Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 18:53

LazyFox » wrote: Same su trazile. :zubo: Imam 7 kokosi u razredu, pa nam se paslo oci.
vukodlaci bez majice? :D

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 19:15

Megalodona » wrote: vukodlaci bez majice? :D
E bas to! Lijepo pogledaju film i onda ih pustim da se cerupaju i raspravljaju kojeg bi radje, vampira i vukodlaka. I sve to na engleskom, a sve su iz razlicitih zemalja. Milina! :cerek:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
Lord Byron

Post 07 Oct 2011, 19:16

LazyFox » wrote: Evo ti radije broj telefona; 0800-I-AM-A-BITCH. :zubeki:
Hvala. Sad mi daj njen broj. :D
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 19:46

Lord Byron » wrote: Hvala. Sad mi daj njen broj. :D
E sad nemere. :durica:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 07 Oct 2011, 20:45

Vrijeme. I zub. Uopće ne kužim tu praksu da se u njega stavljaju neki "lijekovi" (ustvari otrovi za umrtvljivanje živca) umjesto da ga se lijepo izvadi. Ovako sam svaka dva tjedna kod zubara, i stalno me boli.

Vratio sam se mokar i živčan. Auto sam parkirao u Australiji. I kišobran s njim.
Potpisi su za budale.
Potjeh

Post 07 Oct 2011, 21:33

Živcira me specijalna teorija relativnosti koja je definirala da ništa ne može ići brzinom svjetlosti. Živcira me Newtonov zakon o očuvanju momenta koji kaže da se u vakumu možeš kretati samo ako prosipaš materiju preko palube. Živcira me što se svemirske tehnologije nisu značajnije pomaknule naprijed od 60-tih prošlog stoljeća.

Glupe zvjezdane staze...
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Oct 2011, 21:40

Potjeh » wrote:Živcira me specijalna teorija relativnosti koja je definirala da ništa ne može ići brzinom svjetlosti. Živcira me Newtonov zakon o očuvanju momenta koji kaže da se u vakumu možeš kretati samo ako prosipaš materiju preko palube. Živcira me što se svemirske tehnologije nisu značajnije pomaknule naprijed od 60-tih prošlog stoljeća.

Glupe zvjezdane staze...
Znaš, mogla bi se svemirska utrka ponovno zakuhati sad kad su Kinezi odlučili i na taj način potvrditi svoju snagu. Kao da bi Ameri ikad zakoračili na Mjesec da nije bilo Sputnjika.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Potjeh

Post 07 Oct 2011, 21:57

ElliQuinn » wrote: Znaš, mogla bi se svemirska utrka ponovno zakuhati sad kad su Kinezi odlučili i na taj način potvrditi svoju snagu. Kao da bi Ameri ikad zakoračili na Mjesec da nije bilo Sputnjika.
Potpuno sam razočaran razvojem situacije. Evo, Amerikanci prošli mjesec predstavili koncept nove goleme rakete koja bi trebala poletjeti prvi put tek 2017.g. i pohvalili se kako koriste dizajn Saturn rakete koja je dizala Apollo misije. I to je napredak.

Ne mogu se sjetiti nijedne grane industrije koja je toliko stagnirala koliko je ova...

Sada sa modernijim teleskopima su počeli otkrivati i manje planete od plinovitih divova kao što je jupiter i pokazalo se da su nevjerovatno različiti. Baš nedavno su otkrili planet koji je u prosjeku crniji od ugljena. Nitko ne zna od kakvog materijala bi mogao biti sazdan. Ja bih istraživao...
Stitch
Head Honcho
Post 07 Oct 2011, 22:10

Potjeh » wrote:
Potpuno sam razočaran razvojem situacije. Evo, Amerikanci prošli mjesec predstavili koncept nove goleme rakete koja bi trebala poletjeti prvi put tek 2017.g. i pohvalili se kako koriste dizajn Saturn rakete koja je dizala Apollo misije. I to je napredak.
A čemu, kad ni vlastiti planet ne poznamo kako Bog zapovijeda. Oceani su istraženi još manje od svemira. Znamo nešto malo o priobalnom pojasu, i to je sve.
Potpisi su za budale.
bliss

Post 08 Oct 2011, 00:03

Hekatonhir » wrote:Vrijeme. I zub. Uopće ne kužim tu praksu da se u njega stavljaju neki "lijekovi" (ustvari otrovi za umrtvljivanje živca) umjesto da ga se lijepo izvadi.
:horor:

Ja sam uvijek za sve moguće pokušaje spašavanja zuba. Kakvo vađenje, ako imaš izbor spasiti zub? :eek: :zub nazi:
Melody

Post 08 Oct 2011, 00:05

Ma, znaš šta, svaki koji sam liječila, na kraju sam izvadila, kroz neko vrijeme. I to nakon bolova i patnji. Često stomatolozi odluče liječiti zub kojem nema spasa. Suosjećam :tuzni:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 00:05

Mene je naživcirala hrvatska nogometna reprezentacija. Nije mi jasno zašto ja još uvijek jednim okom i jednim uhom pratim nogomet.

Pričuvni moderator.
Melody

Post 08 Oct 2011, 00:08

E, mene je za promjenu bosanska nogometna reprezentacija - šokantno! - razveselila :D
Dobili smo Luksemburg 5:0 :tulum: :rofl:
MadnessInMethod

Post 08 Oct 2011, 00:58

mene je danas naživcirao farmville. out of sinc. out of sinc. please refresh. out of sinc. i ti glupi pop-up prozorčići za objavljivanje, koji izbacuju iz igre. :gaah: mislim, živcira me time već tjednima, ali danas posebno.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Stitch
Head Honcho
Post 08 Oct 2011, 10:00

bliss » wrote:
:horor:

Ja sam uvijek za sve moguće pokušaje spašavanja zuba. Kakvo vađenje, ako imaš izbor spasiti zub? :eek: :zub nazi:
Noćas sam zaspao u šest. Uvijek je tako kad se vratim s "lijekom" u zubu. Boli za popizdit.

Ni jesti nisam mogao. Ugrijao sam mlijeko i u njega umrvio kruh. Papica za odrasle.

Jasnije? ;)
Melody wrote:Ma, znaš šta, svaki koji sam liječila, na kraju sam izvadila, kroz neko vrijeme. I to nakon bolova i patnji. Često stomatolozi odluče liječiti zub kojem nema spasa. Suosjećam :tuzni:
Ja nisam nijedan, svi su na broju. Ali hvala. :)
Potpisi su za budale.
bliss

Post 08 Oct 2011, 10:18

Hekatonhir » wrote:
Noćas sam zaspao u šest. Uvijek je tako kad se vratim s "lijekom" u zubu. Boli za popizdit.

Ni jesti nisam mogao. Ugrijao sam mlijeko i u njega umrvio kruh. Papica za odrasle.

Jasnije? ;)
Ma gle, jasno je da to zna jako bolit. Ali ja to gledam ovako: jedna noć boli i spašen zub nasuprot tome da više nikad nemam taj zub. Ja bih radije imala zub.
Stitch
Head Honcho
Post 08 Oct 2011, 10:20

Načelno, i ja. Ali u takvim se situacijama uvijek premišljam. :zubo:
Potpisi su za budale.
bliss

Post 08 Oct 2011, 10:21

To razumijem. Bol zna čovjeku malo pomutit razum :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 10:35

Je li ljubav bol?

Pričuvni moderator.
LazyFox

Post 08 Oct 2011, 11:36

ElliQuinn » wrote:Je li ljubav bol?
Ne, Bol je na Bracu.
Ajme koja glupa fora. :o
Potjeh

Post 08 Oct 2011, 12:05

LazyFox » wrote: Ne, Bol je na Bracu.
Ajme koja glupa fora. :o
Aaa, bijah tamo prošli mjesec. Firma platila, dobio dnevnicu i sve. :zivili:
Stitch
Head Honcho
Post 08 Oct 2011, 12:13

ElliQuinn » wrote:Je li ljubav bol?
Ako si jež, da. :D
Potpisi su za budale.
Melody

Post 08 Oct 2011, 16:43

Hekatonhir » wrote: Ja nisam nijedan, svi su na broju. Ali hvala. :)
Super, blago tebi. Inače, većina tih lijekova što stave unutra, boli, mene još upozore na to, kao ako mi baš bude strašno, da izrovim ono punjenje. Čuj, da izrovim :D Čime, vilicom? :rofl:

OT: Naživciralo me što sam tri puta išla u trgovinu, svaki put nešto zaboravim. Moram početi piti onaj lijek protiv demencije što je popularan na forumu, samo je problem što niko ne može da se sjeti kako se zove :rofl:
bliss

Post 08 Oct 2011, 17:16

Melody » wrote:
Super, blago tebi. Inače, većina tih lijekova što stave unutra, boli, mene još upozore na to, kao ako mi baš bude strašno, da izrovim ono punjenje. Čuj, da izrovim :D Čime, vilicom? :rofl:
I meni je par puta zubar rekao da to iščupam van ako me bude bolilo, ali srećom, nikad nije bilo potrebno. Isto nemam pojma kako bih to iščupala van da me je kojim slučajem bolilo. Mislim da bih prije nazvala zubara i rekla mu da me jako boli i došla da mi on izvadi.
Stitch
Head Honcho
Post 08 Oct 2011, 19:37

Melody » wrote:
Ja sam našao kliješta. Ona uska, kljunasta. Dugo sam ih gledao. :zubo:
bliss wrote:
I meni je par puta zubar rekao da to iščupam van ako me bude bolilo, ali srećom, nikad nije bilo potrebno. Isto nemam pojma kako bih to iščupala van da me je kojim slučajem bolilo. Mislim da bih prije nazvala zubara i rekla mu da me jako boli i došla da mi on izvadi.
Pa meni odmah kažu da dođem. :ne zna: No uvijek trpim, palim se na to da budem ninđa. Čak i injekciju tražim tek nakon što se triput preznojim na stolcu. Jer iz iskustva znam da će biti užas kad popusti.

A ovo je zajeban zub, morao sam se i slikati. Drugi gornji kutnjak, sedmica. A problem je između njega i umnjaka, tako su mi barem rekli.
Potpisi su za budale.
  • Information