Jedan mali rezime nese reprezentacije do sad:
Prva utakmica ce ostat zapisana kao nezasluzen poraz od domacina s 3:1, a u kojoj smo ustanovili da mozemo racunat na gotovo sve igrace, izuzev Jelavica, Srne koji je tu utakmicu odigrao katastrofalno, te preplasenog Kovacica, ali u kojoj smo dobili mladog i perspektivnog Vrsaljka na za njega neprirodnoj poziciji.
U drugoj nasoj turnirskoj utakmici, a koja je spletom nesretnih spletkaroskih okolnosti bila borba za opstanak, je pokazala sav potencijal nese reprezentacije. Nasi nisu odigrali bezgresnu utakmicu, vec se tu vidilo i dosta pogresaka od strane Sammira koji je po mom sudu odigrao pravo brazilski, neodgovorno, sutirajuci kad ne treba, dodavajuci utapajuci suigrace, i krivim otvaranjima. Da je talent, jeste, ali da mi nije za reprezentaciju, ta opaska mi stoji mi i dalje. Sto se tice Pranjica, vidi se da nije jos na 100%, i da je u defanzivi bio nesto nesigurniji. Kod svih ostalih, ukljucujuci Srnu, su odigrali jako odgovorno i pozrtvorno stvarajuci nas najveci pobjedonosni rezutat na svijetskim prvenstvima.
Sto mozemo ocekivat u nasoj trecoj utakmici? Po meni nesto umorniju ekipu, ali kojoj zasigurno nece manjkat motiva, jer je protivnik ipak uz nas, najbolji u grupi. Steta je sto jedan mora prepustit mjesto nikad gorem brazilu u povijesti. Ocekujem tvrdu i tesku utakmicu, u kojoj ce posjed lopte bit u meksickim nogama, ali u kojoj cemo preko krila kontrirat i trpat golove. Zadovoljio bi me rezultat od recimo 2:0 za nas.