Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Perzefona

Post 18 Mar 2013, 21:14

nodens » wrote:
Ne znam o čemu ti govoriš, u slučaju muškaraca, no nažalost, ja govorim upravo o izgledu. :zubo:

Tj. precizniji izraz bi bio 'pojavnost'. A tu, osim čisto 'tjelesnih' atributa (oblik lica, hourglass figure, grudi, proporcije, kosa, ten), spada i boja, visina i senzualnost glasa, dikcija, mimika, gestikulacija, držanje, kretnje itd. Dakako, na neke od ovih karakteristika djelomično može utjecati i 'osobnost', no ipak su to primarno stvari pojavnosti, dakle onih koje se percipiraju izravno osjetilima i 'interpretiraju' na razmjerno površnoj, automatskoj razini.
Da, dragi. :rolleyes:

Smiješan si. :D

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
karambol

Post 18 Mar 2013, 21:17

Perzefona » wrote: Malo. Jako malo. Kao i muškaraca, uostalom.

Ne bih sad da ispadnam umišljena. Govorimo o sviđanju, ne? Ni o kakvoj dubini. I ne govorimo o izgledu, nadam se. Tj. govorimo o nekakvom običnom izgledu. :D

O kakvom se svidjanju tu prica? Ja ne zimku.
:misli:

Ima li svidjanje neke levele ili dubine? Daljine?
Meni se, recimo, prsut jako svidja. Uvijek mi ga je drago vidjeti i okusiti, napraviti neku intimnu atmosferu - prsut, sir, ja i vino... :cerek:

Ima ljudi na poslu koji su mi drazi od ostalih, ali bas da osjecam neko svidjanje...nisam siguran jer ga ne mogu definirati...

Kao mladji sam imao vise svidjanja. Onih pogonjenih libidom. Svidjale su mi se sve zene, npr....neke vise, neke manje, a neke jako... :zubo:

A moje kuzenje tudeg svidjanja mene je na jos gorem stupnju od Lastanovog. Mene treba buzdovanom opizditi ili da mi Biokovo padne na glavu kako bi skuzio...svidjanje...

Alzo daklem, moze li se to svidjanje definirati, gradirati i hoce li to muska glava moci shvatiti ili je to izvan naseg emocionalnog, perceptivnog, senzorskog....dometa?
:zubo:
Perzefona

Post 18 Mar 2013, 21:23

Sviđanje je upravo to - sviđanje. Netko ti zapne za oko, istakne se, nametne se, iskoči...

Jel vi govorite o sudbonosnom zemljotresnom srazu, odsijecanju koljena, ringišpilu u glavi, jatima leptirova i kukaca u trbuhu ili sviđanju, dopadanju?

Jer ono padanje u trans ja nisam doživjela nikad. Prepametna sam za to, sorite. Nemam vremena pisati pažljivo i obazrivo da ne ispdnem sad vaka i naka.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 18 Mar 2013, 21:23

Daj, Karambol, nemoj me sad zbunjivati, kako to misliš "kakvo sviđanje"?! Popoku, sviđanje kao sviđanje. Ne sigurno prijateljsko. Ni isključivo kopulativne prirode, mislim uključivo da, ali ne isključivo. :zvrko:

Perz, obično sviđanje vulgaris, ne zemljotres. :o
Lastan

Post 18 Mar 2013, 21:33

ex anais » wrote:
:rofl:
S takvima je teško, moraš sve poduzet sama. :zecoD:
Ne moraš. Ali pomaže ako mu eksplicitno daš do znanja da ti se sviđa.
Ovo je dobro, osim ako i ona nije poput tebe pa sve tumači kao prijateljski znak. :zubo:
Ha, u tom slučaju ljudi ili trpe posljedice svoje smotanosti/kukavičluka ili ovise o prijateljima koji će poslužiti kao posrednici/tumači.

Nije baš tako užasno, dakle.
Eks

Post 18 Mar 2013, 21:40

Lastan » wrote: Ne moraš. Ali pomaže ako mu eksplicitno daš do znanja da ti se sviđa.
Pa to jest odrađivanje cijelog posla. :zecoD:
Mislim, nemam problem s tim, samo primjećujem. :o
karambol

Post 18 Mar 2013, 21:47

ex anais » wrote:Daj, Karambol, nemoj me sad zbunjivati, kako to misliš "kakvo sviđanje"?! Popoku, sviđanje kao sviđanje. Ne sigurno prijateljsko. Ni isključivo kopulativne prirode, mislim uključivo da, ali ne isključivo. :zvrko:

Perz, obično sviđanje vulgaris, ne zemljotres. :o
Pa ne znam, jebga...
Cini mi se da tu netko govori o svidjanju tipa, e, koja simpa ekipa, bas su duhoviti, guba sviraju, popili smo i zapjevali i tak...i onom drugom svidjanju, o, koje oci ima, koje rijeci ispisuje i izgovara, a i cice su joj sjajne, a tek kosa...
Ma, nemam pojma... :zvrko:
Eks

Post 18 Mar 2013, 21:49

karambol » wrote:
Pa ne znam, jebga...
Cini mi se da tu netko govori o svidjanju tipa, e, koja simpa ekipa, bas su duhoviti, guba sviraju, popili smo i zapjevali i tak...i onom drugom svidjanju, o, koje oci ima, koje rijeci ispisuje i izgovara, a i cice su joj sjajne, a tek kosa...
Ma, nemam pojma... :zvrko:
Ma koja ekipa, tko govori o tome? LJIS. :zubo:

Meni je proljeće, meni se sad svi sviđaju, svaki dan drugi. :zecohop: Što će reć da mi se nitko ne sviđa.

Zapravo sam htjela biti sigurna u nešto na što već dulje vrijeme sumLJam.
karambol

Post 18 Mar 2013, 21:56

ex anais » wrote:
Ma koja ekipa, tko govori o tome? LJIS. :zubo:

Meni je proljeće, meni se sad svi sviđaju, svaki dan drugi. :zecohop: Što će reć da mi se nitko ne sviđa.

Zapravo sam htjela biti sigurna u nešto na što već dulje vrijeme sumLJam.

A LJiS...a?
Aupisku... :zubo:

Ajd daj ex...oslobodi predatora u sebi i navali.
Kaj me zbunjujes tu? Imas lovinu, a ti po se po grmlju suljas...
Juuuuriis!

:D
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 21:56

nodens » wrote:
Mene više zanima sljedeće pitanje: odakle vam uopće ideja da se ikome bogzna koliko sviđate?
Jednostavno. Po zadivljenom pogledu. Ili zadivljenim pogledima.
Eks

Post 18 Mar 2013, 21:58

karambol » wrote:

A LJiS...a?
Aupisku... :zubo:

Ajd daj ex...oslobodi predatora u sebi i navali.
Kaj me zbunjujes tu? Imas lovinu, a ti po se po grmlju suljas...
Juuuuriis!

:D
Lovina/e nisu available, if u know what I mean. :zubo:
Aristocat wrote:
Jednostavno. Po zadivljenom pogledu. Ili zadivljenim pogledima.
Sjećam se toga. Rado se sjećam. :rofl: Vidiš, to nisam ovdje ubrala, morat ću obratit pažnju na to.
Nije da je bitno, ali ženska znatiželja.
MightyMe

Post 18 Mar 2013, 22:01

Ja iman nos za to.
Iz jednog pogleda, geste ili nečeg trećeg svaki put skužin da se nekom sviđan il nisan. Al to ne bi bilo to da ne postoji kvaka. To samo funkcionira kod ljudi koji su mi totalno odbojni. Ako mi se netko i malo sviđa mislim da treba zakupit plakat uz cestu da mi to objasni. Debil totalni. :S
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 22:03

ex anais » wrote:

Sjećam se toga. Rado se sjećam. :rofl: Vidiš, to nisam ovdje ubrala, morat ću obratit pažnju na to.
Nije da je bitno, ali ženska znatiželja.

Obratiti paznju na sto? Na divljenje koje izazoves? Lako je. Obicno zadivljeni bivaju pomalo bez teksta i ne skidaju oci s tebe. :)
Lastan

Post 18 Mar 2013, 22:05

ex anais » wrote:
Pa to jest odrađivanje cijelog posla. :zecoD:
Mislim, nemam problem s tim, samo primjećujem. :o
Uf, golem ti je posao… :D

Da je to sve, bili bi međuljudski odnosi puno lakši.
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 22:06

MightyMe » wrote:Ako mi se netko i malo sviđa mislim da treba zakupit plakat uz cestu da mi to objasni. Debil totalni. :S
?
Netko tko se tebi svidja treba ti objasniti zasto ti se svidja?
Cool.

Ulazimo u podrucje koje Skali i Murder treba da ispitaju. :rofl:
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:06

Aristocat » wrote:

Obratiti paznju na sto? Na divljenje koje izazoves? Lako je. Obicno zadivljeni bivaju pomalo bez teksta i ne skidaju oci s tebe. :)
Ne, nego pogleda. Taj neki specifičan pogled koji ne moš fulat. A bez teksta, hm... ne znam, dešavalo se... Nije zapravo ni bitno, samo vraga izazivam. :D Divljenje da, to imam, ali malo je to kompliciranije da sad tu objašnjavam, a ne otkrivam suviše.
Ipak mislim da nije to nešto intenzivno... to intenzivno sam prepoznala po pogledu samo jednom... kvaka je što sam i tad osjetila sličnu kemiju među nama kao i sad (mislim, nije isti lik, jel). Samo ovaj put nisam sigurna da je nisam jednostavno umislila. Prijateljski dodir, pogled, sve to može stvorit zabunu.
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:07

Lastan » wrote: Uf, golem ti je posao… :D

Da je to sve, bili bi međuljudski odnosi puno lakši.
Pa posao prilaska, mislim. :zubo:
Aristocat wrote:
?
Cool.

Ovo je i meni misterij. Ja recimo za odbojne ljude ne kužim ništa sem da su mi odbojni. :rofl: Na one koji mi se sviđaju više obratim pažnju pa i poberem više signala, nekad budu točni, nekad ne, ovisi koliko je netko eksplicitan.
MightyMe

Post 18 Mar 2013, 22:11

Aristocat » wrote:
?
Cool.

Okej, možda sam bio malo nejasan. Ajmo ovako: Ne mogu procijeniti za jel joj se sviđam ili ne, ako se ona meni sviđa, makar samo malo.

Bolje? :zecoD:
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 22:14

ex anais » wrote: Prijateljski dodir, pogled, sve to može stvorit zabunu.
Nema prijateljskih dodira i pogleda koji mogu izazvati zabunu. :mig: Ili je ili nije. Nema treceg.

Zapamti jedno: nikoga ne mozes promatrati aseksualno. U ovoj nesigurnosti oko 'znakova' presudno je tvoje sjecanje na nesto za sto mislis da si pogresno protumacila ( a nisi garantiram). :)

Ljudi bivaju privuceni ( zadivljeni, impresionirani ..) Kontakt ostvaruju prijateljskim gestama koje mogu prijeci u njeznost ako druga strana odgovori njezno. :)

Samo su dvije osnovne emocije kojima se rukovodimo: ljubav i strah. Ovdje je prisutna mala doza straha i sve njegove podvrste sto je normalno pri susretu sa nekim novim. :)

Ne boj se i njezno uzvrati prijateljski dodir. Mozda se vremenom i prsti isprepletu. :)
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:17

Aristocat » wrote:
Nema prijateljskih dodira i pogleda koji mogu izazvati zabunu. :mig: Ili je ili nije. Nema treceg.

Zapamti jedno: nikoga ne mozes promatrati aseksualno. U ovoj nesigurnosti oko 'znakova' presudno je tvoje sjecanje na nesto za sto mislis da si pogresno protumacila ( a nisi garantiram). :)

Ljudi bivaju privuceni ( zadivljeni, impresionirani ..) Kontakt ostvaruju prijateljskim gestama koje mogu prijeci u njeznost ako druga strana odgovori njezno. :)

Samo su dvije osnovne emocije kojima se rukovodimo: ljubav i strah. Ovdje je prisutna mala doza straha i sve njegove podvrste sto je normalno pri susretu sa nekim novim. :)

Ne boj se i njezno uzvrati prijateljski dodir. Mozda se vremenom i prsti isprepletu. :)
Ma ima prijateljskih dodira. Ja znam nekog lupit onako u šali, prijateljski. :misli:
Još ako je osoba inače druželjubiva, lako se stvori zabuna.
A komplimenti mogu biti iskreni, tj. činjenično stanje, ne moraju odavati sviđanje.

Kako god, ne mislim srljati u to, samo sam znatiželjna. :zecoD:
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 22:17

MightyMe » wrote:
Okej, možda sam bio malo nejasan. Ajmo ovako: Ne mogu procijeniti za jel joj se sviđam ili ne, ako se ona meni sviđa, makar samo malo.

Bolje? :zecoD:
Pa naravno silly. :) Ona je uvijek zena. I naravno da se pravi pomalo nedostizna. Igra se.
Pogledaj zenke drugih vrsta. :D

No, znat ces da joj se svidjas vrlo jednostavno - pustit ce te blizu. :)
Nemoj sad da elaboriram. Mogu pisati romane.
Pješčana

Post 18 Mar 2013, 22:27

uostalom smatram da zemljotresne momente treba zakonom zabraniti.

zemljotresni odnosi su bili loši po mene, i naučila sam da takve situacije ishendlam i ne mašem repom na prvu, jer iskustvo me naučilo da nakon tih trenutaka ne slijede nužno trenuci sreće i ljubavi i sviđanja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Aristocat

Post 18 Mar 2013, 22:29

Evo jednog zenstveno/naucnog dokaza za moju gornju tvrdnju :
...samo sam znatiželjna.
:) :) :)
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:32

Pješčana » wrote:uostalom smatram da zemljotresne momente treba zakonom zabraniti.

zemljotresni odnosi su bili loši po mene, i naučila sam da takve situacije ishendlam i ne mašem repom na prvu, jer iskustvo me naučilo da nakon tih trenutaka ne slijede nužno trenuci sreće i ljubavi i sviđanja
Ja sam se jednom zaljubila kad mi je čovjek otvorio vrata. Svoja vrata, jel. Stana. Ne znam ni dan danas koji vrag mi je bio, ali me bome dosta dugo držalo. Sad više ništa ne osjećam, i dalje mi je zabavan i drag, ali to je sve.
Aristocat wrote:Evo jednog zenstveno/naucnog dokaza za moju gornju tvrdnju :

:) :) :)
Ok, ok... ali ono, zbilja ja ne bih. I potrudit ću se da ništa ne bude, ako išta i ima. :rofl:
karambol

Post 18 Mar 2013, 22:35

aha...ipak se radi o svidjanju koje vodi do sekasa...
Vidis kako kaze von Macka, nema aseksualnog svidjanja...
Ima, ali to se onda odnosi na ekipu gdje je coporativni status u pitanju ili na hranu (dragi prsute :cerek:) i pice... Egzistencijalno svidjanje ili...?
Eto, imamo vec dva,tri svidanja...
:zubo:
  • Information