Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Opskurnom forumu.nodens » wrote: Komentari anonimnog forumaša na opskurnom forumu nisu nikakvo 'razapinjanje', zaboga. Neće njima dvjema pasti ni dlaka s glave zbog nekakvih komentara na forumu.
Pa da, upravo to. Uostalom, ja mislim da takvim osobama jako paše kad se o njima i priča na forumima. Pa koliko ste puta gledali Red Carpet kad one spodobe dođu i iako ih otvoreno podjebavaju i izvrguju ruglu, oni su sretni što se o njima priča.
Pa ona neka cura što je išla na sve moguće realityje, nešto u vezi pjevanja, iako pjeva kao što ove izgledaju i iako su joj milijun puta sasuli u facu da nema pojma i brutalno je izrugali- mislite da ju je to briga? Je, možda će pustiti suzu, ali njoj je bitnije da se o njoj priča, a što, nije bitno. Imaju takve osobe deblju kožu nego što mislite i advokati im ne trebaju.
Ne znam kako šačica nas može nauditi ovoj, kako ono, Megan Fox.
Ta politička korektnost je ušla u sve pore društva.
Evo, često čujem ovakav argument.ex anais » wrote: Ta politička korektnost je ušla u sve pore društva.
Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
Hoćeš reći da ovi koji govore različito od tebe, zapravo misle jednako kao ti, ali se prave fini i obzirni?
Svašta.
Jer je tako teško povjerovati da su nekome ove dvije u nemilom događaju ružne, glupe i seljačke, ali to još uvijek ne znači da tako obavljaju i svoj posao?
ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurdaBoDerek » wrote: Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
pa se onda ovakvo ponašanje uspoređuje s toplesom na plaži
nego, dođemo li do polu/finala, bit će proglašene blaženima
Ne moram ovo s ničim uspoređivati, već potpuno odvajam ovaj događaj od njihove poslovne karijere. Vjerojatno i posao obavljaju loše, kao i većina u ovoj državi, ali onda neka radi toga dobiju otkaz.baja » wrote: ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurda
nego, dođemo li do polu/finala, bit će proglašene blaženima
No dobro, otkaza nije bilo. Drugi puta će pametnije
Jao bilo bi dobro da se danas sve opet ponovi
No svejedno, ako netko različito poima slobodu, nemre ga se optužit za političku korektnost.
nego? koliko rastezljivo možemo poimati slobodu?BoDerek » wrote:No svejedno, ako netko različito poima slobodu, nemre ga se optužit za političku korektnost.
evo, ja sam jutros odlučila malo proširiti svoje slobode pa sam ponijela pištolj, jer sam u pms-u i drmnula sam gemištek do dva, za slučaj da mi netko krene osporavati slobodu ponašanja
Ovo je fantastična prilika za početak novog trenda.BoDerek » wrote: Ne moram ovo s ničim uspoređivati, već potpuno odvajam ovaj događaj od njihove poslovne karijere. Vjerojatno i posao obavljaju loše, kao i većina u ovoj državi, ali onda neka radi toga dobiju otkaz.
No dobro, otkaza nije bilo. Drugi puta će pametnijeIli neće
Jao bilo bi dobro da se danas sve opet ponovi
Sve te žene, majke, kraljice, hadezeovke, hčspovke, a i dobar dio kvaziliberalnih (kao što vidimo ovdje
I kao što Šmokljan kaže, draže su mi ovakve čobančice za koje odmah znaš gdje ih svrstati na ljestvici pameti i ukusa, nego malograđani koji glume finoću i toleranciju, a ispod kože buja debilizam.
Inače, Etički kodeks, preciznije članak 7. kaže: U obavljanju službene dužnosti državni službenik dužan je čuvati osobni ugled, ugled državne službe i povjerenje građana u državnu službu. U obavljanju privatnih poslova državni službenik ne smije se koristiti službenim oznakama ili autoritetom radnog mjesta u državnoj službi.
Ove seljanke na sebi su imale (odnosno nisu
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zna se kada se određeni govor naziva političkom korektnošću.baja » wrote: nego? koliko rastezljivo možemo poimati slobodu?
evo, ja sam jutros odlučila malo proširiti svoje slobode pa sam ponijela pištolj, jer sam u pms-u i drmnula sam gemištek do dva, za slučaj da mi netko krene osporavati slobodu ponašanja
Ja kada kažem da mislim da ovim tukama ne treba dati otkaz ZBOG SISA, ne govorim to da ih ne bih uvrijedila ili da izbjegnem biti ovakva ili onakva, nego zbilja to mislim i osjećam.
Nađite drugu uvredu za to
vrrrlet » wrote: Dakle, sve vi zagovarateljice otkaza, pospite se pepelom, jer ste nazadnije od hrvatskih zakona. Čestitam, to nije lako postići nekome tko ima bar tri razreda srednje škole.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Razumijem li dobro - protivljenje tome da žene budu kažnjene jer nisu pokrivene politička je koreknost, odnosno rastezanje slobode do apsurda?baja » wrote: ne znam za ex ali ja bi to isto nazvala političkom korektnošću zato jer pojam slobode rasteže do apsurda
Šta želiš na tekmu s njima u busu?karambol » wrote:Ja još uvijek muku mučim jer ne mogu detektirati u kojem se to tipu autobusa voze??? Neoplan ili Volvo ili Setra...Možda je ipak Mercedes...
![]()
Jebenti...
O jebate, pa ako se nekog ovdje vrijeđa to je nas koji smo rekli da nam je takvo ponašanje fujfuj.BoDerek » wrote:Nađite drugu uvredu za to
Mi smo lažni moralisti, nama se jebe mater seljačka, zatucani smo, malograđani ispod čije kože buja debilizam, nazadni, ovakvi, onakvi.
A što se tiče političke korektnosti to samo po sebi (barem iz mojih usta) nije neka uvreda, svi smo takvi ponekad, nitko baš ne hoda po svijetu i kreše ljudima u njušku baš sve što misli o njihovom ponašanju.
Ali ovdje smo došli do toga da je vrlet u silnoj namjeri da ih "opravda", ili koji kurac, izjavio kako je jedna od njih slatka.
Vrlet, jbte, a znam njegove kriterije slatkog, lijepog i zgodnog.
Ne, ne moraju dobiti otkaz (kao što ga i nisu dobile), ali da, bez ikakvog problema se usudim reći da su vulgarne, nekulturne i sve u svemu- totalno odbojne.
I NE, to ne znači da mi je Fritzl baš super i SLADAK.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
BoDerek » wrote: Evo, često čujem ovakav argument.
Zašto to nazivaš političkom korektnošću?
Hoćeš reći da ovi koji govore različito od tebe, zapravo misle jednako kao ti, ali se prave fini i obzirni?
Svašta.Ista stvar i s plemenitošću.
Jer je tako teško povjerovati da su nekome ove dvije u nemilom događaju ružne, glupe i seljačke, ali to još uvijek ne znači da tako obavljaju i svoj posao?
Tim argumentom se zapravo manipulativno zeli diskreditirati svako misljenje suprotno od vlastitog. Kao vi se samo pravite fini. Ne jebote. Mislim drugacije to je sve.
Nosenje oruzja se poistovjecuje sa pokazivanjem sisa?
Treba ih kazniti jer su u svoje privatno vrijeme pokazale sise? Isuse Kriste u kojem smo ono stoljecu?
Onako realno cime tocno su vas ostetile time? Cime?
Mene "osteti" kad vidim grdo namazanu babu, pa ju necu na stup srama ili raspredati danima da me estecki silovala.
Tko je rekao da ste lažni moralisti?Morticia » wrote:
O jebate, pa ako se nekog ovdje vrijeđa to je nas koji smo rekli da nam je takvo ponašanje fujfuj.
Mi smo lažni moralisti, nama se jebe mater seljačka, zatucani smo, malograđani ispod čije kože buja debilizam, nazadni, ovakvi, onakvi.![]()
Ali ovdje se tako trkelja da svak kaže što misli. Barem o onima koji ne trkeljaju, kao te dvije sisate.A što se tiče političke korektnosti to samo po sebi (barem iz mojih usta) nije neka uvreda, svi smo takvi ponekad, nitko baš ne hoda po svijetu i kreše ljudima u njušku baš sve što misli o njihovom ponašanju.
Pa možda je bio pijan kad je to reko, šta bi i njemu odmah dala otkaz jer je malo popio na poslu?Ali ovdje smo došli do toga da je vrlet u silnoj namjeri da ih "opravda", ili koji kurac, izjavio kako je jedna od njih slatka.![]()
Vrlet, jbte, a znam njegove kriterije slatkog, lijepog i zgodnog.![]()
![]()
Razumije se.Ne, ne moraju dobiti otkaz (kao što ga i nisu dobile), ali da, bez ikakvog problema se usudim reći da su vulgarne, nekulturne i sve u svemu- totalno odbojne.
Tak je.ombia » wrote:
Tim argumentom se zapravo manipulativno zeli diskreditirati svako misljenje suprotno od vlastitog. Kao vi se samo pravite fini. Ne jebote. Mislim drugacije to je sve.
Jel' bitno sad tko je točno izgovorio točno te dvije riječi?
Ne znam, možda nije nitko točno to rekao, ali ovo sve ostalo navedeno jest, pa se nitko nije pobunio kako se nas vrijeđa samo zato jer imamo drugačije mišljenje, a netko spomene političku korektnost i odmah je ajme majko moja.
Meni je smiješna takva vrsta argumentacije- ali postoje i gori.
Pa normalno da postoje, jbte, i pljujem i po takvima, ali sad trenutno razglabamo o ponašanju ovih dviju maloumnica.
Kad budemo o Fritzlu onda ću reći što mislim o njemu.
Ne znam, možda nije nitko točno to rekao, ali ovo sve ostalo navedeno jest, pa se nitko nije pobunio kako se nas vrijeđa samo zato jer imamo drugačije mišljenje, a netko spomene političku korektnost i odmah je ajme majko moja.
Meni je smiješna takva vrsta argumentacije- ali postoje i gori.
Pa normalno da postoje, jbte, i pljujem i po takvima, ali sad trenutno razglabamo o ponašanju ovih dviju maloumnica.
Kad budemo o Fritzlu onda ću reći što mislim o njemu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa i ja sam rekao da su vulgarne i nekulturne i odbojne. Ali sam rekao i da je to njihovo pravo, dok su neki ovdje tvrdili da zaslužuju otkaz. Iako za to čak nema niti pravne osnove, kako smo vidjeli.Morticia » wrote:
O jebate, pa ako se nekog ovdje vrijeđa to je nas koji smo rekli da nam je takvo ponašanje fujfuj.
Mi smo lažni moralisti, nama se jebe mater seljačka, zatucani smo, malograđani ispod čije kože buja debilizam, nazadni, ovakvi, onakvi.
A što se tiče političke korektnosti to samo po sebi (barem iz mojih usta) nije neka uvreda, svi smo takvi ponekad, nitko baš ne hoda po svijetu i kreše ljudima u njušku baš sve što misli o njihovom ponašanju.
Ali ovdje smo došli do toga da je vrlet u silnoj namjeri da ih "opravda", ili koji kurac, izjavio kako je jedna od njih slatka.![]()
Vrlet, jbte, a znam njegove kriterije slatkog, lijepog i zgodnog.![]()
![]()
Ne, ne moraju dobiti otkaz (kao što ga i nisu dobile), ali da, bez ikakvog problema se usudim reći da su vulgarne, nekulturne i sve u svemu- totalno odbojne.
Mene je mama učila da je to pomalo fašistično.
Kako smo došli do Fritzla?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
U mom ugovoru za posao piše da ne smijem ni na koji način, bilo na poslu ili izvan posla (u takozvano privatno vrijeme), štetiti ugledu firme. Veliki pasus ugovora posvećen je kodeksu ponašanja. Od toga da ne smijem biti u nedozvoljenom minusu do odijevanja.ombia » wrote:
Treba ih kazniti jer su u svoje privatno vrijeme pokazale sise? Isuse Kriste u kojem smo ono stoljecu?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A jebanjem matere onima koji misle drugačije se želi što točno?BoDerek » wrote: Tak je.
Da, da, znam da to nisi ti rekla, ali vrlet je napisao, a ombia je recimo s velikim zadovoljstvom potpisala taj post prepun NEOBORIVIH ARGUMENATA.
-
- Information
-