Tema za ustaše i partizane

Stare teme i začeci foruma
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 11:56

judolino » wrote: Ja nisam ksenofob, ja sam debilofob, zato te ne volim.
I prva si ti uvrijedila mene, ali nisi se htjela ispričati.
I goni se u tri kurca s tim tko je obuhvaćen uvredama. Tko je obuhvaćen, taj neka, komšinice, i dejstvuje.
Ali to NIJE razlog da vrijeđaš mene, jer ja tebe nikad prije nisam vrijeđao. Može li to ikako ući u tvoju šiljatu ili kockastu glavu, kakva god da je?
Zašto, o ZAŠTO si me uvrijedila BEZ RAZLOGA?
Daj neki konkretan odgovor, prestani s muljanjem i petljanjem. Zar ti se tako teško ispričati i napisati da si pogriješila?
Ne zaslužuješ nikakvu ispriku.
Ovdje bi se neki prvo trebali ispričati meni, i oni koji su vrijeđali, a i oni koji ih brane.
Budući da isprike neće biti (a i nije da će išta popraviti) - sjaši s mene.
A o debilizmu bi se dalo raspravljati i tko je ovdje debil, pogotovo jer još uvijek ne znaš čitati.

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 11:56

vrrrlet » wrote:I ti mene napaljuješ. :klopa: Hoćeš li ti doći do Zagreba ili ću ja do Siska?
Kaj je to iz Siska? :facepalm:
Aupičku, da sam znao, ne bih gubio vrijeme...
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 11:57

Beta ženka » wrote: :facepalm:
Nisam vidjela post jer mi je na ignor listi.
Ljudi, kvotajte me da me vidi, na ignor listi sam joj, a moram nekako penetrirati do nje. Inače ode Anđin slijedeći film u kurac, ne želite to valjda.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 12:00

Nikolajevna » wrote:Joj Emericzy... pa ti bi i govno pojeo ne bi li sam sebi dokazao da se razlikuješ od prostog puka. :D
Dakle, ovako se udara ispod pojasa... :usama: :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 12:01

vrrrlet » wrote:Ljudi, kvotajte me da me vidi, na ignor listi sam joj, a moram nekako penetrirati do nje. Inače ode Anđin slijedeći film u kurac, ne želite to valjda.
Ne njezinoj si ignor listi odmah iza mozga, pomiri se s tim.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 12:05

Beta ženka » wrote:Ne zaslužuješ nikakvu ispriku.
Ovdje bi se neki prvo trebali ispričati meni, i oni koji su vrijeđali, a i oni koji ih brane.
Budući da isprike neće biti (a i nije da će išta popraviti) - sjaši s mene.
A o debilizmu bi se dalo raspravljati i tko je ovdje debil, pogotovo jer još uvijek ne znaš čitati.
Ti mene bezrazložno uvrijediš, ne želiš se ispričati i onda kažeš da sjašim s tebe?
Nećemo tako, Dino, nećemo. :nono:
Sad ćemo da vidimo čiji ćaća crne gaće nosi!
Margarita

Post 19 Apr 2012, 12:05

Beta ženka » wrote: :facepalm:
Nisam vidjela post jer mi je na ignor listi.
Onak, što reć, a da opet ne uvrijedim cijeli narod, ovaj put nešto o inteligenciji pojedinaca koji se svrstavaju u "moj narod, to sam ja!". :zubo:
Ja bih voljela bit narod. Ono, osjećati se kao narod. Mora da je zabavno. Mogla bih imati samo svoje narodno veselje. A ugostila bih i nacionalne manjine. Bilo koje veličine. Ali, kvragu, uz sve svoje mnogostuke ličnosti, lica i naličja, osobe i osobnosti, nikako da postignem taj osjećaj. Narodski.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ombia

Post 19 Apr 2012, 12:10

vrrrlet » wrote:Inače ode Anđin slijedeći film u kurac, ne želite to valjda.
Ne zelimo. :crying: :crying: :crying:
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 12:11

Margarita » wrote: Ja bih voljela bit narod. Ono, osjećati se kao narod. Mora da je zabavno. Mogla bih imati samo svoje narodno veselje. A ugostila bih i nacionalne manjine. Bilo koje veličine. Ali, kvragu, uz sve svoje mnogostuke ličnosti, lica i naličja, osobe i osobnosti, nikako da postignem taj osjećaj. Narodski.
Svejedno možeš ugostiti nacionalne manjine. Neke crnce recimo.
*jezebel*

Post 19 Apr 2012, 12:12

najjace mi je kad netko nekoga stavi na ignore pa onda ide, kao usput, naglasavati da mu je na ignoreu. :S

beta, mislim da neke stvari malo preozbiljno shvacas. ono s logorima je bila obicna sprdnja, i to se vidi iz aviona, dok tvoje o ''genocidnoj povijesti'' bas i nije izgledalo tako (i cudno mi je da je doslo iz tipkovnice osobe koja svako malo drugima voli govoriti da su licemjerni, cak i kad se radi o cigaretama :rofl:). ne moramo imati isti smisao za humor, ali meni je njihova sprdnja cak bila pomalo smijesna i ne vidim u njoj nesto zlonamjerno i uvredljivo (mozda su jednostavno htjeli malo sokirati jer vise ne znaju kako da dodju do pikice), a da sam zadrta munjara i ne volim crnjake, mogla bih: naime, moja baka je bila u jasenovcu, ni kriva ni duzna, pobili su joj rodbinu, spalili selo... al' eto, svejedno me ono malo nasmijalo. iako nije bas da je bilo hilarious. mislim, decki, stvarno ste se mogli malo vise potruditi... :durica: :D

judolino, krv ti je opet uzavrela. :tuctuc:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:14

Margarita » wrote: Ja bih voljela bit narod. Ono, osjećati se kao narod. Mora da je zabavno. Mogla bih imati samo svoje narodno veselje. A ugostila bih i nacionalne manjine. Bilo koje veličine. Ali, kvragu, uz sve svoje mnogostuke ličnosti, lica i naličja, osobe i osobnosti, nikako da postignem taj osjećaj. Narodski.
Ako sam dobro razumjela, ti se baš silno želiš osjetiti prozvanom, a ne ide ti? :rofl:

Jeb'ga, ja inače izbjegavam ovakve debilne rasprave, nisam mislila da će se tema o duvanjenju u restoranima pretvoriti u ovo sranje. Onak, žao mi je što sam uopće reagirala, no s druge strane, ne mogu više čitati onakve bljuvotine posvuda. A i dobro je da se vidi tko kako diše - jest da je razočaravajuće, ali poučno je.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:16

*jezebel* » wrote:najjace mi je kad netko nekoga stavi na ignore pa onda ide, kao usput, naglasavati da mu je na ignoreu. :S

beta, mislim da neke stvari malo preozbiljno shvacas. ono s logorima je bila obicna sprdnja, i to se vidi iz aviona, dok tvoje o ''genocidnoj povijesti'' bas i nije izgledalo tako (i cudno mi je da je doslo iz tipkovnice osobe koja svako malo drugima voli govoriti da su licemjerni, cak i kad se radi o cigaretama :rofl:). ne moramo imati isti smisao za humor, ali meni je njihova sprdnja cak bila pomalo smijesna i ne vidim u njoj nesto zlonamjerno i uvredljivo (mozda su jednostavno htjeli malo sokirati jer vise ne znaju kako da dodju do pikice), a da sam zadrta munjara i ne volim crnjake, mogla bih: naime, moja baka je bila u jasenovcu, ni kriva ni duzna, pobili su joj rodbinu, spalili selo... al' eto, svejedno me ono malo nasmijalo. iako nije bas da je bilo hilarious. mislim, decki, stvarno ste se mogli malo vise potruditi... :durica: :D

judolino, krv ti je opet uzavrela. :tuctuc:
Ignor nisam naglašavala, spomenula sam nakon što sam vidjela quote - valjda bih inače odmah rekla.
Meni je drago što su ti smiješne priče o smrdljivim četnicima, muslimanima iz Srebrenice itd. :)
Sljedeći!
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 12:18

*jezebel* » wrote:najjace mi je kad netko nekoga stavi na ignore pa onda ide, kao usput, naglasavati da mu je na ignoreu. :S

Moj pražidovski dio obitelji je poprilično spaljen u Jasenovcu, ali zaista ne vidim zašto bi to mene sprečavalo u crnom humoru. :ne zna:
karambol

Post 19 Apr 2012, 12:24

Beta ženka » wrote:Ignor nisam naglašavala, spomenula sam nakon što sam vidjela quote - valjda bih inače odmah rekla.
Meni je drago što su ti smiješne priče o smrdljivim četnicima, muslimanima iz Srebrenice itd. :)
Sljedeći!
A i ti ne znaš kad trebaš stati. Ne napucava se svaka lopta svom snagom. Neke samo lagano dodirneš, proslijediš, a neke propustiš...
Meni o tebi puno govori i tvoj potpis koji mi je :puke:
Osim toga ponašaj se po poslovici - ubi bene ibi patria....
ali

Post 19 Apr 2012, 12:24

vrrrlet » wrote:Jedan Talijan ne bi sam mogao osvojiti Etiopiju, ali 500.000 Talijana s 800 tenkova i 600 zrakoplova je slomilo moćnu Etiopiju (3 zrakoplova i 3 tenka) za niti godinu dana. Pala je k'o kruška.
:rofl: :top:
Lastan wrote:Pa Em lijepo kaže da govori o onom prvotnom značenju, ne o današnjem.
Ne znam samo kako se pojam fašizma i fašističkog pokreta može odvojiti od Mussolinija :ne zna:

Meni je recimo otprilike jasno da Emericzy govori o početnoj ideji, ali upravo je u tome i problem.
Nikad (jednostavno: nikad! Ni u počecima, ni u začecima, a bogami ni kad se razvio) nije fašistički pokret bio ono što Em želi od njega napraviti.
I bilo bi korisno za raspravu (ako će je biti) da pojasni TOČNO na koje je razdoblje fašizma mislio. Ne mora biti datum :zubo: , ali neka bude određeno barem u okviru par godina.

@Emericzy: ono sa "divljenjem"... ok, možda je riječ neprecizna za ono što htjedoh naglasiti.
Ti si počeo ovdje provlačiti neke, u najmanju ruku neobične, afirmativne stavove prema fašističkom pokretu i nakon opće nevjerice, nastavio si s prosvjećivanjem u stilu kako je fašistički pokret "plemenit", "sindikalni pokret, a ne režim" itd (ispričavam se na nepreciznom objašnjenju jer ne citiram, ali shvaćaš point..).

Ono što mene tu zanima je: kako si, pokraj svih radničkih, sindikalnih pokreta, socijalističkih, komunističkih itd. iz tog doba našao eto između svih njih baš fašizam, pa da baš u njemu mikroskopom tražiš neku eventualnu dobru stvar :confused: i tako ga "reklamiraš" neukima?
To što je slučajno za vrijeme fašizma u Italiji kratko pala nezaposlenost, je kao da kažeš da se baš eto zbog Jadranke Kosor u RH dobro živjelo par godina.
Mislim :ne zna:

Sama ideja nikad nije bila radnička. Samo nacionalistička i militantna i nedemokratska.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 19 Apr 2012, 12:25

gospodjo, premjestite se na drugu stranu autobusa, kod emericija. :kava:

(pajdo usao pijan u autobus kod pazara u splitu, u podne, puno zena, domacica vraca se doma iz spize, drzi se pajdo za stangu, cunja se i progovori svojim hrapavim basom i pocne pokazivat svojom krakatom rukom i mahat po zraku..sve zene sta sjede na ovoj strani autobusa su prevarile svoga muza, a sve sto sjede na drugoj strani autobusa su kurbetine. na to jedna pocne prosvjedovat, da je on pijancina, da sta on to govori, da nikada ona nije prevarila svoga muza i pocne plakat. pajdo gleda malo u nju (kroz nju?), cunja se i kaze..gospodjo, premjestite se na drugu stranu autobusa. )

:D
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:29

karambol » wrote:A i ti ne znaš kad trebaš stati. Ne napucava se svaka lopta svom snagom. Neke samo lagano dodirneš, proslijediš, a neke propustiš...
Meni o tebi puno govori i tvoj potpis koji mi je :puke:
Osim toga ponašaj se po poslovici - ubi bene ibi patria....
To što je tebi potpis :puke:, govori također o tebi.

Meni nije BENE u državi gdje se onakve provokacije i uvrede smatraju pošalicama, a uzvratiti se ne smije. Neke lopte su ovdje konstantno napucavane (u "šali", naravno) i samo su tražile da budu vraćene, pa ako nekoga boli - neka se prvo zamisli jel' bilo potrebno uopće temu odvesti u offtopic i uvrede na račun cijelih skupina ljudi, a ne, kako neki žele prikazati, isključivo na moj račun. Neki bi se stvarno trebali pogledati u ogledalo i pokušati bar jednom u životu biti iskreni prema sebi, ako već ne žele prema drugima.

Ajmo dalje, sljedeći!
*jezebel*

Post 19 Apr 2012, 12:30

Beta ženka » wrote:Ignor nisam naglašavala, spomenula sam nakon što sam vidjela quote - valjda bih inače odmah rekla.
Sljedeći!
ma spominji kako god hoces... :rofl:
gluposti, meni nije bilo smijesno nista gdje se spominjao smrad... malo su ti se pobrkali loncici, vjerojatno od cigareta. vidis da ti ipak nije drago? :o
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:36

*jezebel* » wrote:ma spominji kako god hoces... :rofl:
gluposti, meni nije bilo smijesno nista gdje se spominjao smrad... malo su ti se pobrkali loncici, vjerojatno od cigareta. vidis da ti ipak nije drago? :o
Pa nije mi drago da se toliko sudionika svrstava u one kojima je sve to smiješno dok se oni ne nađu uvrijeđenima - odjednom više nije smiješno, i odjednom "to nije isto". Ma nemoj me zajebavat. :rofl:
karambol

Post 19 Apr 2012, 12:38

Beta ženka » wrote:To što je tebi potpis :puke:, govori također o tebi.

Meni nije BENE u državi gdje se onakve provokacije i uvrede smatraju pošalicama, a uzvratiti se ne smije. Neke lopte su ovdje konstantno napucavane (u "šali", naravno) i samo su tražile da budu vraćene, pa ako nekoga boli - neka se prvo zamisli jel' bilo potrebno uopće temu odvesti u offtopic i uvrede na račun cijelih skupina ljudi, a ne, kako neki žele prikazati, isključivo na moj račun. Neki bi se stvarno trebali pogledati u ogledalo i pokušati bar jednom u životu biti iskreni prema sebi, ako već ne žele prema drugima.

Ajmo dalje, sljedeći!
Pa, zato sam ti i rekao da se ponašaš sukladno tome i pronađeš zemlju u kojoj ćeš imati istomišljenike, koja cvate u multikulturalnosti i toleranciji, gdje nema licemjera i gadova koji će te htjeti prevariti, nauditi ti i vrijeđati te, gdje je sve divno i bajno, krasno i pozlaćeno, utopijski jednostavno...možda tamo budeš happy kad smo svi ovdje gamad koja ne razumije tvoju jedinu, pravu istinu...
I nemaš takta, što bi rekli. Nemaš vještinu da nekome nešto dokažeš, a da od njega ne napraviš neprijatelja ili budalu.
:raspa:
*jezebel*

Post 19 Apr 2012, 12:39

Beta ženka » wrote:Pa nije mi drago da se toliko sudionika svrstava u one kojima je sve to smiješno dok se oni ne nađu uvrijeđenima - odjednom više nije smiješno, i odjednom "to nije isto". Ma nemoj me zajebavat. :rofl:
mene (i jos neke) ovdje apsolutno nista nije uvrijedilo i nemamo neki snazno izrazen osjecaj nacionalne pripadnosti i tako to. pa nam svejedno ''nije isto''. :D
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:39

karambol » wrote:Pa, zato sam ti i rekao da se ponašaš sukladno tome i pronađeš zemlju u kojoj ćeš imati istomišljenike, koja cvate u multikulturalnosti i toleranciji, gdje nema licemjera i gadova koji će te htjeti prevariti, nauditi ti i vrijeđati te, gdje je sve divno i bajno, krasno i pozlaćeno, utopijski jednostavno...možda tamo budeš happy kad smo svi ovdje gamad koja ne razumije tvoju jedinu, pravu istinu...
I nemaš takta, što bi rekli. Nemaš vještinu da nekome nešto dokažeš, a da od njega ne napraviš neprijatelja ili budalu.
:raspa:
Jugoslavija više ne postoji, ajde malo prati.
Oprostite, gospodo, ja sam se "častila" s JPK-om i vrletom, ako se tad niste miješali, nemate ni sad.
Nitko vas nije zvao na očitovanje.
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 12:40

*jezebel* » wrote:mene (i jos neke) ovdje apsolutno nista nije uvrijedilo. pa nam svejedno ''nije isto''. :D
Meni jest. I šta ćemo sad?
*jezebel*

Post 19 Apr 2012, 12:41

Beta ženka » wrote:Meni jest. I šta ćemo sad?
pa nista, odi plakat'. :hekla:
klonka

Post 19 Apr 2012, 12:41

Beto, a je li ti palo na pamet da tvoja zajebancija na Dalmoše/Tovare isto tako spada u kategoriju uvredljivog? Mislim, da je itko drugi na ovoj temi izrazio negodovanje zbog humora na račun pripadnika neke etničke (ili pak regionalne) skupine, apsolutno bih mu dala podršku, ali nakon tvojih izrazito šovinističkih ispada na temi o Dalmatincima, mislim da nemaš prava ikoga prozivati za licemjerje.
gonj špadi
  • Information