti proc..nisam opisivao bojana. :D
Ja i dalje vjerujem da je stvari moguće riješiti demokratskim putem, odnosno da se moraju riješiti tako.
Dakle, imamo taj nesretni SDP. Koji si ti ovdje naširoko i nadugačko branio pred euklidom i mikijem dok nije uletila RF.
E sad, taj SDP su neoliberali kako RF veli. Ok.
Međutim, da su oni uradili svoju zadaću, a to je ono što su euklid i miki svo vrijeme govorili, neke bi stvari u ovoj državi bile drukčije.
Ako ti smatraš da se neke stvari ne mogu poništiti i spriječiti nego nasiljem, to je onda druga priča. Misliš da iza neke vlade mora stajati ekipa s čekićima da recimo štajaznam ukine Vatikanske ugovore?
Ne znam, čuj, možda. Stvarno ne znam.
Ali bottom line, imaš tog Bojana kojeg uopće ne spominješ i ne zanima te što on ima reći o Mati, evo, što njemu fali? Što fali takvoj alternativi? Jel on apologet fašista? Ne bih rekla.

Dakle, protiv fašizma se valjda i taj Bojan slaže da se treba boriti. I svatko normalan. Ali to što se pojavila jedna stranka koja to radi na loš način, po mom mišljenju loš, treba ih odmah bezrezervno podržati jer smo u nekakvom hladnom ratu? Neće ići. Kažem, to je ucjena. Ne pristajem.

Evo, ovo za abortus. Jel se donekle utjecalo na vlast? Je, jebiga. Moš reć što želiš, ali je. I meni je to ok. Ne znam što će biti kad HDZ dođe, ali da ću zato hrliti podržati Kapovića, neću. unda, ti ne razumiješ da svatko ima svoje načine. Ne može netko protiv sebe, niti ti protiv sebe niti ja protiv sebe.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Dec 2014, 13:39

Beau » wrote:evo konačno gledam kapovića :lux:

dakle, čitala sam vaše komentare zadnja dva dana i bila 90% uvjerena da ću, nakon što pogledam video, bit na strani zeca i eksače :D

ali, evo, ne :confused:
mogu reć da me čudite i mislim da ste ga krivo shvatile :zubo:
ili ste jako naivne. pa kako ste vi zamišljale politički angažman. tj, osmišljavanje istog?

sad sam na pola sata gledanje, spomenuo je i čekiće i mnogo toga što ste popljuvale. vi ste to malo krivo i preozbiljno shvatile :misli:
meni je skroz okej ova njegova strategija. pametna, nije pretenciozna, ni elitistička, ni idealističko-romantična, već vrlo realna i pragmatična. jebiga, mora bit takva ako se misli ozbiljno delat.
da, njima je cilj doć na vlast. naravno da su unaprijed svjesni da će morat ponekad u javnosti malo zakamuflirat neke stvari, stavit u celefan. da će različite ljude na različit način dovabit. pa nisu idioti, pobogu :ne zna:
to je marketing. moraju ić na masovnost, nego kako će drugačije.
zasad me mate nije zaplašio nikakvim nasiljem, a gnušam ga se inače.

ali, idem dalje gledat. možda ću za još po ure sama sebe popljuvat :rofl:
jednostavno nisam odoljela ovo iskomentirat odmah :o

e da. jedino mi se ne sviđa ono za sitne poduzetnike. mislim da tu ne dijelim stav.
Potpis na ovo.

Već dugo nisam čuo nekog tako pametnog. Kao i Markovinu.

Kao što rekoh, šteta što nisu uletili u prostor koji je zauzeo Vilibald.

Al, dobro, šta sad... nek se ujedine u Radničku frontu Živi zid oko ORaHa :zubo:
i možda postoji nada da zločinački HDZ neće vidjet vlast do daljnjega... :lux:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 16 Dec 2014, 13:41

Euklid » wrote:
Potpis na ovo.

Već dugo nisam čuo nekog tako pametnog. Kao i Markovinu.

Kao što rekoh, šteta što nisu uletili u prostor koji je zauzeo Vilibald.

Al, dobro, šta sad... nek se ujedine u Radničku frontu Živi zid oko ORaHa :zubo:
i možda postoji nada da zločinački HDZ neće vidjet vlast do daljnjega... :lux:
da se ujedine sa orahom, to bih lajkala. nek ih mirelica malo primiri :zubo: (to u slučaju ako su zbilja takvi rabijatni ulični tipovi :rofl: )
Beau

Post 16 Dec 2014, 13:52

Ja i dalje vjerujem da je stvari moguće riješiti demokratskim putem, odnosno da se moraju riješiti tako.
Dakle, imamo taj nesretni SDP. Koji si ti ovdje naširoko i nadugačko branio pred euklidom i mikijem dok nije uletila RF.
E sad, taj SDP su neoliberali kako RF veli. Ok.
Međutim, da su oni uradili svoju zadaću, a to je ono što su euklid i miki svo vrijeme govorili, neke bi stvari u ovoj državi bile drukčije.
Ako ti smatraš da se neke stvari ne mogu poništiti i spriječiti nego nasiljem, to je onda druga priča. Misliš da iza neke vlade mora stajati ekipa s čekićima da recimo štajaznam ukine Vatikanske ugovore?
Ne znam, čuj, možda. Stvarno ne znam.
Ali bottom line, imaš tog Bojana kojeg uopće ne spominješ i ne zanima te što on ima reći o Mati, evo, što njemu fali? Što fali takvoj alternativi? Jel on apologet fašista? Ne bih rekla.

Dakle, protiv fašizma se valjda i taj Bojan slaže da se treba boriti. I svatko normalan. Ali to što se pojavila jedna stranka koja to radi na loš način, po mom mišljenju loš, treba ih odmah bezrezervno podržati jer smo u nekakvom hladnom ratu? Neće ići. Kažem, to je ucjena. Ne pristajem.

Evo, ovo za abortus. Jel se donekle utjecalo na vlast? Je, jebiga. Moš reć što želiš, ali je. I meni je to ok. Ne znam što će biti kad HDZ dođe, ali da ću zato hrliti podržati Kapovića, neću. unda, ti ne razumiješ da svatko ima svoje načine. Ne može netko protiv sebe, niti ti protiv sebe niti ja protiv sebe.
ok, ajmo ovako.
moram ja to pojednostavit, previše je meni to slova i suvišnog trkeljanja u vašim postovima :nogica:

dakle, kolko se sjećam iz prijašnjih forumarenja, ti si protiv kapitalizma. onako jako.
a krajnji cilj RF je ukidanje takvog ekonomskog sistema, jeltako? i radničko upravljanje i tako dalje.
a za početak radnička prava, borba protiv krupnog kapitala itd.
znači ti tu ideju kao ideju lajkaš, ali misliš da bi je oni proveli krvavo?
evo mene zanima zašto to misliš?
pusti sad što oni lajkaju arapsko proljeće ili što već. oni to mogu lajkat iz raznoraznih razloga, recimo da ukažu na lošost kapitastičkog društva. ne znači nužno da bi i oni sami tako to provodili.

osim ovog videa, koji su to još njihovi tekstovi, postovi na fejsu, intervjui gdje bi se dalo iščitat da im takav put nije mrzak?
Euklid
old school

Post 16 Dec 2014, 13:54

Beau » wrote: da se ujedine sa orahom, to bih lajkala. nek ih mirelica malo primiri :zubo: (to u slučaju ako su zbilja takvi rabijatni ulični tipovi :rofl: )
evo ova ekipica iz živog zida je i premiroljubiva

možda bi se ujedinjeni oko Mirele našli na nekoj sredini... :cerek:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2014, 13:56

Eh, da je prije 10-ak godina bilo za imat 100-ak rabijatnih proletera s čekićima,
koji šamaraju tajkune koji mjesecima ne isplaćuju plaće radnicima a istovremeno se natječu ko će kupit veću jahtu i skuplji helikopter.

Ili likove poput Bandića, Kikaša, Horvatinčića... :tuzni: :tuzni: :tuzni:
Beau

Post 16 Dec 2014, 13:58

Euklid » wrote:
evo ova ekipica iz živog zida je i premiroljubiva

možda bi se ujedinjeni oko Mirele našli na nekoj sredini... :cerek:
:rofl:

ne, sori, ne mogu njih provarit. nit imaju kapaciteta, niti znanja i ozbiljnosti, jedino imaju jako veliko želju vladat :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Dec 2014, 13:58

Kako sam u bolnici, ne mogu vidit taj njegov film jer sam iskljucivo na mobitelu, pa me konkretno zanima sto je to rekao protiv malog poduzetnika?
Beau

Post 16 Dec 2014, 14:05

miky0 » wrote:Kako sam u bolnici, ne mogu vidit taj njegov film jer sam iskljucivo na mobitelu, pa me konkretno zanima sto je to rekao protiv malog poduzetnika?
u stilu da se ne smiju odmah autat da su protiv sitnog poduzetništva. da se moraju fokusirat na tajkune, jer trenutno ta spika prolazi, takva je klima.

a njima je valjda krajnji domet borit se protiv bilo kakvog privatništva i poduzetništva. valjda bi sva sredstva za proizvodnju trebala bit u društvenom vlasništvu.

stvar je u tome što se meni ne čini da bi se oni ko pijan plota držali neke sulude ideje za koje društvo još nije spremno.
u videu su općenito pokazali da imaju filing za tajming i klimu u društvu.

više su načelno govorili o budućem planu. kako se postavit u medijima i tako dalje. sve mi se čini vrlo smisleno :ne zna:

p.s. ne kažem da bih glasala za njih i da stoposto podržavam plan i program. ne kažem ni da ne bih. samo kažem da za to što oni jesu i što žele postić, su sasvim korektni u planu i provedbi.
  • Information