Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ne znam, sjećam se da smo morali nešto vadit iz rječnika i da se nitko nije znao služit rječnikom brzo i efikasno, osim mene...a unda » wrote: kako to? ja sam pao iz latinskog i svega se sjecam. da sjecam..os koju perifrasticnu pasivnu?![]()
ustvari, necu..od sad samo za lovu konjugiram latinski. obicni glagoli u indikativu 2 eura glagol/vrijeme. svaki dodatni nacin + 2 eura. perifrasticni..5 eura.
dosta je bilo dzabe..
A ti naplaćuj, samo ne znam di ćeš.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nije loša ideja. Ja kad popijem govorim nekoliko jezika, uključujući i Danski...ex anais » wrote:A da ja popijem prije ispita? Nakon ispita taman moram ić bit druželjubiva pa ono, 2u1.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Možda te ona čita.Silajn » wrote:Ja sam davala instrukcije iz latinskog. Doduše, više sam svirala klavir za vrijeme tih instrukcija, ali eto, žena diplomirala, vjerojatno se i realizirala (utjecajna familija), a vidi mene - pijana pišem po forumima...
pa popij i prije i poslije. a ne bi bilo lose ni..za vrijeme.ex anais » wrote:A da ja popijem prije ispita? Nakon ispita taman moram ić bit druželjubiva pa ono, 2u1.
Potpis.Zekoslawa » wrote: Ae.
Jel bar točan?
Strah me da ne pomiješam s španjolskim.Euklid wrote:
Nije loša ideja. Ja kad popijem govorim nekoliko jezika, uključujući i Danski...
A, da ponudim i nju misliš?..a unda wrote: pa popij i prije i poslije. a ne bi bilo lose ni..za vrijeme.![]()
Kako tu?Euklid » wrote:Sad ste me sjetili da se uopće ne sjećam kad sam se zadnji put napio.![]()
A znali smo se zarakijat i ovdje na trkelju...
Nema veze...nego, vidis...nelosa ti je ta ideja....samo ne bi sjedio nigdje a terasi...
A vidim da i Silajn trenira za metropolu iduci tjedan....
Ako ne bude 'buuum!'....ma nece, ima covjek zlatne ruke, garant....
Relativno.
Ponesi jednog unučića sutra, to ti stane u boršu pored malog rječnika.
- Euklid
- old school
Šta kako tu? Pa ono, svako za svojim compom. Mislim da se neka medica pilakarambol » wrote:
Kako tu?
Nema veze...nego, vidis...nelosa ti je ta ideja....samo ne bi sjedio nigdje a terasi...
A vidim da i Silajn trenira za metropolu iduci tjedan....
Ako ne bude 'buuum!'....ma nece, ima covjek zlatne ruke, garant....
Unda mi je poslao PM u kojem mi je potanko objasnio zašto je bolje da se ne sretnem sa Silajn,
tak da ne znam
Aaaa, da.Zekoslawa » wrote:Crederci.
Ove sove su tako lijepe. https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... cute-owls/
Ombre je čovjek. La gente je narod? Uomo je čovjek, da.
ponekad su ombre samo sjene..ex anais » wrote:
Aaaa, da.![]()
Ove sove su tako lijepe. https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... cute-owls/
Ombre je čovjek. La gente je narod? Uomo je čovjek, da.
- Euklid
- old school
Daj se prvo vas dvoje doma dogovorite a onda dođite mene podjebavat.Silajn » wrote:
Gle, ti si navodno u godinama...ne možeš tak pričat s pijanom ženom. Kako IŠTA može bit moje maslo
Ovako sam samo zbunjola i ne znam ko zapravo koga...
NeeeeeSilajn » wrote:
Imam dojam da iskorištavaš trenutak moje slabosti
Ah, te asocijacije na alkoholu ... ...uvijek u vrijeme kad sam bila, hm, mlada![]()
..... i tako ti kažeš Silajn......
Pričaj
Valjda neće bit prečudna ako bude za vrijeme ispita kopala po torbi i mrmljala sebi u bradu:Zekoslawa wrote: Relativno.![]()
Ponesi jednog unučića sutra, to ti stane u boršu pored malog rječnika.![]()
caro mio nipotino....ma dov'e
laudate omnes gentes, laudate eksacu...
Dacebobiblazenadivicamarija da nasa ex polozi sve na nebesa sve ispite sto je muce....a onda....radosti i veselju nikad kraja...
Euklid ce piti stvarnu,opipljivu medicu, Eowyn ce vjetar na suzukiju mrsit rujne kose, Silajn ce vidjeti metropolske kutke, a Unda ce ispaljivat bojlere s prvim macama u orbiti.... Obuzet ce sve nas neopisiva sreca dok ce Zekoslawa trckarati kompanijskim livadama i proplancima, odlazit na pauze i setat s ajnecim pod rukom, vozac ce ju borajskom cestom uz sum skupih guma prevesti do zeljenog cilja - njene jame s muzem zecom i hrpom malih zecica....
Svima ce se ostvariti snovi. Judolino ce se obogatiti. Prodat ce trkeljanje gosponu Gejtsu, pobratimu Billu....
I sve ce biti, sve...
Ajd sad lijepo uciti. I na papir napisi 'ustani Ex, moras uciti. Vidi kako drugi vec uce.' i nalijepi ga na strop da bude prvo sto ces vidjeti ujutro (ili vec kad se budis
)....

Dacebobiblazenadivicamarija da nasa ex polozi sve na nebesa sve ispite sto je muce....a onda....radosti i veselju nikad kraja...
Euklid ce piti stvarnu,opipljivu medicu, Eowyn ce vjetar na suzukiju mrsit rujne kose, Silajn ce vidjeti metropolske kutke, a Unda ce ispaljivat bojlere s prvim macama u orbiti.... Obuzet ce sve nas neopisiva sreca dok ce Zekoslawa trckarati kompanijskim livadama i proplancima, odlazit na pauze i setat s ajnecim pod rukom, vozac ce ju borajskom cestom uz sum skupih guma prevesti do zeljenog cilja - njene jame s muzem zecom i hrpom malih zecica....
Svima ce se ostvariti snovi. Judolino ce se obogatiti. Prodat ce trkeljanje gosponu Gejtsu, pobratimu Billu....
I sve ce biti, sve...
Ajd sad lijepo uciti. I na papir napisi 'ustani Ex, moras uciti. Vidi kako drugi vec uce.' i nalijepi ga na strop da bude prvo sto ces vidjeti ujutro (ili vec kad se budis
-
- Information
-