jel to znaci za..cek, moram sad racunat..za 324 dana?Euklid » wrote: Ako se dobro sjecam rekao je 29.2.2014.
nodense, jel to to znaci?
Taman dovoljno da se dobro pripremi...
Baš ste neki. Hoćete i njega pokvariti pa da ne ostane ni jedna poštena osoba na trkelju.
Zašto bi on bio bolji od nas?Margarita » wrote: Baš ste neki. Hoćete i njega pokvariti pa da ne ostane ni jedna poštena osoba na trkelju.
Većina bi se složila s tobom. Ali manjina koja ne bi nije baš mikroskopski mala. Osobito kad se sama nađe u toj nevjernoj ulozi pa vidi da to i nije tako strašno i da nije nužno da emocionalna veza s onim 'glavnim' pritom strada. Onda lakše podnese kad se i njoj to dogodi. Kažem, većina jest kao i ti, ali ne govorimo o 99% naprama 1% nego prije (recimo) 75:25. Hoću reći, ne govorimo o rijetkim endemima nego ljudima kojih oko tebe nema baš tako malo.ex anais » wrote:jel vas zaista ne boli što uveseljava i te druge? Tj. boli podnošljivo? Mene bi npr. jako boljelo čak i da su sve moje potrebe zadovoljene i da pouzdano znam da me jako voli, boljelo bi me da to osjeća i za neku drugu i da nju također uveseljava.
Bara Huda, ti si jedna mudra žena. Ne znam pomaže li ti to u životu; nadam se da pomaže; ali mudra jesi.Bara huda » wrote:...
Točno. Nije toliko teško doći na vrh. Teško je na njemu ostati.Margarita » wrote:Amateri osvajaju stalno razne žene. Profić je onaj koji uspije svaki dan, godinama, osvojiti vlastitu ženu. On stvarno mora biti jako zabavan i šarmantan jer i žene se lakše zapale za nešto novo.
Ti sad odmah o životima. Ali ljudi jedni drugima, čak ni kad su ljubavni partneri, ne zauzimaju totalnost života, nego jedan dio. Možda velik, ali ipak samo jedan dio.Perzefona » wrote: ne vjerujem da je itko pod kapom nebeskom toliko uvjeren da je baš tako jebeno dobar i poželjan i nužan kao kisik pa stoga ne bi mogao biti istisnut pojavom nekog drugog, neke druge. Ma koliko visoko mislila o sebi, ta razina samodopadnosti - da su sve druge lošije od mene i nisu mi prijetnja - meni je nedostižna.
Ne znam. Nisam stručnjak. Pitaj Štulhofera.Blesava » wrote:Zašto bi to bili endemski primjerci muškaraca?![]()
Ne, ali ima mozak po dvije marke kila koji je teško ukrotiti i koji švrlja sam protiv volje vlasnika. I vlasnika retroaktivno vrlo lako uvjerava u svoji i/ili njegovu volju. Pimpek samo sluša naloge s najgornjeg kata. Njegovo je da radi, a ne da misli."Jebežljiv" (kad već koristite taj termin iako je meni u ovom kontektu prilično neprikladan) nema nužno pimpek od 30 cm koji je samim time teško ukrotiv i švrlja sam protiv volje vlasnika
kako to mislis..posten? zasto je posten? di ti to vidis? ili mislis da je posten zato jer nije jeben..zajeban, votevr?Margarita » wrote: Baš ste neki. Hoćete i njega pokvariti pa da ne ostane ni jedna poštena osoba na trkelju.
Pa nemoš bit i jeben i pošten...a unda » wrote: kako to mislis..posten? zasto je posten? di ti to vidis? ili mislis da je posten zato jer nije jeben..zajeban, votevr?![]()
..ja tebi nista ne vjerujem. ne znam zasto, ali mislim da nisi postena.Margarita » wrote: Pa nemoš bit i jeben i pošten.
Jesam, svako jutro. Ali me do uvečer prođe.
A šta Pero kaže na to?Margarita » wrote: Jesam, svako jutro. Ali me do uvečer prođe.
..ni tebi nista ne vjerujemo. aj ti stavi svoju sliku ovdje pa da mi vidim o cemu ti pricas i na osnovu cega.Chilimama » wrote:mislim da jeben i pošten nisu na suprotnim stranama
nekako više vjerujem u pošteno jebanje nego u pošteno nejebanje
mnogo mi se dopao ovaj link
moja slika nema veze s mojim upisima i nit ih negira nit potvrđuje, ali ako bi ti rada gleda , rada ti ja dadnem..da pogledaš..a unda » wrote: ..ni tebi nista ne vjerujemo. aj ti stavi svoju sliku ovdje pa da mi vidim o cemu ti pricas i na osnovu cega.![]()
mislim, nije da nas zanima..nodensa zanima.![]()
![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests