Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 14 Jun 2012, 01:05

Još ste na međupazušju?

Aj' dobro, bolje i to nego RiD.

Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Tea Tree

Post 14 Jun 2012, 01:11

Bolje i to, nego da žena golih sisa npr. vozi tramvaj. Sve u duhu prvenstva.
ombia

Post 14 Jun 2012, 01:14

Bios » wrote:Još ste na međupazušju?

Aj' dobro, bolje i to nego RiD.
RiD je tu odma iza coska. Ovaj koji je sokiran da mu je to
roditeljica...nezahvalnik! Dok su ga hranile, mozda i nakon dohrane
onda su mu te sise dobre bile!
Eks

Post 14 Jun 2012, 03:33

nodens » wrote: Komentari anonimnog forumaša na opskurnom forumu nisu nikakvo 'razapinjanje', zaboga. Neće njima dvjema pasti ni dlaka s glave zbog nekakvih komentara na forumu.
Opskurnom forumu. :rofl:

Pa da, upravo to. Uostalom, ja mislim da takvim osobama jako paše kad se o njima i priča na forumima. Pa koliko ste puta gledali Red Carpet kad one spodobe dođu i iako ih otvoreno podjebavaju i izvrguju ruglu, oni su sretni što se o njima priča. :ne zna: I nisu svi baš retardirani pa da nisu svjesni da ih se podjebava. Samo ih nije briga jer im je prioritetnije jednostavno biti u medijima nego imati stida.
Pa ona neka cura što je išla na sve moguće realityje, nešto u vezi pjevanja, iako pjeva kao što ove izgledaju i iako su joj milijun puta sasuli u facu da nema pojma i brutalno je izrugali- mislite da ju je to briga? Je, možda će pustiti suzu, ali njoj je bitnije da se o njoj priča, a što, nije bitno. Imaju takve osobe deblju kožu nego što mislite i advokati im ne trebaju.

Ne znam kako šačica nas može nauditi ovoj, kako ono, Megan Fox. :zubo:

Ta politička korektnost je ušla u sve pore društva. :crying:
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:09

ex anais » wrote: Ta politička korektnost je ušla u sve pore društva. :crying:
Evo, često čujem ovakav argument.
Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
Hoćeš reći da ovi koji govore različito od tebe, zapravo misle jednako kao ti, ali se prave fini i obzirni?
Svašta. :ne zna: Ista stvar i s plemenitošću.

Jer je tako teško povjerovati da su nekome ove dvije u nemilom događaju ružne, glupe i seljačke, ali to još uvijek ne znači da tako obavljaju i svoj posao?
baja

Post 14 Jun 2012, 09:19

BoDerek » wrote: Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurda
pa se onda ovakvo ponašanje uspoređuje s toplesom na plaži

nego, dođemo li do polu/finala, bit će proglašene blaženima :D
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:25

baja » wrote: ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurda

nego, dođemo li do polu/finala, bit će proglašene blaženima :D
Ne moram ovo s ničim uspoređivati, već potpuno odvajam ovaj događaj od njihove poslovne karijere. Vjerojatno i posao obavljaju loše, kao i većina u ovoj državi, ali onda neka radi toga dobiju otkaz.
No dobro, otkaza nije bilo. Drugi puta će pametnije :D Ili neće :o
Jao bilo bi dobro da se danas sve opet ponovi :rofl:
baja

Post 14 Jun 2012, 09:30

BoDerek » wrote: Ne moram ovo s ničim uspoređivati, ...
ali se uspoređuje i argumentira slobodom
a to kako i što rade, možda su jednako predane i entuzijastične i u poslu :D
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:31

No svejedno, ako netko različito poima slobodu, nemre ga se optužit za političku korektnost.
baja

Post 14 Jun 2012, 09:43

BoDerek » wrote:No svejedno, ako netko različito poima slobodu, nemre ga se optužit za političku korektnost.
nego? koliko rastezljivo možemo poimati slobodu?
evo, ja sam jutros odlučila malo proširiti svoje slobode pa sam ponijela pištolj, jer sam u pms-u i drmnula sam gemištek do dva, za slučaj da mi netko krene osporavati slobodu ponašanja :ne zna:
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 09:45

BoDerek » wrote: Ne moram ovo s ničim uspoređivati, već potpuno odvajam ovaj događaj od njihove poslovne karijere. Vjerojatno i posao obavljaju loše, kao i većina u ovoj državi, ali onda neka radi toga dobiju otkaz.
No dobro, otkaza nije bilo. Drugi puta će pametnije :D Ili neće :o
Jao bilo bi dobro da se danas sve opet ponovi :rofl:
Ovo je fantastična prilika za početak novog trenda. :cerek: Nadam se da će ovo pokrenuti seksualnu revoluciju u Hrvata.

Sve te žene, majke, kraljice, hadezeovke, hčspovke, a i dobar dio kvaziliberalnih (kao što vidimo ovdje :zubo: ), su okovane lažnim moralom, pa tako na izborima trube o zaštiti obiteljskih vrijednosti, tradiciji, sablažnjavaju se nad poljupcima dvaju muškaraca na ulici, iako zapravo čim malo popiju skidaju grudnjake.

I kao što Šmokljan kaže, draže su mi ovakve čobančice za koje odmah znaš gdje ih svrstati na ljestvici pameti i ukusa, nego malograđani koji glume finoću i toleranciju, a ispod kože buja debilizam.

Inače, Etički kodeks, preciznije članak 7. kaže: U obavljanju službene dužnosti državni službenik dužan je čuvati osobni ugled, ugled državne službe i povjerenje građana u državnu službu. U obavljanju privatnih poslova državni službenik ne smije se koristiti službenim oznakama ili autoritetom radnog mjesta u državnoj službi.

Ove seljanke na sebi su imale (odnosno nisu :D ) dres reprezentacije, a ne službene oznake MK, te nisu koristile autoritet radnog mjesta u obavljanju privatnih poslova, nego sisa. Dakle, sve vi zagovarateljice otkaza, pospite se pepelom, jer ste nazadnije od hrvatskih zakona. Čestitam, to nije lako postići nekome tko ima bar tri razreda srednje škole. :rofl:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:46

baja » wrote: nego? koliko rastezljivo možemo poimati slobodu?
evo, ja sam jutros odlučila malo proširiti svoje slobode pa sam ponijela pištolj, jer sam u pms-u i drmnula sam gemištek do dva, za slučaj da mi netko krene osporavati slobodu ponašanja :ne zna:
Zna se kada se određeni govor naziva političkom korektnošću.
Ja kada kažem da mislim da ovim tukama ne treba dati otkaz ZBOG SISA, ne govorim to da ih ne bih uvrijedila ili da izbjegnem biti ovakva ili onakva, nego zbilja to mislim i osjećam.
Nađite drugu uvredu za to :D
karambol

Post 14 Jun 2012, 09:48

Ja još uvijek muku mučim jer ne mogu detektirati u kojem se to tipu autobusa voze??? Neoplan ili Volvo ili Setra... :misli: Možda je ipak Mercedes... :misli:
Jebenti... :gaah:
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:49

vrrrlet » wrote: Dakle, sve vi zagovarateljice otkaza, pospite se pepelom, jer ste nazadnije od hrvatskih zakona. Čestitam, to nije lako postići nekome tko ima bar tri razreda srednje škole. :rofl:
:rofl: :rofl:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 14 Jun 2012, 09:50

baja » wrote: ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurda
Razumijem li dobro - protivljenje tome da žene budu kažnjene jer nisu pokrivene politička je koreknost, odnosno rastezanje slobode do apsurda?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beau

Post 14 Jun 2012, 09:50

karambol » wrote:Ja još uvijek muku mučim jer ne mogu detektirati u kojem se to tipu autobusa voze??? Neoplan ili Volvo ili Setra... :misli: Možda je ipak Mercedes... :misli:
Jebenti... :gaah:
Šta želiš na tekmu s njima u busu? :o
baja

Post 14 Jun 2012, 09:51

BoDerek » wrote: Ja kada kažem da mislim da ovim tukama ne treba dati otkaz ZBOG SISA,...
ja otkaz, niti ikakve sankcije, nisam ni spominjala nego velikodušnost u poimanju slobode
kao, eto, baš su kul i čemu čuđenje kad i na plaži ima toplesa :zvrko:
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:01

BoDerek » wrote:Nađite drugu uvredu za to :D
O jebate, pa ako se nekog ovdje vrijeđa to je nas koji smo rekli da nam je takvo ponašanje fujfuj. :zubo:
Mi smo lažni moralisti, nama se jebe mater seljačka, zatucani smo, malograđani ispod čije kože buja debilizam, nazadni, ovakvi, onakvi. :ne zna:

A što se tiče političke korektnosti to samo po sebi (barem iz mojih usta) nije neka uvreda, svi smo takvi ponekad, nitko baš ne hoda po svijetu i kreše ljudima u njušku baš sve što misli o njihovom ponašanju.
Ali ovdje smo došli do toga da je vrlet u silnoj namjeri da ih "opravda", ili koji kurac, izjavio kako je jedna od njih slatka. :o :rofl:
Vrlet, jbte, a znam njegove kriterije slatkog, lijepog i zgodnog. :facepalm: :zubo:
Ne, ne moraju dobiti otkaz (kao što ga i nisu dobile), ali da, bez ikakvog problema se usudim reći da su vulgarne, nekulturne i sve u svemu- totalno odbojne.
I NE, to ne znači da mi je Fritzl baš super i SLADAK. :kava:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 14 Jun 2012, 10:03

BoDerek » wrote: Evo, često čujem ovakav argument.
Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
Hoćeš reći da ovi koji govore različito od tebe, zapravo misle jednako kao ti, ali se prave fini i obzirni?
Svašta. :ne zna: Ista stvar i s plemenitošću.

Jer je tako teško povjerovati da su nekome ove dvije u nemilom događaju ružne, glupe i seljačke, ali to još uvijek ne znači da tako obavljaju i svoj posao?

:S

Tim argumentom se zapravo manipulativno zeli diskreditirati svako misljenje suprotno od vlastitog. Kao vi se samo pravite fini. Ne jebote. Mislim drugacije to je sve.

Nosenje oruzja se poistovjecuje sa pokazivanjem sisa? :rofl:

Treba ih kazniti jer su u svoje privatno vrijeme pokazale sise? Isuse Kriste u kojem smo ono stoljecu?
Onako realno cime tocno su vas ostetile time? Cime?
Mene "osteti" kad vidim grdo namazanu babu, pa ju necu na stup srama ili raspredati danima da me estecki silovala.
Beau

Post 14 Jun 2012, 10:08

Morticia » wrote:
O jebate, pa ako se nekog ovdje vrijeđa to je nas koji smo rekli da nam je takvo ponašanje fujfuj. :zubo:
Mi smo lažni moralisti, nama se jebe mater seljačka, zatucani smo, malograđani ispod čije kože buja debilizam, nazadni, ovakvi, onakvi. :ne zna:
Tko je rekao da ste lažni moralisti? :o
A što se tiče političke korektnosti to samo po sebi (barem iz mojih usta) nije neka uvreda, svi smo takvi ponekad, nitko baš ne hoda po svijetu i kreše ljudima u njušku baš sve što misli o njihovom ponašanju.
Ali ovdje se tako trkelja da svak kaže što misli. Barem o onima koji ne trkeljaju, kao te dvije sisate.
Ali ovdje smo došli do toga da je vrlet u silnoj namjeri da ih "opravda", ili koji kurac, izjavio kako je jedna od njih slatka. :o :rofl:
Vrlet, jbte, a znam njegove kriterije slatkog, lijepog i zgodnog. :facepalm: :zubo:
Pa možda je bio pijan kad je to reko, šta bi i njemu odmah dala otkaz jer je malo popio na poslu? :rofl:
Ne, ne moraju dobiti otkaz (kao što ga i nisu dobile), ali da, bez ikakvog problema se usudim reći da su vulgarne, nekulturne i sve u svemu- totalno odbojne.
Razumije se.
Beau

Post 14 Jun 2012, 10:10

ombia » wrote:

Tim argumentom se zapravo manipulativno zeli diskreditirati svako misljenje suprotno od vlastitog. Kao vi se samo pravite fini. Ne jebote. Mislim drugacije to je sve.
Tak je.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:13

Jel' bitno sad tko je točno izgovorio točno te dvije riječi?
Ne znam, možda nije nitko točno to rekao, ali ovo sve ostalo navedeno jest, pa se nitko nije pobunio kako se nas vrijeđa samo zato jer imamo drugačije mišljenje, a netko spomene političku korektnost i odmah je ajme majko moja. :ne zna:

Meni je smiješna takva vrsta argumentacije- ali postoje i gori.
Pa normalno da postoje, jbte, i pljujem i po takvima, ali sad trenutno razglabamo o ponašanju ovih dviju maloumnica.
Kad budemo o Fritzlu onda ću reći što mislim o njemu. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 10:14

Morticia » wrote:

Pa i ja sam rekao da su vulgarne i nekulturne i odbojne. Ali sam rekao i da je to njihovo pravo, dok su neki ovdje tvrdili da zaslužuju otkaz. Iako za to čak nema niti pravne osnove, kako smo vidjeli.

Mene je mama učila da je to pomalo fašistično. :ne zna:

Kako smo došli do Fritzla? :rofl:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Margarita

Post 14 Jun 2012, 10:15

ombia » wrote:

Treba ih kazniti jer su u svoje privatno vrijeme pokazale sise? Isuse Kriste u kojem smo ono stoljecu?
U mom ugovoru za posao piše da ne smijem ni na koji način, bilo na poslu ili izvan posla (u takozvano privatno vrijeme), štetiti ugledu firme. Veliki pasus ugovora posvećen je kodeksu ponašanja. Od toga da ne smijem biti u nedozvoljenom minusu do odijevanja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 10:15

BoDerek » wrote: Tak je.
A jebanjem matere onima koji misle drugačije se želi što točno? :ne zna:

Da, da, znam da to nisi ti rekla, ali vrlet je napisao, a ombia je recimo s velikim zadovoljstvom potpisala taj post prepun NEOBORIVIH ARGUMENATA.
  • Information