Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Margarita

Post 09 Feb 2013, 00:33

ex anais » wrote:
Fala. :) Mislim, glupo mi kukat jer ste stvarno divni i podržavate me i onda sama sebi zvučim nezahvalno. Valjda mi se nakupilo stresa, ne znam ni sama. Trebalo bi po nekoj logici krenut bolje kad se uhodam.
Ajd ovako, kukaj još danas a sutra se primi posla.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 09 Feb 2013, 00:35

Margarita » wrote: Ajd ovako, kukaj još danas a sutra se primi posla.
Može. :o
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 00:35

Ah, valjda zato što si mislila da ćeš se osjećati ne znam kako dobro kad riješiš taj jedan za koji si se potrudila, a onda te prođe početna euforija i skužiš da je to samo jedan od njih još koliko već i da nisi uopće napravila neku tako veliku stvar. E, al zapravo jesi, ma koliko se ne činilo tako. I s njima treba biti strpliv. Ispitima, mislim. Ne ide to drugačije nego jedan po jedan. A sjeti se samo kakva si kad dođeš u situaciju da nisi u stanju spremiti ama baš nijedan. Ili kad te ko u Čovječe ne ljuti se baci taman pred ulazom u kućicu. E pa jednoga si spremila u kućicu, dakle, imaš zašto biti zadovoljna sobom, i budi. I uhvati se sljedećega i onda opet budi zadovoljna. I tako dalje... Fino je to kad vidiš kako se popunjavaju kućice u indeksu, dabome jest.

I... :grli: (Ne smijemo te puno grliti jerbo će doći unda reći da koga te vraga grlimo jer tebi treba tough love i sve to, ali unda je ionako na Vindijinu mlijeku i šta on zna šta priča :zubo:)
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 00:37

Margarita » wrote: Ono, pametna si, krasna, zabavna, ne možemo bez tebe
Stopped reading there. :raspa:
Eks

Post 09 Feb 2013, 00:40

Zekoslawa » wrote:Ah, valjda zato što si mislila da ćeš se osjećati ne znam kako dobro kad riješiš taj jedan za koji si se potrudila, a onda te prođe početna euforija i skužiš da je to samo jedan od njih još koliko već i da nisi uopće napravila neku tako veliku stvar.
Najgore je što nisam uopće osjetila euforiju. :rofl: Imala sam osjećaj da se čovjek sažalio nada mnom, al to je moja stara boljka koja traje već godinama gdje se osjećam kao idiot jer sam stari student i kao da se moram ispričavat tamo zbog toga. Zapravo, kad me pitao tko sam, ja sam ispalila stari student, umjesto imena i prezimena. :facepalm: :zubo:
A on me čak ne poznaje... kad se sjetim onih koji me poznaju i znaju koliko sam otegla faks, e onda mi dođe muka. :zubo: Ali dobro, napredovala sam od prošle godine, ne poistovjećujem se s čistačicama. Iako mi nije sjelo kad me onaj oslovio s Vi. :tuzni: Ko da me sve podsjeća da sam metuzalem tamo.
E, al zapravo jesi, ma koliko se ne činilo tako. I s njima treba biti strpliv. Ispitima, mislim. Ne ide to drugačije nego jedan po jedan. A sjeti se samo kakva si kad dođeš u situaciju da nisi u stanju spremiti ama baš nijedan. Ili kad te ko u Čovječe ne ljuti se baci taman pred ulazom u kućicu. E pa jednoga si spremila u kućicu, dakle, imaš zašto biti zadovoljna sobom, i budi. I uhvati se sljedećega i onda opet budi zadovoljna. I tako dalje... Fino je to kad vidiš kako se popunjavaju kućice u indeksu, dabome jest.
E, znam, nadam se da ću počet osjećat neko zadovoljstvo u tome.
I... :grli: (Ne smijemo te puno grliti jerbo će doći unda reći da koga te vraga grlimo jer tebi treba tough love i sve to, ali unda je ionako na Vindijinu mlijeku i šta on zna šta priča :zubo:)
:rofl: :grli:

Iđen pod tuš, tu sam ubrzo.
Éowyn

Post 09 Feb 2013, 00:44

ex anais wrote:
Nadam se. Ono, nije da dramim bezveze, iako mi se tako čini pa zato i nisam odmah rekla, ali ono, nije baš normalno tako se osjećat nakon prolaza ispita, šta ja znam. :D Još osam takvih puta, brrr. :zubo:
Normalno je :mig: ja sam se nakon nekih ispita osjecala bas potroseno. Ponekad bih dosla doma i dobro se isplakala i nakon toga odspavala dvadesetak sati.
I onda krenula dalje uciti jer sam sve ispite uvijek ostavljala za 9. mjesec :tuzni:
Desire makes slaves out of kings.
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 00:54

ex anais » wrote: Najgore je što nisam uopće osjetila euforiju. :rofl: Imala sam osjećaj da se čovjek sažalio nada mnom, al to je moja stara boljka koja traje već godinama gdje se osjećam kao idiot jer sam stari student i kao da se moram ispričavat tamo zbog toga. Zapravo, kad me pitao tko sam, ja sam ispalila stari student, umjesto imena i prezimena. :facepalm: :zubo:
Dobro, i zašto tebe to ne motivira da konačno završiš taj faks? :raspa: :dr.Phil: :zubo:
Ja sam na faksu ponavljala samo dva kolegija. I bilo mi je jebeno neugodno biti ponavljačica, pogotovo što sam ja uspjela i u srednjoj biti ponavljačica, pa znam taj osjećaj neugode i svega toga. Mislim, kao što vidiš, ja sam si bila priuštila tu neugodnost ponovno nakon što sam već jednom spoznala da mi se ne sviđa, ali ti onda trebaš biti pametnija i učiti na mojim greškama, pa te to treba motivirati i tako to. :zubo:

I da, zbilja smo mi bolonjci na stare studente gledali kao na građane drugog reda. :D
Ali što je, tu je. Istrpi to još malo i neka ti to bude razlog više da konačno zgotoviš taj faks. Meni je u trenucima kad više nisam imala nikakvu motivaciju upravo to bilo u glavi - daj, kome se više da zajebavati s ispitima, kolokvijima, ocjenama, profesorima, menzama i ne znam ni ja čim.

Ergo, nikome se ti ne moraš ispričavati, ali neka ti taj sram bude motivacija za dalje umjesto da te sputava.

Mislim, inače se trebaš ispričavati što si živa i sramiti što si dobila dvojku iz samilosti, ali sada nećemo o tome. :raspa: :D
A on me čak ne poznaje... kad se sjetim onih koji me poznaju i znaju koliko sam otegla faks, e onda mi dođe muka. :zubo: Ali dobro, napredovala sam od prošle godine, ne poistovjećujem se s čistačicama. Iako mi nije sjelo kad me onaj oslovio s Vi. :tuzni: Ko da me sve podsjeća da sam metuzalem tamo.
Ma jašta. :rolleyes:
Meni je na četvrtoj godini faksa neki dječarac rekao "vi". Ja sam to sebi protumačila da izgledam autoritativno. :raspa:

:rofl: :grli:

Iđen pod tuš, tu sam ubrzo.
Idem se i ja podaprat.

Karl, da si guknuo dok se vratim. :kava:
Eks

Post 09 Feb 2013, 01:10

Éowyn » wrote:
Normalno je :mig: ja sam se nakon nekih ispita osjecala bas potroseno. Ponekad bih dosla doma i dobro se isplakala i nakon toga odspavala dvadesetak sati.
I onda krenula dalje uciti jer sam sve ispite uvijek ostavljala za 9. mjesec :tuzni:
Ok, lakše mi je kad vidim da nisam jedina. Mislila sam da sam ja spešl sjebana zbog toga. :serek: :rofl:
Zekoslawa wrote: Dobro, i zašto tebe to ne motivira da konačno završiš taj faks? :raspa: :dr.Phil: :zubo:
Ja sam na faksu ponavljala samo dva kolegija. I bilo mi je jebeno neugodno biti ponavljačica, pogotovo što sam ja uspjela i u srednjoj biti ponavljačica, pa znam taj osjećaj neugode i svega toga. Mislim, kao što vidiš, ja sam si bila priuštila tu neugodnost ponovno nakon što sam već jednom spoznala da mi se ne sviđa, ali ti onda trebaš biti pametnija i učiti na mojim greškama, pa te to treba motivirati i tako to. :zubo:
Ne znam, kao da me paralizira. Zadnji ispit prije ovog je stvarno bio teška bruka jer me profesorica gadno ispreskakala s pitanjima oko mog studentskog statusa i tamo sam se i obrukala jer sam se rasplakala. To je bilo ono kad sam prije ispita mjerkala čistačice. :zubo: Prije toga mi se takve pizdarije nisu dešavale, ali nakon tog ispita, tu sam baš lijevala suze kad sam išla doma, jebalo mi se tko me vidi i odonda sam stala s ispitima, kao u stilu, a eto, koji ću ja kurac tamo, vidim da me gledaju ovako i onako... budala, štaš :o
I da, zbilja smo mi bolonjci na stare studente gledali kao na građane drugog reda. :D
Ali što je, tu je. Istrpi to još malo i neka ti to bude razlog više da konačno zgotoviš taj faks. Meni je u trenucima kad više nisam imala nikakvu motivaciju upravo to bilo u glavi - daj, kome se više da zajebavati s ispitima, kolokvijima, ocjenama, profesorima, menzama i ne znam ni ja čim.
E, to je. Kao neki maraton gdje si više na izmaku snaga, al znaš da ne moš stat nasred ceste. S tim da sam ja, jel, znala sjest nasred ceste. :zubo:
A ovi drugi stari studenti, mene iznenađuje količina njihove kurcobolje. Mislim, ja kad se odlučim pojavit na faksu sam obično kao srna pred farovima (i to profesori skuže, ovaj mi je ponavljao "polako, polako" a neki odluče bit zlobni) u stilu "nemojte me strijeljat što studiram deset godina" :tuzni:
Onda kad skužim da jedino ja s tim stavom dolazim, ne znam šta da mislim.
Ergo, nikome se ti ne moraš ispričavati, ali neka ti taj sram bude motivacija za dalje umjesto da te sputava.
Da, treba. Jebemti, da me netko lobotomizira parcijalno i da mi ova hipersenzibilnost ode. :gaah:
Mislim, inače se trebaš ispričavati što si živa i sramiti što si dobila dvojku iz samilosti, ali sada nećemo o tome. :raspa: :D
Ma ja mislim da sam i zaslužila dva,ozbiljno, znala sam ja to na kraju, ali mi je on tako nekako djelovao...
Ma jašta. :rolleyes:
Meni je na četvrtoj godini faksa neki dječarac rekao "vi". Ja sam to sebi protumačila da izgledam autoritativno. :raspa:
:rofl: To je stav. :zubo:
Karl, da si guknuo dok se vratim. :kava:
Bolje mu je da uči, jer ako nas izbjegava ovako, najebo je.
elma

Post 09 Feb 2013, 01:20

Da, tako se i ja osjecam i na faksu i sa rodbinom i kad sretnem nekog koga nisam dugo vidjela, kad upoznajem nove ljude - ono, kad me pitaju kako sam, kako faks, ja samo sto se ne pocnem ispricavati sto mi ne ide i sto sam otegnula i moliti da me se ne osuđuje :facepalm: Kako si pomoci? :zubo:
Eks

Post 09 Feb 2013, 01:25

elma » wrote:Da, tako se i ja osjecam i na faksu i sa rodbinom i kad sretnem nekog koga nisam dugo vidjela, kad upoznajem nove ljude - ono, kad me pitaju kako sam, kako faks, ja samo sto se ne pocnem ispricavati sto mi ne ide i sto sam otegnula i moliti da me se ne osuđuje :facepalm: Kako si pomoci? :zubo:
Self help knjigama. :rofl:
To je stvar samopouzdanja, nažalost. Već vidim kako se ispričavam poslodavcima zašto sam toliko dugo studirala. :facepalm:
elma

Post 09 Feb 2013, 01:32

Svako malo bude neka tema na psihokauču tamo o samopouzdanje, ali se ne sjecam da sam sta pametno procitala :D Psihoterapija pomaže? :zubo: Vec neko vrijeme razmišljam da odem, ali ne znam koliko ima smisla jer vec u startu ne vjerujem da ce mi pomoci. Mislim da bi se ja i tamo na "kauču" ispricavala njemu/njoj za svoje postupke :facepalm:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Feb 2013, 01:52

Gu - gu. :D
Eks

Post 09 Feb 2013, 01:57

elma » wrote:Svako malo bude neka tema na psihokauču tamo o samopouzdanje, ali se ne sjecam da sam sta pametno procitala :D Psihoterapija pomaže? :zubo: Vec neko vrijeme razmišljam da odem, ali ne znam koliko ima smisla jer vec u startu ne vjerujem da ce mi pomoci. Mislim da bi se ja i tamo na "kauču" ispricavala njemu/njoj za svoje postupke :facepalm:
Nah.. terapeut bi te tješio. Nama treba nešto ala ona Jillian Michaels kako već što je urlala na pretile Amere .. moram to nać pa ćeš skužit. :zubo:
Našla! :rofl: :S :rofl:
Karl Jozef wrote:Gu - gu. :D
Pokati, došlo je dotle da smo te se uželili. :gaah:
Karlinjo

Post 09 Feb 2013, 02:01

ex anais » wrote: Pokati, došlo je dotle da smo te se uželili. :gaah:
Kriteriji se srozali. :zubo:
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:02

Karl Jozef » wrote: Kriteriji se srozali. :zubo:
Ajd, ajd, ne vrijeđaj se odma, reci radije jes šta napravio :zubo:
Karlinjo

Post 09 Feb 2013, 02:04

ex anais » wrote: Ajd, ajd, ne vrijeđaj se odma, reci radije jes šta napravio :zubo:
Pomalo radim i to je to.
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:08

Karl Jozef » wrote: Pomalo radim i to je to.
To je ok. :)
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:10

Ovo je zakon. :S :rofl:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 02:20

Daklem, Eksača nama tu oće reć da ne vičemo dovoljno na nju? Okej. :raspa:

Karl, reci joj kako to izgleda kad ja vičem. :zubo:

Kod koje si bija danas? :ceka:
Karlinjo

Post 09 Feb 2013, 02:24

Zekoslawa » wrote: Karl, reci joj kako to izgleda kad ja vičem. :zubo:
Bući, bući bu, ... paf tres, buum ... i tako to. :zubo:
Kod Desanke. :rofl:
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:27

Zekoslawa » wrote:Daklem, Eksača nama tu oće reć da ne vičemo dovoljno na nju? Okej. :raspa:

Karl, reci joj kako to izgleda kad ja vičem. :zubo:

Unda to čini umjesto vas. :zubo: Di je večeras, da mu nije pozlilo od mlika? :rofl:
Karl Jozef wrote:
Poše, ostao je i bez stida otkad se s nama manje druži. :tuzni:
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 02:32

Karl Jozef » wrote: Bući, bući bu, ... paf tres, buum ... i tako to. :zubo:
A sad joj reci koliko voliš kad vičem. :raspa:
Dobro, samo nemoj da te Judith vidi da tamo navraćaš. :zubo:
ex anais wrote:
Unda to čini umjesto vas. :zubo: Di je večeras, da mu nije pozlilo od mlika? :rofl:
A šta će unda vikati, pozdravio se s autoritetom onoga dana kad je napisao poke-poke. :rofl:

Jebate, stvarno, biće mu naškodilo bidnome.
Poše, ostao je i bez stida otkad se s nama manje druži. :tuzni:
Ae, nije to to više. :zubo:
Karlinjo

Post 09 Feb 2013, 02:33

Zekoslawa » wrote: A sad joj reci koliko voliš kad vičem. :raspa:
:širi ruke i pokazuje: :D
Zekoslawa

Post 09 Feb 2013, 02:34

Karl Jozef » wrote: :širi ruke i pokazuje: :D
Nemoj se puno širiti, pomest ćeš Liku i Gorski kotar.
I nemoj da ti mater vidi da širiš krila, pomislit će da joj tićica ide ća iz gnijezda. :D
Eks

Post 09 Feb 2013, 02:35

Zekoslawa » wrote:

A šta će unda vikati, pozdravio se s autoritetom onoga dana kad je napisao poke-poke. :rofl:
:rofl: :rofl:
To je legendarno.
  • Information