Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:40

Bara huda » wrote: Ovako odoka, rekla bih da je tvoj problem premali "radijus djelovanja". Ti znas sve kandidate u okolini i oni tebe znaju. Razlog vise zasto mislim da su ti putovanja dobra, nikad se ne zna di mozes negog trefit. Ne da ides s tom namjerom, ali znam nesto prica gdje su bas takve stvari, putovanja i susreti na koje se na prvu nevoljko islo dovele do pozitivnih zavrsetaka.
Ok, svatko zna i drugacijih prica no na njih sad ne treba obracati paznju. :zecoD:

Da si ti 40 + i sama, bilo rastavljena, bilo neuparena prije.. onda bih jos i rekla...a jebiga, nije da imas jos bogznasto cekat. Onda malo patis, malo ti dobro ali sve u svemu...znas da si ziva.
Ali ovako, u ovoj dobi, kad si puna mladenackog elana i energije, to ne moze vodit podnosljivom balansu.
Uostalom, mislim da to znas i sama.

Tu je zajeb vremena.
Kako vrijeme lijeci ono lose, isto tako dovodi do zaboravljanja kako je tesko bilo. Pa se covjek lako ponovo zajebe ...misli si...pa sta, prezivila jednom, pa cu i opet.
Zato ne daj da te vrijeme zeza, barem ne dok ne ostaris. Onda se mozes izvlacit na senilnost. :zecoD:
Ma putovala sam ja, nije u tome stvar. Zapravo, nemam pojma u čemu je stvar. Nije ni bitno uopće, bitni su rezultati. A oni su porazni.
Stvar je u tome da se osjećam sad kao idiot jer sam uopće to razmatrala, eto. A znam šta je to.

Bara huda

Post 19 Mar 2013, 00:42

MightyMe » wrote:Ope' ja. :gaah:
Šta san sad napravija? :gaah:

:gaah:
A jebat ga, netko ti to mora rec makar zvucalo grubo.

Nista si napravija! :(
A treba si. :gaah:
:zecoD:
Bara huda

Post 19 Mar 2013, 00:47

ex anais » wrote:
Ma putovala sam ja, nije u tome stvar. Zapravo, nemam pojma u čemu je stvar. Nije ni bitno uopće, bitni su rezultati. A oni su porazni.
Stvar je u tome da se osjećam sad kao idiot jer sam uopće to razmatrala, eto. A znam šta je to.
A bice ti se ne da ucit pa se bavis pizdarijama. :D

Ma dobro, prolice, zelje, hormoni...sve je to za ljude. Dok ti imas pameti koliko imas, ne treba te biti strah da ces se zajebat. :psihozec:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:49

Bara huda » wrote: A bice ti se ne da ucit pa se bavis pizdarijama. :D

Ma dobro, prolice, zelje, hormoni...sve je to za ljude. Dok ti imas pameti koliko imas, ne treba te biti strah da ces se zajebat. :psihozec:
Kakve veze pamet ima s tim? Al stvarno. Imala sam je i onda. :ne zna: :rofl:

Mogla sam se zajebat, da smo bili sami. I to me ždere. I tek sad sam se prizvala pameti. A možda neki drugi put i s nekim drugim jednako pogrešnim, neću. To me ždere, što se nisam opametila ni pol posto.
ali

Post 19 Mar 2013, 00:50

ex anais » wrote:
Aj, pliz, imam ja i nešto sitno RL-a i nisam raspoložena trenutno dokazivat to uopće. Znamo se, nije me ranije zanimao.
Ako misliš da mislim da tu sad nekome trebaš dokazivat rl onda :rofl:

Palo mi je na pamet da je riječ o net osobi, to je sve.
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:52

ali » wrote: Ako misliš da mislim da tu sad nekome trebaš dokazivat rl onda :rofl:

Palo mi je na pamet da je riječ o net osobi, to je sve.
Ma sorry :rofl: malo sam nadrkana na sebe sad. Nije. Net crushevi su manje opasni. :rofl:
ali

Post 19 Mar 2013, 00:54

ex anais » wrote:
Ma sorry :rofl: malo sam nadrkana na sebe sad. Nije. Net crushevi su manje opasni. :rofl:
Sve ok.
Idem ja nazad na spam, chat i offtopic kamo i pripadam :rofl:
Bara huda

Post 19 Mar 2013, 01:13

ex anais » wrote:
Kakve veze pamet ima s tim? Al stvarno. Imala sam je i onda. :ne zna: :rofl:
Nisi imala osjecajno iskustvo plivanja i govnima ispiranja smrada sa sebe poslije. To je slucaj kad pamet malo zabremza u razboritosti jer se precijene emocionalne sposobosti.
Ne vjerujem da ce ti se vise dogodit, mozes mislit ali neces djelovat. A misao bez djela se raspline s vremenom.
Mogla sam se zajebat, da smo bili sami. I to me ždere. I tek sad sam se prizvala pameti. A možda neki drugi put i s nekim drugim jednako pogrešnim, neću. To me ždere, što se nisam opametila ni pol posto.
Pih, jednom ko nijednom.
Kakve ima veze sto bi se zajebala taj jedan put? Malo bi se sramila sama pred sobom i nikom nista.
Problem bi bio kad bi se isla upustat u gradnju kuce ni na nebu ni na zemlji a za to mislim da si prepametna.

Idem spat, morala vec davno, sutra se rano dizem i idem....nekamo. :zecoD:
Mazte se i pazite, pogotovo undu.
On je njezan i osjetljiv kaktus. :lux:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:15

Imaš pravo. Nadam se zbilja da ne bih ustrajavala na gradnji. Mislim da ne bih. Fala ti. :kiss: Noć. :zecow:
nodens

Post 19 Mar 2013, 11:25

Perzefona » wrote:Da, dragi. :rolleyes:

Smiješan si. :D
Kako neozbiljan odgovor... :zubo:

Perzefona » wrote:Sviđanje je upravo to - sviđanje. Netko ti zapne za oko, istakne se, nametne se, iskoči...

Jel vi govorite o sudbonosnom zemljotresnom srazu, odsijecanju koljena, ringišpilu u glavi, jatima leptirova i kukaca u trbuhu ili sviđanju, dopadanju?

Jer ono padanje u trans ja nisam doživjela nikad. Prepametna sam za to, sorite. Nemam vremena pisati pažljivo i obazrivo da ne ispdnem sad vaka i naka.
ex anais » wrote:Daj, Karambol, nemoj me sad zbunjivati, kako to misliš "kakvo sviđanje"?! Popoku, sviđanje kao sviđanje. Ne sigurno prijateljsko. Ni isključivo kopulativne prirode, mislim uključivo da, ali ne isključivo. :zvrko:

Perz, obično sviđanje vulgaris, ne zemljotres. :o

:ne zna: Meni se na taj 'vulgaris' način dnevno svidi jedno 5 cura, iako apsolutno nigdje ne idem.

Stoga mi nije jasno kakav bi trebao biti značaj toga. Rekoh, 'sviđanje' je spektar, od -100% do +100%; koliko vama treba da biste to smatrali nečim vrijednim spomena? :misli:
nodens

Post 19 Mar 2013, 11:37

Aristocat » wrote:Jednostavno. Po zadivljenom pogledu. Ili zadivljenim pogledima.
:ne zna: Ja bih rekao da se u cca. 5-10% cura može gledati 'zadivljeno'. Ostalih 90-95% o tome mogu sanjati, ili pak mogu povjerovati da ih netko gleda zadivljeno, iako je to recimo nečija svjesna metoda da lakše (brže) dođe do (bar nekakve) pičke. :rofl:

Alternativno, možda fakat postoje i takvi ljudi koje svašta može 'zadiviti'. :o

Pješčana » wrote:problem je što ljudi često misle da rade nešto loše ako im se netko sviđa.i da, ako se to sazna a nije obostrano, sve pada u vodu i oni bivaju poniženi.
a zašto? nekome bi trebalo laskati da je odabran da ga sviđaš. trebala bi ti ulješati dan vijest da netko smatra da si dovoljno poseban i bitan.

a mi sviđanja prečesto krijemo ko bojno oružje
De malo pojasni ovo. :cerek:

Naravno da će ti 'laskati' ako saznaš da se sviđaš nekom... kako da kažem... relevantnom. LOL. No zašto bi ti laskalo ako 'saznaš' da se sviđaš nekom totalnom luzeru/bezveznjaku?

Tj. krivo govorim; ako samo 'saznaš' da mu se sviđaš, onda možeš prema tome biti i ravnodušna; no ako se dotični čak izjasni pred tobom - pa to bi moglo značiti da se smatra dostojnim tebe, a ne vidim kako se to može shvatiti pozitivno, ako o dotičnom imaš jako loše mišljenje. :zubo:
Eks

Post 19 Mar 2013, 14:55

Lakše mi je kad vidim da nisam jedina nemakla se iz puberteta. :rofl:
Moje pubertetsko ja se jako slaže s tobom.
Ovo nepubertetsko baš i ne, ali ne da mi se elaborirat. :zzzec:
nodens

Post 19 Mar 2013, 15:50

ex anais » wrote:Lakše mi je kad vidim da nisam jedina nemakla se iz puberteta. :rofl:
Moje pubertetsko ja se jako slaže s tobom.
Ovo nepubertetsko baš i ne, ali ne da mi se elaborirat. :zzzec:
Meni to nepubertetsko nekad zvuči kao urbani mit. :rofl:
MightyMe

Post 19 Mar 2013, 15:54

Bara huda » wrote: A jebat ga, netko ti to mora rec makar zvucalo grubo.

Nista si napravija! :(
A treba si. :gaah:
:zecoD:
Takvo ponašanje mi je debilno i odbijam to raditi.
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 16:03

Ajde, šta sad, ne treba te peći savjest što nisi htio na kavu sa starom ruzinavom brokvetinom, ko bi ti zamirija. :zecoD:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 20 Mar 2013, 02:08

Ako se nekoj sviđam, dobijem. Ako se ne sviđam, ne dobijem. Eto kako znam.
Potpisi su za budale.
Perzefona

Post 20 Mar 2013, 08:06

A jel ti pitaš ili ona nudi? :D
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 20 Mar 2013, 11:51

nodens » wrote:
Ne znam o čemu ti govoriš, u slučaju muškaraca, no nažalost, ja govorim upravo o izgledu. :zubo:

Tj. precizniji izraz bi bio 'pojavnost'. A tu, osim čisto 'tjelesnih' atributa (oblik lica, hourglass figure, grudi, proporcije, kosa, ten), spada i boja, visina i senzualnost glasa, dikcija, mimika, gestikulacija, držanje, kretnje itd. Dakako, na neke od ovih karakteristika djelomično može utjecati i 'osobnost', no ipak su to primarno stvari pojavnosti, dakle onih koje se percipiraju izravno osjetilima i 'interpretiraju' na razmjerno površnoj, automatskoj razini.
Ako govoriš kako pišeš, da, vjerujem da je vjerojatnost da ćeš se nekome dopasti prilično mala.
nodens

Post 20 Mar 2013, 12:22

Emericzy » wrote:Ako govoriš kako pišeš, da, vjerujem da je vjerojatnost da ćeš se nekome dopasti prilično mala.
:cerek: Vidiš kako nezgodno.

Ne, ne govorim baš ovako, u stvarnosti - online, ovako anonimno, nevidljivo, nije teško pustiti jezik, tj. prste, da pričaju što hoće. No međutim, dojma sam da je ovo što tu napišem u principu 'iskrenije' od onog kako se ponašam u stvarnosti. Prema tome, sve i da se u stvarnosti nekome 'svidim', to će biti iluzija, ako je ovo što gore kažeš istina. :cerek:

Ja to zapravo tako i gledam, ne samo za sebe, nego za manjeviše sve ljude. Pitanje je samo, što sad s time? 'Trudit' se nekome svidjeti, tako što se ponašaš (ili govoriš) neiskreno? :cerek:

Pa očito, ako je ideja da se pod svaku cijenu nekome 'svidiš' (pa bila to i iluzija) onda točno to. No eto, meni se više sviđa ova 'prilično mala' vjerojatnost koju gore spominješ, od svih silnih iluzija koje se inače nude (i traže) na 'tržištu'.
Perzefona

Post 20 Mar 2013, 13:09

Najvažnije je da si ti zadovoljan i da tebi ništa ne fali. :D
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Stitch
Head Honcho
Post 20 Mar 2013, 13:47

Perzefona » wrote:A jel ti pitaš ili ona nudi? :D
Kako kad. Tko pita, ne skita. :cerek:
Potpisi su za budale.
nodens

Post 20 Mar 2013, 15:52

Perzefona » wrote:Najvažnije je da si ti zadovoljan i da tebi ništa ne fali. :D
Nisam zadovoljan, i fali mi mnogo toga. :(

Including, but not limited to, jedna zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita ... i samo moja... djevica. :cerek:

(Dakako, djevica do tog nekog recimo trenutka, ne nužno do smrti. :rofl: )
Emericzy

Post 20 Mar 2013, 16:25

nodens » wrote:
Nisam zadovoljan, i fali mi mnogo toga. :(

Including, but not limited to, jedna zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita ... i samo moja... djevica. :cerek:

(Dakako, djevica do tog nekog recimo trenutka, ne nužno do smrti. :rofl: )
Ali to ne dolazi po narudžbi. To su stvari koje međusobno pašu kao ključ i brava.

Ako tražiš bravu koja je "zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita", onda ti moraš biti u stanju nekakav odgovarajući paket osobina ponuditi njoj. A ti -- bar u mojim očima -- ne daješ dojam da ga nudiš. Ti si jamralo i zakeralo i cijeditelj raspoloženja. Bar na forumu. Bar u mojim očima. Čovjek ima dojam da je s tobom biti tlaka, a ne pozitivni doživljaj.

Kužiš, tema je 'Kako znate da se nekom sviđate?'. Evo, ja za tebe po iskustvu znam da se golemoj većini normalnih djevojaka nećeš svidjeti. Ne vidim da daješ ono što potiče sviđanje. Nema razloga (koji ja vidim) zbog kojeg bi djevojke u tvojem prisustvu lučile one hormone koji stvaraju lijepo raspoloženje. Umjesto toga, potičeš na to da se čovjek sjeti da ima neispunjenih obaveza, mora štrebati ili ići doma popraviti krepani bojler.

Fizički izgled u cijeloj priči nema neku osobitu ulogu; to je efemerni element, tako da ti neće puno pomoći ni ako izgledaš kao Apolon. Dobar izgled strašno brzo dojadi ako nije praćen onim važnim dobrim osobinama.

Trud da se svidiš također nema neku bitnu ulogu. Ako se ne dopadneš ti kakav jesi, u svojem opuštenom stanju, trud će dati samo jako kratkoročne rezultate. Jer ni on neće dugo trajati.

Dakle, kako znate da se nekom sviđate? Po tome što se osoba s kojom sam vidljivo u mojem društvu dobro osjeća. Jednom, dvaput, triput... i onda to više nije slučajnost.

Bilo je postavljeno i pitanje zašto uopće mislite da biste se nekome svidjeli. Pa, zato jer valjam. Ja sam vrijedan čovjek. Imam nekih prirodnih darova, a na njih sam još trudom puno nadogradio. Predstavljam, dakle, paket koji će jednom segmentu populacije suprotnog spola svakako biti privlačan. Pa nije to neka neshvatljiva filozofija. I onda samo treba biti pametan i kretati se u kompatibilnom društvu. Staviti se na tržište, da malo karikiram.

Tu će se onda naći određeni broj njih koje će biti privučene, a među njima će se poneka dopasti i meni. Presto! čarolija izvršena.
Stitch
Head Honcho
Post 20 Mar 2013, 18:12

Emericzy » wrote: Pa nije to neka neshvatljiva filozofija. I onda samo treba biti pametan i kretati se u kompatibilnom društvu. Staviti se na tržište, da malo karikiram.

Tu će se onda naći određeni broj njih koje će biti privučene, a među njima će se poneka dopasti i meni. Presto! čarolija izvršena.
Ne treba to mistificirati, nema tu nikakve čarolije. Stvar je banalno jednostavna: žene žele isto što i muškarci. Čista biologija, i one i mi uvjetovani smo majkom prirodom. Ne govorim to tebi, samo se nadovezujem. Cure nisu nikakva nadnaravna bića; vole opuštenost, humor, vještinu u izražavanju. Ako je muškarac privlačan, tim bolje, ali nema pravila što će se kojoj svidjeti. Kad izađu, žele se zabaviti, odmoriti od svakodnevice, nasmijati. Ugodan i pametan sugovornik uvijek ima izgleda. Ako ne na prvu, a onda na drugu loptu. Neke možeš dobiti odmah, neke s vremenom, a neke nikad. Najteže je procijeniti koje su te posljednje, pogotovo ako se zaljubiš. No s praksom dolazi i iskustvo. Moraš se poneki put i razlijepiti, drukčije ne ide. Sve se to računa u staž. :D
Potpisi su za budale.
nodens

Post 21 Mar 2013, 13:38

Jebote, kolki post :zvrko:
Emericzy » wrote:Ali to ne dolazi po narudžbi. To su stvari koje međusobno pašu kao ključ i brava.
Pa naravno, mislim da sam to već objašnjavao, ali evo ne čudi me da se ne sjećaš...

Nije to, dakle, unaprijed smišljena 'narudžba', onako racionalno sastavljena. Nego jednostavno rezultat naknadne refleksije o čisto intuitivnim reakcijama. Dakle, nisam ja prvo 'sastavio listu' pa sad pičim okolo i gledam tko 'udovoljava' kriterijima. Nego to nastaje kao rezultat razmišljanja o onim intuitivnim reakcijama, koji nemaju veze sa svjesno smišljenim, kalkulativnim, kriterijima.

Ono, banalni primjer, nisam ja prvo 'odlučio' da 'želim zgodnu ženu', pa da naknadno gledam ima li neka koja ispunjava taj kriterij - nego jednostavno vidim da na zgodne žene reagiram nekako, a na nezgodne ne reagiram na taj isti način. Gdje ti tu onda vidiš razmišljanje po 'narudžbi'? Baš suprotno, ja nemam nikakvu ideju da ono što bih ja htio, uopće postoji, a pogotovo da postoji baš 'za mene'.

Emericzy » wrote:Ako tražiš bravu koja je "zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita", onda ti moraš biti u stanju nekakav odgovarajući paket osobina ponuditi njoj. A ti -- bar u mojim očima -- ne daješ dojam da ga nudiš. Ti si jamralo i zakeralo i cijeditelj raspoloženja. Bar na forumu. Bar u mojim očima. Čovjek ima dojam da je s tobom biti tlaka, a ne pozitivni doživljaj.
Ne kužim, zar si ti gej? :rofl: Ja nisam, nije mi specijalno bitno kakav dojam ostavljam na muškarce... na žene jest, malo više, čak i ako nisam zainteresiran, jel (što uglavnom i jest slučaj, lol). Valjda je to nešto nagonsko, intuitivno, nevezano uz 'kriterije'... ne znam.

Inače bi se o tom 'nuđenju' nečega moglo puno reći, ali nekako nisam raspoložen za elaborat...

Emericzy » wrote:Kužiš, tema je 'Kako znate da se nekom sviđate?'. Evo, ja za tebe po iskustvu znam da se golemoj većini normalnih djevojaka nećeš svidjeti. Ne vidim da daješ ono što potiče sviđanje. Nema razloga (koji ja vidim) zbog kojeg bi djevojke u tvojem prisustvu lučile one hormone koji stvaraju lijepo raspoloženje. Umjesto toga, potičeš na to da se čovjek sjeti da ima neispunjenih obaveza, mora štrebati ili ići doma popraviti krepani bojler.
Pa mislim ono, slažem se s tvojom procjenom. :ne zna: Ni meni se ne sviđa golema većina normalnih djevojaka, pa mi zapravo odgovara da se ni ja njima ne sviđam; inače bi me grizla savjest. :rofl:

Možda to nije posve normalno za muškarca, jer bi po nekoj evolucijskoj psihologiji muškarac trebao imati intuitivnu želju svidjeti se što većem broju ženki... :misli: bez obzira što misli o njima, npr.

Emericzy » wrote:Fizički izgled u cijeloj priči nema neku osobitu ulogu; to je efemerni element, tako da ti neće puno pomoći ni ako izgledaš kao Apolon. Dobar izgled strašno brzo dojadi ako nije praćen onim važnim dobrim osobinama.
For the record, nisam nikakav Apolon. Taf lak. :rofl: Možda izgled brzo izblijedi, nemam pojma, ne znam kako to ide. No, činjenica jest da JA osobno na to prilično intenzivno reagiram, na ljepotu. Ima to čak i neke logike, jer ako je fizički izgled relativno nebitan, onda bi većina ljudi bila biseksualna. Lijepo i ugodno razgovarati se može i sa pripadnicima istog spola, čak dapače.

Emericzy » wrote:Trud da se svidiš također nema neku bitnu ulogu. Ako se ne dopadneš ti kakav jesi, u svojem opuštenom stanju, trud će dati samo jako kratkoročne rezultate. Jer ni on neće dugo trajati.
Nekome je to sasvim dovoljno, jel, ti kratkoročni rezultati. :ne zna:

A i pitanje je što zapravo znači 'dugotrajno'. Tri mjeseca? Tri godine? Trideset?

Emericzy » wrote:Dakle, kako znate da se nekom sviđate? Po tome što se osoba s kojom sam vidljivo u mojem društvu dobro osjeća. Jednom, dvaput, triput... i onda to više nije slučajnost.
Mislim, kako čudna ideja. :ne zna: Pa ja sam u realnosti uglavnom imao takav nekakav osjećaj, da je većini bilo 'ugodno'. Pitanje je samo koliko ugodno, i na kakav način ugodno. Možda se ta osoba jednako dobro osjeća i u društvu sa svojom mamom?

Emericzy » wrote:Bilo je postavljeno i pitanje zašto uopće mislite da biste se nekome svidjeli. Pa, zato jer valjam. Ja sam vrijedan čovjek. Imam nekih prirodnih darova, a na njih sam još trudom puno nadogradio. Predstavljam, dakle, paket koji će jednom segmentu populacije suprotnog spola svakako biti privlačan. Pa nije to neka neshvatljiva filozofija. I onda samo treba biti pametan i kretati se u kompatibilnom društvu. Staviti se na tržište, da malo karikiram.
Meni to ne zvuči kao karikatura, nego kao prilično dobar opis stvarnosti. :cerek:

Ja ne valjam... ne da mi se ništa, uglavnom većinu vremena provedem ili u ubijanju vremena, ili u ubijanju autodestruktivnih impulsa.

Emericzy » wrote:Tu će se onda naći određeni broj njih koje će biti privučene, a među njima će se poneka dopasti i meni. Presto! čarolija izvršena.
Bilo bi lijepo da bar mogu zavidjeti tome...
  • Information