Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 May 2013, 18:56

Whereabout » wrote:
Ovo mi je još jedan dokaz da se bavi marginalnim stvarima, a na pitanje o mojem odbanu nije bila u stanju dovršiti komunikaciju u pristojnom roku. Bitno je što je tebi javila da je pobrisala temu za koju nisi ni primijetio da fali, a za mene koju zadržavaju u trajnom banu mimo pravila nema veze. Stvarno ljudski i pošteno. :ne zna:
Mislim, žao mi te :grli:
Al da ga jebeš, moraš priznat da si malo i sama kriva.

Prvo si joj jašila po grbači zbog nekih vaših klanovskih podjela i igrica koje ja ne razumijem niti me zanimaju,
pa si tražila permu, ne zato što si ju stvarno htjela nego kao neki čin protesta,
jer kao evo dokle je došlo kad whereaboutica traži permu
pa kad si vidla da je efekt toga ravan 0°K onda si se predomislila pa više ne bi permu...
i tak... dječji vrtić ono...

Lagao bih kad bi rekao da ih ne razumijem što su malo zaobišli pravila u tvom slučaju.
Dobro, malo puno su ih zaobišli :cerek:

Al da odeš na KZB, malo se ispričaš, poniziš, klekneš ako treba... kažeš da nisi htjela, nisi znala...(znaš onaj kad muž prevari ženu jer se popiknuo i tako par put) i evo tebe nazad.
Znam, nije to to što ti želiš al jbg takva su pravila igre među tim vašim klikama :ne zna:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Blesava

Post 13 May 2013, 19:00

ex anais wrote: Ma koliko neki korisnici ponekad bili u pravu, davali argumente, stvar je u tome da je u jednom trenu to meni kao promatraču djelovalo "argument radi argumenta"- ne ulazim u ovu priču sa DZ nego u priču isključivo s PŽKom kakav je bio od samog početka, dakle, dozvoljeno je i dobrodošlo bilo komentiranje ama baš svačijeg bana, kartona, bilo kojeg administratorsko moderatorskog poteza i iskreno, pod takvim povećalom, ja ne bih radila. No to je sasvim moguće moj manjak ovoga i onoga.
Ja bih, za početak, poslije boldanog stavila točku. Da, bili su u pravu, da, davali su argumente, a vrh se odlučio na zanimljivu tatktiku izbjegavanja odgovora, ili začepljivanja usta s krajnje djetinjim i priglupim uzvratom tipa "ti možeš tako misliti, ali ja ne mislim tako, i ne mogu dokazati, ali to nije ni bitno jer je tako kako ja kažem da jest", ili... opcionalno - za kartoniranje.

Nije bila stvar u pojedinim žalbama - i u današnjim postovima će se bez problema naći netko tko će hvaliti promptno djelovanje, nježnost, uljudnost, klinac - palac.

Fora je u nedosljednosti. U nepoštenju. U pravilima koja nisu vrijedila i ne vrijede za sve. Lako bi (tj. lakše) bilo da je to javna stvar koju administracija priznaje, ali vrijeđanje zdrave pameti ljudi koji nisu glupi i koji vide, čitaju... To je jebeni bezobrazluk.

Ja vjerujem da je to nekome moglo izgledati kao argument radi argumenta, meni je izgledalo kao argument radi logičnosti i jasnoće principa.
Radi toga da ljudi imaju i znaju jasna pravila kojih će se onda moći pridržavati. Bez jasnih pravila i bez njihovog dosljednog provođenja - kojeg kurca da se ljudi prime, za koje pravilo da se uhvate, kako da se ponašaju? :ne zna:
Što da (ne) pišu - kad isti potez, ista rečenica može biti rječju (i djelom) odobrena i pohvaljena, može biti ignorirana, a može biti i kartonirana... :gaah:
I pritom ne mislim na blaže ili strože moderirane PDF-ove, nego na nešto što je opće i što bi trebalo vrijediti za sve...

Meni su argumenti radi argumenata izgledali više kao pokušaj ljudi koji vide nejasnoću, nepravdu, nelogičnost, nedosljednost (i sve njene posljedice) da na to svim mogućim silama i snagama argumenta ukažu. Ali ne - tamo je najčešće prolazio argument moći, bilo da se radi o moći ušutkivanja, moći kartoniranja, prijetnji. Upravo to što su se ljudi žalili i onda kad ih se nije direktno ticalo, govori u prilog činjenice da se radilo o principima/pravilima koji bi trebali vrijediti za sve.

ex anais wrote:Smatram da su neki iskorištavali tu opciju i da je zato djelomice došlo do ovoga sad. I razapnite me, ali ne vjerujem da su neki to radili da forum postane bolje mjesto.
Možda neki i jesu iskorištavali, ali znam da neki, iako vrlo aktivni, nisu.
Ja pak mislim da su se do ovoga stanja doveli administratori sami, ne pridržavajući se vlastitih pravila, tolerirajući moderatorima kojekave svinjarije i propuste, a istovremeno pretjeravajući u kartoniranju pizdarija. Da su se držali pravila, da ih nisu primjenjivali selektivno (a pod parolom fleksibilnosti , dobre volje, tolerancije :rolleyes: ), da nisu čuvali guzicu kolegama (i) onda kad nije trebalo, da nisu prema potrebi smišljali nova pravila (koja su opet fleksibilno interpretirali i primjenjivali), da su ponekad jasno i glasno priznali da su, unatoč dobrim namjerama, zajebali i ispričali se za zajeb i njegove posljedice - danas ne bi imali ovo i ovakvo st/r/anje. Možda neko drugo i drugačije, ali ne i ovo.

Jebote, nisu im ljudi bili krivi za nedosljednosti i propuste, a dobrim dijelom su im zamjerali upravo to.

Pobjego mi quote, pa samo riječ dvije o njihovom teškom i zajebanom administratorskom poslu.

Napisala si da ne bi bila admin...

E - al' zato i nisi admin. Ne bih ja bila ni predsjednik razreda - pa nisam :D
Oni koji jesu admini, oni koji jesu moderatori, to su postali svojevoljno. Dovoljno su odrasli i odgovorni (za sebe i svoje potrebe) da su mogli (i još uvijek mogu) u bilo kojem trenutku reći "sorry, ali meni je ovo too much, ja to ne bih (više)." Nitko ne spori da nije lako, ali - nemojmo se lagati - tko ikoga tjera?
Da su se predmetni admini ponašali u skladu s pravilima foruma i dužnosti koje tamo obnašaju - sranje bi bilo u rangu učas rješive dječje igre.

Jebote - oni su admini. Oni su se trebali, prije svih i više od svih, držati pravila.

U biti sam htjela multiquotat, ali mislim da sam više manje sve istresla ovdje :misli:
Whereabout

Post 13 May 2013, 19:01

Euklid » wrote:
Prvo si joj jašila po grbači zbog nekih vaših klanovskih podjela i igrica koje ja ne razumijem niti me zanimaju,
...
Žalosno. I već ovo je dovoljno da više ne komuniciramo.
.
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 19:10

Šteta :crying:

Samo ćemo oboje biti siromašniji :crying:
Whereabout

Post 13 May 2013, 19:16

Euklid » wrote:Šteta :crying:

Samo ćemo oboje biti siromašniji :crying:
Bogatstvo se može nastaviti nadograđivati ako dođeš s dokazima kad točno i gdje sam ja njoj jahala po grbači zbog nekakvih klanovskih podjela ili se jednostavno ispričaš i priznaš da si neupućen. Gle, ako ti nju toliko pušiš, pa puši je, bogati, i dalje, ali sjaši ostalima s grbače. Isto vrijedi i za ostale takve, za slučaj da još tko tako "principijelan" kao ti svrati. :)
.
Blesava

Post 13 May 2013, 19:20

Euklid » wrote: Ne znam.
Sjećam se samo da me svojedobno sterao u ban iz čista mira.
Iako sam normalno pisao po normalnoj temi.
Nije bilo ni vrijeđanja ni prepucavanja, neka uobičajena raspravica i ono... strefi te ko grom iz vedra neba. Tad još nisam ni znao da postoji ban, admini i ostalo osoblje.
A unda sam na na KZBu skužio da ima puno takvih i da se perme dijele samo zato jer se može.
Kad mi je onemugućio čak i pisanje na KZBu onda mi je puko film...

Nica mi je neki dan obrisala jednu temu koju sam otvorio na fhru.
Iako posve regularnu i na pravom pdfu.
Poslala mi je, prije nego li sam uopće primjetio išta, jedan mali PM i lijepo objasnila šta, kako i zašto.
Ljudski i pošteno.
Toliko.
Super. To što u usporedbi s njim Nica ispada korektnija i uljudnija je krasno. Ali, meni nedostaju usporedbe na još dvije razine: usporedba Nice sa samom sobom ali u odnosu s drugim forumašima - za početak, i usporedba Nice sa samom sobom - onakvom kakva bi mogla i trebala biti.

Naime, to što je prema tebi imala takav pristup, to što što je tebi poslala PM i objasnila ti štošta, ništa ne govori o tome kakva je u odnosu s drugim, no name forumašima. Pazi, pritom ne govorim o forumašima koji u startu imaju takav gard i takve rečenice da pomisliš da i ne zaslužuju uljudnost i pristojnost. Osim što je ona tamo zaposlenik , što tamo radi, i što bi se po defaultu profesionalnost (pristojnost i uljudnost included) trebala podrazumijevati u odnosu sa svima, ja pišem o ljudima koji joj ne prilaze kao arogantne sirovine sa željom da joj jebu mater, već na jednako uljudne forumaše, ali koji ukazuju ili se žale na nelogičnost i nepravdu.
Misliš li da i oni dobiju mali PM s objašnjenjima što, kako i zašto? Dobiju kurčić, dragi moj :D

Kad to uzmeš u obzir, onda se usporedba broj 3. nameće sama po sebi - Nica bi, Strile bi (kao i svatko iz administratorskog lanca), trebao biti uljudan, kulturan, korektan i fer prema svakome.

Oni to nisu.
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 19:30

Whereabout » wrote:
Bogatstvo se može nastaviti nadograđivati ako dođeš s dokazima kad točno i gdje sam ja njoj jahala po grbači zbog nekakvih klanovskih podjela ili se jednostavno ispričaš i priznaš da si neupućen. Gle, ako ti nju toliko pušiš, pa puši je, bogati, i dalje, ali sjaši ostalima s grbače. Isto vrijedi i za ostale takve, za slučaj da još tko tako "principijelan" kao ti svrati. :)

E jebiga, tebi će sad za tvoju permu biti krivi svi osim tebe.

Jesi jašila zbog slučaja Byron-cut? Jesi.
Jesi bila u pravu? Nisi.

Uostalom, zašto ti je za stanje na fhru kriva Nica pored druga 2 živa i zdrava admina?
Whereabout

Post 13 May 2013, 19:32

Euklid » wrote:

E jebiga, tebi će sad za tvoju permu biti krivi svi osim tebe.

Jesi jašila zbog slučaja Byron-cut? Jesi.
Jesi bila u pravu? Nisi.

Uostalom, zašto ti je za stanje na fhru kriva Nica pored druga 2 živa i zdrava admina?
Moje zadržavanje u permi mimo pravila sigurno nije opravdano i nigdje nisam rekla da je jedna osoba jedina odgovorna, smatram je samo suodgovornom.

Može link na jašenje i na dokaz da nisam u pravu?
.
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 19:36

Blesava » wrote:
Super. To što u usporedbi s njim Nica ispada korektnija i uljudnija je krasno. Ali, meni nedostaju usporedbe na još dvije razine: usporedba Nice sa samom sobom ali u odnosu s drugim forumašima - za početak, i usporedba Nice sa samom sobom - onakvom kakva bi mogla i trebala biti.

Naime, to što je prema tebi imala takav pristup, to što što je tebi poslala PM i objasnila ti štošta, ništa ne govori o tome kakva je u odnosu s drugim, no name forumašima. Pazi, pritom ne govorim o forumašima koji u startu imaju takav gard i takve rečenice da pomisliš da i ne zaslužuju uljudnost i pristojnost. Osim što je ona tamo zaposlenik , što tamo radi, i što bi se po defaultu profesionalnost (pristojnost i uljudnost included) trebala podrazumijevati u odnosu sa svima, ja pišem o ljudima koji joj ne prilaze kao arogantne sirovine sa željom da joj jebu mater, već na jednako uljudne forumaše, ali koji ukazuju ili se žale na nelogičnost i nepravdu.
Misliš li da i oni dobiju mali PM s objašnjenjima što, kako i zašto? Dobiju kurčić, dragi moj :D

Kad to uzmeš u obzir, onda se usporedba broj 3. nameće sama po sebi - Nica bi, Strile bi (kao i svatko iz administratorskog lanca), trebao biti uljudan, kulturan, korektan i fer prema svakome.

Oni to nisu.
Ma, pravo da ti rečem, boli me kita za fhr.
Pišem tamo na dve, tri teme koje ovdje nisu zaživjele i koje su mi interesantne
a koje se neprimjetno moderiraju.
Da imam toga na trkeljanju ne bih ni išao tamo.

I koji mi kurac treba da se uvijek pačam tamo gdje me niko nije zvao.
Gori sam od neke babe.
Da bar dođe unda i lijepo me drugarski i po liniji popljuje kako sam i zaslužio...
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 19:41

Whereabout » wrote:
Moje zadržavanje u permi mimo pravila sigurno nije opravdano i nigdje nisam rekla da je jedna osoba jedina odgovorna, smatram je samo suodgovornom.

Može link na jašenje i na dokaz da nisam u pravu?
Oko toga da je tvoje zadržavanje u permi mimo pravila smo se već složili, ne? :misli:

S obzirom da samo spominješ Nicu pomislio sam da ti je ona kriva za sve. Moja greška.

Ne može link jer LB još nije napisao taj post koji smo svi željno očekivali...
Blesava

Post 13 May 2013, 19:43

Euklid » wrote: boli me kita
A jaaadaaaan :bicedobro:
Pišem tamo na dve, tri teme koje ovdje nisu zaživjele i koje su mi interesantne
a koje se neprimjetno moderiraju.
Da imam toga na trkeljanju ne bih ni išao tamo.
Jebiga - ti si na stol stavio argument njene pristojnosti, korektnosti i još poneke -osti...
Ja sam ti samo pokazala da to baš nije nužno tako :ne zna: :mig:
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 19:51

Undaaaaaaaaaa :gaah:

Jebo sam ti oca i strinu ako odmah ne dođeš i uputiš mi kritiku.

Onako pravu, iskrenu i oštru, jednom rječju - komunističku.

Vidi u šta sam se upleo s otijem babetinama :gaah:

a sad fakat moram ić jer mi stižu gosti :gaah: :gaah: :gaah:
Blesava

Post 13 May 2013, 19:58

Euklid » wrote: a sad fakat moram ić jer mi stižu gosti :gaah: :gaah: :gaah:
Gosti? Njanjanja :hekla:
Whereabout

Post 13 May 2013, 20:01

Euklid » wrote:
Oko toga da je tvoje zadržavanje u permi mimo pravila smo se već složili, ne? :misli:

S obzirom da samo spominješ Nicu pomislio sam da ti je ona kriva za sve. Moja greška.

Ne može link jer LB još nije napisao taj post koji smo svi željno očekivali...
Sorry, napisao si da sam jašila - pa daj dokaz. Napisao si da nisam u pravu - daj dokaz. :ne zna:

U protivnom - ne trolaj; ako ti je to netko tako i rekao, radije provjeri prije nego što preneseš.

I tko to očekuje nekakav post, btw, koji su to svi? Ti i osobe s kojima razmjenjuješ privatne poruke? :cerek:

Usput, ja sam neki dan u jednom dućanu blagajnici davala dodatan sitan novac kako bi mi mogla jednostavnije izvratiti zaokruženi iznos, i pritom je još pitala da joj nisam dala premalo (tih sitnih lipa); kad sam izašla iz dućana, shvatila sam da nisam pazila (odakle mi je ovo poznato, pitam se) i da me prevarila za čitavih pet kuna. A ja sam vodila brigu da ona slučajno od mene ne bi bila zakinuta za znatno manji iznos. Vratila sam se i dala joj do znanja da mi je jasno što je izvela, ali da sam sama kriva jer nisam pazila (iako sam komotno mogla tražiti zaključavanje blagajne). Po faci i izmotavanju sam vidjela da je to napravila namjerno. Kad god dođem u taj dućan, a planiram otići još koji put, vidjet ćemo se ona i ja iznova. :cerek:

Do tad, da mi je takvog poštenja na pet minuta, da se malo odmorim.

Sad i ja idem, isto imam "goste".
.
Donna Sole

Post 13 May 2013, 20:32

Ja sam ovaj topik ubrala kao zezantski , a na to me naveo autorov inicijalni post.
Ali, kako stoje stvari, stvar je smrtno ozbiljna i vrijeme je da se uhvatimo u koštac s tim , da zasučemo rukave, pa udri ispravljat greške koje su nas dovele do nesanioce, besparice, alergij a i teškog disanja a sve na psihičkoj bazi zbog brige prema forumuhaer

možda se i uključim u neko doba..
Papanluk je u zadnje vrijeme sam sebe gasio zbog neredovnog pisanja a kako je ispalo, to zvučno ime nije privlačno novoj generaciji forumaša.
Moderatori su u tome vidjeli manji problem i objavili mogućnost gašenja podforuma ili obnavljanja...
Budući sam ja u promjeni imena vidila rješenje, tako sam i rekla ter ponudila pivnicu kao moguće neutralno rješenje a napose zato jer se mk predstavlja kao mjesto gdje se podržava pivo, daljinski i verbalni šovinizam a na to smo svi koji tamo pišemo navikli smo na jedan takav način komuniciranja...pa eto, nije da se hvalim s tim, ali tamo se jedino osjećam neopterećeno i zabavljam se...
a nije da baš ništa ne znam u životu...

no, forumhaer...mjesto gdje se svi znaju
koliko sam ja do sad uočila , tamo se nalaze moderatori koji ne samo da preozbiljno shvaćaju svoje ovlasti, nego sebi daju i važnost koja je počesto suprotna od važnosti u RL...dodajem, s njima se ne srećem , a eto baš zato jer ne bi imala ni volje ni strpljenja dovoditi sebe u situaciju neugodnu za mene dajući im važnost...zato sam samo na mk i tamo se osjećam čisto dobro
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 13 May 2013, 20:34

Izlogiralo me dok sam pisala odg Blesavoj... to je znak da se kanim ćorava posla. :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 13 May 2013, 21:15

ex anais wrote:Izlogiralo me dok sam pisala odg Blesavoj... to je znak da se kanim ćorava posla. :zubo:

:durica: Sad mi koji virkamo nemamo što čitati.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 13 May 2013, 21:41

ElliQuinn » wrote:

:durica: Sad mi koji virkamo nemamo što čitati.
Ma, nemam vremena natenane raspravljati, a i nije mi toliko bitno. :o
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 21:54

Chilimama » wrote: no, forumhaer...mjesto gdje se svi znaju
koliko sam ja do sad uočila , tamo se nalaze moderatori koji ne samo da preozbiljno shvaćaju svoje ovlasti, nego sebi daju i važnost koja je počesto suprotna od važnosti u RL...dodajem, s njima se ne srećem , a eto baš zato jer ne bi imala ni volje ni strpljenja dovoditi sebe u situaciju neugodnu za mene dajući im važnost...zato sam samo na mk i tamo se osjećam čisto dobro
A jesam ja rekao išta drugo? :ne zna:
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 22:16

Whereabout » wrote:
Sorry, napisao si da sam jašila - pa daj dokaz. Napisao si da nisam u pravu - daj dokaz. :ne zna:

U protivnom - ne trolaj; ako ti je to netko tako i rekao, radije provjeri prije nego što preneseš.
Evo, od posta 2138 pa nadalje.
Rekla si da odlaziš s fhra a onda se ukazala ni manje ni više nego na pžk u vezi slučaja koji nema veze s tobom da bi im tamo jašila na grbi.
To me malo podsjeća na slučaj traženja perme pa predomišljavanja nakon 2 dana :vidiga:

Mislim, ako ćemo otvoreno razgovarati, a nema smisla da pričamo zakukuljeno jer ovdje nema glupih pravila koja bi nas sputavala, onda možemo otvoreno reći da se glavni problem vrti oko DZ-a i (ne)izbora moderatora kojeg je spriječila jedna bivša trkeljašica i to zbog, pazi vraga, rasprava koje su se odvijale ovdje.

A jebiga, ne svi, ali eto ja sam očekivao da će se nakon ovog svega LB oglasiti i tražiti objašnjenje prije nego nastavi pisati po ostalom dijelu fhra. Kad evo, on piše dalje kao da ništa nije bilo.
Mislim, on mi je posebno drag forumaš, ne samo zbog svojih upisa nego i zato jer se jedini svojedobno založio za mene na javnom dijelu foruma i stvarno sam mislio da se radi o administratorskoj grešci.
Čak sam i pisao Nici da je sigurno nešto fulala ali me uvjerila da nije. A evo se i potvrdilo, barem prema mom načinu rezoniranja.

Whereabout wrote: Usput, ja sam neki dan u jednom dućanu blagajnici davala dodatan sitan novac kako bi mi mogla jednostavnije izvratiti zaokruženi iznos, i pritom je još pitala da joj nisam dala premalo (tih sitnih lipa); kad sam izašla iz dućana, shvatila sam da nisam pazila (odakle mi je ovo poznato, pitam se) i da me prevarila za čitavih pet kuna. A ja sam vodila brigu da ona slučajno od mene ne bi bila zakinuta za znatno manji iznos. Vratila sam se i dala joj do znanja da mi je jasno što je izvela, ali da sam sama kriva jer nisam pazila (iako sam komotno mogla tražiti zaključavanje blagajne). Po faci i izmotavanju sam vidjela da je to napravila namjerno. Kad god dođem u taj dućan, a planiram otići još koji put, vidjet ćemo se ona i ja iznova. :cerek:

Do tad, da mi je takvog poštenja na pet minuta, da se malo odmorim.
Jadna žena, nije ni svjesna na kog je naletila :giggle:
Biće joj ovo krvavo opljačkanih 5kn :zubo:
Euklid
old school

Post 13 May 2013, 22:24

nina williams » wrote:Alaj je tamo opet neko događanje?
Uprava se igra ignoriranja pa pendrečenja?
Nije valjda i ovo zbog schmokljana? :rofl:

Ne pratim ih više, nisam u toku, al bila je tamo jedna čudna stvar koja mi je vaik blesava bila...tamo mod, nakon mirovine, nerijetko brzinom munje završi u banu.
Jebo to.
Do juče je određivo ton rasprave, a danas je nepoćudan. Daklem, il imadeš revanšizam il totalno nesposobne modove koji su za vrijeme moderiranja još bili pod žešćom protekcijom (nema trećeg objašnjenja za take stvari). A obe te varijante su za 'jebo to'.
A gle kak je ovo sexy, jedna bivša opet postala modica a drugog bivšeg opet permalo.
Nedugo nakon vrlo sličnog upisa :zubo:
Ma tamo jebe lud zbunjenog, definitivno. A mene niko ne zove :mama:

Image

(Powered by frubar.net)
Zekoslawa

Post 13 May 2013, 22:32

Ha, ke? Neeeee, nije DZ glavni problem. DZ je jedino možda zoran primjer kako tamo stvari funkcioniraju, ali i da nije toga, bilo bi sasvim dovoljno materijala za razgovor. No da, što se samoga DZ-a tiče, taj slučaj sjajan je primjer toga tko tamo odlučuje i na temelju čega, kao i koji su prioriteti administracije. I to ne zato što je jedna bivša trkeljašica spriječila izbor jedne druge trkeljašice, nego zato što je sustav takav da omogućuje da se takvo što događa. Euklide, za boga miloga, ja sam bila dva i pol mjeseca u banu zato što sam rekla što se događa na moderatorskom. U isto vrijeme njima je strašno žao što je opravdavanje nasilja stajalo dva mjeseca nesankcionirano i neobrisano i ne znaju što bi s tim. Ali im je žao. Ne prepoznaju govor mržnje, a kažnjavali bi nazivanje administratora drugom. Na DZ vraćaju moda koji ne bi brisao rasističke pamflete jer voli demonstrirati svoje retoričke vještine. I tako dalje. To je jebena grupa građana, eto šta je. I mogu se praviti fini i umiljati i kulturni i poslati ti PM, ali su, jebote, nesposobni. Eto šta je.
Silajn

Post 13 May 2013, 22:33

Zar nije normalno da se forumska interakcija shvaća jednako ozbiljno kao ona licem u lice? :ne zna: Onda, jebiga, ovisno o karakteru, možemo imati i traume, zar ne? Mene traumatiziralo (nepotrebno) ograničavanje slobode tamo i to prvenstveno kao princip. Traumatiziralo me što ljudi koji odlučuju što i kako smijem pisati ne razumiju što pišem, a djeluju :zubo: No, opet, u čemu je razlika između foruma, posla, škole, grupe prijatelja, familije? Ako se ne znaš odmaknut emotivno, svugdje najebeš :D
Silajn

Post 13 May 2013, 22:40

Zekoslawa » wrote:To je jebena grupa građana, eto šta je. I mogu se praviti fini i umiljati i kulturni i poslati ti PM, ali su, jebote, nesposobni. Eto šta je.
Ma vidi, u mediju te veličine i općeg profila, stvarno mislim da moraš bit jebeni mastermajd i jebeno motiviran da odabereš i kontroliraš uredništvo, a Anderlon to nije. Slažem se s undom da bi masu sranja dokinulo otvaranje moderatorskog, jer bi to nužno dokinulo probleme koji nastaju iz ega. Sad, usuglašavanje oko svega je nemoguće, ali to i jest uvjet da forum uopće postoji. Regulacija bi postala spontanija i mislim da bi bilo manje nepravde. Ovako, sa svim onim pravilima, tumačenjima pa onda još plus ego - nema tu sreće.
Eks

Post 13 May 2013, 23:03

Silajn » wrote:
Ma vidi, u mediju te veličine i općeg profila, stvarno mislim da moraš bit jebeni mastermajd i jebeno motiviran da odabereš i kontroliraš uredništvo, a Anderlon to nije. Slažem se s undom da bi masu sranja dokinulo otvaranje moderatorskog, jer bi to nužno dokinulo probleme koji nastaju iz ega. Sad, usuglašavanje oko svega je nemoguće, ali to i jest uvjet da forum uopće postoji. Regulacija bi postala spontanija i mislim da bi bilo manje nepravde. Ovako, sa svim onim pravilima, tumačenjima pa onda još plus ego - nema tu sreće.
Erm, a šta se ovdje desilo nakon otvaranja moderatorskog?

Na pžk-u bi stanje bilo stostruko gore da se otvori modovski jer bi svatko htio razglabati o svakom detalju.
  • Information