Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:44

karambol » wrote:aha...ipak se radi o svidjanju koje vodi do sekasa...
Vidis kako kaze von Macka, nema aseksualnog svidjanja...
Ima, ali to se onda odnosi na ekipu gdje je coporativni status u pitanju ili na hranu (dragi prsute :cerek:) i pice... Egzistencijalno svidjanje ili...?
Eto, imamo vec dva,tri svidanja...
:zubo:
Aleluja, Karambol. :S O tom ti ja pričam. :zecoD:
Oću reć, jel može ta kemija, ono opipljiva u zraku, bit zabrijavanje s jedne strane :misli:

Pješčana

Post 18 Mar 2013, 22:53

ex anais » wrote: Oću reć, jel može ta kemija, ono opipljiva u zraku, bit zabrijavanje s jedne strane :misli:
može.
nažalost. i može te gonit i tjerat da činiš razne stvari, jer si zabrijala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 18 Mar 2013, 22:58

Pješčana » wrote: može.
nažalost. i može te gonit i tjerat da činiš razne stvari, jer si zabrijala
Zato ja i ovako i onako neću ništa činit. :zubo:
Dosta sam ja činila ovih zadnjih godinu dana. :rofl:
Samo da se ne primjeti na meni, mislim ja se srećom ne crvenim, a i ponašam se više manje isto, pa valjda neće. :D
Perzefona

Post 18 Mar 2013, 22:58

ex anais » wrote: Oću reć, jel može ta kemija, ono opipljiva u zraku, bit zabrijavanje s jedne strane :misli:
Ja mislim da ne može. Al to sam samo ja.

To se prilično jako emitira i nemoguće je ostati neosjetljiv na to. Sreća je što, ako se to ipak dogodi i nema odaziva, brzo i lako splasne. Barem meni.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pješčana

Post 18 Mar 2013, 23:00

problem je što ljudi često misle da rade nešto loše ako im se netko sviđa.i da, ako se to sazna a nije obostrano, sve pada u vodu i oni bivaju poniženi.
a zašto? nekome bi trebalo laskati da je odabran da ga sviđaš. trebala bi ti ulješati dan vijest da netko smatra da si dovoljno poseban i bitan.

a mi sviđanja prečesto krijemo ko bojno oružje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 18 Mar 2013, 23:03

Perzefona » wrote: Ja mislim da ne može. Al to sam samo ja.

To se prilično jako emitira i nemoguće je ostati neosjetljiv na to. Sreća je što, ako se to ipak dogodi i nema odaziva, brzo i lako splasne. Barem meni.
Pa tako nekako i ja mislim. Ok, jednom jesam zabrijala, sjetih se sad, ali šta ja znam, imam osjećaj da sam ovaj put u pravu. :misli:
Pješčana wrote:problem je što ljudi često misle da rade nešto loše ako im se netko sviđa.i da, ako se to sazna a nije obostrano, sve pada u vodu i oni bivaju poniženi.
a zašto? nekome bi trebalo laskati da je odabran da ga sviđaš. trebala bi ti ulješati dan vijest da netko smatra da si dovoljno poseban i bitan.

a mi sviđanja prečesto krijemo ko bojno oružje
Ne znam objasniti, ali meni to jest poniženje. :D Znam da je glupo, znam da ne bi trebalo biti, ali jest, ako nije obostrano. Možda zato što je i meni žao nekog kome se ja sviđam, a gledam kao "ne bih te štapom takla". :facepalm:
A opet, ja nisam najbolja osoba na svijetu pa je možda i to razlog takve moje percepcije, što automatski to poistovjećujem s nekim svojim unutarnjim komentarima na neke kojima sam se sviđala, a meni su bili "bjež od mene na taj način".
A i nisam tako nesebična da želim laskati nečijem egu. :rofl:
MightyMe

Post 18 Mar 2013, 23:45

Kako ovo protumačit? :ne zna:
Image
Eks

Post 18 Mar 2013, 23:46

MightyMe » wrote:Kako ovo protumačit? :ne zna:
Image
A šta je to? Tri prijave od Zec i jedna moja? :misli:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 18 Mar 2013, 23:47

MightyMe » wrote:Kako ovo protumačit? :ne zna:
Ovako :D
MightyMe

Post 18 Mar 2013, 23:49

ex anais » wrote:
A šta je to? Tri prijave od Zec i jedna moja? :misli:
Ma ta tvoja nije bitna, ove ostale tri su mi sumnjive pa san doša pitat stručnjake. :o
Karl Jozef wrote: Ovako :D
:rofl:
Eks

Post 18 Mar 2013, 23:50

MightyMe » wrote:
Ma ta tvoja nije bitna, ove ostale tri su mi sumnjive pa san doša pitat stručnjake. :o

Nakon što te ganjala za kavu, ti još pitaš? :facepalm: :giggle:
MightyMe

Post 18 Mar 2013, 23:54

ex anais » wrote:
Nakon što te ganjala za kavu, ti još pitaš? :facepalm: :giggle:
A ne znan, ne ganjaju se tako ljudi. Ja kažen kad mogu, a ona ništa. :ne zna:
Bara huda

Post 18 Mar 2013, 23:54

ex anais » wrote:

Pa tako nekako i ja mislim. Ok, jednom jesam zabrijala, sjetih se sad, ali šta ja znam, imam osjećaj da sam ovaj put u pravu. :misli:
malo sam povrsno citala, kasna mi je ura i tako to, pa nisam ubrala....jel momce slobodno?

Ne znam objasniti, ali meni to jest poniženje. :D Znam da je glupo, znam da ne bi trebalo biti, ali jest, ako nije obostrano. Možda zato što je i meni žao nekog kome se ja sviđam, a gledam kao "ne bih te štapom takla". :facepalm:
A opet, ja nisam najbolja osoba na svijetu pa je možda i to razlog takve moje percepcije, što automatski to poistovjećujem s nekim svojim unutarnjim komentarima na neke kojima sam se sviđala, a meni su bili "bjež od mene na taj način".
A i nisam tako nesebična da želim laskati nečijem egu. :rofl:
Meni nije ponizenje nekog ako se ja tome nekome svidjam. Dapace, smatram da ta osoba ima izuzetno sofisticirani ukus. :zecoD: :lux:
Veci mi je problem ako se meni netko svidi a ja njemu ne. Jerbo sama cinjenica da mu se ne svidjam pokazuje da je nesofisticiran i onda se povlaci pitanje...pa kako se meni moze svidjeti netko nesofisticiran? :misli: :confused:
Sto automatski dovodi do toga da se na takvu osobu se ne isplati gubiti energiju dokazujuci i pokazujuci ono sto je vidljivo i slijepcu. :zecoD:

Sto se prepoznavanja signala tice...muske gledam kao one koji bi jebali sta se jebat da.
Za nesto vise od toga sam tudum. :ne zna:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Mar 2013, 23:56

MightyMe » wrote:
Ja kažen kad mogu, a ona ništa. :ne zna:
Eks

Post 18 Mar 2013, 23:57

MightyMe » wrote:
A ne znan, ne ganjaju se tako ljudi. Ja kažen kad mogu, a ona ništa. :ne zna:
Pa di ti je inicijativa, popoku? Znaš da ona voli da se nećka. Nisi bio dovoljno uporan. :usama:
Bara huda wrote: malo sam povrsno citala, kasna mi je ura i tako to, pa nisam ubrala....jel momce slobodno?
Nije.
Veci mi je problem ako se meni netko svidi a ja njemu ne. Jerbo sama cinjenica da mu se ne svidjam pokazuje da je nesofisticiran i onda se povlaci pitanje...pa kako se meni moze svidjeti netko nesofisticiran? :misli: :confused:
Sto automatski dovodi do toga da se na takvu osobu se ne isplati gubiti energiju dokazujuci i pokazujuci ono sto je vidljivo i slijepcu. :zecoD:
Tebi je stvarno čaša uvijek polupuna. :rofl:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:01

Al fala vam na svim pametnim i glupim odgovorima jer sam donijela odluku. Konačno. :S
Štono reče Karl, da se i njega jednom citira :zubo: , bolje neke stvari zamišljat i ostavit tako nego saznat pa se razočarat. Ovaj tjedan učim i ne mičem iz kuće. :S

Evo jedna motivacijska. :rofl:

Image
Bara huda

Post 19 Mar 2013, 00:06

ex anais » wrote:

Nije.
A jebat ga onda. :(
Mislim, ne njega nego svo to svidanje, signale, semafore, kemiju, fiziku i biologiju.
Bila si tamo, znas da tim putem nije pametno ic.
Barem ne u tvojoj dobi. Ma koliko god te mamilo i vikalo...dodji, necu ti nista.

Tebi je stvarno čaša uvijek polupuna. :rofl:
Ma nije, lako je ovo napisat ali je puno teze progutat tu pilulu.
Tastina je jako zajebana stvar. :zecoD:
MightyMe

Post 19 Mar 2013, 00:07

ex anais » wrote: Pa di ti je inicijativa, popoku? Znaš da ona voli da se nećka. Nisi bio dovoljno uporan. :usama:
Draže meni ne bit uporan na forumu jer je tanka granica između bit normalan i creepy. :zecoD:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:09

Bara huda » wrote: A jebat ga onda. :(
Mislim, ne njega nego svo to svidanje, signale, semafore, kemiju, fiziku i biologiju.
Bila si tamo, znas da tim putem nije pametno ic.
Barem ne u tvojoj dobi. Ma koliko god te mamilo i vikalo...dodji, necu ti nista.
Sve znam.
I ljuta sam na sebe. Jer mi je uopće palo na pamet. Ja sam od onih koji ne uče na greškama, I guess.
Valjda je stvar u tome da uopće i ne srećem slobodne, a i ako ih slučajno sretnem, nema ništa od toga, ni s njihove, a ponekad ni s moje strane. A onda znaš onu, bolje vrabac u ruci... iako je taj vrabac golub i iako je to sranje žešćih razmjera. Da mi je netko rekao da će dvadesete biti ovakav shit, đizs, ubila bih ga. :zubo:
Ma nije, lako je ovo napisat ali je puno teze progutat tu pilulu.
Tastina je jako zajebana stvar. :zecoD:
Nagutala sam se ja tih pilula ovih zadnjih godina. :zubo:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:10

MightyMe » wrote:
Draže meni ne bit uporan na forumu jer je tanka granica između bit normalan i creepy. :zecoD:
Pa eto, ovo je prilično dosta, sad je na njoj potez. :giggle:
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 00:20

Ovo malo zlo treba dekretom zabranit. :gaah:
MightyMe

Post 19 Mar 2013, 00:25

Ope' ja. :gaah:
Šta san sad napravija? :gaah:

:gaah:
ali

Post 19 Mar 2013, 00:35

ex anais » wrote:
Sve znam.
I ljuta sam na sebe. Jer mi je uopće palo na pamet. Ja sam od onih koji ne uče na greškama, I guess.
Valjda je stvar u tome da uopće i ne srećem slobodne, a i ako ih slučajno sretnem, nema ništa od toga, ni s njihove, a ponekad ni s moje strane. A onda znaš onu, bolje vrabac u ruci... iako je taj vrabac golub i iako je to sranje žešćih razmjera. Da mi je netko rekao da će dvadesete biti ovakav shit, đizs, ubila bih ga. :zubo:

Dobro a jesi ti njega uopće vidjela?
Bara huda

Post 19 Mar 2013, 00:37

ex anais » wrote:
Sve znam.
Ovako odoka, rekla bih da je tvoj problem premali "radijus djelovanja". Ti znas sve kandidate u okolini i oni tebe znaju. Razlog vise zasto mislim da su ti putovanja dobra, nikad se ne zna di mozes negog trefit. Ne da ides s tom namjerom, ali znam nesto prica gdje su bas takve stvari, putovanja i susreti na koje se na prvu nevoljko islo dovele do pozitivnih zavrsetaka.
Ok, svatko zna i drugacijih prica no na njih sad ne treba obracati paznju. :zecoD:

Da si ti 40 + i sama, bilo rastavljena, bilo neuparena prije.. onda bih jos i rekla...a jebiga, nije da imas jos bogznasto cekat. Onda malo patis, malo ti dobro ali sve u svemu...znas da si ziva.
Ali ovako, u ovoj dobi, kad si puna mladenackog elana i energije, to ne moze vodit podnosljivom balansu.
Uostalom, mislim da to znas i sama.

Tu je zajeb vremena.
Kako vrijeme lijeci ono lose, isto tako dovodi do zaboravljanja kako je tesko bilo. Pa se covjek lako ponovo zajebe ...misli si...pa sta, prezivila jednom, pa cu i opet.
Zato ne daj da te vrijeme zeza, barem ne dok ne ostaris. Onda se mozes izvlacit na senilnost. :zecoD:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:37

ali » wrote:
Dobro a jesi ti njega uopće vidjela?
Aj, pliz, imam ja i nešto sitno RL-a i nisam raspoložena trenutno dokazivat to uopće. Znamo se, nije me ranije zanimao.
  • Information