JPK i Vrlet uspjeli su te isprovocirati u toj mjeri da si izgubila smisao za humor. Zar je ovo duhovita replika:Beta ženka » wrote:Meni smeta što su se digle kuke i motike na moju ZAJEBANCIJU, a u istom provokatorskom tonu (da, jebote, što je najgore, prozvala sam i jedan i drugi narod, idem se prijaviti srpskom lobiju jer sam uvrijedila i sama sebe, jaoj mama) kako se inače uživo častim s prijateljima koji su u faking HSP-u pa poslije pijemo zajedno, ali se sve prije toga tolerira i ignorira - jer jebi ga, ovdje je normalno derati po Srbima bez pardona, a kad se odgovori u revijalnom tonu, onda odjednom kuknjava (bokte, k'o sad u petak kad su se HČSP-ovci skrili u mišju rupu nakon najava protuprosvjeda, odjednom su mučenici Isusovi, nevini k'o sama Bogorodica
). A do tada su verbalni proljevi bili dopušteni. Toliko o Rvatima (naravno, onima koji su se prepoznali) koji su kozmopoliti i trude se to pokazati, samo treba čitati na ovoj temi.
Od 1945. do 1990. Hrvati su živjeli u Jugoslaviji pod stigmom "genocidnog" naroda zbog ustaških zločina. Istodobno Srbi nisu bili "genocidni", bez obzira na to što su četnici radili istu stvar kao i ustaše, samo što im tehnologija nije bila tako razvijena. I bez obzira na to da se antifašistički pokret rodio baš u Hrvatskoj, a u Srbiji nije bilo značajnijeg otpora (Prle i Tihi su, nažalost, izmišljotina - tijekom cijelog rata u Beogredu je ukokan samo jedan Švabo).Čuj, vi Hrvati imate već dugu genocidnu povijest, mi se tek učimo.
Nadodajmo na to da su nas Braća Srbi oduševljeni Slobom napali kad smo pokušali urediti Jugoslaviju kao konfederaciju, a nakon toga bili prisiljeni istupiti iz zajednice naroda. Bombardirali su nam gradove, klali ljude po Hrvatskoj i Bosni.
U Hrvatskoj je HČSP marginalna strančica; pogledaj koliko glasova dobivaju šešeljevci.
Budimo realni, tko je sad tu genocidno nastrojen?
Hrvate se već dugo proziva za Jasenovac. E, sad se Srbe proziva za Srebrenicu. Tako to, nažalost, ide.
Ne vidim da si vrijeđala oba naroda, kako kažeš. Stavila si se isključivo na srpsku stranu, a srpstvo je negacija jugoslavenstva.
Ako te JPK i Vrlet vrijeđaju, uzvrati im. Ali nemoj vrijeđati mene, Ex i ostale, nije fer. Ako netko napiše da ti je dečko četnik, ti mu uzvrati da mu je žena gorila, ustaša ili modni mačak, votever. Ne moram zato ja biti prozvan genocidnim, a u ratu ni ženu silovao, a kamoli ubio dijete.