Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi

Biram:

1. dobrog u krevetu ali koji švrlja sa strane
6
55%
2. vjernog ali ne baš dobrog u krevetu
5
45%

Total votes: 11
Blesava

Post 10 Apr 2013, 23:31

Perzefona » wrote:
SAmo ću reć da ne može trajati 4 minute. Osim u slučaju pomanjkanja interesa i želje.
OK... seks je puno više od same penatracije, naravno.
Ali, jebogapatak, prerana ejakulacija, koliko znam, nije mit :misli:
Ako je ženi npr. nužna penetracija za sreću i svekoliko veselje, a Vjeran ili... onaj drugi :D iz psihičkih, fizičkih, nekih razloga, odrade posao za 2-4 minute, ne znam kako možeš tvrditi da je to zbog "pomanjkanja interesa i želje" :misli:

Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 10 Apr 2013, 23:35

Blesava » wrote: OK... seks je puno više od same penatracije, naravno.
Ali, jebogapatak, prerana ejakulacija, koliko znam, nije mit :misli:
Ako je ženi npr. nužna penetracija za sreću i svekoliko veselje, a Vjeran ili... onaj drugi :D iz psihičkih, fizičkih, nekih razloga, odrade posao za 2-4 minute, ne znam kako možeš tvrditi da je to zbog "pomanjkanja interesa i želje" :misli:
kakve veze ima što je uzrok...posljedica je da je loš
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 10 Apr 2013, 23:41

Sad ću ja zvučati kao nodens, ali jel vam seks toliko bitan da bi bile s nekim tko bi vas na redovnoj bazi ranjavao ili vas koncept prijevare ne ranjava toliko da se s tim ne možete nositi, okrenuti glavu il šta već?
I ne ulazim sad u ona pitanja "jel mu stalo do mene, jel zadovoljava moje potrebe, ako da neka uveseljava i druge" nego me zanima jel vas zaista ne boli što uveseljava i te druge? Tj. boli podnošljivo? Mene bi npr. jako boljelo čak i da su sve moje potrebe zadovoljene i da pouzdano znam da me jako voli, boljelo bi me da to osjeća i za neku drugu i da nju također uveseljava.
Bara huda

Post 10 Apr 2013, 23:53

Chilimama » wrote:kakve veze ima što je uzrok...posljedica je da je loš
Rekla bih da se tu radi o razlici izmedju psihickog i fizickog dozivljavanja seksa.
Ne gleda se isto na to da ako ne dovede do zadovoljenja zenu jer je prebrz u ejakulaciji (ili impotentan iz nekih zdravstvenih razloga) kao na isto to nezadovoljavnje jer mu nije napeta pa 'odradjuje poso'.

Za prvo imas ispriku u 'objektivnim okolnostima' pa ego ne strada, za drugo....jebiga, nemas. :D
Zekoslawa

Post 10 Apr 2013, 23:57

Bara huda » wrote: Ma da ne bi.
Obuzdavaj si buzdovana sama.

Danasnja mladez...sve bi gotovo. :zecorolleyes:
Te današnje žene u godinama... Ponudiš im pastuha da ga dresiraju, a njima teško. E nu, svaki dan ti tako nude. Dobro, molit ćeš ti mene da ga pozajmim, ali jok, onda će se prekrstiti u Vjerana. :durica:
Bara huda

Post 11 Apr 2013, 00:34

ex anais » wrote:Sad ću ja zvučati kao nodens, ali jel vam seks toliko bitan da bi bile s nekim tko bi vas na redovnoj bazi ranjavao ili vas koncept prijevare ne ranjava toliko da se s tim ne možete nositi, okrenuti glavu il šta već?
I ne ulazim sad u ona pitanja "jel mu stalo do mene, jel zadovoljava moje potrebe, ako da neka uveseljava i druge" nego me zanima jel vas zaista ne boli što uveseljava i te druge? Tj. boli podnošljivo? Mene bi npr. jako boljelo čak i da su sve moje potrebe zadovoljene i da pouzdano znam da me jako voli, boljelo bi me da to osjeća i za neku drugu i da nju također uveseljava.
Jao ex, meni je jako zao (cak i pomalo neugodno) sto ovo pisem iz perspektive veze koja je starija vise nego sto ti imas godina zivota uopce.
Ne volim nikako taj 'argument' iskustva i mijenjanja misljenja, smatram da svatko mora proci svoj put na nacin koji odgovara njegovoj osobnosti.

Ja se cak ni ne mogu ni sjetiti sto sam mislila u tvojoj dobi, ali pamtim da sam bila jebeno samouvjerena u sebe i svoje kvalitete.
Doduse, i danas sam. :D

Evo ti situacija...
Ja mlada, frisko udana, pije se kava sa kolegicama 20 - 30 godina starijima od mene.
I po godinama i po bracnom statusu. Tema...prevare muzeva.

Bahata i 'nitko mi nije ravan' samouvjerena, kazem ja da bih voljela, u slucaju da me prevari, da znam s kojom je to bilo. Onako....da se znam postaviti. Kurca nemam pojma sto mi je to znacilo....niti kako nih se ja uopce postaila prema njoj. :D
Ali eto, tako mi se onda cinilo dobrim. Cool stavom. :rofl:

I na to mi kazu starije kolegice....a zasto? sto ce vama znaciti da znate s kojom je to bilo? Samo cete se nervirati a nista se promijeniti nece.

Danas, 30 godina kasnije, uvidjam svu mudrost takvog stava.
Jer...onda bi me bolilo daleko vise nego danas. Nema toga da ne boli, to su nebuloze. Boli te, ako nista drugo, ego. A njega ne treba zanemarivati kod covjeka, makar se radilo i o zeni. :D

Ali ono sto je drugacije od onda i danas je hrpa krupnica i sitnica koje smo zajedno prozivjeli.
Da se ne slazemo na puno krupnica i sitnica...pa ok...jos ima smisla se razdvojit.
Ali ici se razdvajat jer mu se digo na drugu pa se poskliznuo i pao....to mi nema smisla.
Tim vise sto ne smatram sebe ili moju kvalitetnost 'direktno odgovornom' za njegovu vjernost ili nevjernost, nego to smatram prije 'trenutnim stanjem duha i okolnosti'. :D

No, za mlade ljude nikako ne smatram dobriom...hmmm...neinidkretnost.
Kao sto ni los seks, a sve u ime vjernosti, ne smatram dobriom osnovom za zadovoljan zivot.
Eks

Post 11 Apr 2013, 00:42

Bara huda » wrote:
Jao ex, meni je jako zao (cak i pomalo neugodno) sto ovo pisem iz perspektive veze koja je starija vise nego sto ti imas godina zivota uopce.
Nek ti ne bude. Danas sam se malo opet stiltala na spomen svojih godina, osjećam se staro i nezrelo istodobno pa mi ovo dođe kao melem. :o
Bahata i 'nitko mi nije ravan' samouvjerena, kazem ja da bih voljela, u slucaju da me prevari, da znam s kojom je to bilo. Onako....da se znam postaviti. Kurca nemam pojma sto mi je to znacilo....niti kako nih se ja uopce postaila prema njoj. :D
Ali eto, tako mi se onda cinilo dobrim. Cool stavom. :rofl:
:rofl:
Meni to nije stvar "bahatosti" il tako nečeg nego jednostavno prebolno. Ne kažem da se neću mijenjati tijekom godina, ali mislim da će mi to uvijek biti jedna od krucijalno bitnih stvari. Iz mnogo razloga. Osim ako potpuno ne resetiram sebe, svoja i tuđa iskustva i riješim se svih naslaga, svojih i tuđih i budem netko bitno drukčiji. To mi je ahilova peta, da tako kažem.
I na to mi kazu starije kolegice....a zasto? sto ce vama znaciti da znate s kojom je to bilo? Samo cete se nervirati a nista se promijeniti nece.
Nije to meni bitno. Nego da znam da postoji. Ako bih već morala imati muža koji bi me prevario jako bih voljela da mi to nikad ne kaže.
Možda promijenim taj stav, ali zasad tako mislim.

Ali ono sto je drugacije od onda i danas je hrpa krupnica i sitnica koje smo zajedno prozivjeli.
Da se ne slazemo na puno krupnica i sitnica...pa ok...jos ima smisla se razdvojit.
Ali ici se razdvajat jer mu se digo na drugu pa se poskliznuo i pao....to mi nema smisla.
Tim vise sto ne smatram sebe ili moju kvalitetnost 'direktno odgovornom' za njegovu vjernost ili nevjernost, nego to smatram prije 'trenutnim stanjem duha i okolnosti'. :D
Kužim ja to, racionalno. Ali ne i emocionalno.
No, za mlade ljude nikako ne smatram dobriom...hmmm...neinidkretnost.
Kao sto ni los seks, a sve u ime vjernosti, ne smatram dobriom osnovom za zadovoljan zivot.
Istina.
Bara huda

Post 11 Apr 2013, 00:47

Zekoslawa » wrote: Te današnje žene u godinama... Ponudiš im pastuha da ga dresiraju, a njima teško. E nu, svaki dan ti tako nude. Dobro, molit ćeš ti mene da ga pozajmim, ali jok, onda će se prekrstiti u Vjerana. :durica:
:eek:
Jebate, imas pravo, nisam na to tako gledala. :bonk:
Jedino opravdanje je da si ja sebi u glavi izgledam mladjom i ljepsom nego sto jesam.
Nazalost, demantiraju me izlozi koji salju sliku potpuno u neskladu s onom koju ja imam u glavi.:D
Dakle, pripisat cu to rebambivenosti. :ne zna:

A reci...koliko ti trazis za takvog pastuha?
Bi li se mi ipak mogle tu nekako dogovorit?
Mada ne znam...tvoji su pastusi vise od po metra visi od mene.

Jednom sam plesala sa jednom od 202 cm, sentis, to se onda tako zvalo, pa su mi dovikivali da je zabranjeno pusenje na plesnom podiju. :D
Eks

Post 11 Apr 2013, 00:50

Bara huda » wrote:
Jednom sam plesala sa jednom od 202 cm, sentis, to se onda tako zvalo, pa su mi dovikivali da je zabranjeno pusenje na plesnom podiju. :D
Čudno da ovo spominješ jer mi je baba danas pričala o nekoj prijateljici koja je na plesnom podiju klečala pred muškarcima, a kako baba ne voli pričat o seksu nisam pitala za detalje. :crying: Sad me muči što je ota radila na plesnom podiju i kako su mogli plesati pritom.
Zekoslawa

Post 11 Apr 2013, 01:16

Bara huda » wrote: :eek:
Jebate, imas pravo, nisam na to tako gledala. :bonk:
Jedino opravdanje je da si ja sebi u glavi izgledam mladjom i ljepsom nego sto jesam.
Nazalost, demantiraju me izlozi koji salju sliku potpuno u neskladu s onom koju ja imam u glavi.:D
Dakle, pripisat cu to rebambivenosti. :ne zna:

A reci...koliko ti trazis za takvog pastuha?
Bi li se mi ipak mogle tu nekako dogovorit?
Mada ne znam...tvoji su pastusi vise od po metra visi od mene.

A ne znam ti ja ništa, to je Euklid doveo iz Ukrajine, ne biram ja. Meni je samo rečeno da je Rabi jebežljiv, isto ko i tebi. Ali kako god bilo, ček da malo razmislim šta sve želim da ga poučiš. Mislim, kad već mogu sastaviti listu želja, onda da dobijem i kakvog kuvara, a i da je vješt s rukama, a i da zaradi koju kunu, a ovo, a ono, neću ja da samo seksa i milo mi ga vidit, šta će mi to. :zecoD:
Eks

Post 11 Apr 2013, 01:19

Zekoslawa » wrote: Meni je samo rečeno da je Rabi jebežljiv
Još će ispast rabin.
Što ne bi bilo čudno s obzirom da se po popovima bacaš. :šime wink wink:
Zekoslawa

Post 11 Apr 2013, 01:29

ex anais » wrote:
Još će ispast rabin.
Što ne bi bilo čudno s obzirom da se po popovima bacaš. :šime wink wink:
Pa, to bi objasnilo neke stvari. :zecoD:
Donna Sole

Post 11 Apr 2013, 07:10

Bara huda » wrote: Rekla bih da se tu radi o razlici izmedju psihickog i fizickog dozivljavanja seksa.
Ne gleda se isto na to da ako ne dovede do zadovoljenja zenu jer je prebrz u ejakulaciji (ili impotentan iz nekih zdravstvenih razloga) kao na isto to nezadovoljavnje jer mu nije napeta pa 'odradjuje poso'.

Za prvo imas ispriku u 'objektivnim okolnostima' pa ego ne strada, za drugo....jebiga, nemas. :D
U pravu si, nisam sagledala s te strane.
a slažem se i s onim tvojim slijedećim postom gdje veliš da ne smatraš big dilom što mu se digne pa eto u momentu padne.
još na početku života sam gledala na preljub kao zadnji razlog za razvod. ne znam zašto, ne znam objasniti. ne bi sad ulazila u objašnjenje tog svog stava ali i dalje tako mislim
nego, u mom dugogodišnjme braku, nisam nikad doživila sumnju u nevjeru a i sama nisam dolazila u iskušenje.
od veze očekujem svašta, ali moram naglasiti , ne znam zašto skrećemo s teme, naime anketa iz uvodnog posta je postavljena tako da nema malo ću od ovog malo ću od onog
ili ćeš jednog ili ćeš drugog
ili ćeš seks ili ćeš šah jbg
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 11 Apr 2013, 09:36

Eto vidite da tema nije nimalo bezazlena i lakonotna... :hekla:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Margarita

Post 11 Apr 2013, 09:54

ex anais » wrote: Njima je "posao" osvajanje žena, stoga su u tome prvaci, a prosječan tip je u tome amater.
Amateri osvajaju stalno razne žene. Profić je onaj koji uspije svaki dan, godinama, osvojiti vlastitu ženu. On stvarno mora biti jako zabavan i šarmantan jer i žene se lakše zapale za nešto novo.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita

Post 11 Apr 2013, 10:00

Perzefona » wrote: SAmo ću reć da ne može trajati 4 minute. Osim u slučaju pomanjkanja interesa i želje.
A ja pak mislim da ako traje više od 4 minute znači da nema interesa ni želje.
nodens

Post 11 Apr 2013, 10:23

Margarita » wrote: A ja pak mislim da ako traje više od 4 minute znači da nema interesa ni želje.
:misli: Kak' interesantna tvrdnja. :zubo:
Margarita

Post 11 Apr 2013, 10:37

nodens » wrote:
:misli: Kak' interesantna tvrdnja. :zubo:
Lijena sam, ako mi treba više od toga znači da mi se to baš previše i ne radi pa radije odem nešto pojesti.
Euklid
old school

Post 11 Apr 2013, 10:48

Margarita » wrote: Amateri osvajaju stalno razne žene. Profić je onaj koji uspije svaki dan, godinama, osvojiti vlastitu ženu. On stvarno mora biti jako zabavan i šarmantan jer i žene se lakše zapale za nešto novo.
Uf... ovo je jako.
Blesava

Post 11 Apr 2013, 11:36

Iako vidim da mi u jučerašnjem postu fali nekoliko riječi :brukica:, vidim da ste svejedno ubrali smisao :)
Chilimama » wrote:kakve veze ima što je uzrok...posljedica je da je loš
Ima veze utoliko što tvrdnja da može trajati 4 minute jedino u slučaju pomanjkanja želje i interesa, ne stoji. :hekla:
Donna Sole

Post 11 Apr 2013, 11:40

Blesava » wrote:Iako vidim da mi u jučerašnjem postu fali nekoliko riječi :brukica:, vidim da ste svejedno ubrali smisao :)

Ima veze utoliko što tvrdnja da može trajati 4 minute jedino u slučaju pomanjkanja želje i interesa, ne stoji. :hekla:

Pa ne stoji, naravno, nisam shvatila ozbiljno 4 minute..
mislim, 4 minute može trajati samo ako smo u liftu ili u wcu kafića pa ajd, žuri nam se.. :raspa:
kurvanjski avatar, a
Blesava

Post 11 Apr 2013, 11:53

Chilimama » wrote:Pa ne stoji, naravno, nisam shvatila ozbiljno 4 minute..
Jebatga, teško mi je reći tko je što shvatio ozbiljno ili kako. Replyala sam na Perzefonin komentar...
mislim, 4 minute može trajati samo ako smo u liftu ili u wcu kafića pa ajd, žuri nam se.. :raspa:
Hm... u liftu i wc-u kafića pogotovo, bi splasnula svaka moja želja :ne zna:
Eks

Post 11 Apr 2013, 12:02

Paa, činjenica jest kad se ljudi dohvate u velikoj strasti, pogotovo na nekom takvom rizičnom mjestu da to ne traje dugo. :ne zna:
Al to ne znači da kad se dohvate doma treba trajat jednako toliko. Osim ako nije na kuhinjskom stolu. Ili veš mašini. Tad može.
Margarita

Post 11 Apr 2013, 12:06

ex anais » wrote: Al to ne znači da kad se dohvate doma treba trajat jednako toliko. Osim ako nije na kuhinjskom stolu. Ili veš mašini. Tad može.
A zašto bi trajalo dulje? To mi je u rangu čitanja na WC-u.
Euklid
old school

Post 11 Apr 2013, 12:07

Blesava » wrote: Jebatga, teško mi je reći tko je što shvatio ozbiljno ili kako. Replyala sam na Perzefonin komentar...

Hm... u liftu i wc-u kafića pogotovo, bi splasnula svaka moja želja :ne zna:

Šta fali liftu?

Nisi se nikad jebala u liftu dok pola nebodera bjesomučno nabija po vratima?

:giggle:
  • Information