Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi

Biram:

1. dobrog u krevetu ali koji švrlja sa strane
6
55%
2. vjernog ali ne baš dobrog u krevetu
5
45%

Total votes: 11
Blesava

Post 11 Apr 2013, 12:10

ex anais » wrote:Paa, činjenica jest kad se ljudi dohvate u velikoj strasti, pogotovo na nekom takvom rizičnom mjestu da to ne traje dugo. :ne zna:
Slažem se i s time. Dokaz više protiv teorije o nužnom nedostatku želje, interesa.
Al to ne znači da kad se dohvate doma treba trajat jednako toliko.
I s time se slažem :cerek:

Blesava

Post 11 Apr 2013, 12:17

Euklid » wrote:
Šta fali liftu?
Osim mira i privatnosti bez čega bih još i mogla, u ovim godinama i nisam više za akrobacije koje bi me mogle ostaviti nepokretnom :D
No ponajviše mi fali uvjeta za dugo i nesputano uživanje. Onako...natenane :raspa:
Doduše, da,... :misli: da nakon dugo vremena napokon naletim na onoga kojeg već dugo želim, vjerojatno bih ga htjela i u liftu :cerek:
Nisi se nikad jebala u liftu dok pola nebodera bjesomučno nabija po vratima?
Ajme, nisam! Napokon sam našla uzrok svoje abnormalnosti... :zubo:
Perzefona

Post 11 Apr 2013, 12:21

ex anais » wrote:Paa, činjenica jest kad se ljudi dohvate u velikoj strasti, pogotovo na nekom takvom rizičnom mjestu da to ne traje dugo. :ne zna:
To ne počinje ulaskom u lift. Počelo je prije, u glavi, u umu, u srcu u krvi i moralo je biti vraški intenzivno i silovito kad se išlo na takvom mjestu namiriti.

I sad više neću pisati o tome. Ja sam fina gospođa. I ne želim o tome govoriti. A vučete me za tastaturu i bojim se da ću ispastj naseksana ako kažem da je seks stanje uma, pa čak i duše, a tijelo da je samo izvršitelj.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 11 Apr 2013, 12:25

Perzefona » wrote: To ne počinje ulaskom u lift. Počelo je prije, u glavi, u umu, u srcu u krvi i moralo je biti vraški intenzivno i silovito kad se išlo na takvom mjestu namiriti.

I sad više neću pisati o tome. Ja sam fina gospođa. I ne želim o tome govoriti. A vučete me za tastaturu i bojim se da ću ispastj naseksana ako kažem da je seks stanje uma, pa čak i duše, a tijelo da je samo izvršitelj.

Tako je. sve si rekla

Bolje ispast naseksana nego iz avijona

i, da, sve počinje i svršava u mozgu glede spolnosti da ne kažem seksa :o
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 11 Apr 2013, 12:28

Perzefona » wrote: To ne počinje ulaskom u lift. Počelo je prije, u glavi, u umu, u srcu u krvi i moralo je biti vraški intenzivno i silovito kad se išlo na takvom mjestu namiriti.

Naravno. Zato i jest tako dobro. Ali neću ni ja o tome jerbo volim seks i rado ga se sjećam. :rofl:
Blesava

Post 11 Apr 2013, 12:40

O, da... :cerek: Već dan prije :cerek: :D
Perzefona

Post 11 Apr 2013, 13:02

ex anais » wrote: nego me zanima jel vas zaista ne boli što uveseljava i te druge? Tj. boli podnošljivo? Mene bi npr. jako boljelo čak i da su sve moje potrebe zadovoljene i da pouzdano znam da me jako voli, boljelo bi me da to osjeća i za neku drugu i da nju također uveseljava.
Boli. Neizdrživo. Tako da bih morala ukloniti i njega i sve svoje potrebe vezane uz njega, samo da uklonim bol koju mi nanosi. Ne smijem to ni zamišljati, odmah zaboli.

Ma koliko voljela plesati, nije mi do plesa ako me žuljaju cipele. I skidam te cipele, taman da svira moj najdraži tango i makar je orkestar savršen. Cipele, dakako, nemaju nikakve veze s orkestrom, kao što bi neke ovdje mogle reći da to što uveseljava drugu ne oštećuje mene jer ja dobivam od njega što mi treba.

I oprostite mi, vidim da se trudite, pa mi je nezgodno proglašavati vas lašcima, to i ne radim. Samo ne vjerujem da je itko pod kapom nebeskom toliko uvjeren da je baš tako jebeno dobar i poželjan i nužan kao kisik pa stoga ne bi mogao biti istisnut pojavom nekog drugog, neke druge. Ma koliko visoko mislila o sebi, ta razina samodopadnosti - da su sve druge lošije od mene i nisu mi prijetnja - meni je nedostižna.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Beau

Post 11 Apr 2013, 13:06

Perz, pa naravno. Tolika razina samodopadnosti po meni je, jednom riječju, neljudska.
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 10:44

Perzefona » wrote:

I oprostite mi, vidim da se trudite, pa mi je nezgodno proglašavati vas lašcima, to i ne radim. Samo ne vjerujem da je itko pod kapom nebeskom toliko uvjeren da je baš tako jebeno dobar i poželjan i nužan kao kisik pa stoga ne bi mogao biti istisnut pojavom nekog drugog, neke druge. Ma koliko visoko mislila o sebi, ta razina samodopadnosti - da su sve druge lošije od mene i nisu mi prijetnja - meni je nedostižna.
.

Ne vjerujem ni ja da je itko pod kapom nebeskom toliko uvjeren da je baš tako jebeno dobar i poželjan i nužan kao kisik pa stoga ne bi mogao biti istisnut pojavom nekog drugog, neke druge.
Tocnije recno, ja nisam, a nisam ni na topicu dobila dojam da je itko nesto takvog napisao ili mislio o sebi na takav nacin.
Malo mi je nejasno kako je kod tebe doslo do ovako ektremnog dozivljavanja samodopadnosti. :ne zna:

Iako nisam prepametna, ne smatram se niti toliko glupom da ne bih znala kako izjava „nitko, nitko kao ja“ ne drzi vodu ni inace, a kamoli u medjuljudskim odnosima, te da su ljudi potrosna roba koliko god ne voljeli o sebi misliti kao o takvima. Bilo da spadaju u potrosace, bilo u potrosene.

Tim vise sto sam bila ostavljana vise puta, nekad i vrlo grubo i bezobzirno, bez minimuma pristojnosti koju bi po mom shvacanju trebalo imati, tako da mi i praksa ne bi dala za pravo sve i da zelim vjerovati u svoju O2 nuznost.
I to jos dok sam bila mladja i ljepsa, a di onda ne bih sad bila svjesna svoje ` oronulosti` i lakse mogucnosti zamjenjivanja novim modelom. :D

Ne mogu govoriti u ime muza jer ( iako imam prilicno dobar uvid u njegovu glavu nakon ovih nekoliko zajednickih desetljeca ), stvarno se moze desiti da naidje mladja, ljepsa, neupoznata, izazovnija u svim pogledima i da ja odem u ropotarnicu zajedno sa svim nasim zajednickim godinama. Sto vise, ni ne mora naci drugu zenu, moze utjehu potrazitit i u vjetru u kosi jureci na motoru ili medititrajuci na Tibetu, svejedno mi se crna vuna prede.
Ali, (a tko zeli, moze i u tome vidjeti moju pretjeranu samouvjerenost ), ja ni ne razmisljam o tome kao o stvarnoj, realnoj mogucnosti. Prije ce mi pasti na pamet da ce mu se srusiti avion i da ce poginuti nego sto bi me ovo prvo mucilo. Ako se desi, a bozemoj, ionako nemam sto puno napraviti nego otici u ropotarnicu. :tuzni:

No ono o cemu sam govorila ( a koliko sam shvatila chilli, i ona) je o eventualnim poskliznucima i padanjem na druge zene.
Rekla sam da bi bolilo, da je nebulozno reci da ne bi.
Ipak, 30 godina zajednickih krupnica i sitnica smatram dovoljno jakim amortizerom koji bi ublazio bol.
I da bih prije to smatrala kao rezultat njegovog trenutnog stanja duha I okolnosti u kojima se to dogodilo, nego kao posljedicu moje oronulosti ili nestanka ljubavi.

Ne govorim o nacinu zivota uz muza koji je toliko nespretan da se redovito saplice I pada di stigne, mislim da se takvog brzo prepozna pa il ga se zeni, il tambura kupi. :ne zna:
Govorim o tome da eventualnu prevaru ne bih dozivjela kao smak mog i njegovog svijeta koji smo zajednicki izgradili.

Eto, tko je shvatio sto je pisac htio reci, shvatio je, tko nije…a onda nis. :ne zna:

I da….bilo bi mi drago da se nodens ne nadovezuje svojom fascinacijom i inace opcenitim teoretskim zanimanjem za medjuljudske odnose u obliku pitanja, potpitanja i potpitanjevih potpitanja.
Hvala, nodense. :)
Euklid
old school

Post 12 Apr 2013, 10:58

Meni ovo zvuci kao da u tebi vec zrije crv sumnje ili mozda cak i spoznaje o muzevoj (ne)vjeri pa si pokusavas racionalizirati situaciju... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Donna Sole

Post 12 Apr 2013, 11:18

Od riječi do riječi, Bara, sve si rekla što sam i sama htjela ali si ti to nekako povezala a ja bi se sva uzbunila u sebi osjećajući da ne znam objasnit..

Nisam ja uvjerena da sam bogom dana, ali više mi u ovim ,mojim godinama života i braka znači dobar i prijateljski odnos nego ševa sa strane o kojoj ništa ne znam a ni ne želim znati , a najmanje da bi sebe mučila postoji li neka sa strane.
Kako Bara reče, sad su to prije vjetrovi u kosi , dubine i morske pjene nego dobri komadi s ljepšim tijelom, ali ko zna nek mu bude na znanje, ali ja o tome ne mislim.
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 12 Apr 2013, 11:24

Meni ovo zvuci kao da u tebi vec zrije crv sumnje ili mozda cak i spoznaje o muzevoj (ne)vjeri pa si pokusavas racionalizirati situaciju... :ne zna:
Donna Sole

Post 12 Apr 2013, 11:24

Euklid » wrote:Meni ovo zvuci kao da u tebi vec zrije crv sumnje ili mozda cak i spoznaje o muzevoj (ne)vjeri pa si pokusavas racionalizirati situaciju... :ne zna:

:lol:

Euklide?
dont srač :gaah: :blabla:
kurvanjski avatar, a
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 11:26

Euklid » wrote:Meni ovo zvuci kao da u tebi vec zrije crv sumnje ili mozda cak i spoznaje o muzevoj (ne)vjeri pa si pokusavas racionalizirati situaciju... :ne zna:
Da, naravno da to znaci to.
Nema sto drugo biti, jelte.
A zaboravio si i ono da sam se ja sigurno i sama vec spoticala pa sad imam griznju savjesti i opravdavam ga.
Iako mi se covjek cini nevin, ali eto...musko je, sta musko ima bit nevino? :gaah:
kakvo je to uopce nevino musko? :gaah:
To bi ispalo skoro pa ko vjerno musko. :eek:
:D
Blesava

Post 12 Apr 2013, 11:29

:misli: Meni uopće ne zvuči tako. Naprotiv.
Zvuči mi kao žena sa zdravom dozom sigurnosti i zdrave opuštenosti u braku.
Beau

Post 12 Apr 2013, 11:30

Bara huda » wrote: Ali, (a tko zeli, moze i u tome vidjeti moju pretjeranu samouvjerenost ), ja ni ne razmisljam o tome kao o stvarnoj, realnoj mogucnosti. Prije ce mi pasti na pamet da ce mu se srusiti avion i da ce poginuti nego sto bi me ovo prvo mucilo. Ako se desi, a bozemoj, ionako nemam sto puno napraviti nego otici u ropotarnicu. :tuzni:
Pa to govori da je tvoj muž osoba u koju ti imaš povjerenja (nije slučajno da o tome ne razmišljaš kao o stvarnoj mogućnosti). Već 30 godina.
I upravo to što kažeš, mogu shvatiti da bi tih 30 godina amortiziralo sve i kad bi sad pokleknuo.

To nema nikakve veze s rabijem.

Ne želim ni ja nikakvu garanciju sa žigom i pečatom da će mi bit vjeran do smrti.
Sačuvaj me bože toga. Gubi se čar.

Samo želim osjećati da je osoba kojoj mogu vjerovati. Taj me osjećaj može i varati, to je manje bitno.
Bitan je taj osjećaj.

Ukoliko mu ne vjerujem, sve ostalo nema smisla.
Emericzy

Post 12 Apr 2013, 11:33

Chilimama » wrote:Znam da ne postoje samo ta dva tipa muškaraca, sreća , pa si možemo odabrati i vjernog i jebežljivog tj 2 u 1
'Odabrati' je kriva riječ. Puno preoptimistična. Možeš eventualno imati sreću pa naletjeti na njega kao na degeniju na Velebitu ili runolist u dolini triglavskih jezera. Navodno neke jesu naletjele, premda ja to nisam vidio rigorozno dokumentirano, nego više kao urbanu legendu.
Blesava

Post 12 Apr 2013, 11:40

Emericzy » wrote: 'Odabrati' je kriva riječ. Puno preoptimistična. Možeš eventualno imati sreću pa naletjeti na njega kao na degeniju na Velebitu ili runolist u dolini triglavskih jezera. Navodno neke jesu naletjele, premda ja to nisam vidio rigorozno dokumentirano, nego više kao urbanu legendu.
Zašto bi to bili endemski primjerci muškaraca? :misli:
"Jebežljiv" (kad već koristite taj termin iako je meni u ovom kontektu prilično neprikladan) nema nužno pimpek od 30 cm koji je samim time teško ukrotiv i švrlja sam protiv volje vlasnika :ne zna:
Donna Sole

Post 12 Apr 2013, 11:57

Emericzy » wrote: 'Odabrati' je kriva riječ. Puno preoptimistična. Možeš eventualno imati sreću pa naletjeti na njega kao na degeniju na Velebitu ili runolist u dolini triglavskih jezera. Navodno neke jesu naletjele, premda ja to nisam vidio rigorozno dokumentirano, nego više kao urbanu legendu.
Pa nije precizna, slažem se..referirala sam se na anketu pa time i na izbor ponuđenih opcija u anketi, a slijedom toga i na mogućnost u stvarnom životu.
Zapravo se najčešće ne radi o odabiru na svjesnoj razini, pa tako mislim da su sve dileme oko toga samo zabavne u ovom slučaju i zamišljanje nekih mogućnosti.

Možemo se vratiti na ljubav, srodne duše, duhovnost, inteligenciju i sve ostale karakteristike kojima nam se neke osobe približavaju ili udaljuju. Samo mi se čini da netko treba otvoriti novi topik.. :misli:
kurvanjski avatar, a
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 12:00

Chilimama » wrote:

Od riječi do riječi, Bara, sve si rekla što sam i sama htjela ali si ti to nekako povezala a ja bi se sva uzbunila u sebi osjećajući da ne znam objasnit..
Zato si super na filmu, ja ne bih znala napisati ono sto ti tamo napises.
Nisam ja uvjerena da sam bogom dana, ali više mi u ovim ,mojim godinama života i braka znači dobar i prijateljski odnos nego ševa sa strane o kojoj ništa ne znam a ni ne želim znati , a najmanje da bi sebe mučila postoji li neka sa strane.
Kako Bara reče, sad su to prije vjetrovi u kosi , dubine i morske pjene nego dobri komadi s ljepšim tijelom, ali ko zna nek mu bude na znanje, ali ja o tome ne mislim.
Ma to je jedan cjelokupni odnos koji nije bio postavljen na sumnjajucim osnovama. Nisam imala razloga za sumnju, nisam se osjecala zapostavljenom, nisam bila sumnjicena s njegove strane, ukratko...nije bilo primjedaba sto se toga tice.
Mozda otuda i dolazi da zvucim presamouvjereno u nas odnos, ali gledajci nas kako znamo bedaciti i smijati se oko stvari koje bi drugima bile glupe ili neshvatljive, nekako mi se takva spoticanja cine sve manje vaznima.
a dobro....stari i on, ne samo ja a uz to on nema ni kose. :lux:

Ja ne mislim da je ovo primjenjivo za svaku osobu, a pogotovo ne u pocetnickim vezama koje iza sebe nemaju zaledje u dugogodisnjem vremenu provedenom skupa, meni je jasno da su to vrlo osjetljive stvari za psihu covjeka i da svatko za sebe treba naci nacin na koji ce se postavit.

E da, Euklide, zaboravio si mogucnost da se nas dvoje ni ne sevimo vise pa nam je ionako svejedno ko koga sevi.:D
nodens

Post 12 Apr 2013, 12:28

Samo da ti napomenem Bara huda, ja nisam za javno trančiranje nečijih intimnih odnosa - ne inače. Ne volim to nimalo, zapravo.

Ali sam dijete foruma... čudno mi je kako ljudi mogu svakakve intimne pojedinosti pričati na forumima... ali ako već mogu, onda nekako zamišljam da valjda nisu toliko osjetljivi da ih uznemire neka moja 'pitanja'.

A naravno, moja pitanja ničim ne pretpostavljaju da će nužno biti odgovorena. :ne zna: Ja nemam nikakav osjećaj 'entitlementa' u tom smislu; pa ni u onoj tobožnjoj 'pristojnosti'. Na forumu je sasvim OK neko pitanje posve ignorirati, ne bih to shvatio kao nekakvu nepristojnost.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Apr 2013, 12:40

nodens » wrote:Samo da ti napomenem Bara huda, ja nisam za javno trančiranje nečijih intimnih odnosa - ne inače. Ne volim to nimalo, zapravo.

Ali sam dijete foruma... čudno mi je kako ljudi mogu svakakve intimne pojedinosti pričati na forumima... ali ako već mogu, onda nekako zamišljam da valjda nisu toliko osjetljivi da ih uznemire neka moja 'pitanja'.

A naravno, moja pitanja ničim ne pretpostavljaju da će nužno biti odgovorena. :ne zna: Ja nemam nikakav osjećaj 'entitlementa' u tom smislu; pa ni u onoj tobožnjoj 'pristojnosti'. Na forumu je sasvim OK neko pitanje posve ignorirati, ne bih to shvatio kao nekakvu nepristojnost.
..onda, kad si planirao sekx? :kokice:

Euklid
old school

Post 12 Apr 2013, 12:45

..a unda wrote: ..onda, kad si planirao sekx? :kokice:

Ako se dobro sjecam rekao je 29.2.2014. :misli:
Emericzy

Post 12 Apr 2013, 12:46

nodens » wrote:
Ne vidim što je u tome čudnije od ideje 'obraćivanja jebača'. Valjda ljudi to gledaju kroz prizmu 'potencijala'; kao što neke žene misle da 'dobar jebač' ima potencijal postati 'vjeran' - tako valjda i ove misle ili se nadaju da bi i vjerandosadan mogao s vremenom postati bolji.

Opasnosti su također analogne: kao što bi 'obraćeni jebač' mogao naglo prestati biti tako 'dobar', kad ga ukrotiš - tako i probuđeni dosadnjaković možda zaključi da drugdje ima i zelenijih pašnjaka...
Ti to gledaš aritmetički, ali u stvarnosti su to sasvim različite kategorije, pa se sasvim različito i ponašaju.

Prvo i osnovno, jebač zna znanje. I znaš da u principu ima interes za 'radnju'. A njegova vjernost obično nema veze sa seksom nego s nekim drugim psihološkim momentima. Ako mu daš dobar razlog da postane vjeran, to ne znači da ćeš mu poremetiti funkcioniranje u seksu, jer su to obično dvije odvojene stvari. Znači, tu ima neke nade.

Nejebač je problematičniji. Njega bi najprije trebalo naučiti seksu. Drugo -- i puno teže -- bilo bi probuditi u njemu interes. Nemam pojma kako bi se to moglo učiniti. Mislim da je to veliki problem. Puno veći nego kod žena.

Najme kaj. Interes za seks je i kod muškaraca i kod žena default setting. Kod žena koje ne pokazuju taj interes skoro nikad nije slučaj da interesa stvarno nema, nego samo da je dobro umotan u izolacijski materijal. Skini izolaciju i on procvjeta. Muškarci tu izolaciju u pravilu nemaju. Kad muškarac nema interesa za seks, jebiga, onda nešto bazično fali i potrebna je opsežna rekonstruktivna mentalna kirurgija.

Ali napominjem da nisam stručnjak-seksolog. Govorim samo kao dobro informirani laik. Možda sam u krivu.
Euklid
old school

Post 12 Apr 2013, 12:47

Bara huda wrote:
E da, Euklide, zaboravio si mogucnost da se nas dvoje ni ne sevimo vise pa nam je ionako svejedno ko koga sevi.:D
OK, sad bar razumijem zasto si u anketi izabrala Vedrana :kokice:
  • Information