Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Potjeh

Post 08 Oct 2011, 19:43

Ja bih rado jednu tetu zubaricu. Sa dekolteom. Išao bih redovito na kontrole. Možda i češće od toga. Nikad dovoljno opreza kada je zdravlje u pitanju... :cice:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 731 times
Been thanked: 1337 times
Post 08 Oct 2011, 19:46

Moja zubarka je vrlo zgodna devojka,
često idem kod nje mada imam zdrave zube sve.
Kada nasloni grudi na moje telo, ja poludim.
Zbog zubarke te noćima se budim...

Uopće nisi originalan. :kava:
Potpisi su za budale.
bliss

Post 08 Oct 2011, 19:49

Hekatonhir » wrote:
Čak i injekciju tražim tek nakon što se triput preznojim na stolcu. Jer iz iskustva znam da će biti užas kad popusti.
Tako sam ja nedavno imala situaciju da sam čak dobila injekciju i vađenje živca je toliko bolilo, ne znam zašto, da li zato što je umnjak u pitanju pa možda injekcija nije dobro umrtvila čitavo područje. Uglavnom, nakom mog meškoljenja i grčenja lica, dao mi je zubar još jednu injekciju. Od toga mi je polovica lica par sati bila paralizirana :D Ja trepćem, moje lijevo oko ne trepće :facepalm: Da ne spominjem kako sam zvučala kad sam pokušala govoriti. :zubo:
Potjeh

Post 08 Oct 2011, 19:49

Hekatonhir » wrote:Moja zubarka je vrlo zgodna devojka,

Trudim se u životu biti okružen lijepim ženama. Originalnost me uopće ne interesira. :durica:

Čestitam btw. :)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 731 times
Been thanked: 1337 times
Post 08 Oct 2011, 19:53

bliss » wrote: Od toga mi je polovica lica par sati bila paralizirana :D Ja trepćem, moje lijevo oko ne trepće :facepalm: Da ne spominjem kako sam zvučala kad sam pokušala govoriti. :zubo:
Meni je ispadala cigareta. I prolijevao sam po sebi kad bih pokušao piti. Ah, ti narkomanski dani. :zubo:
Potjeh wrote:
Trudim se u životu biti okružen lijepim ženama. Originalnost me uopće ne interesira. :durica:

Čestitam btw. :)
Na čemu, to je samo recitacija.
Potpisi su za budale.
LazyFox

Post 09 Oct 2011, 09:15

Nacin na koji je Juznoafricka Republika izgubila od Australije. Ja bih sudiju rado martom medj' noge, pa ga pikala ostrim predmetima dok skvici. :gaah: :gaah:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 09 Oct 2011, 09:46

Tek u 12.20 je snimka utakmice. Baš čitam komentare. Svi pljucaju po sucu. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
rh4ps0dy

Post 09 Oct 2011, 13:14

Odjeća u dućanima. U svemu izgledam debelo, niš nije usko, a u ono kaj je usko nemrem uvaliti svoje obline. :mama:
Serenità

Post 09 Oct 2011, 15:26

Njegovo ponašanje. Da ti ne bih ponovno dolazila :kava:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
blue
Asgard

Post 09 Oct 2011, 15:40

Moj bojler :mad: I kad povećam temperaturu, ne mogu dobiti vruću vodu na kadi :mama: Gledam upute pa piše nešto održavanju, međutim bojler je plinski pa možda bolje ne prčkat samostalno ili da ipak slijedim upute :daz:
MadnessInMethod

Post 09 Oct 2011, 16:13

rh4ps0dy » wrote:Odjeća u dućanima. U svemu izgledam debelo, niš nije usko, a u ono kaj je usko nemrem uvaliti svoje obline. :mama:
ja imam još bolju foru. malo sam Image, pa su mi onda trbuh i pozadina za veličinu m. a ramena i noge još uvijek za veličinu xs. što na nogama i ramenima izgleda ok, ne mogu prevući preko škembe i pozadine. što mogu navući na potomka i pozadinu, visi na sve strane.
ljeto sam provela u dvije majice i dvoje tajica (od kojih mi je već zlo koliko ih ne mogu gledati). sada imam dvoje jeggings i druge dvije majice, dugih rukava. i zlo mi je od pomisli da ću ih nositi još iduća tri mjeseca :facepalm:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
rh4ps0dy

Post 09 Oct 2011, 17:13

Nemoj o trudnoći, užasavam se pomisli kaj ću onda nosit. :D Sad se uvalim u haljinu, zakopčam ju jedva i pogledam se u špigl - noge vire dolje, dužina ok, na bokovima prostora ni za cigaret papir, želudac stisnut, sise utegnute boli glava i odjednom stop! :D Iznad njih prostora za dva Kineza na svakom ramenu. :facepalm: Da sam 5 cm viša, i to u gornjem dijelu, bilo bi još donekle. :D
Melody

Post 09 Oct 2011, 20:09

blue » wrote:Moj bojler :mad: I kad povećam temperaturu, ne mogu dobiti vruću vodu na kadi :mama: Gledam upute pa piše nešto održavanju, međutim bojler je plinski pa možda bolje ne prčkat samostalno ili da ipak slijedim upute :daz:
Nemoj prčkat s plinom sama, bolje zovi nekog da ti to sredi. To ti je moj savjet :D

OT: Ništa me posebno danas nije naživciralo, cijeli dan je dosadan i siv. But nothing happened :D
Mulica

Post 09 Oct 2011, 21:00

jel triba uopće govorit šta??? :gaah:

razumite me :gaah:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Pješčana

Post 09 Oct 2011, 23:17

u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 10 Oct 2011, 15:38

blue » wrote:Moj bojler :mad: I kad povećam temperaturu, ne mogu dobiti vruću vodu na kadi :mama: Gledam upute pa piše nešto održavanju, međutim bojler je plinski pa možda bolje ne prčkat samostalno ili da ipak slijedim upute :daz:
na to se tužio i moj muž, a ja bi imala vruću vodu :D
zaključili smo da je do jačine :D protoka vode
odnosno, manji mlaz dovodi topliju vodu :ne zna:
MadnessInMethod wrote:sada imam dvoje jeggings i druge dvije majice, dugih rukava. i zlo mi je od pomisli da ću ih nositi još iduća tri mjeseca
vunenu haljinu :cerek:
mene to spasilo zadnje mjesece; širi se po potrebi :D
vuna je jeftina ako imaš nekoga da ti oplete
sretno :cerek:

ot
oću godišnji :tuzni:
kukuriku

Post 10 Oct 2011, 15:43

baja wrote: ot
oću godišnji :tuzni:
glede godišnjeg, ne mogu pomoći.
no, imaš peem. :cerek:
Nek(v)arljiva.
jevgenija

Post 10 Oct 2011, 15:58

Hekatonhir » wrote:Moja zubarka je vrlo zgodna devojka,

moja zubarka je žena sa merom
matorku bolju u životu nisam vid'o
i sise, i dupe, i noge ko Šeron
kad bi mi dozvolila, rado bi je .... :cerek: :rofl:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Megalodona

Post 10 Oct 2011, 17:54

ljudi koji ne razumiju nit' suptilno nit' nesuptilno :serek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Pješčana

Post 10 Oct 2011, 20:23

Pješčana » wrote:u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
poslala sam mail HEP Toplinarstvu, da, onom istom kojem cijelu godinu plaćam za grijanje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Cybele

Post 10 Oct 2011, 20:28

Pješčana » wrote: u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
poslala sam mail HEP Toplinarstvu, da, onom istom kojem cijelu godinu plaćam za grijanje.
Imala isti problem cijel vikend - iako sam poslal mail u petak ali ništa od toga :mad: Iz tog iskustva savjetujem ti da ih zoveš, zoveš, zoveš i zoveš. I opet ujutro zoveš... Nama su uključili tek danas prijepodne :s
Oh Gravity, thou art a heartless bitch
Pješčana

Post 10 Oct 2011, 20:53

idu mi na nešto.
sad sam pod dekom i klimu sam morala uključiti.
Nije da je početak rujna, 10. listopad je, koliko dana moraju čekati da bude ispod nešto stupnjeva?
:rolleyes:
Cybele

Post 10 Oct 2011, 21:03

Pješčana » wrote:idu mi na nešto.
sad sam pod dekom i klimu sam morala uključiti.
Nije da je početak rujna, 10. listopad je, koliko dana moraju čekati da bude ispod nešto stupnjeva?
:rolleyes:
:grli:
Tak' sam ja jučer navečer. Neki striček na njihovom dežurnom telefonu je rekao da im je predstavnik stanara trebao javiti da nema grijanja jer su oni 1. listopada sve toplinske podstanice stavili u pogon. Dakle, radijatori su nam trebali biti mlaki. Idu mi na nešto i oni i moj predstavnik stanara :gaah:

Naravno, kada će slati račune za listopad neće se sjetiti da jednu trećinu mjeseca nismo imali grijanje :gaah: I da ne spominjem koliko struje smo potrošili na klimu i grijanje kupaone na uljni radijator. Uf!!! :gaah:

Eto kaj me je danas naživciralo... I jučer... I još će me nekoliko dana dok se ne skuliram :D
Oh Gravity, thou art a heartless bitch
Pješčana

Post 10 Oct 2011, 21:22

nos mi je hladan i ne želim ići pod tuš.
laptop mi grije bedra, blažen bio :grli:
Mulica

Post 10 Oct 2011, 21:48

Megalodona » wrote:ljudi koji ne razumiju nit' suptilno nit' nesuptilno :serek:
:amen:
meg ti je glupa!!! :xlux:
  • Information