Što vas je danas naživciralo?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 731 times
- Been thanked: 1337 times
često idem kod nje mada imam zdrave zube sve.
Kada nasloni grudi na moje telo, ja poludim.
Zbog zubarke te noćima se budim...
Uopće nisi originalan.
Uopće nisi originalan.
Potpisi su za budale.
Tako sam ja nedavno imala situaciju da sam čak dobila injekciju i vađenje živca je toliko bolilo, ne znam zašto, da li zato što je umnjak u pitanju pa možda injekcija nije dobro umrtvila čitavo područje. Uglavnom, nakom mog meškoljenja i grčenja lica, dao mi je zubar još jednu injekciju. Od toga mi je polovica lica par sati bila paraliziranaHekatonhir » wrote:
Čak i injekciju tražim tek nakon što se triput preznojim na stolcu. Jer iz iskustva znam da će biti užas kad popusti.
Trudim se u životu biti okružen lijepim ženama. Originalnost me uopće ne interesira.Hekatonhir » wrote:Moja zubarka je vrlo zgodna devojka,
Uopće nisi originalan.
Čestitam btw.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 731 times
- Been thanked: 1337 times
Meni je ispadala cigareta. I prolijevao sam po sebi kad bih pokušao piti. Ah, ti narkomanski dani.bliss » wrote: Od toga mi je polovica lica par sati bila paraliziranaJa trepćem, moje lijevo oko ne trepće
Da ne spominjem kako sam zvučala kad sam pokušala govoriti.
Na čemu, to je samo recitacija.Potjeh wrote:
Trudim se u životu biti okružen lijepim ženama. Originalnost me uopće ne interesira.![]()
Čestitam btw.![]()
Potpisi su za budale.
Nacin na koji je Juznoafricka Republika izgubila od Australije. Ja bih sudiju rado martom medj' noge, pa ga pikala ostrim predmetima dok skvici.

The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
Njegovo ponašanje. Da ti ne bih ponovno dolazila 
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- MadnessInMethod
ja imam još bolju foru. malo samrh4ps0dy » wrote:Odjeća u dućanima. U svemu izgledam debelo, niš nije usko, a u ono kaj je usko nemrem uvaliti svoje obline.
ljeto sam provela u dvije majice i dvoje tajica (od kojih mi je već zlo koliko ih ne mogu gledati). sada imam dvoje jeggings i druge dvije majice, dugih rukava. i zlo mi je od pomisli da ću ih nositi još iduća tri mjeseca
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Nemoj o trudnoći, užasavam se pomisli kaj ću onda nosit.
Sad se uvalim u haljinu, zakopčam ju jedva i pogledam se u špigl - noge vire dolje, dužina ok, na bokovima prostora ni za cigaret papir, želudac stisnut, sise utegnute boli glava i odjednom stop!
Iznad njih prostora za dva Kineza na svakom ramenu.
Da sam 5 cm viša, i to u gornjem dijelu, bilo bi još donekle. 
Nemoj prčkat s plinom sama, bolje zovi nekog da ti to sredi. To ti je moj savjetblue » wrote:Moj bojlerI kad povećam temperaturu, ne mogu dobiti vruću vodu na kadi
Gledam upute pa piše nešto održavanju, međutim bojler je plinski pa možda bolje ne prčkat samostalno ili da ipak slijedim upute
OT: Ništa me posebno danas nije naživciralo, cijeli dan je dosadan i siv. But nothing happened
na to se tužio i moj muž, a ja bi imala vruću vodublue » wrote:Moj bojlerI kad povećam temperaturu, ne mogu dobiti vruću vodu na kadi
Gledam upute pa piše nešto održavanju, međutim bojler je plinski pa možda bolje ne prčkat samostalno ili da ipak slijedim upute
zaključili smo da je do jačine
odnosno, manji mlaz dovodi topliju vodu
vunenu haljinuMadnessInMethod wrote:sada imam dvoje jeggings i druge dvije majice, dugih rukava. i zlo mi je od pomisli da ću ih nositi još iduća tri mjeseca
mene to spasilo zadnje mjesece; širi se po potrebi
vuna je jeftina ako imaš nekoga da ti oplete
sretno
ot
oću godišnji
moja zubarka je žena sa meromHekatonhir » wrote:Moja zubarka je vrlo zgodna devojka,
Uopće nisi originalan.
matorku bolju u životu nisam vid'o
i sise, i dupe, i noge ko Šeron
kad bi mi dozvolila, rado bi je ....
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Megalodona
ljudi koji ne razumiju nit' suptilno nit' nesuptilno 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.Pješčana » wrote:u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
poslala sam mail HEP Toplinarstvu, da, onom istom kojem cijelu godinu plaćam za grijanje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Imala isti problem cijel vikend - iako sam poslal mail u petak ali ništa od togaPješčana » wrote: u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
poslala sam mail HEP Toplinarstvu, da, onom istom kojem cijelu godinu plaćam za grijanje.
Oh Gravity, thou art a heartless bitch
idu mi na nešto.
sad sam pod dekom i klimu sam morala uključiti.
Nije da je početak rujna, 10. listopad je, koliko dana moraju čekati da bude ispod nešto stupnjeva?

Nije da je početak rujna, 10. listopad je, koliko dana moraju čekati da bude ispod nešto stupnjeva?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana » wrote:idu mi na nešto.
Tak' sam ja jučer navečer. Neki striček na njihovom dežurnom telefonu je rekao da im je predstavnik stanara trebao javiti da nema grijanja jer su oni 1. listopada sve toplinske podstanice stavili u pogon. Dakle, radijatori su nam trebali biti mlaki. Idu mi na nešto i oni i moj predstavnik stanara
Naravno, kada će slati račune za listopad neće se sjetiti da jednu trećinu mjeseca nismo imali grijanje
Eto kaj me je danas naživciralo... I jučer... I još će me nekoliko dana dok se ne skuliram
Oh Gravity, thou art a heartless bitch
-
- Information
-