Zekoslawa » wrote: Nemoj se puno širiti, pomest ćeš Liku i Gorski kotar.
I nemoj da ti mater vidi da širiš krila, pomislit će da joj tićica ide ća iz gnijezda.
Misliš, obradovat će se da će mu druga sad kuvat.
Zekoslawa » wrote: Nemoj se puno širiti, pomest ćeš Liku i Gorski kotar.
I nemoj da ti mater vidi da širiš krila, pomislit će da joj tićica ide ća iz gnijezda.
Jašta, ka šta se sve svekrve tome obraduju.
Ovi prvi pari da ga štapom dira.
Znam, ni meni se ne sviđaju. Ja sam ga zamislila kao ovajZekoslawa » wrote: Ovi prvi pari da ga štapom dira.![]()
Nisu mi ni ovi drugi nešto. Dakle, nađi neki pošteni pouk-smajlić, pa ga predloži dolje na tehnikalije. Ako ništa, onda ćemo ovu mačku uzeti umjesto smajlića.
Karl, partypooperu obični.
Laku noć.![]()
A idem i ja, šta ću. Ne spavati nego raditi malo.
E, baš to. Oću žutka koji pouka.ex anais » wrote:
Znam, ni meni se ne sviđaju. Ja sam ga zamislila kao ovajili onaj there there samo da bude poke poke umjesto toga, oću reć, trebali bi bit iz te serije smajlija, ti su baš fora.
Neće.Zekoslawa » wrote: E, baš to. Oću žutka koji pouka.![]()
Naći ćeš ti to, ne sumnjam. Samo, hoće li talijanski patiti zbog toga...
Muči, nemoj dvaput reć. Jerbo će proći rokovi, a mi ćemo dobit smajlića.
ex anais » wrote: Najgore je što nisam uopće osjetila euforiju.Imala sam osjećaj da se čovjek sažalio nada mnom, al to je moja stara boljka koja traje već godinama gdje se osjećam kao idiot jer sam stari student i kao da se moram ispričavat tamo zbog toga. Zapravo, kad me pitao tko sam, ja sam ispalila stari student, umjesto imena i prezimena.
![]()
![]()
A on me čak ne poznaje... kad se sjetim onih koji me poznaju i znaju koliko sam otegla faks, e onda mi dođe muka.Ali dobro, napredovala sam od prošle godine, ne poistovjećujem se s čistačicama. Iako mi nije sjelo kad me onaj oslovio s Vi.
Ko da me sve podsjeća da sam metuzalem tamo.
A moze bit da je sve to dio dugotrajno akumuliranog nezadovoljstva sto nisi do sada obavila ono sto si davno vec mogla.ex anais » wrote:Ok, kad neće elma...
Oće ovo postat lakše? Ovo s faksom? Jer ja se osjećam užasno od jučer. Ne znam zašto. Umjesto da mi bude lakše što sam skinula jedan dio tereta, ja se osjećam grozno. Anksiozno, depresivno, sjebano, kako god. Ne znam zašto. Nije ni bitno zašto, al ono... it sucks.
O, da, da, mudro zbori unda. Nemaš pojma kako je to oslobađajući osjećaj kad dođeš pred njih sa stavom "A koji si ti? Ne moš ti pitati koliko ja mogu znati". I kad njihove ocjene i procjene interpretiraš ne kao potvrdu sebe i svoje vrijednosti, nego ih uklopiš u nešto širu sliku, pa vidiš da taj neki koji se našao ispred tebe nije zalužio da te uopće ocjenjuje, ali eto, kad mu je već dano da smije, onda nek se nosi i on i njegova dvojka, tebi ni u džep ni iz džepa, a skinula si ga s kurca...a unda » wrote: krajnje je vrijeme da se ti pocnes sazaljevat nad profesorima..iz bilo kojeg razloga.![]()
A i ovo isto. Taj bih dan najprije opisala kao ruglo i grotesku, a ne svečanost. Ili ono kako je blaze jednom rekla - misliš da ideš na koncert na kojemu će te dočekati 10 tisuća ljudi, a ono komorna zabavica. I onda se pitaš "Znači, to je to? Zbog ovoga sam ja pet godina strahovala, strepila i mislila se kako ću i šta ću? Pa ono...Pih!" Da, budeš eventualno sretan što se imaš s kim naroljati, eto barem nešto da si dobila od tog jebenog faksa osim tog komada papira.ali..ono, diplomiras, kaze ti komisija ..kolegice, vi ste sad ono ovo..i? i sta? ..postigla cilj, ostvarila, dosao taj trenutak i sta sad? nista, jebe se koga. mislis da ces se barem osjecat nekako svecano, veselo, da ce i drugi znat to razumjet, a ono..praznina..u tebi i oko tebe. jedino sto mos napravit, mos se ic negdje naroljat sa suborcima i supatnicima ili sama, rigat ko svinja negdje po nekim portunima i po sebi i tako decentno i svecano obiljezit svoju slavu i uspjeh.![]()
stalno mi skodi mliko.
I meni isto to mliko ne paše baš, bilo otrovno ili ne...a unda » wrote: stalno mi skodi mliko.
jel idjes na becelja? jucer je bio u zadru, ali eksaca valjda voli ic na nekog drugog..
ajd, ajd..uvik se nadje koja ovca koja ce te naskakivat.Zekoslawa » wrote: I meni isto to mliko ne paše baš, bilo otrovno ili ne.
Di, šta, kud, ko, kako, kada, nemam ja pojma. Niti na koga idem, niti će ko na me.
je, pise ex dzungla..Zekoslawa » wrote:A evo ga:
http://www.dalmacijanews.com/Magazin/Vi ... plitu.aspx
Pojma nisam imala. A bogami niti znam di je to. I nemoj mene ništa pitati jel znam di i kako, ja ovako pogubljena u vremenu i prostoru jedva da upamtim put do kuće, a kamoli šta drugo.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests