Tema za ustaše i partizane

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 10:59

Beta ženka » wrote:Meni smeta što su se digle kuke i motike na moju ZAJEBANCIJU, a u istom provokatorskom tonu (da, jebote, što je najgore, prozvala sam i jedan i drugi narod, idem se prijaviti srpskom lobiju jer sam uvrijedila i sama sebe, jaoj mama :mama: ) kako se inače uživo častim s prijateljima koji su u faking HSP-u pa poslije pijemo zajedno, ali se sve prije toga tolerira i ignorira - jer jebi ga, ovdje je normalno derati po Srbima bez pardona, a kad se odgovori u revijalnom tonu, onda odjednom kuknjava (bokte, k'o sad u petak kad su se HČSP-ovci skrili u mišju rupu nakon najava protuprosvjeda, odjednom su mučenici Isusovi, nevini k'o sama Bogorodica :rofl: ). A do tada su verbalni proljevi bili dopušteni. Toliko o Rvatima (naravno, onima koji su se prepoznali) koji su kozmopoliti i trude se to pokazati, samo treba čitati na ovoj temi.
JPK i Vrlet uspjeli su te isprovocirati u toj mjeri da si izgubila smisao za humor. Zar je ovo duhovita replika:
Čuj, vi Hrvati imate već dugu genocidnu povijest, mi se tek učimo.
Od 1945. do 1990. Hrvati su živjeli u Jugoslaviji pod stigmom "genocidnog" naroda zbog ustaških zločina. Istodobno Srbi nisu bili "genocidni", bez obzira na to što su četnici radili istu stvar kao i ustaše, samo što im tehnologija nije bila tako razvijena. I bez obzira na to da se antifašistički pokret rodio baš u Hrvatskoj, a u Srbiji nije bilo značajnijeg otpora (Prle i Tihi su, nažalost, izmišljotina - tijekom cijelog rata u Beogredu je ukokan samo jedan Švabo).
Nadodajmo na to da su nas Braća Srbi oduševljeni Slobom napali kad smo pokušali urediti Jugoslaviju kao konfederaciju, a nakon toga bili prisiljeni istupiti iz zajednice naroda. Bombardirali su nam gradove, klali ljude po Hrvatskoj i Bosni.
U Hrvatskoj je HČSP marginalna strančica; pogledaj koliko glasova dobivaju šešeljevci.
Budimo realni, tko je sad tu genocidno nastrojen?
Hrvate se već dugo proziva za Jasenovac. E, sad se Srbe proziva za Srebrenicu. Tako to, nažalost, ide.

Ne vidim da si vrijeđala oba naroda, kako kažeš. Stavila si se isključivo na srpsku stranu, a srpstvo je negacija jugoslavenstva.

Ako te JPK i Vrlet vrijeđaju, uzvrati im. Ali nemoj vrijeđati mene, Ex i ostale, nije fer. Ako netko napiše da ti je dečko četnik, ti mu uzvrati da mu je žena gorila, ustaša ili modni mačak, votever. Ne moram zato ja biti prozvan genocidnim, a u ratu ni ženu silovao, a kamoli ubio dijete.

Nikolajevna

Post 19 Apr 2012, 11:01

Emericzy » wrote: Prosti puk ne zna razliku između fašizma i nacizma. Prosti puk ništa o fašizmu ne zna.
Joj Emericzy... pa ti bi i govno pojeo ne bi li sam sebi dokazao da se razlikuješ od prostog puka. :D
Lastan

Post 19 Apr 2012, 11:07

klonka » wrote:No, ovo s fašizmom si jednostavno krivo shvatio. Pojam je evoluirao, a ti si još na Mussoliniju.
Pa Em lijepo kaže da govori o onom prvotnom značenju, ne o današnjem.
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 11:11

judolino » wrote:Ako te JPK i Vrlet vrijeđaju, uzvrati im. Ali nemoj vrijeđati mene, Ex i ostale, nije fer. Ako netko napiše da ti je dečko četnik, ti mu uzvrati da mu je žena gorila, ustaša ili modni mačak, votever. Ne moram zato ja biti prozvan genocidnim, a u ratu ni ženu silovao, a kamoli ubio dijete.
Pa zašto si ti onda uopće ratovao? :ne zna:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 19 Apr 2012, 11:12

Nikolajevna » wrote:Joj Emericzy... pa ti bi i govno pojeo ne bi li sam sebi dokazao da se razlikuješ od prostog puka. :D
:D

mene bas zanima sto je to..tko je to prosti puk? nisam siguran jel ja spadam u to ili u priprosti puk? ili cak nisam ni puk, nego samo priprost. :ne zna:

a oni koji nisu pp, sto su oni? da ih ofrljacimo imenom elite ili tu ima nekih..onih..finih nijansi..suptilnosti..koje pp nikad nece moci shvatiti, razumjeti, osjetiti, dostici..jednostavno, mozda je i genetski nepredredjen za nesto takvo.

i jos nesto. brdjani. jel oni spadaju u pp ili su nesto drugo? i, nakon koliko brdjanin za druge moze rec da su brdjani? :kokice:
karambol

Post 19 Apr 2012, 11:13

vrrrlet » wrote:Pa zašto si ti onda uopće ratovao? :ne zna:
Pa zbog love, valjda. :ne zna: Kako bi mogao imati trkeljanje da nema love?? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 11:14

Lastan » wrote:Pa Em lijepo kaže da govori o onom prvotnom značenju, ne o današnjem.
pa mora govorit o onom znacenju kad je on jos tamo. kako bi se to zvalo..fasistonostalgicar? ricinusoromanticar? kolikofil? :ne zna: :D
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 11:14

judolino » wrote:JPK i Vrlet uspjeli su te isprovocirati u toj mjeri da si izgubila smisao za humor. Zar je ovo duhovita replika:
Meni jest, pogotovo u onom tonu u kojem je krenulo sranje.
Ako te JPK i Vrlet vrijeđaju, uzvrati im. Ali nemoj vrijeđati mene, Ex i ostale, nije fer. Ako netko napiše da ti je dečko četnik, ti mu uzvrati da mu je žena gorila, ustaša ili modni mačak, votever. Ne moram zato ja biti prozvan genocidnim, a u ratu ni ženu silovao, a kamoli ubio dijete.
Jebe mi se, iskreno, koliko i vama, kao što mi se jebe za ovaj apologetski stav za debilane koje su napisane te pokušaj umanjivanja tko je obuhvaćen uvredama. Branjenje nekog tko vrijeđa te nekpo tko svodi one proljeve na VIC, a moj napis u istom, revijalnom tonu je odjednom ozbiljna stvar - nije ništa nego ksenofobija zamaskirana u pravednost, ali samo prema provokatorima koji su i počeli vrijeđati. Tako da se ti osobno možeš smatrati prozvanim.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 11:16

Beta ženka » wrote:..

Jebe mi se, iskreno, koliko i vama.
..problem rijesen za sve. :cheer: tj nije rijesen, ali osamdeset posto je rijeseno. samo valja bit iskren sa sobom. :cheer:

:D
karambol

Post 19 Apr 2012, 11:17

Beta ženka » wrote:Meni jest, pogotovo u onom tonu u kojem je krenulo sranje.

Jebe mi se, iskreno, koliko i vama, kao što mi se jebe za ovaj apologetski stav za debilane koje su napisane te pokušaj umanjivanja tko je obuhvaćen uvredama. No, tako da se možeš smatrati prozvanim.

Ajde konačno ovo skreće u normalnije vode... :zubo:
klonka

Post 19 Apr 2012, 11:19

vrrrlet » wrote:Antifašisti su protiv sindikata i države, koliko sam ja shvatio. :D
Mora da je to. :mudri:
Lastan » wrote: Pa Em lijepo kaže da govori o onom prvotnom značenju, ne o današnjem.
Da, ali i inzistira na tome da se pojam danas koristi u prvotnom značenju.
judolino » wrote: Od 1945. do 1990. Hrvati su živjeli u Jugoslaviji pod stigmom "genocidnog" naroda zbog ustaških zločina.
Ovo baš i nije točno. Hrvatski nacionalizam bio je pod povećalom zbog zločina počinjenih u 2. svjetskom ratu i paranoja vladajućih struktura je zbog toga gušila svaku mogućnost nacionalnog samoodređenja (primjer '71.), ali ta floskula da su Hrvati kao narod u Jugoslaviji bili okarakterizirani kao genocidni izmišljotina je novije, Tuđmanove povijesti. Isto vrijedi i za srpski nacionalizam. Tito ih je pošteno ribao zbog toga.
gonj špadi
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 11:21

eto, zbog ovakvih se zaboravlja na ljepotu rata, na plemenitost rata, na tu predivnu demijursku estetiku rata..tu zudnju.. :zubo:
karambol

Post 19 Apr 2012, 11:27

..a unda » wrote:eto, zbog ovakvih se zaboravlja na ljepotu rata, na plemenitost rata, na tu predivnu demijursku estetiku rata..tu zudnju.. :zubo:
Ne kužim vas umjetnike i filozofe. :misli:
Ja sam išao pucati gdje sam vidio koristi za sebe. Jebe mi se za ideologiju - pucam po onome tko manje plati, a za onoga koji više plati... :cerek:
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 11:33

Lastan » wrote: Pa Em lijepo kaže da govori o onom prvotnom značenju, ne o današnjem.
Em zapravo priča o ovoj pjesmi - jedan vrabac ne može podignuti kilu kukuruza, ali tisuću vrabaca može pet kila. Tako su i Talijani osvojili Etiopiju. Jedan Talijan ne bi sam mogao osvojiti Etiopiju, ali 500.000 Talijana s 800 tenkova i 600 zrakoplova je slomilo moćnu Etiopiju (3 zrakoplova i 3 tenka) za niti godinu dana. Pala je k'o kruška.
klonka

Post 19 Apr 2012, 11:40

Image

:S :S :S :S :S
gonj špadi
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 11:40

karambol » wrote:Ne kužim vas umjetnike i filozofe. :misli:
Ja sam išao pucati gdje sam vidio koristi za sebe. Jebe mi se za ideologiju - pucam po onome tko manje plati, a za onoga koji više plati... :cerek:
jel i ti sad moras stavljat sol na ranu i jos ceprkat po njoj. sta ti sad oces rec? cuj, nisu svi bili pametni kao ti. mnogi nisu bili. :tuzni:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 11:41

Može lakše pitanje?
Ulažem preskok! :gaah:
vrrrlet

Post 19 Apr 2012, 11:43

Beta ženka » wrote:Jebe mi se, iskreno, koliko i vama
I ti mene napaljuješ. :klopa: Hoćeš li ti doći do Zagreba ili ću ja do Siska?
..a unda
Undaminator

Post 19 Apr 2012, 11:45

vrrrlet » wrote:
I ti mene napaljuješ. :klopa: Hoćeš li ti doći do Zagreba ili ću ja do Siska?
..eto, znao sam ja to od pocetka da se radi o tome. voli vrle kad mu se opiru. :D
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 11:47

klonka » wrote:Image

:S :S :S :S :S
Taj fašist je baš simpa. :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
klonka

Post 19 Apr 2012, 11:47

To kažeš samo zato što ima mrtvu kokoš na glavi. :o
gonj špadi
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 11:48

..a unda » wrote: :D

mene bas zanima sto je to..tko je to prosti puk? nisam siguran jel ja spadam u to ili u priprosti puk? ili cak nisam ni puk, nego samo priprost. :ne zna:

a oni koji nisu pp, sto su oni? da ih ofrljacimo imenom elite ili tu ima nekih..onih..finih nijansi..suptilnosti..koje pp nikad nece moci shvatiti, razumjeti, osjetiti, dostici..jednostavno, mozda je i genetski nepredredjen za nesto takvo.

i jos nesto. brdjani. jel oni spadaju u pp ili su nesto drugo? i, nakon koliko brdjanin za druge moze rec da su brdjani? :kokice:
:rofl:
Unda, ti kao da si ispao iz montipajtonovskog skeča s tim propitivanjem - ja više i ne vidim tekst u tvojim postovima, samo upitnike i jedenje kokica. :D

klonka » wrote:To kažeš samo zato što ima mrtvu kokoš na glavi. :o

:rofl: Aha, željna sam mesine, a i kokoš je lijep modni asesoar. :zubo:
baja

Post 19 Apr 2012, 11:52

vrrrlet » wrote:Hoćeš li ti doći do Zagreba ili ću ja do Siska?
slatko :love:
će odma anđa da snimi film o vami :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2012, 11:53

Beta ženka » wrote:Meni jest, pogotovo u onom tonu u kojem je krenulo sranje.

Jebe mi se, iskreno, koliko i vama, kao što mi se jebe za ovaj apologetski stav za debilane koje su napisane te pokušaj umanjivanja tko je obuhvaćen uvredama. Branjenje nekog tko vrijeđa te nekpo tko svodi one proljeve na VIC, a moj napis u istom, revijalnom tonu je odjednom ozbiljna stvar - nije ništa nego ksenofobija zamaskirana u pravednost, ali samo prema provokatorima koji su i počeli vrijeđati. Tako da se ti osobno možeš smatrati prozvanim.
Ja nisam ksenofob, ja sam debilofob, zato te ne volim.
I prva si ti uvrijedila mene, ali nisi se htjela ispričati.
I goni se u tri kurca s tim tko je obuhvaćen uvredama. Tko je obuhvaćen, taj neka, komšinice, i dejstvuje.
Ali to NIJE razlog da vrijeđaš mene, jer ja tebe nikad prije nisam vrijeđao. Može li to ikako ući u tvoju šiljatu ili kockastu glavu, kakva god da je?
Zašto, o ZAŠTO si me uvrijedila BEZ RAZLOGA?
Daj neki konkretan odgovor, prestani s muljanjem i petljanjem. Zar ti se tako teško ispričati i napisati da si pogriješila?
Beta ženka

Post 19 Apr 2012, 11:54

baja » wrote: slatko :love:
će odma anđa da snimi film o vami :cerek:
:facepalm:
Nisam vidjela post jer mi je na ignor listi.
Onak, što reć, a da opet ne uvrijedim cijeli narod, ovaj put nešto o inteligenciji pojedinaca koji se svrstavaju u "moj narod, to sam ja!". :zubo:
  • Information