Morticia » wrote:Vrlete, to s maricom će se promijeniti, uvjerena sam u to.
Ali i tad neće biti dozvoljeno duvati u restoranu dok ti Lastan sjedi za stolom do.
Automobili su, bez obzira na otrov koji ispuštaju, u današnje vrijeme nužnost i od njih ima koristi.
Ne u ovolikom broju u kojem ih ima, ali svejedno.
Kod cigareta toga nema, ne postoji.
Čika je porok koji služi isključivo trovanju.
Jbga, dimi kol'ko te volja, al' daj barem nazovi stvari svojim imenom.

Kutija cigareta tršižno košta manje od pet kuna. Petnaest kuna su državni nameti. Svaki pušač ovoj jebenoj državi daje 500 kuna mjesečno. 500 kuna.
Koliko ono košta dopunsko zdravstveno? 80? Koliko košta turboubermega zdravstveno? Ni blizu 500 kuna. Moj rak je debelo preplaćen, mogu imati deset rakova, i državi bi se još isplatio.
Slažem se, nazovimo stvari pravim imenom. Hajka na cigarete je licemjerna do Boga.
Neka zabrane vožnju automobilom svima koji nemaju dobar razlog. Umjesto da tjeraju mene da ne pušim, i još me pri tome potkradaju, neka tjeraju sve ove debele svinje da idu na posao biciklom. Daj molim te, što zadimi grad više, pušači ili automobili?
A mene smeta kretenska muzika, kao što Lastana smeta dim. I nogometne utaklmice, koja je svrha hrvatske nogometne lige? Više ljudi ima u kazalištu nego na utakmici, i to čak u ovoj zemlji čobana.
Nabijem ih nakurac. Jučer Srbi, danas cigarete. Mrš.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.