Ima li sreće bez seksa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 19 May 2014, 11:51

Beau » wrote: imam i ja bad hair dayeva. (iskreno, njih bi imala i da se brad pitt i johnny depp tuČu za mene svakodnevno :zubo:)
ali, podnošljiviji su.
Nema to veze s trenutacnim izgledom, mogu izgledat ko Godzila ali se opet tesko susprezem da seretski ne namigujem svom odrazu u izlozima. Sprecava me jedino to sto ne znam tko me iznutra gleda a nekog reda ipak treba biti. :zubo:
Ali se zato na blesavo smjeskanje dobrohotnije gleda. :rofl:

Zljubljenost je osjecaj da je sve haj pa si si i ti takav. Iako razumom znas da nisi, da si isti kakav si i bio. Samo sto ti se za to fucka. :bliss:

Bara huda

Post 19 May 2014, 12:06

nodens » wrote:
:eek: počne kao manjeviše tipični humor i onda... :eek:

Pitanje za žene ovdje: je li moguće se 'zaljubiti' u ovu debelu mješinu? :zubo:

S obzirom da na svijetu ima mnogo debelih (a i ružnih, glupih i svakakvih drugih ljudi oba spola) - s kime se zapravo seksaju svi ti ljudi? :misli: :o :ne zna: :rofl:
Naravno da je moguce, sto ti nisi citao Ljepoticu i zvijer? :D

Kad bi zaljubljenost ovisila samo o izgledu i pameti, ne bi se puno ljudi na svijetu uparivalo.
Pojam ljepote je ionako subjektivan, meni se ne dopadaju zene rastegnutih vratova, usana i usnih resica, ne vidim nista lijepo u tome, a ja se ne bih dopala njihovim muzevima, ne bi vidjeli nista privlacno u mom kratkom vratu i usima. :ne zna:

Margarita » wrote: Ali od alkohola mi je mrkli mrak. Ništa ne mogu, ne znam i neću. Samo bih plakala (šta plakala, vrištala) i imala samoubijajuće misli, i ništa nema smisla, uzaludno je, beznadno, crnilo nad crnjacima.
Meni je tako bez alkohola. :no:[/quote]
I aj ti sad to probaj objasniti nekome tko nikad nije to osjetio. :ne zna:
:D
Bara huda

Post 19 May 2014, 12:13

Euklid » wrote:Tartufi ce promijeniti sve...
Joj da, meni je svijet ljepsi kad se dobro osladim tartufima.

Ima u mjestu Vrh (nije daleko od Huma) gostionica koja se zove Vrh. :D
Najobilnija kolicina tartufa u prociji koja se igdje dobije. :klopa:
Cijena...prava sitnica za pravi tartufski uzitak. :cerek:
Tea Tree

Post 19 May 2014, 15:56

Euklid » wrote:Možda je kod tebe ovako:

The Mistake

:S
:rofl:
Nije kod mene tako. Ni kad sam bila puuuno mlađa nego što sam sada nije mi se dogodilo da bi se upustila u nešto s nekime tko mi je neprivlačan. Ne mogu biti toliko zgažena da ne to ne skužim. :o

A bivala sam prilično zgažena. :zubo:

(zgažena mislim kao ošamućena opijatima do mjere da su me opijati zgazili i pregazili)
Tea Tree

Post 19 May 2014, 16:07

nodens » wrote:
Pitanje za žene ovdje: je li moguće se 'zaljubiti' u ovu debelu mješinu? :zubo:

S obzirom da na svijetu ima mnogo debelih (a i ružnih, glupih i svakakvih drugih ljudi oba spola) - s kime se zapravo seksaju svi ti ljudi? :misli: :o :ne zna: :rofl:
Ima na kabelskoj neki program, mislim da se zove TLC, ne da mi se guglat sada, prikazuju dokumentarce o onim pretilim Amerima kojima je zbog debljine već život gadno u opasnosti. Ljudi koji ne izlaze iz kuće jer ne mogu ili koji ne izlaze ni iz kreveta jer se ne mogu ni pomaknuti.

Bar u tim dokumentarcima koje sam ja vidjela, ti ljudi imaju žene/muževe koji brinu o njima jer su nesposobni za samostalan život.
Sad probaj zamisliti što to sve uključuje za one koji ne mogu iz kreveta uopće, a unose goleme količine hrane i pića. Ok, gotovo je sigurno da seks nije opcija jer ne vidim kako bi uopće bio moguć. Hoću reći da i takve ljude netko voli toliko da podnosi to sve.
nodens

Post 19 May 2014, 16:31

Tea Tree » wrote:Ima na kabelskoj neki program, mislim da se zove TLC, ne da mi se guglat sada, prikazuju dokumentarce o onim pretilim Amerima kojima je zbog debljine već život gadno u opasnosti. Ljudi koji ne izlaze iz kuće jer ne mogu ili koji ne izlaze ni iz kreveta jer se ne mogu ni pomaknuti.

Bar u tim dokumentarcima koje sam ja vidjela, ti ljudi imaju žene/muževe koji brinu o njima jer su nesposobni za samostalan život.
Sad probaj zamisliti što to sve uključuje za one koji ne mogu iz kreveta uopće, a unose goleme količine hrane i pića. Ok, gotovo je sigurno da seks nije opcija jer ne vidim kako bi uopće bio moguć. Hoću reći da i takve ljude netko voli toliko da podnosi to sve.
Hm voli... hmm whatever that means :rofl:

Pitao sam može li se 'zaljubiti', u onom smislu da im je prekrasan & seksi takav kakav jest, i te sheme. :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 19 May 2014, 16:42

nodens » wrote:

Pitao sam može li se 'zaljubiti', u onom smislu da im je prekrasan & seksi takav kakav jest, i te sheme. :zubo:
Aj malo cu trolat, ali slucajno, jer mi se ne da citat...ti si se zaljubio u pretilu ljepoticu, i sad se cudis kako to da ti je ona ta s kojom bi mogao probit led :misli: :ne zna: :misli: :ne zna:
Tea Tree

Post 19 May 2014, 16:59

nodens » wrote:

Pa eto može. Nisu ti ljudi bili vitki ni kad su se upoznali. Bili su užasni od starta, uz razliku da su se mogli kretati.
nodens

Post 19 May 2014, 17:16

miky0 » wrote:Aj malo cu trolat, ali slucajno, jer mi se ne da citat...ti si se zaljubio u pretilu ljepoticu, i sad se cudis kako to da ti je ona ta s kojom bi mogao probit led :misli: :ne zna: :misli: :ne zna:
Nisam se zaljubio ni u koga, a pogotovo ne u pretilu 'ljepoticu'. U biti mi se to čini (za mene osobno, ne kažem da to tako mora biti svima) kao oksimoron. Nešto kao 'krezuba ljepotica', ili '80-godišnja smežurana ljepotica'. :ne zna:

Tea Tree » wrote: Pa eto može. Nisu ti ljudi bili vitki ni kad su se upoznali. Bili su užasni od starta, uz razliku da su se mogli kretati.
Errr.... non-sequitur. Zbilja čudno da ti... kao da 'sugeriraš' - da puka činjenica što su oni skupa, valjda nužno? :misli: - znači da su ikada bili zaljubljeni jedno u drugo?

Zbilja ne vidim zašto bi to moralo biti tako. Ljudi se često vode načelom 'daj što daš', 'bolje išta nego ništa', 'budi zadovoljan onim što imaš/možeš dobit' ili 'bolje vrabac u ruci nego golub na grani'. Takvo razmišljanje mi se čini puno logičnije objašnjenje tog misterija njihove 'veze' - nego ta ideja da su se oni na neki način 'zaljubili'.
Tea Tree

Post 19 May 2014, 17:47

nodens » wrote:
Nisam se zaljubio ni u koga, a pogotovo ne u pretilu 'ljepoticu'. U biti mi se to čini (za mene osobno, ne kažem da to tako mora biti svima) kao oksimoron. Nešto kao 'krezuba ljepotica', ili '80-godišnja smežurana ljepotica'. :ne zna:

Errr.... non-sequitur. Zbilja čudno da ti... kao da 'sugeriraš' - da puka činjenica što su oni skupa, valjda nužno? :misli: - znači da su ikada bili zaljubljeni jedno u drugo?

Zbilja ne vidim zašto bi to moralo biti tako. Ljudi se često vode načelom 'daj što daš', 'bolje išta nego ništa', 'budi zadovoljan onim što imaš/možeš dobit' ili 'bolje vrabac u ruci nego golub na grani'. Takvo razmišljanje mi se čini puno logičnije objašnjenje tog misterija njihove 'veze' - nego ta ideja da su se oni na neki način 'zaljubili'.
Pa ne, ne znači da su ikad bili zaljubljeni niti ja to mogu znati. Nagađam da bi se moglo o tome raditi jer je svakodnevna briga o nekome u takvom stanju ogromna žrtva. Partner takve osobe ne uživa u blagodatima braka ni na kakav način.
Uglavnom, ne izgleda mi to baš kao "bolje išta nego ništa." U takvim slučajevima je ništa daleko bolje.
nodens

Post 19 May 2014, 17:50

Bara huda » wrote:Ako se osjecas nesretno (sto mi se cini da je kod tebe slucaj) onda ti takve stvari imaju smisla samo ako ces doci do spoznaje da zapravo nisi nesretan nego da mislis da si nesretan a ustvari nisi nista.
Pa ne baš. Introspektivne spoznaje su neporecive. Ako si 'gladan', onda sigurno jesi *gladan*. Ako te 'tjera na WC', onda te sigurno tjera na WC.

Mislim, sam taj 'osjet' je neporeciv. Druga je stvar što ti osjeti mogu biti aktivirani u 'pogrešnom' trenutku; npr. ako je netko 'gladan' to ne mora nužno značiti da tijelo zaista 'treba' još hrane (nego je osjet gladi u mozgu pošemeren). Ako te 'tjera na WC' to ne mora značiti da ti je mjehur pun vode - može biti i da je prazan, ali si dehidrirao i mozak ti pogrešno interpretira signale iz tijela. (Ovo nisam nikad doživio, ali pričao mi brat. Kaže, imaš dojam da te jako tjera pišat, i odeš na WC - kad tamo, ne izlazi ni kap vode. Kaže, usr'o se od straha, mislio da se nešto začepilo u mokraćovodu ili gdje već. Kad tamo, doktori kažu dehidrirao...)

Isto tako, kad se 'osjećaš nesretno', onda ZAISTA jesi 'nesretan'. Nema veze što je taj osjećaj nesreće možda rezultat, recimo, razmaženosti, ili nedovoljne spoznaje stvari koje bi te 'trebale usrećivat'. Ili što jednog dana postaneš još 10 puta nesretniji pa se čak sa sjetom prisjećaš onog bivšeg, danas 'slabašnog' osjećaja nesretnosti. :o

Bara huda » wrote:Ti kao da hoces osjecaje objasniti iskljucivo na fizicki nacin, imas ovaj receptor, na njega djeluje to i to, onda se desava sto se vec desava. Sto je ok za nas ljude obzirom da je nas svijet materijalan i da smo nauceni stvari objasnjavati kroz fizicke stvari pa su nam drugi nacini nezamislivi.
Sto ne znaci da ne postoje, samo ih jos nismo skuzili. A mozda ni necemo jer smo mi sami materijalni pa eto...nije nam dano da shvatimo. :
Pa da, sklon sam tim mehanicističkim objašnjenjima, iako se zapravo slažem s tobom: ako smo zbilja objašnjivi čisto mehanicistički, onda postoji vjerojatnost da naprosto nemamo kapacitet tu činjenicu zbilja 'shvatiti', uslijed tih mehanicističkih ograničenja nas samih. :rofl:

Bara huda » wrote:Kakve to ima veze? :misli:
Zasto bi zaljubljivanje trebalo bit konacno i nepromijenjivo?
Osjecaji se mijenjaju, recimo....umre ti pas kojeg si volio (ili mislio da volis ali si imao dobar osjecaj uz njega) i tuzan si u pocetku jako, za godinu dana manje a za 10 godina ces se sa sjetom sjetiti psa ali intenzitet osjecaja je otupio.
Nisam ni rekao da bi 'trebalo' bit... samo pitam 'što je'. Je li 'zaljubljenost' to kad vidim neki opaki komad u tramvaju i razmišljam o njoj 20 minuta? Naime, dok dalje niz ulicu ne vidim neku drugu... pa onda on njoj 20 minuta :rofl:

Nigdje ne piše da 'zaljubljenost' ne može trajati i 20 minuta, zar ne? Kad već nije konačno i nepromjenjivo. :ne zna:

Bara huda » wrote:Euforija zaljubljenosti je jaka, znam da je tebi nezamislivo jer nisi osjetio, ali drugi jesu pa su napisali koju rijec o tome, naslikali nesto, cmoljili uz casu i flasu ili samo osjecali osjecaj. :D
Za nih je to stvaran osjecaj ali za tebe ne moze biti jer ti je nepoznat (nikad spoznat, nemas svijest o tome ) a shvatiti nepoznato je....tesko.
Mozes im vjerovati ili ne. Ali ces bar uvijek imati razlog za trkeljanje.
Ja bih sve te koji su zaljubljeni prikačio na nekakav fMRI da promotrimo malo situaciju u njihovim glavama... :rofl: a u slučaju muškaraca, doveo bih im 5 ljepotica da izvode striptiz, pa i to sve mjerio fMRI-jem. Bilo bi interesantno...

Bara huda » wrote:I tvoja 'zaljubljenost' u zgodne cure u tramvaju nije ona prava jer bi inace bio stalno sretan.
Neki ljudi toliko vole taj osjecaj zaljubljenosti da ga nastoje sto cesce dozivjeti. Onako....zaljubljive su naravi.
:misli: Kako čudna tvrdnja. Kad bi 'zaljubljenost' nužno rezultirala osjećajem sreće, pa onda bi sintagma 'nesretno zaljubljen' bila oksimoron, zar ne? :rofl:

Valjda bi sreću generirala kombinacija 'osjećaja zaljubljenosti' i dojma/spoznaje 'uzvraćene zaljubljenosti'. Dakle, na neki način bih morao ne samo naći neku koja je 'zaljubljena' u mene, nego joj actually povjerovat u tome. :rofl: I još ja bit 'zaljubljen' u nju. Jbt, dobit na lutriji zvuči kudikamo vjerojatnije od toga. :ne zna: :rofl:

Bara huda » wrote:Recimo da ti je hladno....pokrijes se dekom pa ti je toplo. Drugi put kad ti je hladno obuces trenirku. Sljedeci vunene sokne i biljac.
Svaki put si se ugrijao na drugi nacin a razumom znas da bi ti bilo isto da si uvijek koristio isto. Toplinu si osjetio svaki put, sto ju je proizvelo je manje bitno.
Nismo se razumjeli? Ja sam više ciljao na ovako nešto:

Dođe ti netko i uruči ti ček na 6 milijuna eura, kaže da si 'dobio na lotu'. Ti se 'razveseliš', no međutim onda ti ovaj kaže da je to bila skrivena kamera. Kako ćeš se osjećati tada?

E sad, nakon 2 mjeseca opet ti neki drugi lik kaže da si dobio 6 milijuna eura, ti se opet 'razveseliš' - kad tamo, opet skrivena kamera. :facepalm: :rofl:

Hoćeš li se i treći put 'razveseliti' kad ti netko donese ček na 6 milijuna eura? Jer jebiga, 6 milijuna je 6 milijuna... :rofl:

Znači, pitanje je sljedeće: grijanje je nešto prilično neporecivo - to je energija, toplinska energija, koja definitivno utječe na određene receptore u koži itd itd itd - nema tu nikakve iluzije, ništa sumnjivo. Želiš li reći da je osjećaj zaljubljenosti jednako 'nesumnjiv' - da nipošto ne može biti sagrađen na iluzijama? Pa ako kojim slučajem zaključiš da je ipak uglavnom zasnovan na iluzijama, kako onda može to i dalje funkcionirati? Rekoh, to bi bilo kao da se i dalje nastaviš uredno 'razveseljavati' nad 6 milijuna eura, iako imaš sve razloge za sumnju.

Bara huda » wrote: :D
Meni je zamislivo da je tebi nezamislivo.
Ali desava se, pisana rijec potvrdjuje praksu.
Cak je Shakespeare pisao o tome.
Događa se valjda, tu i tamo. :ne zna: Mene zanima koliko je to utemeljeno na iluzijama, naime.

Bara huda » wrote:Kakvo ti je to apsurdno ponasanje? :misli:
Nije baš 'očigledno apsurdno' za nekoga tko me slabo pozna - onak, ljudi na poslu, kojekakvi suradnici itd. Ali netko tko bi znao ukupnost mog ponašanja ziher bi rekao da je 'apsurdno'. Ne samo to što se de facto ne brinem dovoljno za 'vlastito dobro', nego što čak ne postoji ni neka suvisla logika zašto se oko nečega trudim, a oko nečega ne trudim.

Bara huda » wrote:Kako dodjes do toga da u svakom oblacicu pise da odgovaras na dio mog posta?
Kad pritisneš ono dugme 'quote', pogledaj ovu prvu liniju. Tamo imaš ono što se zove 'tag', ono što počinje i završava uglatom zagradom. E, svaki citat ti mora počinjati tim istim tagom (možeš ga cut&paste), a završavati uobičajeno, s /quote u uglatim zagradama. Pripazi na to što taj početni tag ima u sebi još jedan par uglatih zagrada. Sve to skupa moraš copy&paste, ako ti se da... :rofl:
nodens

Post 19 May 2014, 17:54

Tea Tree » wrote:Pa ne, ne znači da su ikad bili zaljubljeni niti ja to mogu znati. Nagađam da bi se moglo o tome raditi jer je svakodnevna briga o nekome u takvom stanju ogromna žrtva. Partner takve osobe ne uživa u blagodatima braka ni na kakav način.
Uglavnom, ne izgleda mi to baš kao "bolje išta nego ništa." U takvim slučajevima je ništa daleko bolje.
Skoro sam napisao 'pa ja se slažem, ali neki drugi se možda i ne slažu' :rofl:

No gle, takvog 'čudnog' ponašanja ziher ima i kod mene, samo nema na tom konkretnom polju. Znači, štošta bi se kod mene moglo nazvat 'neracionalnim', pa ja to ipak radim. Možda i ti ljudi imaju nekakve svjesne ili nesvjesne razloge za takvu 'žrtvu'. Možda im se sviđa biti žrtva, možda im to daje neku unutrašnju psihološku satisfakciju, tko će znat. Ljudska psihologija je složena; u takvim situacijama mi se 'zaljubljenost' čini kao najmanje vjerojatno objašnjenje za njihovo ponašanje.

Ili dobro, možeš ti baš TO nazvat 'zaljubljenost'. Pa ako je to to - onda moram priznati da nit zavidim 'zaljubljenima' niti bih htio bit na takav način 'zaljubljen'. :ne zna: Isto kao što ne bih htio biti 'sretan' jer imam lažni ček na 6 milijuna eura. :rofl:
Beau

Post 19 May 2014, 19:34

I ja sam gledala jedan dokumentarac s debelim zenama i njihovim ljubljenim muzevima :D

Uglavnom ti su frajeri imali opaki fetis na abnormalno debele zene i trazili su ih preko neta. Tako su se i nasli.

Sjecam se da sam uletila na pola dokumentarca i ostala u cudu: gle pa one su se udale, imaju decke i sve. A jedva su ustajale iz kreveta. I taman kad sam pomislila da se garant ne seve :o , evo sljedece izjave od debele:
'Da biram izmedju cokolade i seksa? Nema sanse, ne znam sta mi je draze' :ckzubo:
Uglavnom, cinili su se sretni :ne zna:
Tea Tree

Post 19 May 2014, 22:37

Beau » wrote:I ja sam gledala jedan dokumentarac s debelim zenama i njihovim ljubljenim muzevima :D

Uglavnom ti su frajeri imali opaki fetis na abnormalno debele zene i trazili su ih preko neta. Tako su se i nasli.

Sjecam se da sam uletila na pola dokumentarca i ostala u cudu: gle pa one su se udale, imaju decke i sve. A jedva su ustajale iz kreveta. I taman kad sam pomislila da se garant ne seve :o , evo sljedece izjave od debele:
'Da biram izmedju cokolade i seksa? Nema sanse, ne znam sta mi je draze' :ckzubo:
Gledala sam i te, znam njih. :rofl:

Ali nisam na te mislila kad sam ono gore pisala. Ovo su drugi. :D Ove su prikazivali više u nekom tragičnom svjetlu, kako im je zdravlje narušeno, život u opasnosti, ne mogu sami o sebi itd.
Tea Tree

Post 19 May 2014, 22:41

Margarita » wrote: O, ja budem puna sebe. Koja sam ja faca, ej, koja sam ja faca. Sve mogu, znam i hoću.
Ali od alkohola mi je mrkli mrak. Ništa ne mogu, ne znam i neću. Samo bih plakala (šta plakala, vrištala) i imala samoubijajuće misli, i ništa nema smisla, uzaludno je, beznadno, crnilo nad crnjacima.
Zajebavaš i karikiraš ovo za alkohol ili stvarno?

Pitam zato što se meni ništa takve vrste ne dogodi od alkohola. Nakon nekog vremena i nekih čašica :D počnem se osjećati pripito, ali raspoloženje ostaje isto kakvo je bilo i prije alkohola. Ne može me baš ni oraspoložiti ni oneraspoložiti.
Prije je to mogla dobra droza, ali nisam ziher sad više ni za to. Nisam odavno testirala. :tuzni:
karambol

Post 19 May 2014, 22:44

Ima li seksa bez alkohola?... Ček, ne...Ima li sreće bez alkohola?...ne,ne....Ima li alkohola i seksa?
E, to... :zubo:
Tea Tree

Post 19 May 2014, 22:48

karambol » wrote:Ima li seksa bez alkohola?... Ček, ne...Ima li sreće bez alkohola?...ne,ne....Ima li alkohola i seksa?
E, to... :zubo:
Zašto svi preskačete drozu? :tuzni:
karambol

Post 19 May 2014, 22:56

Tea Tree » wrote: Zašto svi preskačete drozu? :tuzni:
Možda smo religiozni... :zubo:
Margarita

Post 20 May 2014, 08:03

Tea Tree » wrote: Zajebavaš i karikiraš ovo za alkohol ili stvarno?
Stvarno. Vjerojatno se ja i inače tako osjećam ali sam dovoljno prisebna da potisnem. U alkoholiziranom stanju popusti samokontrola i prisiljavanje na optimizam. :)
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
miky0
ST Leader

Post 20 May 2014, 08:15

Ako sam dobro ubra, ja ako zelim neku sa strane sprcit, a u normalnim okolnostima ona meni ne bi dala, dala bi mi ako bi se alkoholizirala :ne zna:
karambol

Post 20 May 2014, 09:26

miky0 » wrote:Ako sam dobro ubra, ja ako zelim neku sa strane sprcit, a u normalnim okolnostima ona meni ne bi dala, dala bi mi ako bi se alkoholizirala :ne zna:
...ako bi se u dovoljnoj mjeri alkoholizirala... :E
miky0
ST Leader

Post 20 May 2014, 10:24

karambol » wrote:
...ako bi se u dovoljnoj mjeri alkoholizirala... :E
Blazeni alkohol...ma blazeno puuuuuuuuuunooooooooooooooo alkohola :giggle:
nodens

Post 20 May 2014, 10:46

Beau » wrote:I ja sam gledala jedan dokumentarac s debelim zenama i njihovim ljubljenim muzevima :D

Zavidiš li im na toj sreći? (Npr. ako ti nisi sretna - jer evo, ja nisam pa im svejedno ne zavidim, jebiga)

A zavidiš li nekom tko se upravo ušlagirao i ima onu blaženu facu? Ili ovom ovdje?

Tea Tree » wrote: Zašto svi preskačete drozu? :tuzni:
Ja ne preskačem, dapače - zamišljam neku 'savršenu drogu', koja ne bi imala nuspojave, niti bi bila ilegalna... :cerek:

miky0 » wrote: Blazeni alkohol...ma blazeno puuuuuuuuuunooooooooooooooo alkohola :giggle:
Zavidiš li ti onom debelom iz euklidovog videa? :rofl: Tamo je očito bilo mnogo alkohola u priči.... :rofl:
miky0
ST Leader

Post 20 May 2014, 12:24

Na mobu ne mogu pogledat filmic s njegova linka. Jbg :ne zna:
Beau

Post 20 May 2014, 18:56

nodens wrote:
Zavidiš li im na toj sreći? (Npr. ako ti nisi sretna - jer evo, ja nisam pa im svejedno ne zavidim, jebiga)

A zavidiš li nekom tko se upravo ušlagirao i ima onu blaženu facu? Ili ovom ovdje?

Ja ne preskačem, dapače - zamišljam neku 'savršenu drogu', koja ne bi imala nuspojave, niti bi bila ilegalna... :cerek:

Zavidiš li ti onom debelom iz euklidovog videa? :rofl: Tamo je očito bilo mnogo alkohola u priči.... :rofl:
Ne zavidim im. Sve i da se uvjerim da su tri puta sretniji od mene, ne bih im zavidjela. Tesko zavidim na necemu sto mene osobno ne bi usrecilo.
Link nisam pogledala, al brijem da ne zavidim ni na uslagiranoj faci :zubo:
Ako je to na linku.
  • Information