Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Feb 2013, 22:51

ali » wrote: Ja mislim da ti imaš nekog posla po kući :ne zna:

:kokice:
masu, masu posla.. da ne govorim da bi mi nocas mogao otpast bojler sto sam ga danas montirao. :S

Zekoslawa

Post 21 Feb 2013, 22:52

ex anais » wrote:
Ma ne ide se uvijek. Pa gle ovo:

:ne zna:

Aha, samo radnja može biti u istom vremenu?

Unda, neću ostale ispite polagat s vama, ovo je zadnji, obećajem. :facepalm: :zubo:
Bitna je glavna rečenica i jel ona u prošlosti. Ako je ona u prošlosti, a ova u upravnom govoru je u prošlosti, onda ćeš ići unazad. Ko u onom primjeru "ha detto che era stanca". Ovo ovdje nije contemporaneita', ni anteriorita', nego praktički futur u prošlosti. Kad kažeš "dolazim i ja", to ustvari znači "doći ću". I onako po školski to bi bilo "Anna ha detto che sarebbe venuta anche lei". Ali mogu doći i ovakve neke kombinacije u obzir.
Eks

Post 21 Feb 2013, 22:54

..a unda » wrote:
masu, masu posla.. da ne govorim da bi mi nocas mogao otpast bojler sto sam ga danas montirao. :S
Pitam se koliko tek posla imaš na proljeće kad si se spremio učiti sa mnom. :kava: :facepalm:
Zekoslawa wrote: Bitna je glavna rečenica i jel ona u prošlosti. Ako je ona u prošlosti, a ova u upravnom govoru je u prošlosti, onda ćeš ići unazad. Ko u onom primjeru "ha detto che era stanca". Ovo ovdje nije contemporaneita', ni anteriorita', nego praktički futur u prošlosti. Kad kažeš "dolazim i ja", to ustvari znači "doći ću". I onako po školski to bi bilo "Anna ha detto che sarebbe venuta anche lei". Ali mogu doći i ovakve neke kombinacije u obzir.
Aha, znači sve trpam u prošlost ako je glavna u prošlosti. Ček, koja je glavna? :trk:

Iako, neće me to pitat.
Silajn

ali » wrote: Clandestino :mama:
Ke? Meni je to utješna muzika. Imaj u vidu da pričaš s osobom koja trenutno na sebi ima i šal i kapatoj, a kojoj dragi lista Come parlare meglio ne bi li pomogao virtualnoj prijateljici :o
ali

ex anais » wrote:
:brukica: :rofl:

Silajn, znam, dosadno je. :mama:
Vi se zapravo malkicu bojite Silajn, jelda :zubo:
Eks

Silajn » wrote:
Ke? Meni je to utješna muzika. Imaj u vidu da pričaš s osobom koja trenutno na sebi ima i šal i kapatoj, a kojoj dragi lista Come parlare meglio ne bi li pomogao virtualnoj prijateljici :o
A daj, nemoj me jebat. :rofl: :rofl: :rofl:
karambol

Koja birtijetina ovdje....cujem i kako flase zvekecu po gajbi.... :cerek:
ali

Post 21 Feb 2013, 22:55

Silajn » wrote:
Reci draga, samo istresi to iz sebe :grli:

:D
..a unda
Undaminator

Post 21 Feb 2013, 22:56

Silajn » wrote:Jebote, ovo stvano jest dosadno :eek: Učila sam talijanski, ne govorim ga, ali sve razumijem. Ex, to ti je stvarno pizdarija :upovjerenju: Sve njihove riječi i tvorbe su pojednostavljani latinski, jebeni seljaci su jezik učiili banalnim. Ove tvorbe koje tebe jebu su samo najpraktičniji izgovori onog što im se nije dalo. Mrmljaj.
je, sad si joj s latinskim olaksala. amo joj jos malo olaksat i rec joj da je to ustvari obicni pidzn sanskrt.. :zubo:
Eks

Post 21 Feb 2013, 22:57

..a unda » wrote: je, sad si joj s latinskim olaksala. amo joj jos malo olaksat i rec joj da je to ustvari obicni pidzn sanskrt.. :zubo:
:S

Jesam vam pričala kako sam dobila pet iz svih ispita iz latinskog u prvom srednje kad ništa drugo nisam učila? :zubo:

ali se ničeg ne sjećam pa badava

Ajme, koliko nas je. :cerek:
karambol

Post 21 Feb 2013, 22:58

ali » wrote: Vi se zapravo malkicu bojite Silajn, jelda :zubo:
Silajn je frka bojlera sto ga je Unda namontiro pa se mrvu opustila da pregrmi noc...
Vapije da ce doc iduci tjedan u zgb....ne bi je nitko pozvao veceras, ha? Ono, uzmi stvari i bjez....
:zubo:
ali

ex anais » wrote:

Jesam vam pričala kako sam dobila pet iz svih ispita iz latinskog u prvom srednje kad ništa drugo nisam učila? :zubo:

Lešinari su namirisali krv :S
..a unda
Undaminator

karambol » wrote:Koja birtijetina ovdje....cujem i kako flase zvekecu po gajbi.... :cerek:
..kako on najusi di se loce..odma se stvori.. :D
Bara huda

Post 21 Feb 2013, 22:59

Aaaa, sta vas je lipo vidit.. ex ovako marljivu ii zednu znanja s jedne strane i s one druge zecicu koja znanje nesebicno dijeli.
A i undu za kojeg mi se cini da odrzava atmosferu toplom tako da kuri vatru. :D

Ex, puno srece sutra na ispitu, nemoj panicarit i prestani bit perfekcionista. Ili bar smanji malo ocekivanja od sebe da moras sve znat.
Ne kazem da trebas imat stav ko Ingrid sto se tice engleskog, ali malo lezernosti u pristupu je dobrodoslo. :D

I da, dobro spavanje prije ispita je zdravo, mozak se rekupera i ujutro je friski i brze misli nego ako ces ga cijelu noc mucit sa strahovima i panikom. A naucit vise puno neces. Tako da ti je bolje ne pretjerat sa ponavljanjem nego se dobro naspavat

Ako sutra u odgovaranje uneses trecinu zestine i srcanosti koju si danas na revolucije i kontraravolucije, manje od trice neces dobit. :lux:
Ako nist drugo, zbog vatre u ocima. :D
Eks

karambol » wrote:
Silajn je frka bojlera sto ga je Unda namontiro pa se mrvu opustila da pregrmi noc...
Vapije da ce doc iduci tjedan u zgb....ne bi je nitko pozvao veceras, ha? Ono, uzmi stvari i bjez....
Ovo je čudno. Jutros sam čitala nešto gdje se jedna žena žalila da joj je eksplodirao bojler. Mislim, živa je i sve je ok, ali eto...

Inače, sanjala sam da je umrla Jelena Veljača i da sam užasno tužna zbog toga. Mislim da ludim od učenja, nema šta drugo bit.
Zekoslawa

ex anais » wrote:Aha, znači sve trpam u prošlost ako je glavna u prošlosti. Ček, koja je glavna? :trk:

Iako, neće me to pitat.

Koja je glavna rečenica u rečenici "Anna je rekla da će doći i ona?" Jel moguće da ti to mene pitaš? Aj sad mućni glavom. Priti pliz.

I ne trpaš sve u prošlost, nego razmisliš šta je u pitanju, jel contemporaneita', anteriorita' ili je pak posteriorita'. I kad ja kažem da ti za slaganje vremena treba tablica, onda ti ništa. Jest, to se uvijek prikazuje s pomoću tablice, koje u tvojoj vrloj srpskoj skripti nema, i zato si ne možeš vizualizirati strelice di šta ide i sve to. :gaah:

Aha, znači sve trpam u prošlost ako je glavna u prošlosti. Ček, koja je glavna? :trk:

Iako, neće me to pitat.[/quote]
Silajn

Post 21 Feb 2013, 23:00

ali » wrote: Reci draga, samo istresi to iz sebe :grli:

:D
Imam dojam da iskorištavaš trenutak moje slabosti :zubo:

Ah, te asocijacije na alkoholu ... ...uvijek u vrijeme kad sam bila, hm, mlada :D :D
karambol

Post 21 Feb 2013, 23:01

ex anais » wrote:
Ovo je čudno. Jutros sam čitala nešto gdje se jedna žena žalila da joj je eksplodirao bojler. Mislim, živa je i sve je ok, ali eto...

Inače, sanjala sam da je umrla Jelena Veljača i da sam užasno tužna zbog toga. Mislim da ludim od učenja, nema šta drugo bit.
Trebala bi si nest drmnit... :cerek:
Il' nekog... :zubo:
Eks

Post 21 Feb 2013, 23:01

Bara huda » wrote:Aaaa, sta vas je lipo vidit.. ex ovako marljivu ii zednu znanja s jedne strane i s one druge zecicu koja znanje nesebicno dijeli.
A i undu za kojeg mi se cini da odrzava atmosferu toplom tako da kuri vatru. :D

Ex, puno srece sutra na ispitu, nemoj panicarit i prestani bit perfekcionista. Ili bar smanji malo ocekivanja od sebe da moras sve znat.
Ne kazem da trebas imat stav ko Ingrid sto se tice engleskog, ali malo lezernosti u pristupu je dobrodoslo. :D

I da, dobro spavanje prije ispita je zdravo, mozak se rekupera i ujutro je friski i brze misli nego ako ces ga cijelu noc mucit sa strahovima i panikom. A naucit vise puno neces. Tako da ti je bolje ne pretjerat sa ponavljanjem nego se dobro naspavat

Ako sutra u odgovaranje uneses trecinu zestine i srcanosti koju si danas na revolucije i kontraravolucije, manje od trice neces dobit. :lux:
Ako nist drugo, zbog vatre u ocima. :D
Fala, Baro :grli:

Imam još nešto vremena do sutra popodne. E da sam Ingrid, ne bih se ovako maltretirala. :tuzni: La rulja/ruglia deve ci credere :mudri:
Silajn

Post 21 Feb 2013, 23:02

karambol » wrote:
Tc, amateri :peshe: Kod nas se kaže "undica popravi.....buuuum" :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Sad ste me sjetili da se uopće ne sjećam kad sam se zadnji put napio. :misli:

A znali smo se zarakijat i ovdje na trkelju...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

ex anais » wrote:La rulja/ruglia deve ci credere :mudri:
:rofl:
Ide u potpis. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 21 Feb 2013, 23:03

ex anais » wrote:

kako to? ja sam pao iz latinskog i svega se sjecam. da sjecam..os koju perifrasticnu pasivnu? :kokice:

ustvari, necu..od sad samo za lovu konjugiram latinski. obicni glagoli u indikativu 2 eura glagol/vrijeme. svaki dodatni nacin + 2 eura. perifrasticni..5 eura.
dosta je bilo dzabe.. :bliss:
Eks

Post 21 Feb 2013, 23:03

Zekoslawa » wrote:

Koja je glavna rečenica u rečenici "Anna je rekla da će doći i ona?" Jel moguće da ti to mene pitaš? Aj sad mućni glavom. Priti pliz.

I ne trpaš sve u prošlost, nego razmisliš šta je u pitanju, jel contemporaneita', anteriorita' ili je pak posteriorita'. I kad ja kažem da ti za slaganje vremena treba tablica, onda ti ništa. Jest, to se uvijek prikazuje s pomoću tablice, koje u tvojoj vrloj srpskoj skripti nema, i zato si ne možeš vizualizirati strelice di šta ide i sve to. :gaah:

Iako, neće me to pitat.
[/quote]

ana je rekla: doći ću

Glavna je Ana je rekla. :ne zna:
Eks

Post 21 Feb 2013, 23:04

A da ja popijem prije ispita? Nakon ispita taman moram ić bit druželjubiva pa ono, 2u1. :raspa:
  • Information