Ispod nogu? Po podu?..a unda » wrote: e, ispod ruku. a nadalje? odnekle?
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Otkad se poslovi dobivaju po mentalitetu a ne po obrazovanjuex anais » wrote:
Meni je smiješno što vi mislite da ste plemeniti ako branite dvije totalne guske. Onako, wtf?
Mučenje je preusmjeravanje ljudi na poslove koji im očito bolje leže mentalitetu?
i strucnosti?
Plemenita kako da ne. Samo me cudi ovo razapinjanje posve
nevaznih figura...bas me cudi
a sta ja znam. i to. ko zna sta sve..Tea Tree » wrote: Misliš, ovaj traži za posljednju pomast, ovaj želju, da vidi bradavicu i ona se sažali, kaže, ajd dobro, valjda će odapet dok je pokažem. Ali, onda se on polakomi, nikako da odapne, daj sad i cijelu ruku kad si već mali prst, ma daj i cijelu sisu...
...ma daj pičke!
Jesi li na to mislio?
..ne podcjenjumo sise i njihovu raspolozivost u interesu kvalitetnijeg obavljanja radnih zadataka prilikom natjecaja za posao..
Ne znam je l' on, ali meni su i takvi scenariji padali na pamet prije nekih desetak.Tea Tree » wrote: Jesi li na to mislio?
'Razapinjanje' je nešto što rade osobe koje imaju 'moć'.ombia » wrote: Plemenita kako da ne. Samo me cudi ovo razapinjanje posve
nevaznih figura...bas me cudi
U prenesenom smislu, stoga, moć 'razapinjanja' imaju, primjerice - mediji. Komentari anonimnog forumaša na opskurnom forumu nisu nikakvo 'razapinjanje', zaboga. Neće njima dvjema pasti ni dlaka s glave zbog nekakvih komentara na forumu.
..a sta tebe briga, kurjoza jedna. ovo su muski razgovori.Tea Tree » wrote:Ja se isto pitam prije desetak čega?
Aaaa.
Onda, desetak centimetara?
nodens » wrote:
Em je ovo razapinjanje em je i forum medij, al tesko mi
na gejfonu pa odoh spat, unda me kao i obicno nasmijao
do suza![]()
'Razapinjanje' je nešto što rade osobe koje imaju 'moć'.
U prenesenom smislu, stoga, moć 'razapinjanja' imaju, primjerice - mediji. Komentari anonimnog forumaša na opskurnom forumu nisu nikakvo 'razapinjanje', zaboga. Neće njima dvjema pasti ni dlaka s glave zbog nekakvih komentara na forumu.
stvarno si kurjoza. sta tebi znaci deset centimetara gore dole?
Gore dole - ništa. Meni znači lijevo desno.
Nekima (muškima) znači u smislu promjera.
promjera cega? gora si od nodensa.Tea Tree » wrote: Gore dole - ništa. Meni znači lijevo desno.![]()
Nekima (muškima) znači u smislu promjera.![]()
a sta..da je malo fotosopa sve bi bilo ok.
-
- Information
-