Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:36

Zekoslawa » wrote: Nemoj se puno širiti, pomest ćeš Liku i Gorski kotar.
I nemoj da ti mater vidi da širiš krila, pomislit će da joj tićica ide ća iz gnijezda. :D
:rofl: :rofl:

Misliš, obradovat će se da će mu druga sad kuvat. :zubo:

Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 02:36

ex anais » wrote:
To je legendarno.
Ima li kakav pouk-smajlić? :misli:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 02:37

ex anais » wrote:

Misliš, obradovat će se da će mu druga sad kuvat. :zubo:
Jašta, ka šta se sve svekrve tome obraduju. :zubo:
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:48

Zekoslawa » wrote: Ima li kakav pouk-smajlić? :misli:
Image

Image

Image
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:50

Image
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Feb 2013, 02:52

Idem ja. Laku noć. :D :w
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:52

Noć. :w
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 03:02

ex anais » wrote:
Image

Image

Image
Ovi prvi pari da ga štapom dira. :rolleyes:

Nisu mi ni ovi drugi nešto. Dakle, nađi neki pošteni pouk-smajlić, pa ga predloži dolje na tehnikalije. Ako ništa, onda ćemo ovu mačku uzeti umjesto smajlića. :D

Karl, partypooperu obični. :rolleyes:

Laku noć. :durica:

A idem i ja, šta ću. Ne spavati nego raditi malo.
Eks

Post 09 Feb 2013, 03:10

Zekoslawa » wrote: Ovi prvi pari da ga štapom dira. :rolleyes:

Nisu mi ni ovi drugi nešto. Dakle, nađi neki pošteni pouk-smajlić, pa ga predloži dolje na tehnikalije. Ako ništa, onda ćemo ovu mačku uzeti umjesto smajlića. :D

Karl, partypooperu obični. :rolleyes:

Laku noć. :durica:

A idem i ja, šta ću. Ne spavati nego raditi malo.
Znam, ni meni se ne sviđaju. Ja sam ga zamislila kao ovaj :samar: ili onaj there there samo da bude poke poke umjesto toga, oću reć, trebali bi bit iz te serije smajlija, ti su baš fora.
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 03:12

ex anais » wrote:
Znam, ni meni se ne sviđaju. Ja sam ga zamislila kao ovaj :samar: ili onaj there there samo da bude poke poke umjesto toga, oću reć, trebali bi bit iz te serije smajlija, ti su baš fora.
E, baš to. Oću žutka koji pouka. :D

Naći ćeš ti to, ne sumnjam. Samo, hoće li talijanski patiti zbog toga... :zubo:
Eks

Post 09 Feb 2013, 03:13

Zekoslawa » wrote: E, baš to. Oću žutka koji pouka. :D

Naći ćeš ti to, ne sumnjam. Samo, hoće li talijanski patiti zbog toga... :zubo:
Neće. :zubo:
Mislim da nema žutka poke poke, da bi ga trebalo kreirat. :tuzni:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 03:33

ex anais » wrote:
Neće. :zubo:
Mislim da nema žutka poke poke, da bi ga trebalo kreirat. :tuzni:
Baci se na posao. :raspa:
Eks

Post 09 Feb 2013, 03:34

Zekoslawa » wrote: Baci se na posao. :raspa:
Ne znam ja to radit. To će Karl kad prođu rokovi. :D
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 03:37

ex anais » wrote:
Ne znam ja to radit. To će Karl kad prođu rokovi. :D
Muči, nemoj dvaput reć. Jerbo će proći rokovi, a mi ćemo dobit smajlića. :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Feb 2013, 10:57

ex anais » wrote: Najgore je što nisam uopće osjetila euforiju. :rofl: Imala sam osjećaj da se čovjek sažalio nada mnom, al to je moja stara boljka koja traje već godinama gdje se osjećam kao idiot jer sam stari student i kao da se moram ispričavat tamo zbog toga. Zapravo, kad me pitao tko sam, ja sam ispalila stari student, umjesto imena i prezimena. :facepalm: :zubo:
A on me čak ne poznaje... kad se sjetim onih koji me poznaju i znaju koliko sam otegla faks, e onda mi dođe muka. :zubo: Ali dobro, napredovala sam od prošle godine, ne poistovjećujem se s čistačicama. Iako mi nije sjelo kad me onaj oslovio s Vi. :tuzni: Ko da me sve podsjeća da sam metuzalem tamo.
:rolleyes:

pa sazalio se pa sta. nes mu bit ni prva ni posljednja nad kojom se sazalio. nad devedesetdevet posto studenata se sazaljeva. :gaah:

a sta..sta cemo s avom karabatic? jes ti nju cula kako pere dere latinski dativ posvojni? :bliss:
mislim, ono..neka ave, al nes valjda dopustit da ava karabatic sutra bude dijelom akademske zajednice, a ti da ostanes cudjenje u svijetu u slabo prozracenoj sobi?
tj, to avi akademki ne govori uopce toliko o njoj, neka nje, dapace, to govori o nasoj vrloj akademskoj zajednici, sve gore do hazua.
krajnje je vrijeme da se ti pocnes sazaljevat nad profesorima..iz bilo kojeg razloga. :D

a to, te praznine nakon neceg, to ti je do..seksa.. :zubo: tj, htjedoh reci, a sta mislis kako ces se osjecat nakon sta diplomiras? ono, godinama si imala neki cilj, sve misli su bile tamo, unaprijed negdje, tri zivota si vec u masti osmislla sta ce bit kad.. i, onda dodje to, diplomiras, malo se otegnu tehnikalije, printanja, prijevodi, uvezi, promocije, pa lovu neku dat za ovo, pa neku za ono, trle brle, tako da to nije bas kao laserom presjeceno, ali..ono, diplomiras, kaze ti komisija ..kolegice, vi ste sad ono ovo..i? i sta? ..postigla cilj, ostvarila, dosao taj trenutak i sta sad? nista, jebe se koga. mislis da ces se barem osjecat nekako svecano, veselo, da ce i drugi znat to razumjet, a ono..praznina..u tebi i oko tebe. jedino sto mos napravit, mos se ic negdje naroljat sa suborcima i supatnicima ili sama, rigat ko svinja negdje po nekim portunima i po sebi i tako decentno i svecano obiljezit svoju slavu i uspjeh. :D :D

ali, o tome ces razmisljat kad do toga dodje. sad imas prke prke, njare, njare..moras dat sve od sebe i pokusat da taj profesor, profesorica padne u ushitu (zgodan ovaj..ushit) sa stolice nakon tvojih odgovora na ispitu. ako ne, nek se sazale. i na njih su se sazaljevali, bez brige. kladim se u sto god oces. koeficijent 1,005, dakle, potpuno neisplativo..

:D
Bara huda

Post 09 Feb 2013, 12:59

ex anais » wrote:Ok, kad neće elma...

Oće ovo postat lakše? Ovo s faksom? Jer ja se osjećam užasno od jučer. Ne znam zašto. Umjesto da mi bude lakše što sam skinula jedan dio tereta, ja se osjećam grozno. Anksiozno, depresivno, sjebano, kako god. Ne znam zašto. Nije ni bitno zašto, al ono... it sucks.
A moze bit da je sve to dio dugotrajno akumuliranog nezadovoljstva sto nisi do sada obavila ono sto si davno vec mogla. :ne zna:
Jer...mensecini...ti, sa svojom pameti, si sad mogla zavrsavat drugi ili treci faks da je samo do pameti.
Ali kako se zna da se faks ne zavrsava pamet nego guzica, ocito nisi jednako obdarena na ovom donjem dijelu tijela.:D

A bice si i dobro ukalupljena u uobicajene kalupe koji cine zivot i onda te iskakanje iz kalupa cini neisgurnom. Onako...izlozenom pogledima sa strane pa ti se cini kao da svi bulje u tebe..
To malo tko voli, strsat od uobicajenog i ocekivanog ma koliko se ljudi danas busali u prsi svojom posebnoscu, individualnoscu, kurcoboljom za tudja misljenja i zivotom po vlastitim pravilima za koja smatraju da su bolja od postojecih, dobro uhodanih.

Uz to, ima nesto i u ravnotezi osjecaja, poslije takvih velikih olaksanja, euforija, neceg pozitivnog, obicno nastupa slicno emocionalno stanje, doduse, suprotnog predznaka ali slicnog inteziteta.
Kad se sve to zbroji, oduzme, podijeli i pomnozis se uz to s nekim, vratis se u sigurnu i mirnu malogdajanstinu i bude ti cisto fino. :D

Oni koji stalno oce dramu, iskakanje iz sablona, rusenje postojeceg i gradnju neceg novog sto ni sami ne znaju sto bi trebalo biti, ali znaju da nece ovo sto postoji...e dakle oni.... neka vec rade svoj posal dok ti provedi kraju to jos malo sto trebas pa ces onda gledat dalje di ces i kako ces tamo stic.

I prihvati sve promjene raspolozenja kao promjenjive promjene...malo ce bit gore, malo bolje a sve dok je u sredini...dobro je.
Zivila dosadna rutina koja smiruje. :lux:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 16:53

..a unda » wrote: krajnje je vrijeme da se ti pocnes sazaljevat nad profesorima..iz bilo kojeg razloga. :D
O, da, da, mudro zbori unda. Nemaš pojma kako je to oslobađajući osjećaj kad dođeš pred njih sa stavom "A koji si ti? Ne moš ti pitati koliko ja mogu znati". I kad njihove ocjene i procjene interpretiraš ne kao potvrdu sebe i svoje vrijednosti, nego ih uklopiš u nešto širu sliku, pa vidiš da taj neki koji se našao ispred tebe nije zalužio da te uopće ocjenjuje, ali eto, kad mu je već dano da smije, onda nek se nosi i on i njegova dvojka, tebi ni u džep ni iz džepa, a skinula si ga s kurca.

Znam da nisi više u situaciji da shvaćaš faks kao igru, jer ga moraš zgotoviti, ali vjeruj mi da to zapravo jest najobičnija igra ko će kome da ga smjesti. Rekla sam već ponešto o tome kako sam ja znala iz obijesti odbijati ocjene ili se pomlatiti s nekima i tako sve to. E, to je ta igra. Kad shvatiš da su oni ljudi ko svi drugi, da rade svoj posao, i da ih ima ovakvih i onakvih. Neke cijeniš, pa ti je neugodno ne naučiti jer ih želiš zadiviti, neke pak žališ, pa dođeš i odradiš. Eto im, nek im bude, neka zarade svoju plaću stavljajući tebi ocjenu u indeks.

I najmanje što trebaš jest opravdavati se i objašnjavati ikome išta. Ja sam bila od prve godine izvrstan student, a onda sam tamo negdje na četvrtoj upala u fazu kad je došlo stani-pani, nesposobna za učenje, sa samopouzdanjem na nuli. I onda vidiš kako oni zapravo nemaju pojma koja si i šta si i s kojim si ti problemima i sranjima došla na taj ispit. Oni vide učinak, a taj učinak nije slika tebe kao tebe. I njih se savršeno ne tiče zašto nisi više, bolje, prije ili kasnije. Jer te oni neće dočekati doma, niti će rješavati tvoja sranja. Stoga nemaju pravo na pitanja i ispovijedanja. Kao što na koncu ni ti njih ne pitaš zašto su ovakvi ili onakvi.
ali..ono, diplomiras, kaze ti komisija ..kolegice, vi ste sad ono ovo..i? i sta? ..postigla cilj, ostvarila, dosao taj trenutak i sta sad? nista, jebe se koga. mislis da ces se barem osjecat nekako svecano, veselo, da ce i drugi znat to razumjet, a ono..praznina..u tebi i oko tebe. jedino sto mos napravit, mos se ic negdje naroljat sa suborcima i supatnicima ili sama, rigat ko svinja negdje po nekim portunima i po sebi i tako decentno i svecano obiljezit svoju slavu i uspjeh. :D :D
A i ovo isto. Taj bih dan najprije opisala kao ruglo i grotesku, a ne svečanost. Ili ono kako je blaze jednom rekla - misliš da ideš na koncert na kojemu će te dočekati 10 tisuća ljudi, a ono komorna zabavica. I onda se pitaš "Znači, to je to? Zbog ovoga sam ja pet godina strahovala, strepila i mislila se kako ću i šta ću? Pa ono...Pih!" Da, budeš eventualno sretan što se imaš s kim naroljati, eto barem nešto da si dobila od tog jebenog faksa osim tog komada papira.

No o tom, potom. Kad dođe vrijeme za to, onda ćeš nam doći tu kukati kao što ja kukam i sve to. :D

Zasad imaš prke njare, ko što reče unda. I tako još par puta da se to konačno zgotovi.

Nego, undo, jel ti naškodilo mliko? :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Feb 2013, 17:19

Zekoslawa » wrote:..
Nego, undo, jel ti naškodilo mliko? :D
stalno mi skodi mliko. :D

jel idjes na becelja? jucer je bio u zadru, ali eksaca valjda voli ic na nekog drugog.. :D
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 17:25

..a unda » wrote: stalno mi skodi mliko. :D

jel idjes na becelja? jucer je bio u zadru, ali eksaca valjda voli ic na nekog drugog.. :D
I meni isto to mliko ne paše baš, bilo otrovno ili ne.

Di, šta, kud, ko, kako, kada, nemam ja pojma. Niti na koga idem, niti će ko na me. :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Feb 2013, 17:28

Zekoslawa » wrote: I meni isto to mliko ne paše baš, bilo otrovno ili ne.

Di, šta, kud, ko, kako, kada, nemam ja pojma. Niti na koga idem, niti će ko na me. :D
ajd, ajd..uvik se nadje koja ovca koja ce te naskakivat. :D

brecelj je negdje veceras. ne znam di. jel se djungla jos uvijek zove djungla? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 09 Feb 2013, 17:31

da, napisao sam prije..becelj. to mi je valjda od novokomponiranog hrvatskog da ne bude..bre. :D

e, jel znas koja su to mista..la i stoc? :kokice:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 17:38

A evo ga:

http://www.dalmacijanews.com/Magazin/Vi ... plitu.aspx

Pojma nisam imala. A bogami niti znam di je to. I nemoj mene ništa pitati jel znam di i kako, ja ovako pogubljena u vremenu i prostoru jedva da upamtim put do kuće, a kamoli šta drugo. :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Feb 2013, 17:42

Zekoslawa » wrote:A evo ga:

http://www.dalmacijanews.com/Magazin/Vi ... plitu.aspx

Pojma nisam imala. A bogami niti znam di je to. I nemoj mene ništa pitati jel znam di i kako, ja ovako pogubljena u vremenu i prostoru jedva da upamtim put do kuće, a kamoli šta drugo. :D
je, pise ex dzungla..

ma znam..ti kad izadjes vanka padnes par puta u nesvijest, pipas celebritije, ono..jes to ti.. poke, poke, i tako to.. :D
Zekoslawa

Post 10 Feb 2013, 00:11

Bogami sam ja to prespavala. :facepalm:

Nu ih šta vridno uče svi redom. Milina. :D
Silajn

Post 10 Feb 2013, 09:17

Zec, spavaš li i sada :djecoljub:
  • Information