Aj, okrenut ce se sreca.
Jel se ono za srecu kaze da je posljedica znanja?
Ili to vrijedi samo za ispite u skoli?
A znam i onu....sreca u kartama, nesreca u ljubavi. Valjda vrijedi i obrat poucka.
Sta nije onda bolje da gubis?
Na kladi, jelte.
Aj, okrenut ce se sreca.
..ne.
Odlicno.... onda ti nikako ne mos izgubit kad si se vec odvazio na trosak od 6 kuna...a unda » wrote: ..ne.kaze se za odvaznost ili na latinski.. (to ce majti znat) audaces fortuna juvat..
Ja sam u zivotu naviknuo uvijek dobivati.Bara huda wrote: Aj, okrenut ce se sreca.
Jel se ono za srecu kaze da je posljedica znanja?![]()
Ili to vrijedi samo za ispite u skoli?
A znam i onu....sreca u kartama, nesreca u ljubavi. Valjda vrijedi i obrat poucka.
Sta nije onda bolje da gubis?
Na kladi, jelte.
kako? to nije pravilo, to je samo hrabrenje. mislim, lazu.. na jednog odvaznog koji je prezivio,na tisuce odvaznih ne mogu to pravilo potvrdit..Bara huda » wrote: Odlicno.... onda ti nikako ne mos izgubit kad si se vec odvazio na trosak od 6 kuna.
prvo, nema nakukavanja....a unda » wrote: kolumbija 1, urugvaj 1, grcka tri+ golova.
past cu na urugvaj. bit ce x. zasto nisam igrao x, to nitko ne zna..
..eh, ti si navikao.Euklid » wrote: Ja sam u zivotu naviknuo uvijek dobivati.
A unda sam poslusao undu i njegove kladionicarske analize.
Pa di mi je pamet bila...
šjo euklide, pa on ovdje samo navlači raju.. a u potaji uplaćuje po pet kuna na kontra od ovog što priča..Euklid » wrote: Ja sam u zivotu naviknuo uvijek dobivati.
A unda sam poslusao undu i njegove kladionicarske analize.
Pa di mi je pamet bila...
..anije nakukavanje nego ce bit iks. ne znam kako to objasnit, bit ce iks. isao sam na to da je urugvaj ono, na domacem terenu takorekuc, da je ovo druga utakmica, da ce se bolej snac u ovoj utakmici nego u prvoj, a i nekako za biznis je bolje da urugvajci (uopce juzno iu latinoamerikanci) sto vise utakmica igraju na ovom mundijalu, pa bi im fifa mozda mogla bit nekako naklonjenija, tj mogu se slobodno kladit da brazil kao domacin, ako ce ispast, nece ispast prije osmine finala, cetvrt finala cak.Zmaj021 » wrote:
prvo, nema nakukavanja..
urugvaj mi je sumnjiv.. doduše, prednost domaćeg terena nisam uzeo u obzir.. ono, dole južnoamerikanci uvijek igraju bolje.. ko arg&španski teniseri na šljaci.. ne znam, mislim da će englezi grist samo tako, čak bi dao i 2 kune na to
grci & japanci.. dobro, opravljaš kvotu, jasno, ok
..nije istina, nije istina.. sta bih ja imao od toga?Zmaj021 » wrote:
šjo euklide, pa on ovdje samo navlači raju.. a u potaji uplaćuje po pet kuna na kontra od ovog što priča..
tanki su bili u prvoj.. ne znam.. možda ti je veća šansa to što maltene sve i jedan engleski igrač ne igra u piku.. ma ni blizu.. ali su nabrijani.. ovo je ono, teška smola.. ne znam šta imati na umu, za šta se uhvatit.. i troznak je sumnjiv..a unda » wrote: ..anije nakukavanje nego ce bit iks. ne znam kako to objasnit, bit ce iks. isao sam na to da je urugvaj ono, na domacem terenu takorekuc, da je ovo druga utakmica, da ce se bolej snac u ovoj utakmici nego u prvoj, a i nekako za biznis je bolje da urugvajci (uopce juzno iu latinoamerikanci) sto vise utakmica igraju na ovom mundijalu, pa bi im fifa mozda mogla bit nekako naklonjenija, tj mogu se slobodno kladit da brazil kao domacin, ako ce ispast, nece ispast prije osmine finala, cetvrt finala cak.
eto, cak mi je zao npr cileanaca, koji ce u slucaju da budu drugi, morat ispast.
kazem.. morat, iako je brazilski onaj trener, skolari, kukao vec mjesecima da oce grat protiv svih, osim protiv cilea. dao im cile papra u kvalifikacijama..i sad ako cile popizdi, ako bude bolji, mogao bi ispast incident..![]()
to, na to sam isao valjda, da ce htjet urugvaj odmah rjesit sve, mozda malo i ponizit engleze, ali se nece ni englezi dat. i to ne da ce bit iks, nego ce bit 2:2, 3:3..
bilo je tih.. takvih slučajeva.. još je šekspir spominjo..a unda » wrote: ..nije istina, nije istina.. sta bih ja imao od toga?
..sta ja imam koga nagovarat na tri koeficijenta po dvadeset, trideset....mislim, ono..mozda jesam lud, ali nisam lakom..
ali mogla bi bit dobra utakmica za gledat. ne bas lijepa, ali tvrdja nesto, dobra i zanimljiva na vise nogometnih razina.Zmaj021 » wrote:
tanki su bili u prvoj.. ne znam.. možda ti je veća šansa to što maltene sve i jedan engleski igrač ne igra u piku.. ma ni blizu.. ali su nabrijani.. ovo je ono, teška smola.. ne znam šta imati na umu, za šta se uhvatit.. i troznak je sumnjiv

mogla bi.. očekujem..a unda » wrote:
ali mogla bi bit dobra utakmica za gledat. ne bas lijepa, ali tvrdja nesto, dobra i zanimljiva na vise nogometnih razina.
ali, eto, mislim da ce neko se tu morat prvi otvorit kad tad, a mislim da bi se urugvaj mogao prvi zaletit i to vec sredinom prvog poluvremena i onda ja dolazim na svoje.. 6+, 7+, 1u2, 2u1..![]()
..aj ti to jos malo provjeri i raspitaj se.MightyMe » wrote:Evo da ne bi ispa dužan.
Evo najgrublje aproksimacije ovisnosti brzine metka(ispaljenog horizontalno) s obzirom na udaljenost. U realnijim slučajevima krivulja je još strimija.
Na vertikalnoj osi ti je brzina u kilometrima na sat, a na horizontalnoj udaljenost u metrima.
..ma imao sam jedan scenarij da nula nula ili koji drugi nerijesen (nula nula je nekako najneutralniji za svaki slucaj, odgovara ovdje i jednima i drugima, najlakse ce tako oba tima proc dalje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests